ترجمه میخ طویله بکوب سر زبان من و ترجمه" نه نره نره، نه ماده ی ماده به انگلیسی چی میشه؟
من تلفظ امریکن را می خوام . توی کتابهای دیکشنری و غیره چه تفاوتی بین علایم فونتیک بریتیش و امرکن هست ؟ کلا دنبال راهی هستم که تلفظ حروف و علایم فونتیک مربوط به تلفظ امریکن را یاد بگیرم تا تلفظ لغات را راحتر یاد بگیرم
سلام
پست زیر هست اما امریکن نیست بلکه بریتیش هست
دانلود برنامه آموزش علائم فونتیک IPA
تاپیک زیر هم میتونه کمکتون کنه
دانلود کتاب ها و نرم افزارهای تلفظ و آواشناسی انگلیسی
ممنون. اونها fi هستن
ترجمه میخ طویله بکوب سر زبان من و ترجمه" نه نره نره، نه ماده ی ماده به انگلیسی چی میشه؟
لطفا موارد زیر رو اگه کسی میدونه ترجمه کنه:
1-با این حال بهتر است راهی برای برگرداندن پول پیداکنیم.
"برگرداندن پول؟؟"در این جمله چی میشه؟
2-پادشاها!
3-اما به روی خودش نیاورد و با زیرکی گفت:
4- او که دید کلکشان نگرفته،از هوش او خوشش آمد
من تلفظ امریکن را می خوام . توی کتابهای دیکشنری و غیره چه تفاوتی بین علایم فونتیک بریتیش و امرکن هست ؟ کلا دنبال راهی هستم که تلفظ حروف و علایم فونتیک مربوط به تلفظ امریکن را یاد بگیرم تا تلفظ لغات را راحتر یاد بگیرم
بین دو تلفظ امریکن و بریتیش کدام در دنیا تعداد بیشتری باش صحبت می کنند خصوصا در مجامع علمی و شغلی؟
سلام
من ارشد معماری میخونم ولی زبانم خیلی بده
به کمک یه نفر برای سرچ یک مطلب نیاز دارم
خواهش میکنم کمکم کنید
سلام
بستگی به هدف شما داره
مثلا میخواید آزمون آیلتس شرکت کنید یا تافل؟
برای آیلتس ، بریتیش لازمه و برای تافل ، آمریکن
یا مثلا به کدوم کشور میخواید سفر کنید؟
و یا قصد ادامه تحصیل دارید؟
اگه هیچ کدومش نیست دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره
سلام دوستان
من یه دیکشنری خوب انگلیسی به انگلیسی برا نصب میخواستم که مثل دیکشنریهای آکسفورد معنی لغتو با توضیح انگلیسی بگه.میشه لطف بفرمایید بگید از کجا میتونم دانلودش کنم یا اگه لینکشو دارید بذارید.
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی آدم لغتی رو تو فیلم میشنو اما نمیدونه چه جوری نوشته میشه که بره معنیشو پیدا کنه باید چیکارکنه؟
من فکر میکنم longman contemporary english دیکشنری خیلی خوبی هست.سلام دوستان
من یه دیکشنری خوب انگلیسی به انگلیسی برا نصب میخواستم که مثل دیکشنریهای آکسفورد معنی لغتو با توضیح انگلیسی بگه.میشه لطف بفرمایید بگید از کجا میتونم دانلودش کنم یا اگه لینکشو دارید بذارید.
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی آدم لغتی رو تو فیلم میشنو اما نمیدونه چه جوری نوشته میشه که بره معنیشو پیدا کنه باید چیکارکنه؟
لطفا هر کس ترجمه اینها رو میدونه بهم بگه:
1- در دلش گفت
2-از جا بلند شد(منظورم اینه که نشسته بوده و از جاش بلند شده)
3-فکری به سر او زد
4-دلم نمی خواهد
5-حاضر نبودم از آ بگذزم
6- از مبارزه دست بر داشتن
7- همه ی این کارها نقشه است
لطفا هر کس ترجمه اینها رو میدونه بهم بگه:
1- در دلش گفت
2-از جا بلند شد(منظورم اینه که نشسته بوده و از جاش بلند شده)
3-فکری به سر او زد
4-دلم نمی خواهد
5-حاضر نبودم از آ بگذزم
6- از مبارزه دست بر داشتن
7- همه ی این کارها نقشه است
سلام دوستان
قصد ادامه تحصیل دارم درشته فنی مهندسی - کشور هم یکی ازکشورهای اروپایی غیر از انگلیس - برای شغل هم همینطور
غیر از اینها در خواندن و نوشتن فکر نکنم اگه یکیشو بدانی به مشکل بربخوری اما در صحبت کردن یا شنیدن بیشتر تفاوت دارند.
می خواستم بدانم به طور کلی بیشتر جمعیت جهانی سمت امریکن سوق داره یا بریتیش منظور از جمعیت یعنی محصولاتشون هم که از قبیل فیلم و همچنین دانشگاهها هستش . ایا جای هست که بتون اماری را از تعداد جمعیت استفاده کنند از این دو لهجه نشان بده یا اماری بده که مثلا در دانشگاهای دنیا بیشتر این لهجه و در مثلا مراکز شغلی ان لهجه یا مثلا در صنعت فیلم بیشتر این لهجه و غیره را نشان بده تا هرجه بنا به نیازش سراغ یکشون بره
سلام
how are things with you?
So-so
این so so چه معنی میده ؟ چرا اینو میگن؟
ممنون
سلام .من یک سوال در مورد ترجمه این عبارت دارم:" مقادیر رمزشده پیکسل ها"
the encrypted pixel values درست هست یا the encrypted pixels value ؟
یه سوالی از آیس عزیز دارم
شما میخوایین ترجمه این کتاب رو منتشر کنین؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |