سریال در حاشیه تحقیر بینندگان بود، نه پزشکان!

-hirad

عضو جدید
فیلم در حاشیه در مورد ایرانیهاست
چون همیشه و همه جا تو حاشیه بودن
پس بهتره تو حاشیه باشین و حاشیه درست نکنین

• Like
واکنش ها: ayja

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
با هزار تا دخالت که بی نمکش کنن! آره؟!. امیدوارم تو دور جدید (که بعیده بذارن!) تعداد بازیگرای خوب و مطرح رو بیشتر ببینیم.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
طوری دم از تابوشکنی میزنید که انگار سابقه نداشته!.....ساختمان پزشکان پس چه بود سرکار خانم؟......
اونجا به عینه از برخی دکترها که دچار تکبر هستند انتقاد شد و البته در کنارش یک دکتر روان شناس هم بود و مقالات و تحلیلهای بسیاری هم در قبال جامعه پزشکی در تمام این سال ها نوشته شده.........
خواستید یکی براتون بیارم.....از سال 79 گرفته تا سال 91...یادتان هست یک زمان به این بهانه ها در شبکه مهاجر چه ها میکردند یا حتی جام جم؟ در دولت اصلاحات که لطمه زننده ترین دولت به فرهنگ هم بود اجازه یک ماه انتشار عمومی این چنین تفکراتی داده نشد ولی در دولت دهم و نهم متاسفانه دیدیم دیگه .....اشتباه استراتژیک شما اینه که مثل یه عده در دولت نهم و دهم فکر میکنید اگر تلویزیون مثل ماهواره بشه و برنامه پخش کنه......مردم کمتر میروند به سوی ماهوارهو از طرفی معضلات اجتماعی تمام میشه.......در شرایطی که بایستی برنامه فاخر ساخت و نه تبلیغاتی ماهواره ای و به بهانه خنداندن هر عمل و رفتار فاقد اخلاق در اون تکه کلام بشه..

اما برخی اظهارات شما چندان جالب نیست.......در خصوصی هم به شما گفتم.........نظر دین اسلام در قبال تنفر و کینه توزی چیست؟........به آیات قرآن رجوع کنید

شما که انقدر ذوق زده میشین تا یک خلاف در زمینه پزشکی متوجه میشین.....درجا کل جامعه پزشکی رو محکوم میکنید.......نظرتون در قبال این چنین پزشک های با وجدان چیست؟پزشک با وجدانی که تمام سهمش حضور در برنامه صرفا جهت اطلاع بود......اگر کسی تاپیکشو بزنه اون وقت هم ذوق زده شروع به نظر دادن درباره اش حرکت خواهید کرد؟!
سریال ساختمان پزشکان که اصلا در مورد پزشکا نبود!فقط در مورد زندگی یک روانشناس بود که بقیه تحقیرش میکردن و در یک ساختمان پزشکان مطب داشت.اصل سریال جریان زندگیش،طلاق و زن دومش،مادر و پدر و برادرش بود!کلا هم جز حسادت،چشم و هم چشمی،پول دوستی، تمسخر و تحقیر همدیگه،مخصوصا خنگ بازیای منشیش،نکته خاص دیگه ای نداشت.چون همه همو مسخره و تحقیر میکردن،در هر قسمت مردم میشستن که بخندن.به شخصه هیچ علاقه ای به این سریال نداشتمو ندارم.

سریال در حاشیه مثل سریال های ماهواره ای بود؟!من شاید خودم خونه م ماهواره نداشته باشم اما تا اونجایی که اطلاع دارم،سریال های ماهواره ای پر مخاطب شبکه های جم،فارسی وان،ام بی سی و ....دوبله شده فارسی اکثرا حول محور ارتباطات غیر اخلاقی،خیانت و ... میچرخن.بدترین نسبتی که میشه به این سریال مهران مدیری بیچاره داد همینه!
دید من تفکرات دولت نهم و دهمه؟نظر لطفتونه واقعا!!!!!!نظری ندارم در مورد این قضاوت شخصی
من در نظرات قبلیم هم گفتم که پزشکان با ظرفیت و متبحر،اصلا از پخش این سریال ناراحت نمیشدنو نمیشن.چون هیچ کدوم از مریضاشونو بخاطر این سریال از دست نمیدن یا با این سریال پیش مریضاشون تخریب نمیشن!مردم خیلی خوب پزشکارو از هم تشخیص میدن.تفاوت هاشونو و ....واسه همینه که یه پزشک در مطبش مگس هم پر نمیزنه،اون یکی 4 ساعت برای ویزیتش تو نوبت منتظر میشینن!
ضمنا شبکه مهاجر مال صدا و سیمای ایران نبوده و نیست.در حد یه شایعه بود که برای جذب مخاطب های جدید،خودشونو بچسبونن به صدا و سیما!
در شبکه جام جم چه کاری مشابه شبکه های ماهواره ای کردن؟طفلکیا از نداشتن برنامه منتظر میمونن تا یه سریال پخش داخلی بشه،بعد بگیرنش برون مرزی پخش کنن.برنامه های زنده شم بخاطر نداشتن بودجه و محتوا،هر دفعه یه مجریو پیدا میکنن میگن بیا اجرا کن!4 تا برنامه از ایرانیایی که در خارج زندگی میکنن و ایران میان هم میزارن.بزنامه های کودکو نوجوانشم که عینا مثه شبکه های داخلیه.تازه اگه پول داشته باشن خوبای داخلی، مثه عمو فیتیله ایارو میارن.نداشته باشن که همونشم نمیارن.خاله کاکتوسی چیزی با 4 تا عروسک عجیب غریب میارن،اونم ضبط شده پخش میکنن!!!!!

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرت و پرت نگین ! سریال در حاشیه فقط یه طنز بود ! تا کی میخواین فرق طنز و مسخره کردنو نفهمین ؟؟؟!!!!
زنده باد مهران مدیری

• Like
واکنش ها: ayja

hasan 69

عضو جدید
خیلی هم سریال خوبی بود
مردم ایران هرچیزی رو به خودشون میگیرن
یکم جنبه هم خوبه والا

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منکه ندیدم کاملا فیلمش رو . ولی ی قسمتش رو دیدم خوشم اومد ... کار پزشکان همچین هم درست نیست ... بعضی بیمارا رو اونقدر به دارو وابسته میکنن تا پدرش در بیاد ... بیچاره رو تا یه مرض دیگه نگیره ولکنش نیستن

mah-ta

عضو جدید

چیه شخصیتشون زشت بود؟
نقی به عنوان یه آدم اهل خانواده،کسی که اصلا نسبت به اطرافیانش بی تفاوت نیست.به همه کمک میکنه.در پایتخت 3 به عنوان یه کشتی گیر نشون داد که چقدر کشتی گرفتنش روی زندگی شخصیش اثر داره و چقدر براش مهمه قهرمان شدنش.
هما به عنوان یه زن واقعی ایرانی مازندرانی،فوق العاده خانواده دوست و همسر دوست، برای اینکه شوهرش غرورش نشکنه اون کارا رو واسه فراهم کردن لوح تقدیر کرد،از جیب خودش رفت سکه خریدو ... آدمی که حتی اگه خونه هم نداشته باشه، وسط پارکشم زندگی کنه و خونشو ازش بگیرن،دنبال جا واسه مسواک زدن وحموم رفتن خونوادشه!سلامتی و نظافتشون براش اهمیت داره.با همون شرایط خودش آشپزی میکنه که خونوادش غذای گرم بخورن.پدرشوهر پیر و آلزایمریشو نه تنها رها نمیکنه،بلکه بیشتر از همسر خودش مثل پدر خودش ازش مراقبت میکنه.نسبت به خواهر شوهر خودش و خانواده همسرش کاملا با روی باز برخورد میکنه و تا جایی که میتونه هرکاری در حقشون میکنه.ازون ور درسشم میخونه به درس بچه هاشم میرسه.
فهیمه ای که خودش بارداره،از ویار شدید همیشه حالش بده میزبانی یه ماه خونواده برادرش و عروسشون منزلشون زندگی کنن!چیزی که در این دوره زمونه اگر واقعا در خونواده های مازندرانی هست،جای تقدیر داره.چون خیلیا تحمل 2 3 شب موندن فامیل رو هم ندارن چه برسه به یه ماه....
شوهرشم به عنوان یه محیط بان ساده محیط زیست،با اینکه حقوق ناچیزی میگیره،اما از طبیعت استانش مراقبت میکنه،آسیبشم میبینه...
از ابعاد مذهبی و کاملا اعتقادیای مازندرانیا که در صحنه های مختلف به تصویر کشیده میشه هم باید گفت.
موضوعات طنزی هم که به تصویر کشیده میشه، مختص مازندرانیا نیست.خیلی از ایرانیا واقعا همینجوری هستن.
ویژگی های مثبت مثل صداقت و پاکی مازندرانیا هم توش زیاده.خود آقای تنابنده که نویسنده این مجموعه هست اصالتا مازندارنیه!فکر نمیکنم دنبال تحقیر و توهین در درجه اول به خودش باشه بعد بقیه هم استانیاش.این سریال یکی از پر بیننده ترین سریال های تلویزیون در سال های اخیر بوده.سریالی ضعیف که فقط توهین کنه،4 5 بار از رسانه ملی سری های مختلفش از شبکه های مختلف بخاطر استقبال بینندگان اعم از آی فیلمو تماشا و HD ... پخش نمیشه.
کاملا موافقم ... مشکل ما اینه انتقاد پذیر نیستیم و هرچیزی رو ب خودمون نسبت میدیم ...من میگم اگه هم به اخلاق ها و خوبی های خودشون واقع باش و مطمئن هیچوقت دربرابر همچین سریال هایی واکنش نشون نمیدن پس حتما در خودشون اون رفتارو میبینن ک اعتراض میکنن...سریال پایتخت هم یه خانواده کاملا صمیمی و سنتی رو نشون داد و هیچوقت احساس نکردم داره قشر خاصی رو یا منطقه و لهجه خاصی رو مسخره میکنه بلکه ب داشتن همچین خانواده هایی در ایران و حتی شمال کشور افتخار کردم

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملا موافقم ... مشکل ما اینه انتقاد پذیر نیستیم و هرچیزی رو ب خودمون نسبت میدیم ...من میگم اگه هم به اخلاق ها و خوبی های خودشون واقع باش و مطمئن هیچوقت دربرابر همچین سریال هایی واکنش نشون نمیدن پس حتما در خودشون اون رفتارو میبینن ک اعتراض میکنن...سریال پایتخت هم یه خانواده کاملا صمیمی و سنتی رو نشون داد و هیچوقت احساس نکردم داره قشر خاصی رو یا منطقه و لهجه خاصی رو مسخره میکنه بلکه ب داشتن همچین خانواده هایی در ایران و حتی شمال کشور افتخار کردم
واقعا منم با دیدن این سریال خیلی به شمالیا علاقمند شدم.
به لهجشون، به صمیمیتشون.
اصلااااااااااااا هم به ذهنم نرسید که شمالیا مثلا ساده باشن، بی کلاس باشن (که برعکسه)، و هر چیز بد دیگه.
اینو واسه دوستای مازنی جدی گفتم.

mah-ta

عضو جدید

واقعا منم با دیدن این سریال خیلی به شمالیا علاقمند شدم.
به لهجشون، به صمیمیتشون.
اصلااااااااااااا هم به ذهنم نرسید که شمالیا مثلا ساده باشن، بی کلاس باشن (که برعکسه)، و هر چیز بد دیگه.
اینو واسه دوستای مازنی جدی گفتم.
خدايي تا كي ميخوايم هر طنزي رو هر سريالي رو ک یا میخواد بخندونه یا میخواد نقدی داشته باشه با ربط دادن ب مسائل الکی و بی مورد جلوی پخششو بگیریم ...بزاریم سریال پخش بشه برنامه نقد بزاریم چ میدونم تاثيرات خوب و بدشو بگیم ولی بزاریم پخش بشه ...فقط امیدوارم ب جایی نرسیم ک دیگه هیچ هنرمندی مایل ب انجام کار هنری تو کشورمون نباشه

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهرام شفیعی - طنز‌نویس کشورمان - که مجموعه «جزیره بی‌تربیت‌ها» از جمله آثار موفق اوست، به مناسبت پایان یافتن سریال «در حاشیه» به کارگردانی مهران مدیری‌، گفت: بعد از گفتن خسته نباشید به مهران و همه‌ی همکارانش که می‌دانم تا چه اندازه دوستش دارند، به مهران عرض می‌کنم: جمالت آفتاب هر نظر باد/ زخوبی، روی خوبت، خوب‌تر باد ... .این نویسنده در گفت‌وگو با خبر‌نگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا تاکید کرد: به نظر من مهران مدیری کمدینی است که با تمام متن‌هایی که تا‌کنون برایش نوشته شده، فقط پنج درصد از توانایی‌هایش فرصت ظهور پیدا کرده است.

نوسانات احتمالی در گیرنده‌های شما مربوط به متن است. لطفاً به مهران مدیری دست نزنید! ... مهران مدیری کمدینی است ژنی و در عین حال آموزش دیده و ایضاً خود آموخته.
وی تصریح کرد: به نظر من، مدیری استاد مسلم ریتم‌شناسی کمدی، در صف خنده‌سازان بزرگ جهان است‌. در مورد او مسلماً باید بتوانیم از توهم غاز بودن مرغ همسایه بیرون بیاییم. ای کاش مهران فرصت داشت و دانسته‌های توانسته‌اش را در مستر کلاس‌هایی به هنرجویان مستعد می‌آموخت. اگرچه‌ مباحثی که در آن مجلس جنون می‌رفت، ورای مدرسه و قیل و قال و مسئله بود ...

من آن‌قدر که به قول خراسانی‌ها سرم از کمدی درمی‌آید، ریتم‌شناسی مدیری را - چه در درک و زمان‌بندی متن و چه در بازیگری و هدایت پارتنر- با چاپلین و جری‌لوییس قابل مقایسه می‌دانم.
شفیعی گفت: مدیری همچنین بی‌بدیل است در کنترل و توزیع انرژی در خود و بازیگر مقابلش. استاد است در استفاده از همه عناصر و آبجکت‌های موجود در صحنه و استاد است در شناخت و اجرای کمدی «بی‌چیز» و انتزاع یافته از روزمرگی. همه‌ی این مختصر را گفتم و هیچ نگفتم. مهران آنی دارد مخصوص خودش که قابل وصف نیست. خداوند او را با‌مزه آفریده است زیرا که خنده و گریه از جانب حضرت حق‌ است. هم از این روست که کمدی و طنز با شکوه است و هنرمند طنز و کمدی به تجمل بنشیند، به جلالت برود ... انسان‌، خاصه انسان متفکر خلاق‌، دردانه‌ی هستی است و کمدین این دردانگی را به بیان و رفتار شیرین خود عینیت می‌بخشد. کمدین شیرین است تا مردم دوستش داشته باشند و قدر دردانه‌ی خدای آفریده را بدانند.این طنزپرداز یادآور شد: یک روز مهران را دیدم که از درمانگاه می‌آمد و روی ساعدش جای آمپولی دیده می‌شد. باور کنید با ملاحت همیشگی‌اش آن را به دوستان نشان می‌داد تا عزیزان برایش سلام و صلوات بفرستند و به سینه بکوبند.
این جوهره‌ی اصلی کمدی است که در زندگی شخصی کمدین هم آشکار است.
شهرام شفیعی گفت: کمدین گدای محبت نیست. مانند یکی از اصحاب‌ کهف است که سکه کهن محبت را به بازار آورده باشد. کمدین حقیقی این است. من آن شبچراغ سحرگاهی‌ام/ فروزان کن ماه تا ماهی‌ام/ ولیکن مرا بخت ابله شعار/ بسته‌ست بر گردن روزگار. یادم هست که یک روز در دفتر یک تهیه‌کننده دیدم مهران مشغول تمرین سرعت عمل برای گرفتن مگس‌های مزاحم است. فارغ از جمع و رفت و آمد اعضای گروه. آن‌جا تماشاگری نبود‌، اما هنرمند خود تماشاگر خود است.نویسنده «پاشنه طلا» یادآور شد:

هنرمند از تنهایی‌اش غزل حافظانه می‌سازد. من داشتم بداهه‌ترین بداهه‌های جهان را می‌دیدم‌. با شرکت مهران مدیری و چند مگس‌! زیرا که هنرمند صدای اشتیاق لمس شدن طبیعت به دست انسان است. گفتم: «به نظرم، شما در گرفتن مگس هم کمدی خلاق تولید می‌کنید!» کسانی که کمدی و درام را می‌شناسند، خوب می‌دانند که عشق آسان نمود اوّل، ولی افتاد مشکل‌ها... یک کمدین خلاق باید خودشناس، انسان‌شناس و آراسته به هندسه‌ی اخلاق باشد‌. باید خوب در‌یافته باشد که دروغ از آن‌رو ناپسند است که عبث است و انسان به عبث آفریده نشده است.

افحسبتم انما خلقناکم عبثا‌؟
خالق «عشق خامه‌ای» تاکید کرد: دروغ از آن‌رو ناپسند است که فعلیت یافتنش ناممکن است و کمدینی مانند مدیری با قطره قطره خون رگ‌هایش می‌داند که نمی‌توان به تماشاگر دروغ گفت. مدیری این دانش دردسرساز و عافیت‌سوز را به آسانی تحصیل نکرده است. تحصیل عشق و رندی، آسان نمود اول/ آخر بسوخت جانم در کسب این فضائل. گفتم آراسته به هندسه‌ی اخلاق زیرا در هنر‌، اخلاق فراتر از داوری اخلاقی است‌. اخلاق در هنر همراه شدن روح و تخیل با هندسه‌ تکوینی وجود است. اگر زیادی فلسفی نمی‌شود، اضافه کنم که چه چیزی اخلاقی‌تر از وجود؟شهرام شفیعی گفت: مدیری از نوادر روزگار است در حس طنز.
حس طنز چه در شناخت و چه در بیان. بلاغت او در کمدی‌اش ریشه در سنت‌های شرق و غرب دارد اما بی‌تردید خود‌ساخته و شخصی است. سال‌ها قبل که گفت‌و‌گویی در میان بود گفت که جلیل شهناز را چه اندازه دوست دارد و من هیچ تعجب نکردم از این. زیرا که روح بداهه‌پردازی که شناخت خود در لحظه و «زمان حال ابدی» است، در همه‌ی هنرها مشترک است.

وی تاکید کرد: از مدیری سپاسگزارم که مردم را خندانده و بسیاری را خندیدن آموخته. یتیمان فراقش را بخندان‌/ یتیمان را تو نالیدن میاموز. از مدیری سپاسگزارم که از مردم آموخته و همواره به داوری مردم ایمان داشته. از مدیری ممنونم که استانداردهای کمدی ایرانی را به اوج سعادت رسانده است اگر‌چه گاهی در بعضی از کار‌هایش از حیث متن بداقبال بوده است. اما چه غم که طالعش میمون و بختش مقبل است.

چرا ما ایرانی‌ها تازگی‌ها بلد نیستیم قربان صدقه‌ی همدیگر برویم؟... نقدها را بود آیا که عیاری گیرند؟... انصافاً این روزها با دیدن سیتکام‌های ینگه دنیایی احساس افسردگی نمی‌کنید؟
درباره مدیری سخن اخوانیاتی و همچنین مباحث فنی بسیار است.
این زمان بگذار تا وقت دگر ... این نوشته یادی است و درودی. چرا که گاهی بعضی‌ها از شدت حضور غایبند.