سلام
ميشه توترجمه اي جمله كمكم كنيد؟
Water ring vacuum pumps are particularly used for clear vacuum assure.
منظور از clear vacuum assure چيه؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
مرسييييي![]()
میخواستم بدونم به غیر از ترجمه گوگل سایت دیگه ای هست که بهتر ترجمه کنه؟
mishe chand ta jomleh ghabl o baadesh ro bezari, alaan maani ro dark mikonam taghriban vali baraye inke moadele monaseb behet pishnahad bedam lazeme ye kami az matn ro bezari ke befahmam
bebakhshid man inja farsi nadashtam,
سلام
ميشه توترجمه اي جمله كمكم كنيد؟
Water ring vacuum pumps are particularly used for clear vacuum assure.
منظور از clear vacuum assure چيه؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
مرسييييي![]()
http://www.parstranslator.net/far/translate.htmلطفا یک سایت مترجم خوب به من معرفی کنید. ممنونم. ترجمه سایت گوگل چندان جالب نیست.
خيلي خيلي ممنونم.فکر می کنم این ترجمه خوب باشه: "اطمینان یافتن از تخلیه کامل" یا "تضمین تخلیه کامل"
یه کتاب گرامر هست که مختصر گفته ولی کاملهسلام دوباره خدمت دوستان،
می خواستم یه کتاب برای گرامر به من معرفی کنید تا همین هفته خریداریش کنم و با توکل به خدا بتونم لااقل 80 درصد تست های گرامر زبان تخصصی ارشد رشته خودم (مهندسی مکانیک) رو بزنم. برای Vocab هم دارم با کتاب 504 بارنز پیش میرم و به امید خدا تا دی 89 تمومش میکنم.
رفقای ترم بالایی که میگن:
" منبع خاصی نداره باید پایه زبان خودتون قوی باشه... در صورتی که زبانتون خیلی خوبه تستهای زبان را بزنید در غیر این صورت ارزش نداره براشون وقت بذارید "
***خواهش میکنم کتابی باشه که مختصر و مفید باشه و به درد ارشد بخوره و اتلاف وقت برای خوندنش نکنم***
یه دنیا ممنونم
لهجه بستگی به خودت داره15 ساله انگلیسی میخونم اخرشم لهجم Native نشد که نشد... چیکار کنیم؟ حتما باید بریم چند وقت خارج از کشور؟ کسی هست لجه داشته باشه؟ اگه هست بگید یکم چت کنیم یا مکالمه انلاینی چیزی....![]()
لهجه بستگی به خودت داره
باید فیلم ببینی اونقدر که بتونی با دیالوگاشون همراهی کنی
کسی نمیتونه لهجه بهت تزریق کنه![]()
حالا چرا تعجب میکنی؟فیلم ببینم؟؟؟؟من بیشتر از 8000 تا فیلم دارم و روزی حداقل یه فیلم می بینم... بغیر از فیلم اونقدر CNN نگاه میکنم که لارنس مکنزی میخواد بره جلو دوربین اول از من اجازه میگیره... شما خودت لهجه داری؟ چطوری یاد گرفتی؟ یه کورسی هست American Accent Training این مفید هست؟ اگه مفیده بشیم گوش کنم و بخونم... تو کل دانشگاه ما بیشتر از 800 تا دانشجوی زبان انگلیسی هست ولی فقط و فقط یک نفر هست که Native british صحبت میکنه که اونم بچه ها بهش میگن "آرش نیتیو"
من خیلی با اون حرف میزنم ولی فقط چیزایی که اون میگه رو میتونم بعدا با لهجه بگم... ولی اون هرجی میگه دفعه بعد خودم میخوام بگم خیلی غلیظ و با لهجه میگم ... انگار آدم باید تو جو باشه که بتونه یاد بگیره...
![]()
15 ساله انگلیسی میخونم اخرشم لهجم Native نشد که نشد... چیکار کنیم؟ حتما باید بریم چند وقت خارج از کشور؟ کسی هست لجه داشته باشه؟ اگه هست بگید یکم چت کنیم یا مکالمه انلاینی چیزی....![]()
خیلی با مزه بود... جدا خیلی باحال گفتی.... اولش شوک شدم فکر کردم جدی میگی بعد به نقل قول خودم نگاه کردم که نوشته بودم 15 خندم گرفت
من شنیده ام لهجه بعد از سال شانزدهم به سراغ آدم میاد!!! یه سال دیگه صبر کن!!![]()
این متن رو نمی تونم درست ترجمه کنم.میشه ترجمه اش کنین؟
Having been under constant investigation and enhancement for years,به عنوان یه بخش از مقدمه تحقیقم لازمش دارم.مرسی!
NS2 now contains modules for numerous network components such as routing,
transport layer protocol, application, etc. To investigate network performance,
researchers can simply use an easy-to-use scripting language to configure a network,
and observe results generated by NS2. Undoubtedly, NS2 has become
the most widely used open source network simulator, and one of the most
widely used network simulators.
لطفا تمامی سوالات سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی را فقط اينجا مطرح كنيد و پس از ارسال سوال صبور باشید.
با تشکر
با سلام
میشه به من بکین چجوری میتونم فایلهای pdf o ترجمه کنم!!!؟؟؟
ممنونم
سلام دوست عزیزسلام دوستان
1-من به دنبال منابع آزمون تولیمو می گردم . ممنون می شوم اگر کسی در این رابطه اطلاعی دارد یا قبلا در این آزمون شرکت کرده است با من هم در میان بگذارد.
2-مهارت نوشتاری من بسیار پایین می باشد در حالیکه در بقیه موارد خوب یا بسیار خوب است. اگر کسی از شما دوستان دارای مشکلی مشابه من بوده و توانسته آن را حل کند یا مهارتش را افزایش بدهد ، لطفا روش پیشرفت خود را توضیح بدهد.( به نظر مرحله اصلی زبان آموزی همین بخش رایتینگ می باشد، چرا که اگر بتوانیم جملات را درست بنویسیم آنها را هم می توانیم بیان بکنیم).
با تشکر![]()
با سلام
اگر كتابهاي Axford word skills را براي سه مقطع ابتدايي و متوسطه و پيشرفته داريد لطفا ارسال بفرماييد
با تشكر
برگرد و چند صفحهی آخر این تاپیکو بخونسلام
چيكار كنم كه زبان انگليسي و كلا ( مكالمه و نوشتن) ياد بگيرم اگه سريع باشه چه بهتر
لطفا نگيد كلاس زبان چون وقت ندارم يه راهكار خوب بديد
با تشكر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |