طوری دم از تابوشکنی میزنید که انگار سابقه نداشته!.....ساختمان پزشکان پس چه بود سرکار خانم؟......
اونجا به عینه از برخی دکترها که دچار تکبر هستند انتقاد شد و البته در کنارش یک دکتر روان شناس هم بود و مقالات و تحلیلهای بسیاری هم در قبال جامعه پزشکی در تمام این سال ها نوشته شده.........
خواستید یکی براتون بیارم.....از سال 79 گرفته تا سال 91...یادتان هست یک زمان به این بهانه ها در شبکه مهاجر چه ها میکردند یا حتی جام جم؟ در دولت اصلاحات که لطمه زننده ترین دولت به فرهنگ هم بود اجازه یک ماه انتشار عمومی این چنین تفکراتی داده نشد ولی در دولت دهم و نهم متاسفانه دیدیم دیگه .....اشتباه استراتژیک شما اینه که مثل یه عده در دولت نهم و دهم فکر میکنید اگر تلویزیون مثل ماهواره بشه و برنامه پخش کنه......مردم کمتر میروند به سوی ماهوارهو از طرفی معضلات اجتماعی تمام میشه.......در شرایطی که بایستی برنامه فاخر ساخت و نه تبلیغاتی ماهواره ای و به بهانه خنداندن هر عمل و رفتار فاقد اخلاق در اون تکه کلام بشه..
اما برخی اظهارات شما چندان جالب نیست.......در خصوصی هم به شما گفتم.........نظر دین اسلام در قبال تنفر و کینه توزی چیست؟........به آیات قرآن رجوع کنید
شما که انقدر ذوق زده میشین تا یک خلاف در زمینه پزشکی متوجه میشین.....درجا کل جامعه پزشکی رو محکوم میکنید.......نظرتون در قبال این چنین پزشک های با وجدان چیست؟پزشک با وجدانی که تمام سهمش حضور در برنامه صرفا جهت اطلاع بود......اگر کسی تاپیکشو بزنه اون وقت هم ذوق زده شروع به نظر دادن درباره اش حرکت خواهید کرد؟!
سریال ساختمان پزشکان که اصلا در مورد پزشکا نبود!فقط در مورد زندگی یک روانشناس بود که بقیه تحقیرش میکردن و در یک ساختمان پزشکان مطب داشت.اصل سریال جریان زندگیش،طلاق و زن دومش،مادر و پدر و برادرش بود!کلا هم جز حسادت،چشم و هم چشمی،پول دوستی، تمسخر و تحقیر همدیگه،مخصوصا خنگ بازیای منشیش،نکته خاص دیگه ای نداشت.چون همه همو مسخره و تحقیر میکردن،در هر قسمت مردم میشستن که بخندن.به شخصه هیچ علاقه ای به این سریال نداشتمو ندارم.
سریال در حاشیه مثل سریال های ماهواره ای بود؟!من شاید خودم خونه م ماهواره نداشته باشم اما تا اونجایی که اطلاع دارم،سریال های ماهواره ای پر مخاطب شبکه های جم،فارسی وان،ام بی سی و ....دوبله شده فارسی اکثرا حول محور ارتباطات غیر اخلاقی،خیانت و ... میچرخن.بدترین نسبتی که میشه به این سریال مهران مدیری بیچاره داد همینه!
دید من تفکرات دولت نهم و دهمه؟نظر لطفتونه واقعا!!!!!!نظری ندارم در مورد این قضاوت شخصی
من در نظرات قبلیم هم گفتم که پزشکان با ظرفیت و متبحر،اصلا از پخش این سریال ناراحت نمیشدنو نمیشن.چون هیچ کدوم از مریضاشونو بخاطر این سریال از دست نمیدن یا با این سریال پیش مریضاشون تخریب نمیشن!مردم خیلی خوب پزشکارو از هم تشخیص میدن.تفاوت هاشونو و ....واسه همینه که یه پزشک در مطبش مگس هم پر نمیزنه،اون یکی 4 ساعت برای ویزیتش تو نوبت منتظر میشینن!
ضمنا شبکه مهاجر مال صدا و سیمای ایران نبوده و نیست.در حد یه شایعه بود که برای جذب مخاطب های جدید،خودشونو بچسبونن به صدا و سیما!
در شبکه جام جم چه کاری مشابه شبکه های ماهواره ای کردن؟طفلکیا از نداشتن برنامه منتظر میمونن تا یه سریال پخش داخلی بشه،بعد بگیرنش برون مرزی پخش کنن.برنامه های زنده شم بخاطر نداشتن بودجه و محتوا،هر دفعه یه مجریو پیدا میکنن میگن بیا اجرا کن!4 تا برنامه از ایرانیایی که در خارج زندگی میکنن و ایران میان هم میزارن.بزنامه های کودکو نوجوانشم که عینا مثه شبکه های داخلیه.تازه اگه پول داشته باشن خوبای داخلی، مثه عمو فیتیله ایارو میارن.نداشته باشن که همونشم نمیارن.خاله کاکتوسی چیزی با 4 تا عروسک عجیب غریب میارن،اونم ضبط شده پخش میکنن!!!!!