سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

Data_art

مدیر بازنشسته

زجر کشیده ! تو آنگاه به کمال رسیده ای که بیداری در خطاب و سخن گفتنت جلوه کند .
جبران خلیل جبران

Data_art

مدیر بازنشسته

هنگامی که در سکوت شب گوش فرا دهی خواهی شنید که کوهها و دریاها و جنگلها با خود کم بینی و هراس خاصی نیایش می کنند .
[FONT=&quot]جبران خلیل جبران[/FONT]​

Data_art

مدیر بازنشسته
و کدامین ثروت است که محفوظ بدارید تا ابد؟
آنچه امروز شما راست ، یک روز به دیگری سپرده شود.
پس امروز به دست خویش عطا کنید ، باشد که شهد گوارای سخاوت ، نصیب شما گردد ، نه مرده ریگی وارثانتان.
[FONT=&quot]
جبران خلیل جبران[/FONT]​

mohsen-moghadam

عضو جدید
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني... آن وقت است كه ديگر عشق نيست صدقه است.

حقيقت نه با شنا کردن بلکه با غرق شدن کشف مي شود شنا کردن حادثه ايست که در سطح اتفاق مي افتد غرق شدن تو را به اعماق بي انتها مي برد

سه چيز در زندگي هيچگاه باز نمي گردند: زمان، کلمات و موقعيت ها. سه چيز در زندگي هيچگاه نبايد از دست بروند: آرامش، اميد و صداقت. سه چيز در زندگي هيچگاه قطعي نيستند: رؤيا ها ، موفقيت و شانس . سه چيز در زندگي از با ارزش ترين ها هستند: عشق، اعتماد به نفس و دوستان.

reza.izadi

عضو جدید
غم غربت
از نخستين روزهاي تاريخ هر گاه انسان از انبوه تلاشهاي حيات خود را به گوشه انزوايي مي کشاند به « خويش » و به « جهان » مي انديشد
دکتر علی شریعتی

reza.izadi

عضو جدید
غم غربت

غم غربت

غم غربت
از نخستين روزهاي تاريخ هر گاه انسان از انبوه تلاشهاي حيات خود را به گوشه انزوايي مي کشاند به « خويش » و به « جهان » مي انديشد.
اخمي از بدبيني بر نگاهش نقش مي بست و موجي از اضطراب بر سيما يش مي نشت زيرا وي همواره خود را از اين عالم « بيشتر » ميافته و در ميافته است که « آنچه هست » او را بس نيست.
احساسش از مرز اين هستي مي گذرد و آنجا که « هر چه هست » پايان مي گيرد ، او ادامه ميابد تا « بي نهايت » و دامن مي گسترد.
احساس غربت در اين عالم و بيزاري از بيگانگي با خود « وطن » را و « خويشاوندي » فرا ياد او مي آورد
دکتر علی شریعتی

reza.izadi

عضو جدید
مرگ

مرگ

و اکنون تو با مرگ زفته ای ؛
و من این جا ، تنها به این امید دم می زنم که با هر نفس ، گامی به تو نزدیک تر می شوم
این زندگی من است
دکتر علی شریعتی

reza.izadi

عضو جدید
همچون شمع که در گریستن خویش ، قطره قطره می میرد
ذوب می شوم و محو می شوم و پایان می گیرم

دکتر علی شریعتی

reza.izadi

عضو جدید
گاهی مسیر جاده به بن بست می رود

گاهی تمام حادثه از دست می رود

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند

در راه هوشیاری خود مست می رود

گاهی غریبه ای که به سختی به دل نشست

وقتی که قلب خون شده بشکست، می رود

اول اگرچه با سخن از عشق آمده است

آخر، خلاف آنچه که گفته است می رود

وای از غرور تازه به دوران رسیده ای

وقتی میان طایفه ای پست میرود

هرچند مضحک است و پر از خنده های تلخ

بر ما هرآنچه لایقمان هست می رود
دکتر علی شریعتی

reza.izadi

عضو جدید
خدایا، عقیدة مرا از دست عقده‌ام مصون بدار و به من قدرت تحمل عقیدة مخالف ارزانی کن.» «خدایا، به هر که دوست می داری بیاموز که: عشق از زندگی کردن بهتر است، و به هرکه دوست تر می داری بچشان که: دوست داشتن از عشق برتر!» «خدایا، به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا، خوبی بی نمود، مناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن، بی آنکه دوست بداند، روزی کن.» «خدایا، چگونه زیستن را به من بیاموز، چگونه مردن را خود خواهم دانست
دکتر علی شریعتی

reza.izadi

عضو جدید
آنگاه که تقدیر نیست و از تدبیر نیز کاری ساخته نیست . خواستن اگر با تمام وجود٬با بسیج همه اندام ها و نیروهای روح و با قدرتی که در صمیمیت هست ٫تجلی کند. اگر همه هستیمان را خواستن کنیم ٬ یک خواستن مطلق شویم و سرشار از یقین بخواهیم پاسخ خویش را خواهیم گرفت.
وقتی عشق فرمان می دهد محال سر تسلیم فرود می آورد
دکتر علی شریعتی

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني... آن وقت است كه ديگر عشق نيست صدقه است.

خيلي خوب بود، مرسي دوست عزيز :gol:

هيچ وقت عشق را گدايي نکن چون معمولا چيز با ارزشي رو به گدا نمي دن.

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ صیادی از جویی حقیر که به گودالی می ریزد مروارید ی صید نخواهد کرد.(فروغ فرخزاد [FONT=&quot]([/FONT]

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نادر شاه افشار
كمربند سلطنت نشان نوكري براي سرزمينم است. نادرها بسيار آمده اند و باز خواهند آمد، اما ايران و ايراني بايد هميشه در بزرگي و سروري باشد. اين آرزوي همه عمرم بوده است.

farvahar_665

عضو جدید
بدرستی که هرگاه بنده نماز کند و بعد از آن سجده شکر کند ، پروردگار عالمیان حجاب را از میان بنده وملائکه بگشاید
پس گوید: ای ملائکه من نظر کنید به سوی بنده من ، که ادا کرد فرض مرا و نماز کرد
وتمام کرد عهد مرا پس سجده کرد نزد من برای شکر آنچه من بر او انعام کرده ام .
ای ملائکهء من او را چه باید داد ، گویند پروردگارا رحمت تو
پس فرماید که دیگر چه باید داد ، گویند پروردگارا بهشت تو
باز فرماید که دیگر چه باید داد ، کفایت مهمات او و بر آوردن حاجات او
پس حق تعالی مکرر سوال نماید و ملائکه جواب گویند
تا آنکه ملائکه گویند پروردگارا دیگر ما چیزی نمیدانیم
آنگاه خداوند کریم فرماید من او را شکر کنم ، چنانچه او مرا شکر کرد و اقبال کنم به سوی او به فضل خود و رحمت عظیم خود را در قیامت به او بنمایم .

:w34::w34:

reza.izadi

عضو جدید
عشق نمی پرسه تو کی هستی؟ عشق فقط میگه: تو ماله منی. عشق نمی پرسه اهل کجایی؟ فقط میگه: توی قلب من زندگی می کنی . عشق نمی پرسه چه کار می کنی؟ فقط میگه: باعث می شی قلب من به ضربان بیفته . عشق نمی پرسه چرا دور هستی؟ فقط میگه: همیشه با منی . عشق نمی پرسه دوستم داری؟ فقط میگه: دوستت دارم
دکترعلی شریعتی