زن ، یک عالَم است!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبر فرمود: از دنیای شما سه چیز را دوست دارم ، نماز ، زن ، عطر.

اینها همه یک چیز است ، همه ی خلقت فقط یک چیز است و آن همه اش آیات خداست.

زن ، نماز است ، زن خاصیت تنها عن الفحشا و المنکر رو دارد ، چرا؟ برای اینکه دیدید وقتی یه زن در یک جایی حضور می یابد مرد ها زبان خودشون رو اصلاح میکنن و میگن : درست حرف بزنید خانواده اینجا هست حرف زشت نزنید...

زن ، یک عالم است ، چرا؟ چون ما دو تا عالم داریم ، عالم کثرت و شلوغی و مشغله ، و عالم آرامش و آسایش ، مرد از صبح تا شب در عالم کثرت مشغوله و وقتی شب میاد خونه ، از اون عالم میخواد فرار کنه و وارد عالم آرامش میشه ، این هنر زن هست که اون عالم رو برای همسرش ایجاد میکنه ، اصلا :

زن ، نماد الهیت است ، چرا؟ چون زن اون آرامش رو برای همسرش ایجاد میکنه و این رو القاء میکنه که آرام باش ، تو خدایی داری ،پس بنابرین زن آرامش ایجاد کرد ، از طرفی یاد خدا نیز آرامش دهنده است ، لذا زن نماد الهیت است.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق ثروت است.

مرحبا ای عشق خوش سودای ما ، ای دوای جمله علت های ما.

اخلاق ، انسان را آزاد میکند و وقتی انسان آزاد شد ، یعنی عاشق شده و به جای اینکه صید بکند ، صید می شود.

و پیامبر ما برانگیخته شد : لاتمم مکارم الاخلاق...

68 Yalda

عضو جدید
پیامبر فرمود: از دنیای شما سه چیز را دوست دارم ، نماز ، زن ، عطر.

اینها همه یک چیز است ، همه ی خلقت فقط یک چیز است و آن همه اش آیات خداست.

زن ، نماز است ، زن خاصیت تنها عن الفحشا و المنکر رو دارد ، چرا؟ برای اینکه دیدید وقتی یه زن در یک جایی حضور می یابد مرد ها زبان خودشون رو اصلاح میکنن و میگن : درست حرف بزنید خانواده اینجا هست حرف زشت نزنید...

زن ، یک عالم است ، چرا؟ چون ما دو تا عالم داریم ، عالم کثرت و شلوغی و مشغله ، و عالم آرامش و آسایش ، مرد از صبح تا شب در عالم کثرت مشغوله و وقتی شب میاد خونه ، از اون عالم میخواد فرار کنه و وارد عالم آرامش میشه ، این هنر زن هست که اون عالم رو برای همسرش ایجاد میکنه ، اصلا :

زن ، نماد الهیت است ، چرا؟ چون زن اون آرامش رو برای همسرش ایجاد میکنه و این رو القاء میکنه که آرام باش ، تو خدایی داری ،پس بنابرین زن آرامش ایجاد کرد ، از طرفی یاد خدا نیز آرامش دهنده است ، لذا زن نماد الهیت است.

l
i
k
e

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا عالی بود................ارزش چند بار خوندنو داشت.............صد در صد موافقم;)

بنده اینها رو با جملات ناقص خودم از زبان دکتر الهی قمشه ای بیان کردم ، اگر میخواهید کامل کیف کنید و لذت ببرید ، به سایت دکتر قمشه ای برید و سخنرانی های ایشون رو دانلود کنید تا از زبان ایشون مطلب جا افتاده رو دریافت کنید...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر تو دوست عزیز...
البته اگر یه همچین زنی که گفتید پیدا بشه...

بله ، این تنها مشکلیه که وجود داره.

من فکر نمیکنم اینهمه ارزش و قدری که خدا به زن داده رو ، خود یک زن به خودش بده!

یعنی زن اشتباهی متوجه شده که اصلا چیه واقعا ، اصلا متوجه ارزش خودش نشده (اکثریت نه همه)

mojdeh99

عضو جدید
خاطره ای از استاد دکتر شفیعی کدکنی در دانشگاه تهران که می گفت:
زن زیبـاســت ... چه آن زمان که از فرط خستگی چهره اش در هم است... چه آن زمان که خود را می آراید از پس همه خستگیهایش.. چه آن زمان که فریاد می زند بر سرت ... و تو فقط حرکت زیبای لبهایش را مبینی... چه آن زمان که کودکی جانش را به لبانش رسانده و دست بر پیشانی زده و لبخند می زند... زن زیباست... آن زمانی که خسته از همه تُهمتها و نابرابریها باز فراموشش نمی شود؛ مادر است، همسر است،راحت جان است ... زن زیباست ... زمانی که لطافت جسم و روحش را توأمان درک کردی ... زمانی که خرامیدنش را بین بازوانت فهمیدی ... زمانی که نداشته های خودت را به حساب ضعفش نگذاشتی ... آری زن زیبـــــاست...

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فردوسی حکیم بزرگ ایرانی که همه قبولش دارن میگه:​
که پیش زنان هرگز راز مگوی ، چو گویی ، سخن بازیابی به کوی !

"زهرا"

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
..........
آفرررررین ......آفررررین!!!!
حرف حساب جواب نداره:D

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای عاشقان زیبایی و شعر و ادبیات و عرفان و .... توصیه میکنم با آقای دکتر حسین الهی قمشه ای آشنا بشن و از سایتشون ، سخنرانی هاشون رو دانلود کنن و گوش بدن...

امتحانش مجانیه...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبر یه زن و دوس نداشته چنتارو همزمان با هم دوس داشته!

خب بله. زن که میگیری باید دوسش داشته باشی دیگه.

ولی اگه منظورتون چیز دیگه ای هست ، بنظرم اون فکری که میکنین شاید درست نباشه ، علتشم اینه که حتما شما میدونین دیگه خدا به پیامبر این اجازه رو داده بود که با هرکس میتونه ازدواج کنه ، یعنی فقط کافی بود بگه تو زن من شو و تمام. در حالی که اگه بررسی کنین میبینین که همچین چیزی نبوده و حتی اگه پیامبر دنبال این بحثا بود ، چرا با خدیجه 40 ساله اول ازدواج کرد؟ خب میرفت یه 20 سالشو میگرفت دیگه.
بنظر من ما گاهی یه فکرهای کوتهی میکنیم و اون رو عَلَم میکنیم در ذهنمون که : بله دیگه من این رو یافتم!! و چون این رو یافتم و این یک نقص هست پس کلا دین ناقصه! پس تمومه دیگه حله دینم که ناقصه به قول بچه ها بریم دنبال صفا سیتی. در حالی که به نظر من ، این فقط یه توجیه برای اینه که من راحت تر پا بذارم روی اون چیزایی که نباید پا میذاشتم ، خودمو عرض میکنم...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بله. زن که میگیری باید دوسش داشته باشی دیگه.

ولی اگه منظورتون چیز دیگه ای هست ، بنظرم اون فکری که میکنین شاید درست نباشه ، علتشم اینه که حتما شما میدونین دیگه خدا به پیامبر این اجازه رو داده بود که با هرکس میتونه ازدواج کنه ، یعنی فقط کافی بود بگه تو زن من شو و تمام. در حالی که اگه بررسی کنین میبینین که همچین چیزی نبوده و حتی اگه پیامبر دنبال این بحثا بود ، چرا با خدیجه 40 ساله اول ازدواج کرد؟ خب میرفت یه 20 سالشو میگرفت دیگه.
بنظر من ما گاهی یه فکرهای کوتهی میکنیم و اون رو عَلَم میکنیم در ذهنمون که : بله دیگه من این رو یافتم!! و چون این رو یافتم و این یک نقص هست پس کلا دین ناقصه! پس تمومه دیگه حله دینم که ناقصه به قول بچه ها بریم دنبال صفا سیتی. در حالی که به نظر من ، این فقط یه توجیه برای اینه که من راحت تر پا بذارم روی اون چیزایی که نباید پا میذاشتم ، خودمو عرض میکنم...

خدا فقط به پیامبر این اجازه رو نداده!!
بعدشم حضرت خدیجه تاجر بود خودشم پیشنهاد ازدواج داده بود!!
اولش حضرت خدیجه همسر ایشون بود ولی بعدش دخترای کم سن و سال دیگه بودن!!نه یکی نه دو تا.......
من واقعن نمیفهمم!درک نمیکنم!!
خدایا این شعور زیاد یا بیشعوری زیاد و از من بگیر!:(
هر کاری میکنم نمیفهمم این چیزارو...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدا فقط به پیامبر این اجازه رو نداده!!
بعدشم حضرت خدیجه تاجر بود خودشم پیشنهاد ازدواج داده بود!!
اولش حضرت خدیجه همسر ایشون بود ولی بعدش دخترای کم سن و سال دیگه بودن!!نه یکی نه دو تا.......
من واقعن نمیفهمم!درک نمیکنم!!
خدایا این شعور زیاد یا بیشعوری زیاد و از من بگیر!:(
هر کاری میکنم نمیفهمم این چیزارو...

خب اگه واقعا پیگیر هستید که بفهمید ، بهتره برید تحقیق کنید ، من اطلاعاتی در این زمینه ندارم...

ولی یه چیزی ، به من و شما چه که به زن پیامبر گیر میدیم؟!؟ همه مشکلات و سوالات ما حل شد و موند اینکه بدونیم پیامبر چرا مثلا یه زن نداشته بیشتر داشته. خب زن خودشه میخواست اصلا 100 تا بگیره ، خب به ما چه؟ ما چیکاره ایم اصلا. بنظرم بریم به کار خودمون برسیم و کلاهمون سفت بچسبیم باد نبره ، شاهکار کردیم