سریال در حاشیه تحقیر بینندگان بود، نه پزشکان!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
حالا شما فرض کنید در فیلم دیگری جدا از لهجه(که باز هم جای چشم پوشی داره) کاملا شخصیتِ افراد یک قوم رو هم زیر سوال میبرن!! با نشان دادن افرادی که فرهنگ شهر نشینی ندارن و به دور از تمدنن!!! واقعا جای تاسف داره ... . اگر هدفشون تنها خنداندن مردم و جلب رضایت مخاطبینه،پس موفق باشن!!!! دیگه چه انتظاری میشه داشت!
چیه شخصیتشون زشت بود؟
نقی به عنوان یه آدم اهل خانواده،کسی که اصلا نسبت به اطرافیانش بی تفاوت نیست.به همه کمک میکنه.در پایتخت 3 به عنوان یه کشتی گیر نشون داد که چقدر کشتی گرفتنش روی زندگی شخصیش اثر داره و چقدر براش مهمه قهرمان شدنش.
هما به عنوان یه زن واقعی ایرانی مازندرانی،فوق العاده خانواده دوست و همسر دوست، برای اینکه شوهرش غرورش نشکنه اون کارا رو واسه فراهم کردن لوح تقدیر کرد،از جیب خودش رفت سکه خریدو ... آدمی که حتی اگه خونه هم نداشته باشه، وسط پارکشم زندگی کنه و خونشو ازش بگیرن،دنبال جا واسه مسواک زدن وحموم رفتن خونوادشه!سلامتی و نظافتشون براش اهمیت داره.با همون شرایط خودش آشپزی میکنه که خونوادش غذای گرم بخورن.پدرشوهر پیر و آلزایمریشو نه تنها رها نمیکنه،بلکه بیشتر از همسر خودش مثل پدر خودش ازش مراقبت میکنه.نسبت به خواهر شوهر خودش و خانواده همسرش کاملا با روی باز برخورد میکنه و تا جایی که میتونه هرکاری در حقشون میکنه.ازون ور درسشم میخونه به درس بچه هاشم میرسه.
فهیمه ای که خودش بارداره،از ویار شدید همیشه حالش بده میزبانی یه ماه خونواده برادرش و عروسشون منزلشون زندگی کنن!چیزی که در این دوره زمونه اگر واقعا در خونواده های مازندرانی هست،جای تقدیر داره.چون خیلیا تحمل 2 3 شب موندن فامیل رو هم ندارن چه برسه به یه ماه....
شوهرشم به عنوان یه محیط بان ساده محیط زیست،با اینکه حقوق ناچیزی میگیره،اما از طبیعت استانش مراقبت میکنه،آسیبشم میبینه...
از ابعاد مذهبی و کاملا اعتقادیای مازندرانیا که در صحنه های مختلف به تصویر کشیده میشه هم باید گفت.
موضوعات طنزی هم که به تصویر کشیده میشه، مختص مازندرانیا نیست.خیلی از ایرانیا واقعا همینجوری هستن.
ویژگی های مثبت مثل صداقت و پاکی مازندرانیا هم توش زیاده.خود آقای تنابنده که نویسنده این مجموعه هست اصالتا مازندارنیه!فکر نمیکنم دنبال تحقیر و توهین در درجه اول به خودش باشه بعد بقیه هم استانیاش.این سریال یکی از پر بیننده ترین سریال های تلویزیون در سال های اخیر بوده.سریالی ضعیف که فقط توهین کنه،4 5 بار از رسانه ملی سری های مختلفش از شبکه های مختلف بخاطر استقبال بینندگان اعم از آی فیلمو تماشا و HD ... پخش نمیشه.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهران مدیری و خیلی های دیگه فیلم های بلند ساختن و موفق..مثل فیلم ساختمان پزشکان...........ایراد دقیقا از خودشونه.......چون به خاطر تکبر از تیم دوست داشتنی جدا شده .......
عطاران مگر کارگردانه یا غفوریان!.........در قبال پاورچین رویه داستان همش طنز اجتماعی و فرهنگی بود.......ولی فیلم حاضر تماما شده تمسخر.........آقای مدیری در این فیلم غیر حرکت گردن کار دیگری هم میکنند؟.....بهترین کاراکتر این سریال سید هست که اونم متاسفانه برخی بدآموزی های بسیار زشت رو داره ترویج میده .....

ازکارگردانهای موفق طنزیکیش رضاعطارانه که متهم گریخت وخانه بدوش وترش وشیرین ازتلویزیون پخش شده ومفق هم بوده ولی همین کارگردان تجربه کوچه اقاقیاروهم داره که اکثرقسمتاش چرت وپرت بود.
مهران مدیری هم کارای مناسبتیش مثل مردهزارودوهزارچهره وجایزه بزرگش ازکارای بلندش خیلی موفق تربودن.چون وقتی کارقراره طولانی بشه مجبورن آبکیش کنن.
البته من ازاین کارمهران مدیری خوشم نمیادکه همش باعده خاص کارمیکنه ویکیم اینکه خیلی مجموعه هاش پربازیگرن!
ولی درمجموع وجودش برای تلویزیون نعمته.باعث جذب مخاطب میشه
اگه کاراشوقوی تربسازه باعث میشه مثلاتوی این تایم مخاطبای شبکه من وتو کم بشن:cool:

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیه شخصیتشون زشت بود؟
نقی به عنوان یه آدم اهل خانواده،کسی که اصلا نسبت به اطرافیانش بی تفاوت نیست.به همه کمک میکنه.در پایتخت 3 به عنوان یه کشتی گیر نشون داد که چقدر کشتی گرفتنش روی زندگی شخصیش اثر داره و چقدر براش مهمه قهرمان شدنش.
هما به عنوان یه زن واقعی ایرانی مازندرانی،فوق العاده خانواده دوست و همسر دوست، برای اینکه شوهرش غرورش نشکنه اون کارا رو واسه فراهم کردن لوح تقدیر کرد،از جیب خودش رفت سکه خریدو ... آدمی که حتی اگه خونه هم نداشته باشه، وسط پارکشم زندگی کنه و خونشو ازش بگیرن،دنبال جا واسه مسواک زدن وحموم رفتن خونوادشه!سلامتی و نظافتشون براش اهمیت داره.با همون شرایط خودش آشپزی میکنه که خونوادش غذای گرم بخورن.پدرشوهر پیر و آلزایمریشو نه تنها رها نمیکنه،بلکه بیشتر از همسر خودش مثل پدر خودش ازش مراقبت میکنه.نسبت به خواهر شوهر خودش و خانواده همسرش کاملا با روی باز برخورد میکنه و تا جایی که میتونه هرکاری در حقشون میکنه.ازون ور درسشم میخونه به درس بچه هاشم میرسه.
فهیمه ای که خودش بارداره،از ویار شدید همیشه حالش بده میزبانی یه ماه خونواده برادرش و عروسشون منزلشون زندگی کنن!چیزی که در این دوره زمونه اگر واقعا در خونواده های مازندرانی هست،جای تقدیر داره.چون خیلیا تحمل 2 3 شب موندن فامیل رو هم ندارن چه برسه به یه ماه....
شوهرشم به عنوان یه محیط بان ساده محیط زیست،با اینکه حقوق ناچیزی میگیره،اما از طبیعت استانش مراقبت میکنه،آسیبشم میبینه...
از ابعاد مذهبی و کاملا اعتقادیای مازندرانیا که در صحنه های مختلف به تصویر کشیده میشه هم باید گفت.
موضوعات طنزی هم که به تصویر کشیده میشه، مختص مازندرانیا نیست.خیلی از ایرانیا واقعا همینجوری هستن.
ویژگی های مثبت مثل صداقت و پاکی مازندرانیا هم توش زیاده.خود آقای تنابنده که نویسنده این مجموعه هست اصالتا مازندارنیه!فکر نمیکنم دنبال تحقیر و توهین در درجه اول به خودش باشه بعد بقیه هم استانیاش.این سریال یکی از پر بیننده ترین سریال های تلویزیون در سال های اخیر بوده.سریالی ضعیف که فقط توهین کنه،4 5 بار از رسانه ملی سری های مختلفش از شبکه های مختلف بخاطر استقبال بینندگان اعم از آی فیلمو تماشا و HD ... پخش نمیشه.
من به هیچ عنوان تو نظراتم نگفتم این کار ضعیف بود..سر ررشته ای در این مباحث ندارم ...
اینکه شما نظرتون اینه خیلی خشحالم ازین بابت... واقعا میگم.. اما من برخورد های دیگری دیدم و برداشتمو از این فیلم به عنوان یک بیننده گفتم!
و هنوزم نظرم اینه که به شیوه هی دیگری هم میشد این صمیمیت و اعتقادات زیبایی که شما گفتید رو به نمایش کشید

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
این چیزی بود که از اول بهش اعتقاد داشتم. یعنی سریال در حاشیه یک طنز بسیار ضعیف بود. منتهی بدلیل برخوردهای غیر منطقی پزشکان در برخورد با ساخته شدن طنز درموردشون کمی صحبت در این باره سخت بود. کسی انتقاد میکرد متهم میشد به طرفداری از جامعه پزشکی. جامعه پزشکی خیلی زحمتکش هست منتهی به نظر خیلیییییییی انتقاد بهش وارده. همونایی که تو درحاشیه بهش پرداخته شد و اتفاقا کمی ! بیشتر از اونها. اما این دلیل نمیشه ضعف شدید این سریال در قسمت دیالوگها و سناریو رو نادیده گرفت.
من خودم عاشق مهران مدیری و کاراشم. قبلا انقده دوستش داشتم (کارهاشو) که پیش خودم بهش لقب چارلی چاپلین ایران رو داده بودم. اما سریال در حاشیه خیلی ضعیفه. ضعف عمدش هم بخاطر فیلمنامه و دیالوگهای سطح پایین هست. اینم بخاطر اینه شاید چون آقای قاسم خانی دیگه با مهران مدیری کار نمیکنه. مقاله ای رو درپست دوم میزارم که از سایت خبر آنلاین برداشتم با همین عنوان.

یه پیشنهاد: امروز خندوانه از شبکه نسیم شروع شد. در طول عمرم چنین برنامه ی قوی از تلوزیون (صدا وسیمای ایران) ندیده بود . پیشنهادم اینه این خندوانه رو ببینید حتما.
تحقیر بینندگان نبوده و نیست. تحقیر پزشکان زالو صفت هست نه همه پزشکان.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برام جای تعجبه که نه تنها این از نقص فرهنگی ماست که شب تا صبح پای تی وی بیکار و بی عار می شینیم ، این به کنار ، میاییم در کنارش تحلیل میکنیم که فلانی در فلان نقش منظورش چی بوده ، روی نقش طرف دعوا میکنیم! بابا فیلمه فیلم!
من نمیدونم آخه چرا اینهمه ما باید بیکار باشیم که بیاییم و بررسی کنیم ببینیم مهران مدیری چه کرد؟ یا مثلا فلان فوتبالیست چه کرد؟ یا فلان مربی یه حرفی که زد منظورش چی بود؟
چرا ما اینقد بیکاریم؟ چرا ما اینقد کمبود داریم آخه؟ اصلا اعصاب و روانمون متعادل نیست به جان خودم

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تحقیر بینندگان نبوده و نیست. تحقیر پزشکان زالو صفت هست نه همه پزشکان.

تحقیر بینندگان از لحاظ ساختار ضعیفش تو طنز بود به نظرم. والا همون اولش گفتم که یک طنز برای انتقاد از پزشکان لازم بود و هست. مخصوصا با مخالفتهایی که صورت دادن دیدم که واقعا لازمتره!!
اما این برنامه خیلی سطحی بود. از لحاظ طنز قوی نبود. مثلا دیدید شبهای برره چقدر قوی بود.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برام جای تعجبه که نه تنها این از نقص فرهنگی ماست که شب تا صبح پای تی وی بیکار و بی عار می شینیم ، این به کنار ، میاییم در کنارش تحلیل میکنیم که فلانی در فلان نقش منظورش چی بوده ، روی نقش طرف دعوا میکنیم! بابا فیلمه فیلم!
من نمیدونم آخه چرا اینهمه ما باید بیکار باشیم که بیاییم و بررسی کنیم ببینیم مهران مدیری چه کرد؟ یا مثلا فلان فوتبالیست چه کرد؟ یا فلان مربی یه حرفی که زد منظورش چی بود؟
چرا ما اینقد بیکاریم؟ چرا ما اینقد کمبود داریم آخه؟ اصلا اعصاب و روانمون متعادل نیست به جان خودم

اتفاقا کسی که به تحلیل فیلم و طنز میشینه به نظرم یعنی یک شخصیت فرهنگی و اجتماعی قوی داره و نشون میده به وقایع فرهنگی جامعه اشراف داره. (دوستان اینجا رو میگم، والا خودم که عددی نیستم). فیلم و طنز فقط فیلم نیست برای سرگرمی . برای بعضی شاید اینطور باشه، ولی مثل یک کتاب، یک مقوله فرهنگیف ساختار فرهنگ جامعه رو میسازه. باید هم نقد بشه.
صحبت سر زندگی خصوصی بازیگر و فوتبالیست و سریالهای آبکی تلوزیون یه چیزه هست و نقد فیلم و سریال چیز دیگه ای.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا کسی که به تحلیل فیلم و طنز میشینه به نظرم یعنی یک شخصیت فرهنگی و اجتماعی قوی داره و نشون میده به وقایع فرهنگی جامعه اشراف داره. (دوستان اینجا رو میگم، والا خودم که عددی نیستم). فیلم و طنز فقط فیلم نیست برای سرگرمی . برای بعضی شاید اینطور باشه، ولی مثل یک کتاب، یک مقوله فرهنگیف ساختار فرهنگ جامعه رو میسازه. باید هم نقد بشه.
صحبت سر زندگی خصوصی بازیگر و فوتبالیست و سریالهای آبکی تلوزیون یه چیزه هست و نقد فیلم و سریال چیز دیگه ای.

آخه یه بار شنیدم یه جایی ، هی همه میگفتن چای ضد سرطانه و فلانه و بهمانه ، یکی برگشت گفت اگه چای ضد سرطانه پس چرا رتبه ی اول سرطان مال ماست؟ (کشورهای دیگه چای مد نیست)
حالا شما هم ، اگه فیلم و نقد و ... خیلی تاثیر داره در فرهنگ ما ، پس چرا ما همیشه یه تختمون کمه؟ هیچوقت فیلم نمیتونه فرهنگ درست رو در جامعه ترویج بده ، چون اونوقت یا مخاطب حوصلش سر میره اصلا نگاه نمیکنه ، یا احساس میکنه که داره بهش یه چیزایی دیکته میشه و برمیگرده پسران فلانی رو فحش میده و اصلا معلوم نیست حرفش چیه.
ما داغون تر از اون چیزی هستیم که فکرشو میکنید

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه یه بار شنیدم یه جایی ، هی همه میگفتن چای ضد سرطانه و فلانه و بهمانه ، یکی برگشت گفت اگه چای ضد سرطانه پس چرا رتبه ی اول سرطان مال ماست؟ (کشورهای دیگه چای مد نیست)
حالا شما هم ، اگه فیلم و نقد و ... خیلی تاثیر داره در فرهنگ ما ، پس چرا ما همیشه یه تختمون کمه؟ هیچوقت فیلم نمیتونه فرهنگ درست رو در جامعه ترویج بده ، چون اونوقت یا مخاطب حوصلش سر میره اصلا نگاه نمیکنه ، یا احساس میکنه که داره بهش یه چیزایی دیکته میشه و برمیگرده پسران فلانی رو فحش میده و اصلا معلوم نیست حرفش چیه.
ما داغون تر از اون چیزی هستیم که فکرشو میکنید

با احترام به شما
باید بگم شما خیلییی منفی فکر میکنید درمورد جامعه. یعنی ناامیدانه.
اما در ممورد فیلم، اگر فیلم درست ساخته بشه اتفاقا بیشترین تاثیر رو داره. اونم تو جامعه ما که از مطالعه نکردن رنج میبریم و عاشق تفریح هستیم. فیلم تفریحی هست که خوب تو جامعه میتونه اثر بزاره و تو جامعه ما هم همین اثر رو میزاره. مطمئن باشین اگه اثر نمیزاشت اینهمه مخالف و موافق اونم از قشر تحصیلکرده نداشت. شما فکر میکنید اگه اثر نداشت چرا اینهمه پزشکان متاسفانه جبهه گرفتن علیه این طنز؟ چرا تا یه فیلم مثل مارمولک ساخته میشه، مثل قلاده های طلا ساخته میشه، مثل اعتراض ، مثل چچی و چی و چی ساخته میشه ککلی سر و صدا میکنه.
البته امیدوارم منظور من از فیلم رو با سریالهای آبکی تلوزیون یکی ندونید. و همچنین برخی فیلم سینمایی هایی که فقط برای گیشه است (اصطلاح کاربردی سینمایی ها)

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
با احترام به شما
باید بگم شما خیلییی منفی فکر میکنید درمورد جامعه. یعنی ناامیدانه.
اما در ممورد فیلم، اگر فیلم درست ساخته بشه اتفاقا بیشترین تاثیر رو داره. اونم تو جامعه ما که از مطالعه نکردن رنج میبریم و عاشق تفریح هستیم. فیلم تفریحی هست که خوب تو جامعه میتونه اثر بزاره و تو جامعه ما هم همین اثر رو میزاره. مطمئن باشین اگه اثر نمیزاشت اینهمه مخالف و موافق اونم از قشر تحصیلکرده نداشت. شما فکر میکنید اگه اثر نداشت چرا اینهمه پزشکان متاسفانه جبهه گرفتن علیه این طنز؟ چرا تا یه فیلم مثل مارمولک ساخته میشه، مثل قلاده های طلا ساخته میشه، مثل اعتراض ، مثل چچی و چی و چی ساخته میشه ککلی سر و صدا میکنه.
البته امیدوارم منظور من از فیلم رو با سریالهای آبکی تلوزیون یکی ندونید. و همچنین برخی فیلم سینمایی هایی که فقط برای گیشه است (اصطلاح کاربردی سینمایی ها)

در تاثیر فیلم و سریال روی فرهنگ یک جامعه هیچ شکی نیست.کما اینکه حداقل تاثیرشو روی ظاهر زنان و مردان جامعه می بینید.دختری که شب فلان سریالو میبینه،فرداش با همون مدل مو و آرایش میاد وسط خیابون.رفتار هایی که یاد میگیرن و افزایش ناهنجاری ها ی اخلاقی از بچه 3 4 ساله گرفته تا پیرمرد 80 ساله هم قابل انکار نیست.
اما مشکل سینمای ما اینه که پولشو نظام پرداخت میکنه که چرخش بچرخه،اما کسایی توش فیلم میسازن که 70%شون هیچ اعتقادی به مبانی دینی و اسلامی ما ندارن.آمال و آرزوی اکثرشون استحاله ایران اسلامی به ایران غیر اسلامی و لاییکه.وقتی همچین آدمایی برای مردم ما فیلم بسازن،چیزیو میسازن که بر اساس جوهره فکری خودشونه.جالبه قضیه اینه که سینمای ما حداقل خصوصی هم نیست که خودشون خرج خودشونو بدن!هم پول نظامو میگیرن،هم هرجور دلشون خواست میسازن.
اگر یه سر به دانشکده های هنر بزنیم،خیلی بهتر متوجه این موضوع میشیم.دانشجوهای کارگردانی،بازیگرِی،ادبیات نمایشی و ... ما چه تیپایی هستن؟چند تا بچه مذهبی توشون دیده میشن؟مگر غیر از اینه که همین دانشجو ها میشن آینده ساز فیلم ها،سریال ها و تئاتر هایی که مردم ما پاش میشینن؟چه طور هیچ سرمایه گذاری روی این قشر نمیکنیم، بعد توقع داریم که 10 سال دیگه همینا بشن فعال فرهنگی ما!
ما دنبال کار اجرایی نیستیم،فقط دنبال انتقاد و اصلاح افرادی هستیم که دیگه قابل اصلاح نیستن!خیلی وقته که خمیرشون شکل گرفته.نهایتا مجبور میشیم حذفشون کنیم!چون استراتژی حل ریشه ای مشکل رو نداریم.
در تلویزیون هم دقیقا همینه.شبکه هایی مثل بی بی سی یا من و تو و ... صرفا با اعمال نظارت و محدودیت، برنامه هاشونو اداره نمیکنن.اون موقعی که میخوان کسی رو وارد مجموعشون کنن، همه جوره در مورد سوابق اون شخص،افکار و عقایدش اطمینان حاصل میکنن،بعد جذبش میکنن و آزادش میزارن.آدمی که خودش از نظر سیاسی فعالیت های زیادی علیه جمهوری اسلامی داشته،قبلا در فلان روزنامه توقیف شده نظام کار میکرده،بعدا پناهنده سیاسی شده،هیچ افساری در زمینه دینی و اخلاقی نداره،خودش در فضای مجازی چندین مقاله ضد دینی،ضد جمهوری اسلامی منتشر کرده و و و و......خب همچین آدمی اگر وارد مجموعه بشه خودش اتومات خط قرمز های بی بی سی فارسی رو بدون اینکه خودش بفهمه داره رعایت میکنه.حالا که اومد،آزادش میزاریم.هرکی برنامه بهتری ساخت،پول بیشتری دریافت میکنه و برنامه اون پخش خواهد شد.مخاطب برنامه رو میبینه،میگه چقدر آزاد!چقدر بدون سانسور!همینو میبینم.

اما ما در صدا و سیمامون چه جوری عمل میکنیم؟طرف میاد با سفارش آقای فلانی جذب میشه،2 سال بد گندش در میاد که این آدم علاوه بر کارش،اصلا خودش با موازین ما جور نیست!حالا اول خرابش کنیم،بد سانسورش کنیم،آخر سرم حذفش کنیم دیگه.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در تاثیر فیلم و سریال روی فرهنگ یک جامعه هیچ شکی نیست.کما اینکه حداقل تاثیرشو روی ظاهر زنان و مردان جامعه می بینید.دختری که شب فلان سریالو میبینه،فرداش با همون مدل مو و آرایش میاد وسط خیابون.رفتار هایی که یاد میگیرن و افزایش ناهنجاری ها ی اخلاقی از بچه 3 4 ساله گرفته تا پیرمرد 80 ساله هم قابل انکار نیست.
اما مشکل سینمای ما اینه که پولشو نظام پرداخت میکنه که چرخش بچرخه،اما کسایی توش فیلم میسازن که 70%شون هیچ اعتقادی به مبانی دینی و اسلامی ما ندارن.آمال و آرزوی اکثرشون استحاله ایران اسلامی به ایران غیر اسلامی و لاییکه.وقتی همچین آدمایی برای مردم ما فیلم بسازن،چیزیو میسازن که بر اساس جوهره فکری خودشونه.جالبه قضیه اینه که سینمای ما حداقل خصوصی هم نیست که خودشون خرج خودشونو بدن!هم پول نظامو میگیرن،هم هرجور دلشون خواست میسازن.
اگر یه سر به دانشکده های هنر بزنیم،خیلی بهتر متوجه این موضوع میشیم.دانشجوهای کارگردانی،بازیگرِی،ادبیات نمایشی و ... ما چه تیپایی هستن؟چند تا بچه مذهبی توشون دیده میشن؟مگر غیر از اینه که همین دانشجو ها میشن آینده ساز فیلم ها،سریال ها و تئاتر هایی که مردم ما پاش میشینن؟چه طور هیچ سرمایه گذاری روی این قشر نمیکنیم، بعد توقع داریم که 10 سال دیگه همینا بشن فعال فرهنگی ما!
ما دنبال کار اجرایی نیستیم،فقط دنبال انتقاد و اصلاح افرادی هستیم که دیگه قابل اصلاح نیستن!خیلی وقته که خمیرشون شکل گرفته.نهایتا مجبور میشیم حذفشون کنیم!چون استراتژی حل ریشه ای مشکل رو نداریم.
در تلویزیون هم دقیقا همینه.شبکه هایی مثل بی بی سی یا من و تو و ... صرفا با اعمال نظارت و محدودیت، برنامه هاشونو اداره نمیکنن.اون موقعی که میخوان کسی رو وارد مجموعشون کنن، همه جوره در مورد سوابق اون شخص،افکار و عقایدش اطمینان حاصل میکنن،بعد جذبش میکنن و آزادش میزارن.آدمی که خودش از نظر سیاسی فعالیت های زیادی علیه جمهوری اسلامی داشته،قبلا در فلان روزنامه توقیف شده نظام کار میکرده،بعدا پناهنده سیاسی شده،هیچ افساری در زمینه دینی و اخلاقی نداره،خودش در فضای مجازی چندین مقاله ضد دینی،ضد جمهوری اسلامی منتشر کرده و و و و......خب همچین آدمی اگر وارد مجموعه بشه خودش اتومات خط قرمز های بی بی سی فارسی رو بدون اینکه خودش بفهمه داره رعایت میکنه.حالا که اومد،آزادش میزاریم.هرکی برنامه بهتری ساخت،پول بیشتری دریافت میکنه و برنامه اون پخش خواهد شد.مخاطب برنامه رو میبینه،میگه چقدر آزاد!چقدر بدون سانسور!همینو میبینم.

اما ما در صدا و سیمامون چه جوری عمل میکنیم؟طرف میاد با سفارش آقای فلانی جذب میشه،2 سال بد گندش در میاد که این آدم علاوه بر کارش،اصلا خودش با موازین ما جور نیست!حالا اول خرابش کنیم،بد سانسورش کنیم،آخر سرم حذفش کنیم دیگه.

سلام
نظرات شما خیلی جالبه. یخورده خار از این بحثاس و من خودم بیه جاهای کمیش رو موافقم. اما خوب جوابای زیادی دارم برای اینا. وقت میخاد جواب دادن و البته به نظرم اینجا جاش نیست.
الان باور کنید موندم به کدوم قسمکت صحبتاتون جواب بدم که اون یکی بی جواب نمونه. دی
اما خوب اجازه بدین تو همین موضوع در حاشیه و طنز بحث پیش بره.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه!! خوبه همه مث شما جنبه های مثبتو ببینن..ولی تا جایی که من با اشخاص مختلف برخورد داشتم فیلم پایتخت باعثه تمسخره یک عده از مردم شده... من خودمم خیلی با این فیلم سرگرم شدم!! اما به چه قیمتی!! ؟؟
عشق و صفای خانواده رو با تمسخر میشه نشون دادفقط!!؟؟ با مسائل پیش پا افتاده!!؟؟
سلام علیکم......بیایم واقع بین باشیم......آیا در فیلم پایتخت کسی به لهجه ای که بازیگران این طنز به کار بردن خندید؟......یا صرف دیالوگها و هنرنمایی های بازیگران در کنار اقدامات با معنی مثبت؟......
بله شاید یک عده حق داشته باشن و آن اینکه لهجه رو درست به کار نبردن .....این با تمسخر یکی است؟!
تمسخر یعنی من ادای شما رو در بیارم و به این واسطه یک عده بزنن زیر خنده......چیزی که در بخشی از فیلم در حاشیه دیده میشود!......اگر قرار باشد اگر شما بخوای فیلمی بسازی و لهجه ای به کار ببری ....شاید از نظر برخی فیلم شهریار هم که این همه جنبه مثبت داشت جنبه توهین و تمسخر تلقی ود!

ازکارگردانهای موفق طنزیکیش رضاعطارانه که متهم گریخت وخانه بدوش وترش وشیرین ازتلویزیون پخش شده ومفق هم بوده ولی همین کارگردان تجربه کوچه اقاقیاروهم داره که اکثرقسمتاش چرت وپرت بود.
مهران مدیری هم کارای مناسبتیش مثل مردهزارودوهزارچهره وجایزه بزرگش ازکارای بلندش خیلی موفق تربودن.چون وقتی کارقراره طولانی بشه مجبورن آبکیش کنن.
البته من ازاین کارمهران مدیری خوشم نمیادکه همش باعده خاص کارمیکنه ویکیم اینکه خیلی مجموعه هاش پربازیگرن!
ولی درمجموع وجودش برای تلویزیون نعمته.باعث جذب مخاطب میشه
اگه کاراشوقوی تربسازه باعث میشه مثلاتوی این تایم مخاطبای شبکه من وتو کم بشن:cool:
سلام برادرم....با کمال احترام به بازیگری آقای عطاران من ایشون رو هیچ گاه کارگردان نمیدونم.....اصلا بلد نیست......همه اونهایی هم که گفتید خیلی موفق نبود!.....البته به استثنای خانه به دوش .....علت هم اینه که آقای عطاران بازیگردان است نه کارگردان!
کارگردان یعنی سعید آقا خانی ........سروش صحت که از هر بازیگری بتونه بازی بگیره....یا همین مهران مدیری سابق!

بله مهندس اینجوریم هست.منظور از پزشکا هم همه پزشکای عالم نیستن.اما پزشک یه فرقی با مهندس میکنه.اونم اینه که مهندسو شما انتخاب میکنی.اما آدم مریض بخاطر مریضیش مجبور میشه بره پیش پزشک.اگر مریضیش مهم و درمانش خاصتر هم باشه که مجبورتر واسه رفتن پیش یک پزشک خاص.وقتی میبینه باید برای فرار از درد یا زنده موندن زیر میزی بده،اون پولو میده اما شاید حلال نکنه.چون اگر پول رو واقعا به سختی فراهم کنه و زیر میزی بده، معلوم نیست اون پزشک خیر اون پولو ببینه.
خب بازم شکر!.....نقد هم وقتی معنی دارد که خوب و بد در کنار هم باشد......تو این فیلم تا به این لحظه خوبی وجود ندارد.....بلکه پزشکان رو یک عده آدم مسخره.......بی فرهنگ و بی جنبه مرفی میکند ......یا خوب خوبش که سیامک انصاری باشه یک آدم بی دست و پا.....بله قربانگو.....ضعیف النفس.....که اون هم بعضا تن میده به انجام کارهای تمسخر آمیز !......متاسفانه وشما و دوستان منتقد جامعه پزشکی در حمایت از این طنز تمسخر آمیز طوری حرف میزدین که انگار هر کی پزشکی میخواد بخونه حتا همین الآن به فکر همین کثافت کاری هایی است که برخی پزشکان انجام میدن
از اون حرفها زدید.....شما به هر کی نیاز داشته باشید میرید پیشش!.این جور که شما میگید مهندسین خیلی آدم های بیخودی هستند!......مردم نمیرن پیش مهندس معمار اونی که میخواد خونه بسازه یا عمران؟!......شما وقتی تخم مرغ میخوای بخری نمیری پیش میوه فروشی میری سوپر مارکتی یا خیلی هنر کنی میری تو روستا و مستقیم از مرغداری ها میخری .....البته جا تا جا هست......تو پزشکی هم همینه.....امروز فقط یک پزشک نداریم!
برخی پزشکا تو یه بیمارستان خصوصی نشستن و کراوات زده و پول مردم خور.......برخی هم نه....پزشکی رو میشناسم که متناسب با وضعیت برخی مریض ها پول نمیگیره .......البته در تهران نیستند......ولی هستند!......شما میگید مجبور میشه؟....پزشک قلبی رو هممیشناسم که داشت بیمارستانی میساخت برای مردم در دولت قبل.......که متاسفانه با تغییر شرایط انقدر بهش تهمت زدن چون قبلا در ستاد دکتر احمدی نژاد بود که عطایش را به لقایش بخشید!.......و البته اگر هم پول بگیرن حقشونه.......چون کار مقدسی دارند نباید پول بگیرند؟.....باید بگیرن......انقدر برخی تعرفه های دروغی وجود داره که سبب میشه به خیلی از پزشک ها پولی نرسه......حقوق اونها رو زیاد کنن ......نظارت رو جدی تر بگیرن....خیلی مشکلات حل میشه....البته پارتی بازی و یرمیزی گرفتن در ادارات یک مسئله ریشه ای است.......که کار جدی میخواد........از زمان رژیم منحوس شاه وارد شده و متاسفانه تا الآن هم هسست......هر کی هم خواسته مقابله کنه.....براش پرونده ساخته شده و کاری کردن که زده بشه از مبارزه!
ان شاالله وزارت بهداشت گامی بردارد در این زمینه.........

• Like
واکنش ها: ayja

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه باز من حرفارو میخونم هی این به ذهنم میاد که بابا فیلم آخه اصلا برای چیه؟ میسازن که شما حالتون خوب بشه؟ فرهنگتون خوب بشه؟ شما دقت کرده باشین با هیچکدوم از فیلم ها نه حالتون خوب میشه نه فرهنگتون...
برای چی فیلم نگاه میکنین آخه اینقد؟ من خودم روزانه کمتر از 45 دقیقه فقط تی وی می بینم و کاملا مخالف این زیاده روی ها هستم.

الان شما همین در حاشیه رو ببینین ، منم اتفاقا دیگه اینو اولشو خوشم اومد دیدم پزشک اومده کتاب میفروشه احساس کردم به واقعیت نزدیکه دیگه معتاد شدم نگاه میکنم ، همین خود این فیلم ، توی دیالوگ هاش مثلا من میبینم میگه خفه شو ، لال شو ، گورتو گم کن ، کوجی ، اینجی ، دیدیندون ، خب اینا بنظرم خوب نیست. از طرفی شما هر فیلمی که ببینین ، میتونین حدس بزنین کارگردانش کیه ، مهران مدیری اصلا مدلش اینجوریه ، توی همون برره هم مدلش همین بود ، قهوه تلخ و ویلای من هم مدلش همینجوری بود ، یه ذره آدم باید فراتر فکر لااقل در مورد اون چیزی که میسازه ، حالا من حوصله توضیحات زیاد ندارم ولی در کل دیدن فیلم چندتا عیب داره (به جز فیلمای طنز که برای خنده و تفریح شاید بدک نباشه):

1- اعتیاد به فیلم
2- تاثیر گذاری در اعصاب و روان شما (یعنی مثلا طرف میبینی مثل اون چی بود اسمش؟ ستایش آره ، طرف شوهرش میمیره کل خانواده نشستن گریه میکنن نگاه میکنن!!!!!!!! بابا یعنی چه آخه؟ یا مثلا میدونین چقد فشار عصبی به شما وارد میشه وقتی که فیلم رو از جای حساسش تموم میکنن و میذارن واسه فردا؟ والا ، به اینا فک کنین...
3- وقت تلف کردن (به جای این همه فیلم ، شما میتونین بزنین شبکه 4 یه ذره ذهنتون وا شه ، والا من خودم مستند حیوانات اگه بده ترجیحش میدم به 99% برنامه ها ، قشنگ آدم طبیعت رو میبینه ، اون فیلمبرداری های زیبا که زحمت کشیدن از حیوانات برداشتن ، خیلی لذت بخشه)
4- تاثیر در احساسات و باورهای شما (علی الخصوص ماهواره که دیگه واویلا ، خدا رو شکر ما نداریم چقدم خوبه که نداریم)
5- شستشوی مغزی شما و کلی کارای دیگه.........

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا هر هنرپیشه ای آب شون با بعضی ها یه جو نمیره قابل نقد هست!
ولی ندیدیم لودگی های اخراجیها و ضعف های ده نمکی رو اینجا یه نفر نقد کنه.؟!
هر کسی یه نظری داره . من میگم طنز مدیری خاص هست و قابل نقد ولی با وجود این همه حاشیه در کارهاش و اعتراض و بایکوت ها و خط قرمزها باز کارش عالیه .
جالبه . مسخره کردن لهجه و فرهنگ یه قومیت در طنزهای فلانی اجتماعی هست حالا دوست دارم ببینم یکی دین و مذهب تو نظام رو طنز کار کنه اجتماعی هست یا سیاسی!((اعدام اش می کنند! به همبن راحتی))

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کسی یه نظری داره . من میگم طنز مدیری خاص هست و قابل نقد ولی با وجود این همه حاشیه در کارهاش و اعتراض و بایکوت ها و خط قرمزها باز کارش عالیه .
جالبه . مسخره کردن لهجه و فرهنگ یه قومیت در طنزهای فلانی اجتماعی هست حالا دوست دارم ببینم یکی دین و مذهب تو نظام رو طنز کار کنه اجتماعی هست یا سیاسی!((اعدام اش می کنند! به همبن راحتی))

مهندس دیگه اخراجیها رو که نمیشه جز طنز حساب کرد. جز یک اثر فرهنگی فاخر هم نمیشه حساب کرد.
حالاا یخورده، یه ذره این فیلم آخرش که اکبر عبدی نقش روحانی داشت حالت طنز و هنری و اثر فرهنگی حساب میشد. ولی اخراجیها که کلا ابروریزی بود. خوب اینم حساب کنیم که یک آقای نویسنده مقالات ساسی اومده و کارگردان سینما شده.
در مورد در حاشیه هم که گفتم. مهران مدیری یکی از بهترین کاگردانهای طنز. اما در حاشیه ضععیف بود واقعا. گفتم اون اولشم که امیدوارم این نقد من با اون نقد بی انصافانه پزشکان در یک جبه قرار نگیره. پزشکان به حق (نه همشون) باید مورد نقد قرار بگیرن. اما اخراجیها ضعیف بود انصافا. من خودم دو سه قسمت رو که دیدم دیگه پیگیرش نشدم.

• Like
واکنش ها: ayja

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم ظرفیت نقد به شیوه های که شماها دوست دارید رو داشته باشی!
اصولا جنابعالی چی میبینی که این یکی رو دیده باشی.........نقدهای بنده و دوستان به ضعفهای اخراجی های 2 به بعد بایستی موجود باشد.......البته از اخراجی های 1 تمام قد دفاع میکنم ......
اگر شما مشکل شخصی با کارگردانی دارید گمان نبرید ما هم مثل شما هستیم!......هرچند که کافر همه را به کیش خود پندارد!

شوخی کردن با عقاید دینی خلاف تمامی کتب های دینی است........و یقینا خداوند همانطور که در کلام الله آمده با کسانیکه حوزه دین و اعتقاد رو به استهزا بکشانند برخورد خواهد کرد

.
.
قُلْ أَبِاللَّهِ وَآیَاتِهِ وَرَسُولِهِ کُنْتُمْ تَسْتَهْزِئُونَ (65)لا تَعْتَذِرُوا قَدْ کَفَرْتُمْ بَعْدَ إِیمَانِکُمْ » [توبه:65-66]........

آخرین ویرایش:

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر تو دوست عزیز...
البته سلیقه ها متفاوته من مهران مدیری رو یکی از بهترین کارگردانای طنز تو دنیا میدونم دلیلش هم مشخصه چون مدیری با تمام محدودیت های موجود هنوز هم میتونه خیلی خوب مردم رو بخندونه و فیلم جدیدش هم از نظر من همین روال رو دنبال کرده شاید ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه ولی من برای خودم متاسفم که تو کشورم همه دوست دارن فقط نقد کنن و از انتقاد فرار میکنن امیدوارم روزی برسه که همه بتونیم سارزنده نه برای تخریب دیگری همدیگرو نقد کنیم برای اعتلای هرچه بیشتر کشور...

با نظر ایشون کاملا موافقم

حسین72

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز
به نظر من فیلم در حاشیه رو از دیدگاه های مختلف میشه نقد وبررسی کرد.
با توجه به نقطه و نظرات مردم میشه فهمید که خیلیها معنی واقعی کار طنز(فیلم،شعر و ...) رو بد فهمیدند.
در واقع این جمله کلیشه ایی که در دوران دبیرستان فکر کنم همه خوندن که خنده حاصل از طنز خنده شیرینی نیست.درسته ما باید از دیدن یه فیلم طنز لذت ببریم وبخندیم ولی وقتی به عمق موضوع نگاه میکنیم میبینیم که این خنده نه تنها شیرین نیست بلکه خیلی تلخه چرا که داره واقعیت های جامعه رو نشون میده و معمولا حقیقت و واقعیت برای اکثر مردم تلخ بوده و هست.از این دیدگاه به نظر من فیلمهای مهران مدیری تا حدودی موفق بوده.
اما دیالوگها و رفتار وحرکات بازیگران و... شاید یه مقدار تو ذق بزنه(البته از نظر من.ممکنی بعضی ها از این رفتار واقعا لذت ببرند).تکه کلام های استفاده شده در این سریال مانند سریال های دیگه خاص بود(چیزی که همیشه مهران مدیری دنبالش بوده،خاص بودن کارهاش)که به نظر بعضیا زننده و به نظر بعضا جالبه.از نظر من با توجه به پیوند واژه فرهنگ با فیلم و تلوزیون استفاده از این واژه زیاد جالب نیست.قشر مختلف پای تلوزیون میشینند از بچه گرفته تا پیرمرد و با توجه به این موضوع استفاده از این واژه ها و دیالوگ ها یه مقدار تو ذوق میزنه
نکته دیگه در مورد فیلم های مهران مدیری شخصیت های یکسان هستش.به طور مثال تو اکثر فیلم های سیامک انصاری در نقش یک آدم درستکار بازی میکنه و... . در واقع من معتقدم مهران مدیری ریسک تغییر شخصیت رو نمیکنه و چون تا حدودی این شخصیتها در بین مردم محبوب شد تغییری درشون ایجاد نمیکنه.

و در اخر شما هیچ طنز پردازی رو نمیتونید پیدا کنید که مورد قبول همه مردم قرار بگیره.بعضیها از دیدن کارهای مهران مدیری واقعا لذت میبرن وبعضیها واقعا ازش نفرت دارند.ولی در کل این فیلم اخیر ایشون نسبت به فیلم های قبلی به نظر من در درجه پایین تری قرار گرفته(هرچند هدف کار بسیار زیبا و ارزشمند بود ولی به خوبی به نمایش گذاشته نشد)

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیدوارم ظرفیت نقد به شیوه های که شماها دوست دارید رو داشته باشی!
اصولا جنابعالی چی میبینی که این یکی رو دیده باشی.........نقدهای بنده و دوستان به ضعفهای اخراجی های 2 به بعد بایستی موجود باشد.......البته از اخراجی های 1 تمام قد دفاع میکنم ......
اگر شما مشکل شخصی با کارگردانی دارید گمان نبرید ما هم مثل شما هستیم!......هرچند که کافر همه را به کیش خود پندارد!

شوخی کردن با عقاید دینی خلاف تمامی کتب های دینی است........و یقینا خداوند همانطور که در کلام الله آمده با کسانیکه حوزه دین و اعتقاد رو به استهزا بکشانند برخورد خواهد کرد

.
.
قُلْ أَبِاللَّهِ وَآیَاتِهِ وَرَسُولِهِ کُنْتُمْ تَسْتَهْزِئُونَ (65)لا تَعْتَذِرُوا قَدْ کَفَرْتُمْ بَعْدَ إِیمَانِکُمْ » [توبه:65-66]........
بابا اختیار دارین دیگه همه شما رو می شناسند...
معلومه که دیگه کسی از اخراجی ها دفاع کنه باید مهران مدیری رو هم تمام قد به نقد بکشه...((دیگه چماغ به دستی که بیاد هنرمند بشه....))یادمون نرفته ده نمکی که بود و چه ها کرد...
بالاخره فکر نکنید همه مثل شما هستند. بازم میگم مدیری طنز اش شرافت داره به کل سابقه کاری خیلی ها.
در ضمن بلی درسته شوخی کردن با عقاید دینی چه غیر دینی و رسوم و زبان هرملتی خلاف انسانیت هست

آخرین ویرایش:

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
سلام به همه دوستان عزیز
به نظر من فیلم در حاشیه رو از دیدگاه های مختلف میشه نقد وبررسی کرد.
با توجه به نقطه و نظرات مردم میشه فهمید که خیلیها معنی واقعی کار طنز(فیلم،شعر و ...) رو بد فهمیدند.
در واقع این جمله کلیشه ایی که در دوران دبیرستان فکر کنم همه خوندن که خنده حاصل از طنز خنده شیرینی نیست.درسته ما باید از دیدن یه فیلم طنز لذت ببریم وبخندیم ولی وقتی به عمق موضوع نگاه میکنیم میبینیم که این خنده نه تنها شیرین نیست بلکه خیلی تلخه چرا که داره واقعیت های جامعه رو نشون میده و معمولا حقیقت و واقعیت برای اکثر مردم تلخ بوده و هست.از این دیدگاه به نظر من فیلمهای مهران مدیری تا حدودی موفق بوده.
اما دیالوگها و رفتار وحرکات بازیگران و... شاید یه مقدار تو ذق بزنه(البته از نظر من.ممکنی بعضی ها از این رفتار واقعا لذت ببرند).تکه کلام های استفاده شده در این سریال مانند سریال های دیگه خاص بود(چیزی که همیشه مهران مدیری دنبالش بوده،خاص بودن کارهاش)که به نظر بعضیا زننده و به نظر بعضا جالبه.از نظر من با توجه به پیوند واژه فرهنگ با فیلم و تلوزیون استفاده از این واژه زیاد جالب نیست.قشر مختلف پای تلوزیون میشینند از بچه گرفته تا پیرمرد و با توجه به این موضوع استفاده از این واژه ها و دیالوگ ها یه مقدار تو ذوق میزنه
نکته دیگه در مورد فیلم های مهران مدیری شخصیت های یکسان هستش.به طور مثال تو اکثر فیلم های سیامک انصاری در نقش یک آدم درستکار بازی میکنه و... . در واقع من معتقدم مهران مدیری ریسک تغییر شخصیت رو نمیکنه و چون تا حدودی این شخصیتها در بین مردم محبوب شد تغییری درشون ایجاد نمیکنه.

و در اخر شما هیچ طنز پردازی رو نمیتونید پیدا کنید که مورد قبول همه مردم قرار بگیره.بعضیها از دیدن کارهای مهران مدیری واقعا لذت میبرن وبعضیها واقعا ازش نفرت دارند.ولی در کل این فیلم اخیر ایشون نسبت به فیلم های قبلی به نظر من در درجه پایین تری قرار گرفته(هرچند هدف کار بسیار زیبا و ارزشمند بود ولی به خوبی به نمایش گذاشته نشد)
اما به نظر من این در حاشیه مدیری قویتر از کارهای قبلیش بود.پشب های برره و پاورچینو نقطه چینو ... طنز های من در آوردی بودند.نه بر اساس واقعیت.طنز اجتماعی یعنی به تصویر کشیدن نقد های اجتماعی به صورت طنز.در حاشیه مجموعه ای بود که چون خیلی خوب تونست واقعیات رو به تصویر بکشه با اینکه با شخصیت هایی بود که در سریال هم خودشون پزشک واقعی نبودن،اما انقدر دقیق مسائلو مطرح میکرد که پزشکا دادشون درومد!چون یه کار ضعیف که حرفای به دور از واقعیت و الکی بزنه،انقدر واکنش به همراه نخواهد داشت.مردم هم شاد میشدن چون خودشون هرکدوم به نوعی با این مسائل رو به رو شده بودن،حداقل باعث میشد از جنبه طنز یکم به این مشکلاتشون بخندن.
در حاشیه کاری با مطالعه بود که تک تک شخصیت هاش و سناریو هاش بر اساس اون مطالعات در قالب طنز به تصویر کشیده شدن.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
بابا اختیار دارین دیگه همه شما رو می شناسند...
معلومه که دیگه کسی از اخراجی ها دفاع کنه باید مهران مدیری رو هم تمام قد به نقد بکشه...
بالاخره فکر نکنید همه مثل شما هستند. بازم میگم مدیری طنز اش شرافت داره به کل سابقه کاری خیلی ها.
در ضمن بلی درسته شوخی کردن با عقاید دینی چه غیر دینی و رسوم و زبان هرملتی خلاف انسانیت هست
خوبیه این جریان این بود که بتی که از جامعه پزشکی ساخته شده بود،شکسته شد.چون انقدر اعتراض کردن که مجموعه 90 قسمتی 30 قسمت شد.الکی به مردم گفتن حالا فصل های بعدیش هست!اینکه کی باشه الله اعلم!سریال جدیدیم که میخوان جاش پخش کنن معلوم نیست چقدر مخاطب میتونه داشته باشه.این جریان نشون داد که ظرفیت و فهم آدما هیچ ربطی به میزان تحصیلاتشون نداره!حتی اگه پزشک باشن!

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبیه این جریان این بود که بتی که از جامعه پزشکی ساخته شده بود،شکسته شد.چون انقدر اعتراض کردن که مجموعه 90 قسمتی 30 قسمت شد.الکی به مردم گفتن حالا فصل های بعدیش هست!اینکه کی باشه الله اعلم!سریال جدیدیم که میخوان جاش پخش کنن معلوم نیست چقدر مخاطب میتونه داشته باشه.این جریان نشون داد که ظرفیت و فهم آدما هیچ ربطی به میزان تحصیلاتشون نداره!حتی اگه پزشک باشن!
ببینید پزشک هامون چقدر مشکل دارند که اینطوری این برنامه اونها رو به چالش کشیده ..مدیری مخاطبان زیادی داره.
البته مطمئنم که این وسط پزشکان بعضی اشخاص نامربوطی پیاز داغ رو هم زیاد کردند..
بالاخره اینجا ایرانه دیگه باید با سلیقه بعضی ها توو یه ردیف باشی وگرنه از دور خارج ات می کنند.

حسین72

عضو جدید
اما به نظر من این در حاشیه مدیری قویتر از کارهای قبلیش بود.پشب های برره و پاورچینو نقطه چینو ... طنز های من در آوردی بودند.نه بر اساس واقعیت.طنز اجتماعی یعنی به تصویر کشیدن نقد های اجتماعی به صورت طنز.در حاشیه مجموعه ای بود که چون خیلی خوب تونست واقعیات رو به تصویر بکشه با اینکه با شخصیت هایی بود که در سریال هم خودشون پزشک واقعی نبودن،اما انقدر دقیق مسائلو مطرح میکرد که پزشکا دادشون درومد!چون یه کار ضعیف که حرفای به دور از واقعیت و الکی بزنه،انقدر واکنش به همراه نخواهد داشت.مردم هم شاد میشدن چون خودشون هرکدوم به نوعی با این مسائل رو به رو شده بودن،حداقل باعث میشد از جنبه طنز یکم به این مشکلاتشون بخندن.
در حاشیه کاری با مطالعه بود که تک تک شخصیت هاش و سناریو هاش بر اساس اون مطالعات در قالب طنز به تصویر کشیده شدن.
اما نظر من کاملا با نظر شما کاملا متفاوته.خوب یا بدی بودن سریال از نظر من نشان دادن خوب مشکلاته.سریال شبهاب برره مشکلات کلی جامعه رو به خوبی به تصویر کشی.در مورد سریال پاورچین و نقطه چین چیزهای زیادی یادم نمیاد ولی در مورد شبهای برره چیز زیاد در ذهن دارم.رشوه،بی کفایتی بعضی افراد در جامعه،عدم پذیرش افراد باسواد در جامعه و... .در مورد سریال در حاشیه هم گفتم که اصل کار بسیار زیبا ولی خوب به تصویر کشیده نشد.اتفاقاتی که داره در جامعه پزشکی میافته و واقعیتی که وجود داره ولی میشد اینها رو بهتر نمایش داد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما نظر من کاملا با نظر شما کاملا متفاوته.خوب یا بدی بودن سریال از نظر من نشان دادن خوب مشکلاته.سریال شبهاب برره مشکلات کلی جامعه رو به خوبی به تصویر کشی.در مورد سریال پاورچین و نقطه چین چیزهای زیادی یادم نمیاد ولی در مورد شبهای برره چیز زیاد در ذهن دارم.رشوه،بی کفایتی بعضی افراد در جامعه،عدم پذیرش افراد باسواد در جامعه و... .در مورد سریال در حاشیه هم گفتم که اصل کار بسیار زیبا ولی خوب به تصویر کشیده نشد.اتفاقاتی که داره در جامعه پزشکی میافته و واقعیتی که وجود داره ولی میشد اینها رو بهتر نمایش داد.

پیشنهاد میکنم سریال شب های برره را در فراغت کامل ببینید.........این سریال سیاسی ترین سریال طنز بود.........و طنزی واقعا فاخر و با معنی.....برخلاف سریال اخیر آقای مدیری که هیچ بویی از طنز تا به این لحظه نه تنها نبرده .......بلکه یک اثر دسته چندمی است که از سوی تازه واردها هم ساخته میشد ایراد داشت چه ایشون

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

طوری دم از تابوشکنی میزنید که انگار سابقه نداشته!.....ساختمان پزشکان پس چه بود سرکار خانم؟......
اونجا به عینه از برخی دکترها که دچار تکبر هستند انتقاد شد و البته در کنارش یک دکتر روان شناس هم بود و مقالات و تحلیلهای بسیاری هم در قبال جامعه پزشکی در تمام این سال ها نوشته شده.........
خواستید یکی براتون بیارم.....از سال 79 گرفته تا سال 91...یادتان هست یک زمان به این بهانه ها در شبکه مهاجر چه ها میکردند یا حتی جام جم؟ در دولت اصلاحات که لطمه زننده ترین دولت به فرهنگ هم بود اجازه یک ماه انتشار عمومی این چنین تفکراتی داده نشد ولی در دولت دهم و نهم متاسفانه دیدیم دیگه .....اشتباه استراتژیک شما اینه که مثل یه عده در دولت نهم و دهم فکر میکنید اگر تلویزیون مثل ماهواره بشه و برنامه پخش کنه......مردم کمتر میروند به سوی ماهوارهو از طرفی معضلات اجتماعی تمام میشه.......در شرایطی که بایستی برنامه فاخر ساخت و نه تبلیغاتی ماهواره ای و به بهانه خنداندن هر عمل و رفتار فاقد اخلاق در اون تکه کلام بشه..

اما برخی اظهارات شما چندان جالب نیست.......در خصوصی هم به شما گفتم.........نظر دین اسلام در قبال تنفر و کینه توزی چیست؟........به آیات قرآن رجوع کنید

شما که انقدر ذوق زده میشین تا یک خلاف در زمینه پزشکی متوجه میشین.....درجا کل جامعه پزشکی رو محکوم میکنید.......نظرتون در قبال این چنین پزشک های با وجدان چیست؟پزشک با وجدانی که تمام سهمش حضور در برنامه صرفا جهت اطلاع بود......اگر کسی تاپیکشو بزنه اون وقت هم ذوق زده شروع به نظر دادن درباره اش حرکت خواهید کرد؟!

آخرین ویرایش:

حسین72

عضو جدید
پیشنهاد میکنم سریال شب های برره را در فراغت کامل ببینید.........این سریال سیاسی ترین سریال طنز بود.........و طنزی واقعا فاخر و با معنی.....برخلاف سریال اخیر آقای مدیری که هیچ بویی از طنز تا به این لحظه نه تنها نبرده .......بلکه یک اثر دسته چندمی است که از سوی تازه واردها هم ساخته میشد ایراد داشت چه ایشون

من هم واسه همین گفتم که کار اخیر ایشون (در حاشیه)در رتبه پایین تری قرار میگیره

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
خوش به حال خودم که حتی یه ثانیش رو هم ندیدم :)
مهران مدیری از زمان قهوه تلخ دیگه طنزش مُرد ...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرم کار خودشونو کردن و متوقفش کردن! :razz: اینا دیگه کی ان.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
قراره ظاهرا ادامش رو ماه رمضون پخش کنن.
نمیدونم.
دیشب مهران مدیری تو مصاحبش میگفت بقیه شو میسازیم و ادامه میدیم.

سلام......دقیقا همین مورد است .........متاسفانه به دلیل انتقادهای بعضا شتابزده برخی پزشکان به خصوص اصلاح طلبان و گوش ندادن به توصیه های وزیر محترم بهداشت.......باز هم ضعف های طنز مدیری دیده نشد.......
در شرایطی که عملا بخشی از مردم بعد دیدن چند قسمت اول این سریال رو بوسیدن و گذاشتن کنار ........من اگر جای پزشکان بودم برای اینکه این توقف مقطعی به اسم اونها تمام نشه .....نامه ای می نوشتم و خواستار ادامه پخش این سریال مثلا طنز بودم!......