با سلام.
من چند تا سوال داشتم .
1. برای کرسی چینی باید فقط به نقشه پلان هم کف توجه کنم؟؟ بیش تر پلان های هم کف معمولا انباری دارن یعنی زیر همه این دیوار ها کرسی چینی میشه !؟
2. من دارم یه نقشه رو متره میکنم ولی اصلا مشخص نشده که خرک های فونداسیون با چه اندازه ای نسبت به قرار گرفتن باید چجوری محاسبه کنم . دیتیل فونداسیون ندارم . فقط تو فونداسیون شماره میلگرد فاصله مش بندی رو داده .
3. بعد الان باید از کجا متوجه بشم که خاموت رو دور تا دور حساب کنم یا اینکه در بعضی از پروژه ها فقط از هر دو طرف فقط خم میشن .( مثل خاموت دور تا دور نیستن !)
با سلام -همکار محترم:
برای کرسی چینی : معمولا این کار موقعی انجام می شود که فرض همکف (بدون داشتن زیرزمین) از روی بتن مگر شروع و فونداسیون بتنی از تراز و کد خیابان مجاور زمین پایین تر است ولذا برای انکه تراز یا کد کف اطاقها در همکف حداقل 50 -60 سانت بالاتر از کد خیابان باشد که اب از خیابان به داخل ساختمان در بارندگی وارد نشود -روی فونداسیون کرسی چینی می شود تا به تراز 60+سانت بالای کد اسفالت خیابان که 0.00 می گیریم رسیده وباصطلاح اجرایی سوار شود. این عملیات براحتی با یک نیوو یا تئودولیت قابل انجام است . وحتی با شلنگ تراز (باصطلاح نایلون نازک وشیشه ای(اصطلاح بنایی ان)) پر شده از اب.اگر نیاز به توضیح بیشتر است بگویید تا ارائه شود. خاموتها هم دو طرف خم قلاب دارن در همه جا بین 5 تا7 سانت. در مورد خرک ها هم فلوچارت تجربی خوب زیر را برایتان تهیه کرده ام وخوب واجرایی است. در فایل زیر.
اگر نیاز به توضیحات است مطرح شود تا پاسخ داده شوند.

آخرین ویرایش: