زن در ايران باستان چه منزلت عجيبي داشته! از يه منظر ديگه

YuMi

اخراجی موقت
منقول است از مقعیل ابن یسار:
مردی به نزد پیامبر(ص) آمد و گفت: من زنی خوب و زیبا یافته ام ولی بچه دار نمی شود. آیا با وی ازدواج کنم؟ فرمود: نه. دوباره بازآمد و حضرت وی را از این کار منع نمود. برای بار سوم به پیش رسول آمد و رسول فرمود: با زنانی ازدواج کنید که بامحبت و بسیار بچه آور(کثیرزا) هستند تا توسط شما شمار مردم من بیشتر شود.

سنن ابو داوود، جلد 11، شماره 2045

YuMi

اخراجی موقت
يوما جان
اولا مسائل مديريتي به من مربوط نيست

دوما من با مطالب شما مشكلي ندارم
مطالب شما ربطي به بحث اين تاپيك نداره و خارج از بحثه

يه تاپيك ديگه بزن 1000 تا از اين احاديث بذار
ماهعم جواب ميديم
:gol::gol::gol::gol::gol:

:biggrin:
بله دیدم چجوری جواب میدید.

فحش ناموسی دادن هنر نیست،اونجوری منم میتونم جواب بدم خوب

YuMi

اخراجی موقت
یوما هم عمته
من یومیم
-----------------------------------

عمر ابن خطاب روایت کرده است:

پیامبر گفت: مرد در مورد اینکه برای چه زنش را کتک زده است پرس جو نمیشود.

سنن ابوداوود کتاب 11 بخش 709، در باب زدن زنان، شماره 2142

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یوما هم عمته
من یومیم
-----------------------------------

عمر ابن خطاب روایت کرده است:

پیامبر گفت: مرد در مورد اینکه برای چه زنش را کتک زده است پرس جو نمیشود.

سنن ابوداوود کتاب 11 بخش 709، در باب زدن زنان، شماره 2142
ااا تو به عمش چکار داری بچه زشته :surprised::D

YuMi

اخراجی موقت
حضرت امام موسی فرمود عیال آدمی اسیران اویند، پس کسی را که خدا نعمتی به او کرامت کند بر اسیران خود توسعه کند، اگر نکند به زودی آن نعمت از او زایل شود.

حلیه المقتین، علامه مجلسی، در آداب شیر دادن و تربیت کردن فرزندان و رعایت ایشان.

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
يوما جان
اولا مسائل مديريتي به من مربوط نيست

دوما من با مطالب شما مشكلي ندارم
مطالب شما ربطي به بحث اين تاپيك نداره و خارج از بحثه

يه تاپيك ديگه بزن 1000 تا از اين احاديث بذار
ماهعم جواب ميديم
:gol::gol::gol::gol::gol:

عالی ...عـــــــــــــــــــالی ...عالی :gol:
باید ببینیم دوستانی که مدعی چه پاسخی دارند!!!
فعلا" که جز فرافکنی چیزی ندیدیم!!!:surprised:

YuMi

اخراجی موقت
عالی ...عـــــــــــــــــــالی ...عالی :gol:
باید ببینیم دوستانی که مدعی چه پاسخی دارند!!!
فعلا" که جز فرافکنی چیزی ندیدیم!!!:surprised:

ما هم از شما چیزی ندیدیم

ازدواج پیرمرد 54 ساله با دختر 6 ساله مثلا:biggrin:

البت جایگاه کشتزار در اسلام بسیار بالاست

مقصود از اینکه احوال زن تماما بر مرد شر است، یا از جهت نفقه ای است که بر مرد دارد، که این ظاهر است و یا ا زجهت لذت بردن از اوست که این خود عاملی باز دارنده از اطاعت الهی است، که مرد را از خدا دور می کند و اینکه مرد را چاره ای نیست از همراه بودن با زن ضرورت و احتیاجی است که در طبیعت وجود دینوی نسبت به او هست و به خاطر این مسأله است که مرد زن را تحمّل می کند. البته وجود شر در درون زن، عقلی است که قوی تر از معلول می باشد.

ابن میثم بحرانی ـ شرح نهج البلاغه ابن میثم پوشینه ی 5

بعد هم شما اگه دنبال جوابید برید از علمای زرتشتی بپرسید ;)
البت بدون چماق برید که نترسن درست جواب بدند.

YuMi

اخراجی موقت
جناب متال خان شما مثل اینکه در دنیای دیگه ای هستید ها.
ما اگر یه تاپیک در مورد قرآن یا زن در اسلام بزنیم در جا اخراجیم.
شما ولی هر چی بگید کسی باهاتون کاری نداره.

کلا اینجا 3 تا زرتشتی بیشتر نیست اومده تاپیک ول داده میگه بیان جواب بدید:D
بعد کلی اینجا مسلمون هست که بعضیهاشون خیلی ادعاشون هم میشه هی هم میگن برید تاپیک بزنید ما میایم جواب میدیدم
تاپیک میزنیم اخطار میگیریم
میگن باید از علما بپرسید نه اینجا :biggrin:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم از شما چیزی ندیدیم

ازدواج پیرمرد 54 ساله با دختر 6 ساله مثلا:biggrin:

البت جایگاه کشتزار در اسلام بسیار بالاست

مقصود از اینکه احوال زن تماما بر مرد شر است، یا از جهت نفقه ای است که بر مرد دارد، که این ظاهر است و یا ا زجهت لذت بردن از اوست که این خود عاملی باز دارنده از اطاعت الهی است، که مرد را از خدا دور می کند و اینکه مرد را چاره ای نیست از همراه بودن با زن ضرورت و احتیاجی است که در طبیعت وجود دینوی نسبت به او هست و به خاطر این مسأله است که مرد زن را تحمّل می کند. البته وجود شر در درون زن، عقلی است که قوی تر از معلول می باشد.

ابن میثم بحرانی ـ شرح نهج البلاغه ابن میثم پوشینه ی 5

بعد هم شما اگه دنبال جوابید برید از علمای زرتشتی بپرسید ;)
البت بدون چماق برید که نترسن درست جواب بدند.

شما تاپیک بزن تو بخش اسلامی. با کمال میل پاسخ شبهه ها رو میدیم. ما ادعا داریم هیچ و هیچ و هیچ نقص و کمبود و زشتی در دین اسلام وجود نداره. یا ما به شما ثابت می کنیم که این طور هست یا شما خلافش رو ثابت می کنید. فقط مثل دوستمون حسام کربلایی بدون تمسخر و توهین و فقط علمی و با ذکر منابع!
تو اون تاپیک هم تا جایی که پیگیر بودم مثل تاپیکای قبلی شما و مهرشاد و ... پاسخ ها داده شد و بقیه ی حاشیه روی های معروف شما بود!!!
باز هم منتظریم...

جناب متال خان شما مثل اینکه در دنیای دیگه ای هستید ها.
ما اگر یه تاپیک در مورد قرآن یا زن در اسلام بزنیم در جا اخراجیم.
شما ولی هر چی بگید کسی باهاتون کاری نداره.

تو بخش مربوطه و بدون تفسیر ها و تحلیل های شخصی و با ذکر منبع تاپیک مورد نظرتون رو بزنید. مطمئنا" همه استقبال خواهند کرد.
مشکل در تمسخر ها و توهین ها و فضاسازی های شما و دوستانتون هست که باعث توهین به ارزش های اکثریت مسلمان باشگاه میشید!

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای مردم، زنها از ایمان و ارث و خرد کم بهره هستند. اما نقصان ایمان آنها به جهت نماز نخواندن و روزه نگرفتن است در روزهای حیض و جهت نقصان خردشان آن است که در اسلام گواهی دو زن به جای گواهی یک مرد است و از جهت نقصان نصیب و بهره هم، ارث آنها نصف ارث مردان می باشد. پس از زنهای بد پرهیز کنیدو از خوبانشان بر حذر باشید و در گفتار و کردار پسندیده از انها پیروی نکنید تا در گفتار و کردار ناشایسته طمع نکنند.

خطبه ٨٠ نهج البلاغه

و از عنایات الهی در خلقت زمین، تولد حیوانات مختلف است... که بعضی برای خوردن اند... و بعضی برای سوار شدن... و بعضی برای بار کشیدن... و بعضی برای تجمل... و بعضی برای نکاح و آمیزش... و بعضی برای تهیه لباس و اثاث خانه...»
اسفار اربعه جلد 7 فصل 13 ص 136. مکتبه مصطفوی.

امام صادق عليه السّلام فرمود: زنان را در بالاخانه‏ها منشانيد يا جاى ندهيد، (يا شايد بطور كلى مراد كليّه اطاقها و اماكنى باشد كه در طبقات فوقانى و مشرف به سراها و اطاقهاى ديگر قرار دارد) و نيز خط نوشتن و سوره يوسف به آنان نياموزيد، بلكه به ايشان چرخ‏ريسى بياموزيد. و همچنين سوره نور.

من لا يحضره الفقيه، شيخ صدوق،مترجم: على اكبر غفارى‏،‏ نشر صدوق، چ: اول‏،1367 ش‏. ج‏2،برگ 26.

منقول است از ابو سعید الخدری:
پیامبر فرمود: مگر چنین نیست که شهادت یک زن برابر نیمی از شهادت یک مرد است؟ زن گفت: بلی. پیامبر فرمود: دلیل آن کمبود عقل در زنان است.
صحیح بخاری، جلد 3، کتاب 48، شماره 826

رسول خدا به علی پسر ابیطلب سفارش کرد و گفت: دوغ و سرکه و گشنیز و سیب ترش ممنوع کن ! گفت: چرا یا رسول الله؟ فرمود: چون رحم از از این چهار عامل عقیم میشود و اولادی نمی آورد درحالی که حصیر کف خانه از زن نازا بهتر است.

امالی شیخ صدوق، برگ ۸۹۱

برام جای سوال شما که میگفتی این منابع تحریف شدست پس چرا میگی

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
یومی = دنیای تناقضات !!!
یومی = مخالف و منتقد همه ی عقاید و ایدئولوژی ها !!!
(الآن ما رو میگیره به فحش !!!)

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من فردا یه تاپیک در مورد زن در اسلام میزنم. اصلا در بخش اسلام میزنم نه اینجا.
ولی به جان وافن اگر اخراج بشم باید آیدیت رو بدی به من بیام استفاده کنم :smile:
ای آواتار قشنگ. میگم آخه بدبختی اینه که ما اگر از قرآن هم براتون آیه بیاریم شما میگید تحریف شده. یا میگید شما باید برید ببینید مراجع چیطور تفسیر کردند.:confused:

خوبه.
منتظر حضور سبزتان هستیم!
(شما اون دستورالعمل ها رو رعایت کن قول میدم اخراج نشی! اگه هم شدی ناراحت نباش 18 تا آی دی دارم پیشکشت می کنم!)

YuMi

اخراجی موقت
شما تاپیک بزن تو بخش اسلامی. با کمال میل پاسخ شبهه ها رو میدیم. ما ادعا داریم هیچ و هیچ و هیچ نقص و کمبود و زشتی در دین اسلام وجود نداره. یا ما به شما ثابت می کنیم که این طور هست یا شما خلافش رو ثابت می کنید. فقط مثل دوستمون حسام کربلایی بدون تمسخر و توهین و فقط علمی و با ذکر منابع!
تو اون تاپیک هم تا جایی که پیگیر بودم مثل تاپیکای قبلی شما و مهرشاد و ... پاسخ ها داده شد و بقیه ی حاشیه روی های معروف شما بود!!!
باز هم منتظریم...

تو بخش مربوطه و بدون تفسیر ها و تحلیل های شخصی و با ذکر منبع تاپیک مورد نظرتون رو بزنید. مطمئنا" همه استقبال خواهند کرد.
مشکل در تمسخر ها و توهین ها و فضاسازی های شما و دوستانتون هست که باعث توهین به ارزش های اکثریت مسلمان باشگاه میشید!

کاملا علمی و با منابع؟:surprised:
من از نهج البلاغه هم چرت و پرتاش و میگم شما میگید تحریف شدست اون قسمتش
از اصول کافی بگم مثلا؟

کلی سوال هست اونا رو جواب بدید
از 7 ماه پیش هم قرار بود یه سیر چیزا و اثباتا بیاری هنوز نیوردی

ما ادعا داریم هیچ و هیچ و هیچ نقص و کمبود و زشتی در دین اسلام وجود نداره.
جوک جالبی بود.

برام جای سوال شما که میگفتی این منابع تحریف شدست پس چرا میگی

من الانم میگم دوستانتون قبول ندارند خوب.
از کتاب فلان کسک مسلمون درباره زرتشتیها مطلب میزارن منم از کتاب خود مسلمونا براشون مطلب میزارم
من مگه الان گفتم این حدیثا رو قبول دارم؟
من که کلا میگم اسلام چرته

یومی = دنیای تناقضات !!!
یومی = مخالف و منتقد همه ی عقاید و ایدئولوژی ها !!!
(الآن ما رو میگیره به فحش !!!)

بعد انتظار داری بیایم باهات بحث کنیم؟؟؟؟

روحیه چماق به دستیت رو بزار کنار اول بعد این حرفو بزن

من مخالف عقاید چرت هستم مخصوصا از نوع اسلامیش که زیاد هم هست;)

YuMi

اخراجی موقت
شما تاپیک بزن تو بخش اسلامی. با کمال میل پاسخ شبهه ها رو میدیم.!

Dear YuMi,

You have received an infraction at باشگاه مهندسان ایران.

Reason: نقض قوانين سايت
-------
مطالب و شبهات خودتون رو در سايت هايي مطرح كنيد كه افرادي براي جوابگويي باشن. اينجا محلي براي مطرح كردن شبهات نيست.
در صورت تكرار و با توجه به سابقه منفي شما ، براي يك ماه اخراج خواهيد شد.

-------

This infraction is worth 4 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

ادمین هم فهمید شما نمیتونید جواب بدید. فقط سفسطه میکنید ;)

اسلام خیلی باحاله
شما مسلمونید بعد م از دینتون سوال پیپرسم نمیتونید جواب بدید،پس چجور ی مسلمونید؟:biggrin:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ادمین هم فهمید شما نمیتونید جواب بدید. فقط سفسطه میکنید ;)

اسلام خیلی باحاله
شما مسلمونید بعد م از دینتون سوال پیپرسم نمیتونید جواب بدید،پس چجور ی مسلمونید؟:biggrin:
به نظر من اسلام دید اجداد مون ما فقط یدک کش اسمشیم نه قبول داریم و نا میتونیم خارج بشیم میشیم مرتد:biggrin::biggrin:

YuMi

اخراجی موقت
به نظر من اسلام دید اجداد مون ما فقط یدک کش اسمشیم نه قبول داریم و نا میتونیم خارج بشیم میشیم مرتد:biggrin::biggrin:

حرف نزن ای زن
تو هیچ حقی نداری درباره اسلام نظر بدی
بگو شوهرت بیاد:razz:

مسئله 2412 رساله آیت الله خمینی:
زنى كه عقد دائمى شده نبايد بدون اجازه شوهر از خانه بيرون رود و بايد خود را براى هر لذتى كه او مى‏خواهد، تسليم نمايد و بدون عذر شرعى از نزديكى كردن او جلوگيرى نكند

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرف نزن ای زن
تو هیچ حقی نداری درباره اسلام نظر بدی
بگو شوهرت بیاد:razz:

مسئله 2412 رساله آیت الله خمینی:
زنى كه عقد دائمى شده نبايد بدون اجازه شوهر از خانه بيرون رود و بايد خود را براى هر لذتى كه او مى‏خواهد، تسليم نمايد و بدون عذر شرعى از نزديكى كردن او جلوگيرى نكند
:eek::eek::eek:

حالا باید این مسئلت از من نقل قول میگرفتی:razz:
راستی تو محلتون اسلام کیلویی چنده:surprised:

• Like
واکنش ها: YuMi

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینکه ما یدک کشیم بحثی نیست.
واقعا" ارزش اسلامی که اجداد ما پذیرفتند یا اون دختری که تو لاسوگاس بهش ایمان میاره با اسلم ارثی ما قابل قیاس نیست.
خارج شو !
ولی بهتر از اسلام سراغ داری؟!
به نظرم دین لباس نیست که عشقی عوضش کنی! باید تحقیق کنی و تفکر !
ما باید هر شبهه و فکر منفی ای که داریم مطرح کنیم تا با درک صحیح و روشن ایمانمون قوی تر بشه.
راستی دوباره که خندیدی! بعد فدایی یه چیز میگه ناراحت میشی!!!:surprised:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا" ارزش اسلامی که اجداد ما پذیرفتند یا اون دختری که تو لاسوگاس بهش ایمان میاره با اسلم ارثی ما قابل قیاس نیست.
خارج شو !
ما باید هر شبهه و فکر منفی ای که داریم مطرح کنیم تا با درک صحیح و روشن ایمانمون قوی تر بشه.
قبول دارم دین لباس نیست که هرموقع عشقمون کشید عوض کنیم;)
ولی کدوممون این دین و به اختیار خودمون انتخاب کردیم :D
اسلام یعنی دین جبر همین:razz:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب Yumi

بحث رو به بيراهه نكشونيد

اگه مدعي هستي دين زرتشت خيلي بها داده به زن‌ها بيا ثابت كن

اون احاديث رو هم تو يه تاپيك ديگه بزن

شما هی میرید به ارزش زنها در دین زرتشت گیر می دید. هی هم تاپیک جدید می زنید و من و بقیه ی دوستان جوابتون رو می دیم.اما تو گوش شما فرو نمی ره.

YuMi

اخراجی موقت
خارج شو !

اسلام بهت یاد نداده با یه خانم که از شما بزرگ تر هم هست مثل آدم حرف بزنی؟

آخ ببخشید
چه توقعاتی دارم
یادم رفته بود اسلام دین کمر به پایینه اخلاق مخلاق توش نیست.:biggrin:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسلام بهت یاد نداده با یه خانم که از شما بزرگ تر هم هست مثل آدم حرف بزنی؟

آخ ببخشید
چه توقعاتی دارم
یادم رفته بود اسلام دین کمر به پایینه اخلاق مخلاق توش نیست.:biggrin:
واقعا همین
اسلام دین بدی نیست حتی تو اروپا هم قبول دارن دلیل به گند کشیده شدنش تو جوامع اسلامی اینه که مسلمونا فقط به همین مسئلش دقت کردن که همش پس رفت میکنن:surprised::biggrin:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنان در اجتماع :
در دوران حكومت هخامنشيان و ساسانيان زنان در پهنه اجتماع و فعاليت هاي گوناگون حضوري پررنگ داشته اند. حتي در زمينه نظامي‌نيز به نام « آرتميس » بر مي‌خوريم كه در زمان هخامنشيان فرمانده نيروي دريايي بوده و در جنگ ها شركت مي‌كرده است.

گل نوشته هاي به دست آمده از آن دوران نيز بازگو كننده بسياري از واقعيت ها است كه تاريخ نويسان غير ايراني و به ويژه يوناني تلاش كرده اند آن را وارانه نمايش دهند. نوشته اين لوح هاي گلي حكايت از آن دارد كه زنان در فعاليت هاي اقتصادي و سياسي و اجتماعي نيز شركت مي‌كردند و مهر مخصوص خود را داشته اند تا دستورهاي خويش را به آن منقوش‌كنند.
در يكي از مهرهاي به دست آمده از تخت جمشيد زني بلند پايه در صندلي تخت مانندي نشسته و پاهايش را روي چهارپايه‌اي گذارده و گل نيلوفري در دست دارد و تاجي برسر نهاده كه چادري روي آن انداخته شده است و به تقليد از مجلس شاه، نديمه اي در برابر او ايستاده و عود سوزي در آن ديده مي‌شود. اين مهر ويژه يكي از زنان ثروتمند دربار هخامنشي است كه نقش مهمي‌در مديريت جامعه داشته و دستورهاي خود را به اين مهر منقوش مي‌كرده است.
دستمزد زنان و مردان نيز در زمان هخامنشيان برابر بوده است. يه ويژه آن كه زنان در ساختن بناها و كاخ هاي آن دوران نيز همدوش مردان كار مي‌كرده اند.
پيشه بيشتر زنان در دوره هخامنشيان صيقل دادن نهايي سنگ نگاره ها ، همچنين دوخت و دوز و خياطي بوده است. بنابراين در شاهنشاهي بزرگ هخامنشي با برابري و تساوي حقوق زنان و مردان رو به رو هستيم.
افزون بر اين، بايد يادآور شد كه زنان در زمان بارداري و به دنيا آوردن فرزند، براي مدتي از كار معاف مي‌شدند، اما از حداقل حقوق براي گذران زندگي برخوردار مي‌گشتند.علاوه بر آن،اضافه دستمزدي نيز به صورت مواد مصرفي لازم زندگي دريافت مي‌كردند، همچنين در گل‌نوشته هاي تخت جمشيد شاهد آن هستيم كه در كارگاه هاي خياطي، زنان به عنوان سرپرست و مدير بودند و گاه مردان زيردست زنان قرار مي‌گرفتند.
اما زنان خاندان شاهي از موقعيت ديگري برخوردار بودند. آنان مي‌توانستند به املاك بزرگ سركشي كنند و كارگاه هاي عظيم را با همه كاركنانش اداره و مديريت مي‌كردند و درآمدهاي بسيار زياد داشتند. اما بايد خاطرنشان كرد كه حسابرسي و ديوان سالاري هخامنشي حتي براي ملكه هم استثنا قائل نمي‌شد و محاسبه درآمد و مخارج را از وي مطالبه مي‌كردند.
در يكي از گل نوشته ها ( لوح هاي گلي ) رييس تشريفات دربار داريوش بزرگ دستور تحويل ١٠٠ گوسفند را به ملكه صادر مي‌كند تا در جشن بزرگ تخت جمشيد كه ٢٠٠٠ تن دعوت شده بودند، به كار روند.

----------------

زرتشت، درهات 53 بند 3، به جوانترین دخترش، پورچیستا، سفارش می کند که، باخرد وبینش خود رایزنی کند، و همسر خود را برگزیند، و با پارسایی رفتار کند.
ای پوروچیستای سپنتمان هیجدسپان،
جوان ترین دختر زرتشت،
اهورا مزدا، آن کس را که دارای اندیشه ی نیک،راستی و پاکی است،
به همسری تو می دهد.
پس با خرد و بینش خود رایزنی کن، و با آرمئیتی (پارسایی) رفتار کن.
درود برفروهر پاک فردوسی بزرگ، که با استادی، این سخن خردمندانه زرتشت را، به سروده یی زیبا، روان و دلنشین برگردانده است.

اگر پارسا باشد و رایزن یکی گنج باشد پُر آکنده زن
بویژه که باشد به بالا بلند فروهشته تا پای مشکین کمند
سخن گفتن نیک و آوای نرم خردمند و با دانش و ناز و شرم

---------------

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز

يكي از ويژگي‌هاي ديني كه اشوزرتشت آن را در نزديك به چهار هزار سال پيش به مردم معرفي كرد، جايگاه والايي است كه براي زنان قايل شده‌است.
در اين آيين همواره زنان و مردان در كنار يكديگر مورد توجه يا خطاب قرار گرفته‌اند. آن‌چه در پي مي‌آيد نمونه‌هايي از اين ويژگي است:

• اين زمين را كه پناهگاه ما است، با زناني كه در آن هستند مي‌ستاييم، ما زناني را مي‌ستاييم كه از پرتو راستي ممتازند (گاتاها- يسناي 38 بند 1)

كدبانوي پاك و سرور پاكي خانواده را مي‌ستاييم (يسناي 26 بند 8)

زن و فرزند خود را از تحصيل دانش و كسب هنر باز مدار تا غم و اندوه برتو راه نيابد و در آينده پشيمان نشوي (از پند نامه آدرباد ماراسپند)

• ستايش به جاي مي‌آورم از براي فروهرهاي پاك‌دينان و از براي زنان با گروه فرزندان (يسناي 31 بند 6)

• با اين نماز و ستايش فروهر نيك تواناي مقدس پاك‌دينان را خواستار ستاييدن هستم و زنان كاردان با گروه فرزندان پيشرو را خواستار ستاييدنم (يسناي 32 بند 6)

• كسي كه در خان و مانش اشوي نيك زيباي درخشان به در آيد، دختري زيبا پيكر، نيرومند، خوش‌اندام‌، كمر بميان بسته، بلند بالا، مجلل و آزاده‌نژاد، خرامان شود (فروردين يشت – فرگرد 107)

• هورمزد به زن فرمود: اي زن تو آفريده شده‌اي كه مردان نام‌آور و پارسا را به وجود آورده در آغوش پر از مهر و محبت مادرانه خود به پروراني تا به وسيله آنان ريشه دشمن راستي و پاكي از جهان بركنده شود، پيروزي خواسته اهورايي بر مردم پديدار شود. اي زن از بدي و گمراهي به‌پرهيز، به زاد و افزايش پارسيان به كوش من كه هورمزد‌، تواناترين توانايم، آييني را در جهان استوار داشتم كه از زايش فرزندان پاك و كاردان تو جهان از بدان پاك و داد راستين اهورايي بر مردم آشكار و بي‌گمان شود. (از بندهش)

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم دین لباس نیست که هرموقع عشقمون کشید عوض کنیم;)
ولی کدوممون این دین و به اختیار خودمون انتخاب کردیم :D
اسلام یعنی دین جبر همین:razz:

تقصیر دین نیست ! شما مختاری هر دینی رو که مناسب می دونی انتخاب کنی و یا اصلا" انتخاب نکنی!
اینکه هممون مسلمون زاده هستیم جبر خلقته !
تازه ارتداد هم کلی شروط و ابهامات داره ! پس حرفای این یومی و اون وافن رو از گوشت بیرون کن و ...اصلا" نه ! در نظر داشته باش و توضیحات متخصصین رو هم مطالعه کن!
شما اگه واقعا" برات دین مهمه تحقیق کن و دین مناسب رو انتخاب کن و به احکامش عمل کن که به گفته ی قرآن هر کدام از اهل کتاب اگر به احکام خود عمل کنند رستگار خواهند شد ! (فقط مثل این یومی که 7ماه پیش مسیحی بود الآن نمی دونم چی چی ایه نباش که اعتقاداتش تو امضاش جا میشه !!! :surprised:)
در ضمن توجه بکن وقتی از میلیون ها عبارت و احکام یک سری روایات صحیح و ناصحیح رو در کنار هم می چینند و مدام تکرار می کنن ذهن انسان بدبین میشه.
دین رو کامل بررسی کن و انتخاب کن.
یه راهنمایی دیگه هم می کنم.... همه ی نظرات رو بررسی کن و پاسخ انتقاد ها رو هم مطالعه کن.
رهنمایی آخرم می کنم...
مسلمون شو ! وگرنه سرتو می برم :mad::D