شیرینی شکلاتی آلمانی
شیرینی شکلاتی آلمانی
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور 100گرم (یک بسته)
تخم مرغ 1عدد
گردوی خرد شده یا خلال پسته یا خلال بادام یا مخلوطی از سه تاشون نصف لیوان یا بیشتر
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال 1قاشق چایخوری(به دلخواه)
کره 100گرم
1-کره و پودر کاکائو را روی حرارت میذاریم تا کره اب شه کم کم،(شعله کم باشه ...هم بزنین که کاکائو نسوزه و با کره قاطی شه)
تخم مرغ و شکر رو توی یه ظرف جدا قاطی میکنیم و هم میزنیم بعد تو مخلوط کره و کاکائوی اب شده میریزیم و سریع هم میزنیم فقط تا جایی رو شعله باشه که شکر حل بشه بعد از رو شعله برمیداریم
از قبل بیسکوییتارو خرد میکنیم
بیسکوییت پودر شده و گردو و بادام و پسته ی خلال شده به اضافه پوست پرتقال رنده شده رو اضافه میکنیم و خوب با قاشق مخلوط میکنیم
این موادو تو دوتا سلفون یا پلاستیک فریزر میریزیم و به صورت استوانه میکنیم چند ساعت میذاریم تو فریزر تو دستور گفت 3ساعت ولی من خیلی بیشتر گذاشتم
تو دستور کره 120گرم بود ولی به نظرم زیاد 100گرم کافیه
بعد از چند ساعت از فریزر درمیاریم و برش میزنیم
اینم عکسش
