**(( سرآشپزهای جوان ))**

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی تاپیک خوبیه اینجا
دنبالش میکنم من خودم
ی چند وقتی بود می خواستم ی چیزی منم درس کنم بذارم توفیق نمیشد
ی چیز خوشمزه...واقعا هنرمندم تو درست کردنش
عذایی که شاید کمتر خورده باشین...ی نوع غذای محلیه مخصوص خوزستان
سرشار از ویتامین و ایناست...خیلی ویتامین داره...ایقد که دکترا توصیه میکنن بخاطر ویتامین زیاد، نخورینش
.
.
و اون چیزی نیست جز ماست و خیار (yogurt and cucumber)
هیچی دقیقا جز ماست و خیار بلد نیستم...تخم مرغم بلدم راستی.همینا دیگه

می خورد اندر پی هم این سعید / آشپزی باشد از او کلا بعید
از هنرهایش فقط ماست و خیار / بود و هست و باشد این ما را نوید

خب میرم اول سراغ مواد مورد نیازش:


چاقو، ی ظرف که محل ملاقات ماست و خیاره و ی بشقاب برا زیرش




خیار به مقدار دلخواه




دست: دو عدد (ترجیحا چپ و راست باشند)




ابتدا با چاقویی که از قبل تهیه شده خیارا رو پوست میکنین.عزیزانی که در مناطق سردسیر هستند هم باید خیارا رو پوست بکنن.در کل فرقی نمیکنه کجا هستید.
وقتی خیارا رو پوست کندین،ی بیست دقیقه صبر کنین خیارا جا بیفتن.این عمل تاثیر بسزایی در القای این توهم داره که شما دارین آشپزی مهمی انجام میدین.
برای توهم بیشتر هم میتونین هر پنج دقیقه ی بار سر به کاسه ماست بزنین که ی وقت رنگ ماست عوض نشده باشه
بعد از پوست کندن، با همون چاقو خیارا رو میتونید قاچ بزنید و باهاش ماستتون رو تزیین کنین.
ما در اینجا اونو به شکل کشتی وایکینگها دراوردیم...فرمانده کله گندشون جلوئه و بقیه دارن پارو میزنن
دوستان میتونن سینی های بهتری رو که دسته داشته باشه مهیا کنن.سینی ما متاسفانه متعلق به یک ماه قبل از حمله نادر شاه به هندوستان هستش، یعنی قبل از اینکه "الکساندار دسته" چیزی به اسم دسته رو اختراع کنه!



در نهایت هم با رنده خیارها و ریختنشون در ماست و هم زدنی مختصر، غذاتون آماده میشه
نوش جان







 

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی تاپیک خوبیه اینجا
دنبالش میکنم من خودم




(ببخشید آف تاپیکه)
دوستان بنده فقط یک رفع ابهامی کنم از پست قبلی جناب آقای سعید خوزستانی،
که عزیزان یک وقت اشتباه نکنن در بیمارستان بدلیل خوردن اشیاء غیر ضروری بستری بشن :
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=251207&stc=1


تا راهنمایی های بعدی، خدا یار و نگه دارتون


(موندم چطور لاغر موندی وقتی به سینی هم رحم نمیکنی
... حالتو گرفتم سعید؟! دیگه تو پروفایلم بام در نیفتی ها
)
 

پیوست ها

  • 1mki_۲۰۱۵۰۹۱۱_۰۵۲۱۴۵.jpg
    1mki_۲۰۱۵۰۹۱۱_۰۵۲۱۴۵.jpg
    59.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mahboobeh

عضو جدید
سلام بر دوستان اشپز

وقتتون بخیر

خب منم جسارت کردم از تنها غذایی که بلدم خوب درست کنم عکس گرفتم و براتون گذاشتم.

باشد که کمی به اشپزی علاقه مند بشم.​
:biggrin:

شکیببببباااااااا.. مسخرم نکنیا.


 

پیوست ها

  • 1440149345088.jpg
    1440149345088.jpg
    20.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان اشپز

وقتتون بخیر

خب منم جسارت کردم از تنها غذایی که بلدم خوب درست کنم عکس گرفتم و براتون گذاشتم.

باشد که کمی به اشپزی علاقه مند بشم.​
:biggrin:

شکیببببباااااااا.. مسخرم نکنیا.



دستت درد نكنه فقط بگو كبابي هاش از چرخكردس و چيا بهش زدي؟
خوشمزس من خالم درست ميكنه خيلي دوست دارم.
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شکیبا طرز تهیه کئی پلا با ماست و مرغانه نمیرو ره بیل اینجه:d

قبلا گذاشتم تو تاپیک انواع پلو
طرز تهیه کدو پلو رو گذاشتم الان اگه بذارم عکس نداریم :confused:
مامان من کدو حلواییو پوست میکنه بعد نگینی خرد میکنه
اول پیازو تو روغن تفت میده بعد کدو میریزه نمک و ادویه و فلفلم میریزه بعد که کدو یکم نیم پز شد یذره رب انار میزنه یکم گردوی چرخ شده هم میریزه گاهی اوقات انار خشکم میریزه
بعد لابه لای پلو میذاره و برنجو دم میذاره
نکته اینه که برنجو باید نیم پز گرفت چون کدوی لاش اونو شفته میکنه اگه نیم پز نباشه
این به صورت خلاصه:D
اخرشم بعضیا این پلورو با نیمرو میخورن
میشه با همون کدو حلوایی بورانی درست کرد و با سیرو دلار قاطی ماست کردو نوش جون کرد;)
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا گذاشتم تو تاپیک انواع پلو
طرز تهیه کدو پلو رو گذاشتم الان اگه بذارم عکس نداریم :confused:
مامان من کدو حلواییو پوست میکنه بعد نگینی خرد میکنه
اول پیازو تو روغن تفت میده بعد کدو میریزه نمک و ادویه و فلفلم میریزه بعد که کدو یکم نیم پز شد یذره رب انار میزنه یکم گردوی چرخ شده هم میریزه گاهی اوقات انار خشکم میریزه
بعد لابه لای پلو میذاره و برنجو دم میذاره
نکته اینه که برنجو باید نیم پز گرفت چون کدوی لاش اونو شفته میکنه اگه نیم پز نباشه
این به صورت خلاصه:D
اخرشم بعضیا این پلورو با نیمرو میخورن
میشه با همون کدو حلوایی بورانی درست کرد و با سیرو دلار قاطی ماست کردو نوش جون کرد;)

اسا معلوم بییه مازرونی اصیل هسی:d:biggrin:
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ناهار :/

ناهار :/

جیگر مرغ به اضافه سیب زمینی و هویج خلالی
سیب زمینی و هویجو سرخ کردمو برداشتم بعد پیاز تفت دادمو جیگرو ریختم توش فلفل نمک و ادویه ریختم وقتی خوب پخت بهش رب انار اضافه کردم
IMG_20150913_132529.jpg
 

mahboobeh

عضو جدید
عالیه آبجی جونم عالی :heart:.....ادامه بده :smile:
فقط میترسم تعریف کنم بگن اسپم شده ...
اقایونم چه هنرمندنا :D

عزیزمییییی... :-*
چشششششم.

سلام

به به عروس گلم دخترگلم : )

مخلصیم اقا مخلصیم :دی

عقاب بزرگ که خیلی خوشش اومد :D

میگه عروس گلم چی برام پخته؟ :دی

سلام..
ممنون.. لطف دارین.. یه مدل کتلته.. :D


دستت درد نكنه فقط بگو كبابي هاش از چرخكردس و چيا بهش زدي؟
خوشمزس من خالم درست ميكنه خيلي دوست دارم.

خواهش میکنم.
اره گوشت چرخ کرده ست...
هووم.

خب سیب زمینی و پیازو اول رنده کردم.. بعد اب مخلوط سیب زمینیو پیازو یکم گرفتم که زیاد ابکی نباشه.. ولی مجددا نشاسته هایی که ته ظرف ته نشین میشه رو میریزم توی مواد چون حیفه حروم بشه.
بعد بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم.( همیشه مامان گوشت چرخ کرده میگیره یکم چربی گوسفندم قاطیش چرخ میکنه این باعث میشه گوشت گوساله خوش طعم تر بشه) بعد بهش ادویه اضافه میکنم.
زرد چوبه.. فلفل سیاه.. فلفل قرمز.. زنجبیل...نمک.
بعدم با دست قشنگ قاطیشون میکنم.. یه چند مین باشه که مزه بگیره بعدم میندازم تو روغن.

اون گوجه هارو هم که رو گاز کبابیشون کردم. :smile:

ایشالا درست کنینو خوشتون بیاد.
ممنون از استقبال عالیتون.. ایشالا زودی با یه غذای دیگه میام. :biggrin:

وقت همگی خوووووووووووش.. :gol:
 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
غذای سالــم من،کباب مرغ و بادنجان بسیار خوشمزه:smile::gol:
.
.
یک عدد سینه ی مرغ بزرگ خام رو با یک عدد پیاز متوسط و 4 حبه سیر میکس کردم و بعد 3 تا بادنجان رو که کبابی کرده بودم رو به مخلوطم اضافه کردم.
و نمک و فلفل سیاه ،زردچوبه و چند تا ادویه ی معطر دیگه اضافه کردم و خوب ورز دادم و داخل ماهیتابه رژیمی با روغن کم گذاشتمش.
بعضی ها داخل این کباب پودر آرد سوخاری و یا پودر نون باگت میریزن که من نریختم،چون مایه ی کباب من چسبندگی لازم رو داشت.
شما میتونید داخل فر و یا ماکروویو و یا حتی سرخش کنید.
خیلی کبابش نرم و خوشمزه ست .حتما امتحان کنید.

کباب مرغ و بادنجان ....jpg
 

R a h a a M

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتلت تُن ماهی!
مواد لازم و روش پختش رو میتونید از این سایت ملاحظه کنید.
یک سری هم سیب زمینی پخته داخلش میریزن!
و همین طور آرد سوخاری!

http://irancook.ir/12/04/coco-tone-mahi/4883/
ــــــــــــــــ
و اما موادی که من استفاده کرد:
مواد لازم:
یک قوطی تن ماهی(اول 20 دقیقه گذاشتم جوش بیاد و بعد روغنش رو گرفتم)
سیر:2 حبه
پیاز کوچک :1 عدد
سبزی جعفری و پیازچه خُرد شده هر کدام 4 ق غ
ادویه ها:زردچوبه،فلفل سیاه،آویشن، پودر جوز هندی
تخم مرغ :2 عدد( من فقط سفیده ریختن)
همه ی مواد رو با هم میکس کردم و گذاشتم داخل ماهیتابه رژیمی با روغن درست کردم.:smile::gol:
اون گوشه ی سمت راست هم ماست که تزئینش کردم.




کتلت تن ماهــــــــــی.jpg
 
آخرین ویرایش:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سالاد حبوبات + پوره سیب زمینی و تخم مرغ

سالاد حبوبات + پوره سیب زمینی و تخم مرغ





سالاد حبوبات:
هر حبوباتی که دوست دارید رو یک شب کامل خیس کنید و بعد آب پز کنید. لوبیا عضو ثابت هست، حالا چیزای دیگه هم خواستید میشه اضافه کرد.
حبوبات آب پز شده رو بذارید خنک شه.
یه مقدار خیارشور رو به صورت خلال های ریز خرد کنید.
کنسرو ذرت و نخود فرنگی هم اگه اضافه کنید خوشمزه تر میشه، البته اگر از ذرت و نخود فرنگی تازه و آب پز شده استفاده کنید سالم تره.
یه مقدار جعفری هم خرد کنید.
همه این مواد رو مخلوط کنید و توش سس هزار جزیره و فلفل سیاه بزنید.
سالاد خوشمزه و ساده ایه، خصوصا توی مهمونیا کنار غذاهای دیگه خوب میشه.


پوره سیب زمینی و تخم مرغ:
خیلی ساده و سریع آماده میشه و خوشمزه و فوق العاده سیر کنندس... :دییی
تخم مرع و سیب زمینی رو آب پز می کنید و با کمی نمک و کره میکس میکنید. به همین سادگی، به همین خوشمزگی
:)
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حلوای شکیبا پز:
یه پیمانه ارد گندم
یه پیمانه شکر
یه پیمانه روغن
اب تقریبا دو پیمانه
گلاب و زعفرون به دلخواه
شربتو که شامل اب و شکر و زعفرانو گلابه میذاریم رو شعله به جوش بیاد بعد میذاریم کنار
اول اردو کمی تفت میدیم بوش بره و یه خرده قهوه ای شه بعد روغنو میریزیم توش با روغن تفت میدیم خوب هم میزنیم مرحله بعد شربتو میریزیم خوب هم میزنیم گوله گوله نشه چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم میکشیم تو ظرف


IMG_20150927_150703-1.jpg
 

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جیگر مرغ به اضافه سیب زمینی و هویج خلالی
سیب زمینی و هویجو سرخ کردمو برداشتم بعد پیاز تفت دادمو جیگرو ریختم توش فلفل نمک و ادویه ریختم وقتی خوب پخت بهش رب انار اضافه کردم
مشاهده پیوست 251326

جیگر مرغ میگن نخورین بده:| نخور شکیفا:|||||||





سالاد حبوبات:
هر حبوباتی که دوست دارید رو یک شب کامل خیس کنید و بعد آب پز کنید. لوبیا عضو ثابت هست، حالا چیزای دیگه هم خواستید میشه اضافه کرد.
حبوبات آب پز شده رو بذارید خنک شه.
یه مقدار خیارشور رو به صورت خلال های ریز خرد کنید.
کنسرو ذرت و نخود فرنگی هم اگه اضافه کنید خوشمزه تر میشه، البته اگر از ذرت و نخود فرنگی تازه و آب پز شده استفاده کنید سالم تره.
یه مقدار جعفری هم خرد کنید.
همه این مواد رو مخلوط کنید و توش سس هزار جزیره و فلفل سیاه بزنید.
سالاد خوشمزه و ساده ایه، خصوصا توی مهمونیا کنار غذاهای دیگه خوب میشه.


پوره سیب زمینی و تخم مرغ:
خیلی ساده و سریع آماده میشه و خوشمزه و فوق العاده سیر کنندس... :دییی
تخم مرع و سیب زمینی رو آب پز می کنید و با کمی نمک و کره میکس میکنید. به همین سادگی، به همین خوشمزگی
:)

کلا لوبیا قرمز تو سالادا معرکه میشه....مخصوصا ماست و سس مایونز و یه کم آبلیمو و شوید خرد شده به سالاد اضافه بشه که دیگه محشششششر میشه(من که همیشه از این سسها کنار سالادم میذارم)
 

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
IMG-20150911-WA0001.jpg

پیتزاس دیگه.... نیازی به توضیح نداره..
فقط اینو بگم؛ من پیتزا فقط با گوشت قرمز قبول دارم و نه کالباس....اونم چرخ شدهء از نوع گوسفندی باشه.
 
آخرین ویرایش:

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پشته زیک

پشته زیک

سلام
مازندرانیا به این میگن پشته زیک نمیدونم بقیه چی میگن شاید شکلات کنجدی همچین چیزی بگن
خب مواد لازم :
کنجد
شکر
گردو یا مثلا پسته
شربت مربای البالو یا توت فرنگی یا تمشک (به دلخواه)
مقداراشو من چشمی ریختم
اول کنجدارو ریختم تو یه سینی گذاشتم رو شعله خاموش سماور یعنی فقط شمعش یه ربع باشه گرم شه ...بعد یه ماهیتابه برداشتم اینارو ریختم توش ...انقد تفت میدیم تا کنجد دیگه مزه خامی نده البته مراقب باشین نسوزونین ..بعد بیارینش یکم با گوشت کوبی سنگی دستگاهی نرم کنین کنجدارو گردو رو هم میشه یکم با کنجد تفت داذ و خوردش کرد با گوشت کوب ر.میذاریم کنار
تو مرحله بعد شکرو تو ماهیتابه داغ میکنیم تا اب شع کاملا که اب شد کنجدارو میریزیم توش و خوب هم میزنیم تا با شکر قاطی شه ...دمای شعله یا خیلی کم باشه یا خاموش کنین ..بعد یه سینی بزرگو تپشو چرب کنین اینارو بریزین توش با وردنه صاف کنین ...قبل اینکه خنک بشه صاف کنین ...بعد به شکل مستطیل درش بیازین با دست شکسته میشه
عکس یکم بد شده
مربارو برای نرم شدن موقع وردنه کشیدن میریزن
من مربای تمشک ریختم
IMG_20151015_222221-1.jpgIMG_20151015_222232-1.jpg
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فلافل با این طرز پخت

فلافل با این طرز پخت

مواد لازم
نخود حدودا سیصد چهارصد گرم
سبزی جعفری یکدسته
فلفل دلمه ای یدونه
گوجه سه تا متوسط
سیر سه تا چهار حبه
پیاز یدونه بزرگ
سویا یه بسته کوچیک
سه تا تخم مرغ
ارد یه قاشق یا دو قاشق
و ادویه هایی مثل فلفل سیاهو قرمز زیره و ...
نخودو دو روز خیسوندم و مرتب ابشو عوض کردم بعد دو روز ...نخودو همراه پیاز و فلفل دلمه ای و جعفری و سیر تو سبزی خورد کن مامانم چرخ کردم برای چرخ کردنش میتونین از هر وسیله ای که تو خونه دارین و راحته استفاده کنین
بعد این موادو با یه قاشق اردو و ادویه و فلفلو زیره ونمک و سه تا تخم مرغ قاطی کردم
روغنو هم تو ماهیتابه ریختم تا کامل داغ شه بعد موادو توش سرخ کردم
IMG_20151018_202446.jpgIMG_20151018_202526.jpg

راستی خیارشورای تو عکسم کار خودمه
 

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

آقا ما امروز نذری داشتیم

نذری هم چلو گوشت بود

فقط توی عکس ی مقدار مشخص نیس عکسشم ی کمی بد افتاده :|

البته عکاسش من نبودم :| خلاصه ببخشید دیگه!

جای همه ی اعضا سبز و امیدوارم همه حاجت روا بشید :gol:


 

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برنج و انداختن روی گوشت معلوم نیس :دی

گوشتِ گوسفنده
 

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکیباااااا...من ی نقشه هاییی تو سرمه..به به :دی
فعلا ی ساندویچ فلافل لطفا..پر از خیارشووووور :دی
 

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
باسلام...دوستان من یه نرم افزار آموزش آشپزی دارم خارجی و ایرانی چون علاقه ندارم به آشپزی مونده رو دستم کسی نمیخادش؟:D
 

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کیک فنجونی

کیک فنجونی

مواد لازم
آرد سفید 8 قاشق غذا خوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
شکر 7 قاشق غذاخوری
بکینیگ پودر 1 قاشق غذاخوری
شیر 10 قاشق غذاخوری
اول ارد و وانیل و بکینگ پودرو قاطی کردم سه بار الک کردم بعد با شکر و پودر کاکائو مخلوط کردم
مرحله بعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم خوب با قاشق هم میزنیم همه تخم مرغها با مخلوط ارد و شکر و... قاطی شه
مرحله بعد روغن و شیرو میریزیم تو مخلوط با قاشق یا چنگال خوب هم میزنیم
فنجان هارو چرب میکنیم و از مواد تا نصف فنجونا میریزم این مواد برا شیش تا فنجونه
تو قابلمه نچسب آبر میریزم تا نصف فنجونا ...میذاریم تا به جوش بیاد جوش که اومدحرارتو کم میکنیم یه ربع باشه ...بعد یه ربع دم کنی میذاریم و بیست دقیقه بیستو پنج دقیقه بپزه با حرارت کم ...بعد خاموش میکینیم درو برنمیداریم میذاریم ده دقیه باشه ....
بعد میتونیم از تو فنجونا درشون بیاریم

IMG_20151106_192217.jpgIMG_20151106_192217-1.jpg
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبلا این کیک لیوانی رو دررست کرده بودم. عکساشم خوجل شده :D
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه شام ِ اعیونی با رُزاشِف :D



WP_20151108_049.jpg

طرز ِ تهیه:
سیب زمینی خام را شسته و سپس درون ظرف میگذاریم. آب و نمک اضافه کرده. سپس اجازه میدیم بپزه. بعد از حدود نیم ساعت، نوبت به تخم مرغ میرسد. تخم مرغ ها را با ظرافت و آهستگی تمام به ظرف اضافه کرده و برای یک ربع اجازه میدهیم بپزند.
توجه!... فوت ِ کوزه گری :)
تخم مرغ ها ده دقیقه و نهایتا یک ربع بیشتر نباید بجوشند وگرنه زیادی سفت میشه:D
اکنون غذای ِ ما تقریبا آماده س. تخم مرغ و سیب زمینی را پوست کنده و قاچ میکنیم. فلفل و نمک اضافه میکنیم. مقداری سس مایونز هم گوشه بشقاب میذاریم. یک گوجه هم کنار ظرف خورد میکنیم.
غذای ِ ما آماده س. نوش ِ جان :w02:
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مواد لازم
آرد سفید 8 قاشق غذا خوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
شکر 7 قاشق غذاخوری
بکینیگ پودر 1 قاشق غذاخوری
شیر 10 قاشق غذاخوری
اول ارد و وانیل و بکینگ پودرو قاطی کردم سه بار الک کردم بعد با شکر و پودر کاکائو مخلوط کردم
مرحله بعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم خوب با قاشق هم میزنیم همه تخم مرغها با مخلوط ارد و شکر و... قاطی شه
مرحله بعد روغن و شیرو میریزیم تو مخلوط با قاشق یا چنگال خوب هم میزنیم
فنجان هارو چرب میکنیم و از مواد تا نصف فنجونا میریزم این مواد برا شیش تا فنجونه
تو قابلمه نچسب آبر میریزم تا نصف فنجونا ...میذاریم تا به جوش بیاد جوش که اومدحرارتو کم میکنیم یه ربع باشه ...بعد یه ربع دم کنی میذاریم و بیست دقیقه بیستو پنج دقیقه بپزه با حرارت کم ...بعد خاموش میکینیم درو برنمیداریم میذاریم ده دقیه باشه ....
بعد میتونیم از تو فنجونا درشون بیاریم


اینم اونایی که من درست کردم. البته جدید نیست :)
 

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم
آرد سفید 8 قاشق غذا خوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
شکر 7 قاشق غذاخوری
بکینیگ پودر 1 قاشق غذاخوری
شیر 10 قاشق غذاخوری
اول ارد و وانیل و بکینگ پودرو قاطی کردم سه بار الک کردم بعد با شکر و پودر کاکائو مخلوط کردم
مرحله بعد تخم مرغ هارو اضافه میکنیم خوب با قاشق هم میزنیم همه تخم مرغها با مخلوط ارد و شکر و... قاطی شه
مرحله بعد روغن و شیرو میریزیم تو مخلوط با قاشق یا چنگال خوب هم میزنیم
فنجان هارو چرب میکنیم و از مواد تا نصف فنجونا میریزم این مواد برا شیش تا فنجونه
تو قابلمه نچسب آبر میریزم تا نصف فنجونا ...میذاریم تا به جوش بیاد جوش که اومدحرارتو کم میکنیم یه ربع باشه ...بعد یه ربع دم کنی میذاریم و بیست دقیقه بیستو پنج دقیقه بپزه با حرارت کم ...بعد خاموش میکینیم درو برنمیداریم میذاریم ده دقیه باشه ....
بعد میتونیم از تو فنجونا درشون بیاریم

مشاهده پیوست 253164مشاهده پیوست 253165


اینم اونایی که من درست کردم. البته جدید نیست :)

منم یه باز اینو امتحان کردم ولی یه اشکال کوچولو دارم:
آبی که بخار میشه روی کیکها میریزه و بعضیهاش خیس میشن
شما چکار میکنین که اینطوری نشه؟
 
بالا