### سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی اينجا مطرح كنيد ###

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترجمه میخ طویله بکوب سر زبان من و ترجمه" نه نره نره، نه ماده ی ماده به انگلیسی چی میشه؟

شما نمیتونی عین اینو ترجمه کنی
اصطلاحات و ضرب المثل ها همیشه عین معادل فارسیش نمیشه
نمیتونی کلمه به کلمه ترجمه کنی، بعد انتظار داشته باشی که آمریکایی ها هم همینو استفاده کنن! :D

robat43

اخراجی موقت

سلام

پست زیر هست اما امریکن نیست بلکه بریتیش هست

دانلود برنامه آموزش علائم فونتیک IPA

تاپیک زیر هم میتونه کمکتون کنه

دانلود کتاب ها و نرم افزارهای تلفظ و آواشناسی انگلیسی
من تلفظ امریکن را می خوام . توی کتابهای دیکشنری و غیره چه تفاوتی بین علایم فونتیک بریتیش و امرکن هست ؟ کلا دنبال راهی هستم که تلفظ حروف و علایم فونتیک مربوط به تلفظ امریکن را یاد بگیرم تا تلفظ لغات را راحتر یاد بگیرم

apadana34

عضو جدید
بین دو تلفظ امریکن و بریتیش کدام در دنیا تعداد بیشتری باش صحبت می کنند خصوصا در مجامع علمی و شغلی؟

sosor

عضو جدید
بچه ها ترجمه این چطوره؟Particles are sized as they are traversed past the eyepiece Micrometer
. Each particle, presented in a fixed area of the eyepiece, is sized and
tallied into a number of size classesاندازه ذراتی که از عدسی سر میکروسکپ گذشته اند
میکرومتری بوده
هر ذره، حضور یافته در یک منطقه ثابتی از عدسی سرمیکروسکپ، اندازه گیری شده و تعداد ذرات در آن کلاس سایز شمارش می شود

آخرین ویرایش:

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
ترجمه میخ طویله بکوب سر زبان من و ترجمه" نه نره نره، نه ماده ی ماده به انگلیسی چی میشه؟

سلام

اولی رو نمیدونم
مگه بشه با توجه به معناش ترجمش کنیم

میخ طویله بکوب سر زبان من:
هر کس بدون فکر حرفی بزند که برایش دردسر ایجاد کند و باعث ضرر زدن به خود بشود ، با گفتن این حرف خودش را سرزنش می کند

نه نره نره، نه ماده ی ماده
it's not male male, or female female

منبع
cutes.blogfa.com

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
لطفا موارد زیر رو اگه کسی میدونه ترجمه کنه:
1-با این حال بهتر است راهی برای برگرداندن پول پیداکنیم.
"برگرداندن پول؟؟"در این جمله چی میشه؟
2-پادشاها!
3-اما به روی خودش نیاورد و با زیرکی گفت:
4- او که دید کلکشان نگرفته،از هوش او خوشش آمد

1. it is better to find a way to payback (return) money

2. kings

3. but he did not bat an eyelid and said cleverly

4. when he saw that their tricks are not done , he was delighted by his intelligence

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
من تلفظ امریکن را می خوام . توی کتابهای دیکشنری و غیره چه تفاوتی بین علایم فونتیک بریتیش و امرکن هست ؟ کلا دنبال راهی هستم که تلفظ حروف و علایم فونتیک مربوط به تلفظ امریکن را یاد بگیرم تا تلفظ لغات را راحتر یاد بگیرم

سلام

برای دیکشنری لانگمن آمریکن هست که میتونید تهیه کنید و استفاده کنید

همچنین کتابایی که برای فونتیک هستن کمک می کنه

سایت زیر هم میتونه کمکتون کنه

فیلم های آموزشی گذاشته که میتونه کمکتون کنه

http://funeasyenglish.com/american-english-pronunciation.htm

آخرین ویرایش:

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
بین دو تلفظ امریکن و بریتیش کدام در دنیا تعداد بیشتری باش صحبت می کنند خصوصا در مجامع علمی و شغلی؟

سلام

بستگی به هدف شما داره

مثلا میخواید آزمون آیلتس شرکت کنید یا تافل؟

برای آیلتس ، بریتیش لازمه و برای تافل ، آمریکن

یا مثلا به کدوم کشور میخواید سفر کنید؟

و یا قصد ادامه تحصیل دارید؟

اگه هیچ کدومش نیست دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره

zariya22

عضو جدید
سرچ انگلیسی درباره یک معمار

سرچ انگلیسی درباره یک معمار

سلام
من ارشد معماری میخونم ولی زبانم خیلی بده
به کمک یه نفر برای سرچ یک مطلب نیاز دارم
خواهش میکنم کمکم کنید

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام
من ارشد معماری میخونم ولی زبانم خیلی بده
به کمک یه نفر برای سرچ یک مطلب نیاز دارم
خواهش میکنم کمکم کنید

سلام

موضوعی که دنبالشید رو همین جا مطرح کنید تا بتونیم کمکتون کنیم

موفق باشید

ziba nazi

عضو جدید
لطفا هر کس ترجمه اینها رو میدونه بهم بگه:
1- در دلش گفت
2-از جا بلند شد(منظورم اینه که نشسته بوده و از جاش بلند شده)
3-فکری به سر او زد
4-دلم نمی خواهد
5-حاضر نبودم از آ بگذزم
6- از مبارزه دست بر داشتن
7- همه ی این کارها نقشه است

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه دیکشنری خوب انگلیسی به انگلیسی برا نصب میخواستم که مثل دیکشنریهای آکسفورد معنی لغتو با توضیح انگلیسی بگه.میشه لطف بفرمایید بگید از کجا میتونم دانلودش کنم یا اگه لینکشو دارید بذارید.
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی آدم لغتی رو تو فیلم میشنو اما نمیدونه چه جوری نوشته میشه که بره معنیشو پیدا کنه باید چیکارکنه؟

apadana34

عضو جدید
سلام

بستگی به هدف شما داره

مثلا میخواید آزمون آیلتس شرکت کنید یا تافل؟

برای آیلتس ، بریتیش لازمه و برای تافل ، آمریکن

یا مثلا به کدوم کشور میخواید سفر کنید؟

و یا قصد ادامه تحصیل دارید؟

اگه هیچ کدومش نیست دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره

قصد ادامه تحصیل دارم درشته فنی مهندسی - کشور هم یکی ازکشورهای اروپایی غیر از انگلیس - برای شغل هم همینطور
غیر از اینها در خواندن و نوشتن فکر نکنم اگه یکیشو بدانی به مشکل بربخوری اما در صحبت کردن یا شنیدن بیشتر تفاوت دارند.
می خواستم بدانم به طور کلی بیشتر جمعیت جهانی سمت امریکن سوق داره یا بریتیش منظور از جمعیت یعنی محصولاتشون هم که از قبیل فیلم و همچنین دانشگاهها هستش . ایا جای هست که بتون اماری را از تعداد جمعیت استفاده کنند از این دو لهجه نشان بده یا اماری بده که مثلا در دانشگاهای دنیا بیشتر این لهجه و در مثلا مراکز شغلی ان لهجه یا مثلا در صنعت فیلم بیشتر این لهجه و غیره را نشان بده تا هرجه بنا به نیازش سراغ یکشون بره

iceeeeeeee

عضو جدید
سلام دوستان
من یه دیکشنری خوب انگلیسی به انگلیسی برا نصب میخواستم که مثل دیکشنریهای آکسفورد معنی لغتو با توضیح انگلیسی بگه.میشه لطف بفرمایید بگید از کجا میتونم دانلودش کنم یا اگه لینکشو دارید بذارید.
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی آدم لغتی رو تو فیلم میشنو اما نمیدونه چه جوری نوشته میشه که بره معنیشو پیدا کنه باید چیکارکنه؟

سلام دوست عزیز

شما می تونید دیگشنری انگلیسی به انگلیسی Oxford Advanced Learners Dictionary 8th Edition از این سایت دانلود کنید . که به دو لهجه آمریکن و بریتیش هست . و در مورد سوال دوم باید برید زیرنویس فیلم را بگیرید و شکل صحیح لغت را ببینید.

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

Pure Liveliness

عضو جدید
سلام دوستان
من فکر میکنم longman contemporary english دیکشنری خیلی خوبی هست.
هم زیرنویس.هم این ک شاید چند بار ک گوش بدین و یا با توجه به بقیه ی جمله متوجه بشین.

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
1- در دلش گفت
3-فکری به سر او زد
4-دلم نمی خواهد
5-حاضر نبودم از آ بگذزم

(اصطلاحاتی میپرسین فکر نکنم حتما به این صورت هم در انگلیسی استفاده بشن )
she said her self-1 (با خودش گفت)
Got up-2
A thought hit him-3(فکری به ذهنش رسید) یا He thought to(فکری به سر او زد)
به نظرم اولی برای این مورد اصطلاح بهتری باشه
I do not want-4
5- حاضر نبودم از چی بگذرم؟

6-Having fought on the losing
All these things are tricky-7
.
.
سعی کردم اصطلاحات نزدیک رو برای هر کدوم بکار ببرم به هر حال اگه سایر دوستان جملات بهتری دارن دوست دارم که نظرشونو مطرح کنن

ndk

عضو جدید
[FONT=&quot]سلام .من یک سوال در مورد ترجمه این عبارت دارم:" مقادیر رمزشده پیکسل ها[/FONT]"
the encrypted pixel values [FONT=&quot]درست هست یا[/FONT] the encrypted pixels value [FONT=&quot]؟[/FONT]

N@V1D

عضو جدید
سلام
how are things with you?
So-so

این so so چه معنی میده ؟ چرا اینو میگن؟
ممنون

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
1- در دلش گفت
3-فکری به سر او زد
4-دلم نمی خواهد
5-حاضر نبودم از آ بگذزم

1. he said to himself

2. he got up

3. A sudden thought passed from his mind

4. i don't want / i don't like

5. i didn't like to pack it in

6. leave the battle

7. these are plots

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام دوستان

سلام

میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید:

[h=2]دانلود کتاب ها و نرم افزارهای دیکشنری زبان انگلیسی[/h]
سعی کنید اون لغت رو چند بار گوش کنید تا تلفظشو متوجه بشید بعد همونو تو گوگل سرچ کنید ، براتون انگلیسیشو هم میاره

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
قصد ادامه تحصیل دارم درشته فنی مهندسی - کشور هم یکی ازکشورهای اروپایی غیر از انگلیس - برای شغل هم همینطور
غیر از اینها در خواندن و نوشتن فکر نکنم اگه یکیشو بدانی به مشکل بربخوری اما در صحبت کردن یا شنیدن بیشتر تفاوت دارند.
می خواستم بدانم به طور کلی بیشتر جمعیت جهانی سمت امریکن سوق داره یا بریتیش منظور از جمعیت یعنی محصولاتشون هم که از قبیل فیلم و همچنین دانشگاهها هستش . ایا جای هست که بتون اماری را از تعداد جمعیت استفاده کنند از این دو لهجه نشان بده یا اماری بده که مثلا در دانشگاهای دنیا بیشتر این لهجه و در مثلا مراکز شغلی ان لهجه یا مثلا در صنعت فیلم بیشتر این لهجه و غیره را نشان بده تا هرجه بنا به نیازش سراغ یکشون بره

سلام

اول سعی کنید اطلاعات کاملی در مورد کشور مقصد پیدا کنید و اینکه تو اون دانشگاه چه لهجه ای تدریس میشه تا کارتون راحت تر بشه

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد، به نظر من تشریفاته...وگرنه خیلی مهم نیست...مهم اینه که انگلیسی رو بتونید خوب صحبت کنید
یک لهجه رو که یاد بگیرید اون یکی رو خیلی سریع میتونید یاد بگیرید

اگه خودتونم دقت کرده باشید اکثر فیلما به لهجه ی امریکن هست
ایالات متحده انقدر سرزمین بزرگیه که خیلی جمعیت داره و در مقایسه با کشور انگلستان که جمعیت چندانی نداره بخوایم مقایسه کنیم خوب لهجه امریکن باید بیشتر باشه

تو دانشگاه های هندوستان لهجه بریتیش کاربرد داره

من دقیق نمیدونمو نمیتونم بگم کدوم بیشتره!!

مقالات زیر هم شاید به دردتون بخوره

http://en.wikipedia.org/wiki/American_English
http://en.wikipedia.org/wiki/British_English#Regional
http://www.antimoon.com/how/pronunc-american-british.htm

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام .من یک سوال در مورد ترجمه این عبارت دارم:" مقادیر رمزشده پیکسل ها"
the encrypted pixel values درست هست یا the encrypted pixels value ؟

سلام

هر دو تاش باید s بگیره چون اونم مقادیر هست نه مقدار

یعنی:

the encrypted pixels values

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید من یه لحظه تاپیک what`s up مو دیدم دیگه ندیدم
حذف شد؟

iceeeeeeee

عضو جدید
با سلام و عرض خسته نباشی .

لطفاً در ترجمه این داستان به من راهنمایی کنید و هر جا که اشتباه معنی کردم لطفاً ترجمه درستش را برام بنویسید. در ضمن هر جا که با علامت ....... مشخص کردم یعنی اینکه نتونستم معنی کنم . ممنوم میشم که راهنماییم کنید.

http://upload7.ir/images/00865439794585195602.jpg

آقای رابینسون مقدار زیادی پول در شرط بندی روی فوتبال برنده شد . اون نمی دونست که بهترین کاری که میشه با پول انجام داد چیه . بنابراین رفت پیش دوستی که در مورد اهمیت (سرمایه گذاری ) پول خیلی میدونست .

دوستش بهش گفت ، برو تعدادی تابلو های نقاشی بخر . هر سال ارزششون بالا میره . آقای رابینسون به یک گالری هنری خوب رفت و به تعدادی از نقاشی های مدرن / جدید نگاهی انداخت . اون اصلاً از نقاشی ها سر در نیاورد .

اون فکرد کرد اونها مزخرف هستند و در عین حال خیلی با ارزش . بالاخره اون نقاشی کوچکی که روی اون قیمتی نداشت را دید . تابلو مربع بود ، در حالیکه نقطه سیاهی در وسط و قاب برنجی باریکی داشت . آقای رابینسون اونو بیشتر از سایرنقاشی ها دوست داشت. اون به صاحب گالری گفت ، این یکی قیمتش چقدره ؟ صاحب نمایشگاه گفت : اون . آقا . اون کلید روشنایی هست .

در ضمن جمله ای که با رنگ قرمز مشخص کردم اگر ترجمه اش مشکل داره لطفاً تصحیح کنید . ممنونم.

سوال )

در این داستان معنی Would be چی میشه ؟

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوالی از آیس عزیز دارم
شما میخوایین ترجمه این کتاب رو منتشر کنین؟!

iceeeeeeee

عضو جدید
یه سوالی از آیس عزیز دارم
شما میخوایین ترجمه این کتاب رو منتشر کنین؟!

سلام دوست عزیز. خیر

علت اینکه این کتاب را برای ترجمه انتخاب کردم این بود که داستانهایی که درش هست از لغاتهای مهم با معانی مختلف درش هست و این هم آخرین داستان این کتاب بود که ترجمه کردم . چون به نظرم اگه کسی بخواد زبان را از صفر شروع کنه این کتاب شروع خوبی برای یادگیری زبان هست . و دوستان هم میتونن از این ترجمه استفاده کنن . ولی به نظرم همیشه بهترین شکل یادگیری زبان این هست اول خود شخص داستان را ترجمه کنه چه درست و چه غلط ولی مهم این هست که خودش ترجمه کرده باشه و وقتی که اشکالات توسط دیگران گرفته میشه این امر باعث پیشرفت در یادگیری زبان میشه .

و جا داره تشکر کنم از تمامی دوستانی که در ترجمه این داستان کوتاه بهم کمک کردند و آرزوی موفقیت براشون دارم .

موفق باشید.

آخرین ویرایش: