زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
HLO///

HLO///

ژاپن و بهترین پوستر

برنده بهترین پوستر پس از واقعه تلخ سونامی ژاپن.
یعنی امید تو این قوم غوغا میکنه و به همکاری و توانایی وعشق و
علاقه اشان به میهن اعتقاد عملی دارند

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
پنگوئن کشاورز

پنگوئن کشاورز

در اینجا میخواهم یک بازی را به شما معرفی کنم که بصورت آنلاین و تحت وب انجام می شود و بسیار جذاب می باشد. به شکلی که شما به آن اعتیاد پیدا میکنید و روزانه دقایقی را به این امر اختصاص می دهید.
در ادامه توضیحی از این بازی (پنگوین کشاورز) ارائه گردیده است. حتی اگر هم تصمیم ندارید به این بازی بپردازید، پیشنهاد میکنم که از وب سایت این بازی دیدن فرمائید و محیط بازی را که بصورت تور می باشد مشاهده بفرمائید؛ مطمئن هستم که نظر شما تغییر خواهد کرد.

پنگوئن خود را به بهترین کشاورز تبدیل کن ! در ابتدا که باغچه خود را دارید باید شروع به مراقبت از آن کنید . با کاشت چند سبزیجات آغاز خواهید کرد و پس از آبیاری انها را درو خواهید کرد ! درسته ، این همه اش برای شماست و می توانید هر کاری بخواهید با آن انجام دهید . به همین خاطر است که این بازی به یکی از با مزه ترین بازی های تبدیل شده است . شما می توانید سبزیجات و یا میوه های خود را در بازارچه بفروشید ، اما باید به خاطر داشته باشید که نمی توانی ان را هر روز انجام دهید . با کاشت بیشتر و بیشتر شما به مرحله بالاتری خواهید رفت . مراحل بالاتر به معنی میوه ها و سبزیجات متنوع تر در باغچه شماست . " شما یک عالمه پنگوئن های بامزه خواهید داشت ، که البته سخت کییوش و . ارزومند آب کردن یخ های قطب جنوب هستند تا باغچه های سبز و زیبا پر از میوه ها ، سبزیجات و گل ها را با آن جایگزین کنند . شما می توانید انواع مختلف گیاهان و همچنین امکان تزئین کردن باغچه خود با فواره ها ، مجسمه ها و چیزهای زیبای دیگر را خواهید داشت . بسیار مهم است که حواستان به تجارت نیز باشد ، در نتیجه برای گسترش باغچه خود ، بازیکنان نیاز به تجارت محصولات خود با روستاییان روی قطب را مستقیماً با بازیکنان دیگر خواهند داشت .

"Pejman"

سلام صبح همگی بخیر. خوبین ؟ من ساعت 11 امتحان دارم !!!
پیلز دعا !
مرسی !

MehD1979

کاربر ممتاز
HLO///امیدوارم خوب بدی امتحانو///نمره یعنی همیشه بالای 19 شدن
ای وای من///باید جزوه رو جویید لعنتیو
Tnx

MehD1979

کاربر ممتاز
ملاحظه بفرمایید///ای وای من

ملاحظه بفرمایید///ای وای من

:):cry:عکس های گیاهان, عکس های گیاهان شکارچی, گیاهان آدم خوار, گیاهان شکارچی
عکس های گیاهان, عکس های گیاهان شکارچی, گیاهان آدم خوار, گیاهان شکارچی​

"Pejman"

المیترا

عضو جدید
سلام به همه بچه های خودی یعنی برو بچ کشاورزی مخصوصا گلهای باغبانی
من امروز وارد این جا شدم واز هیچ جا سر در نمیارم یکی هست منو راهنمایی کنه ؟

MehD1979

کاربر ممتاز
سلام به همه بچه های خودی یعنی برو بچ کشاورزی مخصوصا گلهای باغبانی
من امروز وارد این جا شدم واز هیچ جا سر در نمیارم یکی هست منو راهنمایی کنه ؟

خوش امدی////تو تاپیک ها برو ارتباط بر قرار کن//اقلا سوالتونو بگید///
ای وای من

MehD1979

کاربر ممتاز
HLO///غمدلانه ها

HLO///غمدلانه ها

سلام پرنده کوچک خوشبختی من

دلم برای تو که مثل سرو تناوری تنگ میشود....... و هر زمان وهر مکان به عکس زیبایی تو نگاه میکنم.....
روی پا میایستم و با نگاهی غم زده رخ زیبایت را تماشا میکنم....
ولی افسوس که دور بودن از تو قلبم را میفشارد...............
اری یک روز زمستانی در تنگ غروب در میان بوتهای خشکیده دلم به من رسیدی...
ترا برای خودم به خانه دلم دعوت نمودم.......
هر روز این پرنده زیبا را با زبانم اب و دانه میدادم...........
و دلخوش بودم که به گلستان دلم اوردهام............
ولی افسوس.....................
نمیدانستم این پرنده زیبا برای پر کشیدن به سوی دگری پرواز خواهد کرد...
و من سوخته با سکوتم فریاد میکشم تا صدای اعتراضم به گوشش برسد.....
اما من مهاجری هستم در غربت غم وتنهایی................
ودر حسزت روزهایی خوش زندگانی......................
و این غربت تنهایی در ذهنم جایی فراموشی ندارد................

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
نامهٔ خدا به بندگانش !!
...

فکر کنم اگه یه کم با احتیاط بیشتری به نشر این نامه میپرداختی بهتر بود! حتی اگه فقط یکی از جمله هاش درست نباشه مورد خشم خدا قرار میگیری که چرا اونو بهش نسبت دادی!

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
فکر کنم اگه یه کم با احتیاط بیشتری به نشر این نامه میپرداختی بهتر بود! حتی اگه فقط یکی از جمله هاش درست نباشه مورد خشم خدا قرار میگیری که چرا اونو بهش نسبت دادی!
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

MehD1979

کاربر ممتاز
لطفا ملاحظه فرمائید///

لطفا ملاحظه فرمائید///

گياهان فراموش شده
معرفی گونه‌های جدید، از دست رفتن قدرت رقابت این گونه‌ها در مقایسه با گونه‌های پر محصول، تغییرات تدریجی در تقاضا، اقتصاد و مسائل فرهنگی، سیاسی و ممنوعیت‌های مذهبی و در نهایت حذف تدریجی گروه‌های محلی که روش‌های کشت و طبخ این گیاهان را به خوبی می‌دانستند از جمله عوامل متعدد در فراموشی گیاهان زارعی به شمار می‌آید.

از آغاز کشاورزی تاکنون، انسان هزاران گونه گیاهی را به منظور مصارف غذایی مورد استفاده قرار داده و امروزه از میان تمام گونه‌های اهلی شده فقط پنجاه گونه در سطح وسیع کشت می‌شوند که از این تعداد، چهارگونه بیش از نیمی از نیازهای غذایی مردم جهان را تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بسیاری از گیاهان بومی که برای اقشار کم‌درآمد و ضعیف جامعه از اهمیت زیادی برخوردار بودند در حال حاضر به‌دست فراموشی سپرده شده یا درآینده نزدیک به فراموشی سپرده خواهند شد.

این گیاهان با توجه به شرایط زمانی، بخشی از سطح زیر کشت کل محصولات زراعی کشور را به خود اختصاص می‌دادند ولی در حال حاضر کشت و تولید آنها تحت‌الشعاع گیاهان و عوامل دیگر قرار گرفته و به‌کنار گذاشته شده‌اند.

معرفی گونه‌های جدید، از دست رفتن قدرت رقابت این گونه‌ها در مقایسه با گونه‌های پر محصول، تغییرات تدریجی در تقاضا، اقتصاد و مسائل فرهنگی، سیاسی و ممنوعیت‌های مذهبی و در نهایت حذف تدریجی گروه‌های محلی که روش‌های کشت و طبخ این گیاهان را به خوبی می‌دانستند از جمله عوامل متعدد در فراموشی گیاهان زارعی به شمار می‌آید.

در طبیعت ایران بیش از هفت هزار و پانصد گونه گیاهی وحشی خودرو یافت می‌شود که از غنای تنوع زیستی گیاهی کشور حکایت دارد. وجود برخی گیاهان از جمله باریجه، گلپر، زیره سیاه ایرانی و اسفرزه ایرانی که خاص سرزمین ایران است بر اهمیت فلور گیاهی کشور افزوده است.

با این همه زمانی که به تنوع محصولات زراعی نظر افکنده شود مشاهد می‌گردد که از 38 گونه گیاهی زراعی در کشور در مجموع 21 گونه که 88 درصد سطح زیر کشت را به خود اختصاص می‌دهند مربوط به غلات و بقولات است.

در بین گیاهان لیفی، اقتصادی‌ترین گیاه برای تولید خمیر کاغذ گیاه، کنف است به طوری که عملکرد کاغذ کنف بیشتر از کاغذ حاصل از درختان است؛ همچنین خمیر حاصل از کنف نسبت به باگاس نیشکر، برتری دارد. از کنف در تولید گونی، نخ، صافی قند، طناب، تورماهیگیری، نخ فرش ماشینی،‌ موکت، عایق بندی لوله‌ها و بستر دام استفاده می‌شود.

پوست کنف به عنوان علوفه و کنجاله آن به عنوان کود یا خوراک دام کاربرد دارد. از بذر کنف که 15 تا 25 درصد روغن دارد نیز می‌توان به صورت روغن خوراکی استفاده کرد.

کتان نیز از جمله گیاهان لیفی است که از الیاف آن در کارخانجات ریسندگی و بافندگی، تهیه کاغذ، نخ و طناب استفاده می‌شود. دانه کتان دارای 30 تا 45 درصد روغن است که حدود 70 تا 80 درصد آن در صنعت رنگرزی و صیقل دادن و بقیه در ساخت لینولئوم، ماده مخصوص بتونه، تهیه جوهر، صابون‌سازی و تثبیت رنگ چرم به کار می‌رود. همچنین روغن کتان بهترین روغن در صنعت رنگرزی و رنگ‌سازی است.

بررسی وضعیت سطح زیر کشت این گیاهان که عمدتا در استان‌های گیلان، مازندران، خوزستان و منطقه ورامین قراردارد نشان می‌دهد که بیشترین سطح زیرکشت مربوط به سال 1340 شمسی با حدود 9000 هکتار بوده که این میزان با 7/74درصد کاهش در سال 1365 به 2280 هکتار رسیده است.

این در حالی است که سطح زیر کشت این محصولات در سال 1379 به 107 هکتار رسیده که نشان دهنده 8/98 درصد کاهش نسبت به سال 1340 و 3/95 درصد کاهش نسبت به سال 1365 می‌باشد. چنین وضعیتی گویای آن است که در صورت عدم برنامه‌ریزی مناسب و تغییر رویه، از هم اکنون می‌توان این دو گیاه را به عنوان گیاهان فراموش شده در نظر گرفت.

کرچک نیز یک گیاه روغنی ـ دارویی است که ایران از مراکز تغییرپذیری این گیاه معرفی شده است. یکی از خصوصیات این گیاه مقاومت آن به خشکی است. بررسی وضعیت سطح زیرکشت این گیاه در کشور گویای آن است که کرچک در سال 1362 در 1013 هکتار کشت می‌شده در حالیکه در سال 1375 این سطح به 2458 هکتار افزایش یافته ولی به دلیل عدم توجه به مصارف و کاربردهای روغنی و دارویی، این گیاه در سال 1381 سطح زیرکشتی معادل فقط ده هکتار را به خود اختصاص داده است. این مبین آن است که سطح زیر کشت کرچک در سال 1381 نسبت به سال 1375 ، 6/99 درصد کاهش داشته است و به عبارتی موید فراموش شده کرچک است.

وجود دو متولی برای این گیاه و وجود پتانسیل صادرات روغن آن (در سال 1381 حدود یک تن روغن به جمهوری آذربایجان صادر شده است) روند فراموش شدن این گیاه را کمی عجیب کرده است.

سیب‌زمینی شیرین نیز یکی از محصولات فراموش شده است که 98 درصد تولید این گیاه مربوط به کشورهای در حال توسعه و 90 درصد آن مربوط به قاره آسیا می‌باشد.

از این گیاه در صنعت نشاسته سازی، الکل سازی، بیسکوئیت، شیرینی و شکلات، مربا، مارمالاد، نان، سرکه، شربت گلوکز، آرد و کمپوت استفاده می‌شود. در صنایع مرتبط با نوشابه‌سازی و بستنی‌سازی نیز از سیب‌زمینی شیرین به وفور استفاده می‌گردد.

این گیاه در سال‌های نه چندان دور در استان‌های کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و هرمزگان کشت می‌شد ولی در سال‌های اخیر به حاشیه رانده شده و صرفا در استان هرمزگان به صورت زراعی کشت می‌شود. در منطقه جاسک مصرف این گیاه به صورت پخته، تنوری و حلوا متداول است.

قیمت بالای محصول در سر مزرعه و در بازار بندرعباس، ذائقه‌پسندی مناسب آن در شهر تهران براساس نتایج یک طرح مطالعاتی، مقاومت به خشکی و کم توقع بودن آن نسبت به نهاده‌های مصرفی گویای توان مناسب این گیاه برای توسعه است.

در حال حاضر وجود آن در بندرعباس به صورت تک بوته، در میناب در سطوح بسیار خرد و در منطقه جاسک حدود 10 هکتار است. علاقه بسیار زیاد مردم بومی جاسک و قیمت تمام شده کم آن دلایلی است که هنوز به حفظ این گیاه در منطقه کمک کرده است ولی در صورت ورود گیاهی جایگزین در منطقه، فراموش شدن آن با شدت بیشتری انجام خواهد گرفت.

منداب نیز یک گیاه روغنی است که وضعیت سطح زیرکشت این گیاه گویای آن است که در سال 1367 در کشور حدود 1633 هکتار منداب کشت می‌شده و این در حالی است که در سال 1381 سطح این گیاه به 99هکتار کاهش یافته که نشان دهنده رکود 94 درصدی سطح زیرکشت آن است. با توجه به گیاهان روغنی رقیب به نظر می‌رسد که یکی از گیاهان فراموش شده کشور منداب باشد.

همچنین کنجد یکی دیگر از گیاهان روغنی است که در سال‌های 2000 تا 2130 قبل از میلاد مسیح در ایران از اهمیت زیادی برخوردار بوده است.

کنجد گیاهی است که به علت دارا بودن مقاومت به خشکی می‌توان آن‌را به راحتی در مناطق خشک کشت کرد. بررسی وضعیت سطح زیرکشت کنجد طی سال‌های 1362 تا 1381 گویای آن است که بیشترین سطح زیرکشت مربوط به سال 1379 با 62261 هکتار بوده است. در سال 1381 سطح زیرکشت این گیاه به 42282 هکتار کاهش یافته است که نشان دهنده کاهش 9/30 درصدی سطح زیرکشت می‌باشد. لذا بر این اساس می‌توان انتظار داشت که در صورت ادامه همین روند و عدم برنامه‌ریزی صحیح، کنجد نیز از جمله محصولاتی خواهد بود که در آینده به‌دست فراموشی سپرده شود.

درخصوص گیاهان روغنی لازم به ذکر است که علی‌رغم سابقه دیرینه و پی بردن به ظرفیت بالقوه دانه‌های روغنی، در کشور به دلایل گوناگون همچون متکی بودن به صنعت نفت، فقدان برنامه‌ریزی صحیح برای اولویت‌های کشاورزی و عدم آگاهی از چگونگی تولید صحیح این محصولات در تولید کرچک و کنجد سیر نزولی طی شده است.

اسپرس از جمله گیاهان علوفه‌ای به شمار می‌آید که از این گیاه می‌توان در دیم‌زارها استفاده کرد. گیاه مذکور مقاومت زیادی به چرای مفرط از خود نشان می‌دهد. این گیاه را در مناطق خشک کشت می‌کنند.

بررسی وضعیت سطح زیرکشت این گیاه نشان می‌دهد که در سال 1369 سطحی معادل 69466 هکتار در زیرکشت این گیاه قرار داشته است.

در سال 1376 این مقدار با 2/15 درصد کاهش به 58894 هکتار و در سال 1381، با 8/47 درصد کاهش به 36221 هکتار رسیده است.

توجه به محصولاتی همچون ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای و نیز یونجه و شبدر باعث شده تا سایر محصولات علوفه‌ای از جمله اسپرس در حاشیه قرار گرفته و با این روند سیر فراموش شدن آنها هموار شود.

گشنیز نیز از قدیمی‌ترین گیاهان دارویی شناخته شده است. امروزه گیاه مذکور در تمام نقاط جهان جهت مصارف دارویی و غذایی کشت می‌شود. از اسانس گشنیز در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی، نوشابه‌سازی، شکلات‌سازی و نیز صنایع دارویی استفاده می‌شود.

تولید سالیانه جهانی آن بیش از 220 هزار تن است که حدود 60 درصد آن به روسیه تعلق دارد.

وضعیت سطح زیرکشت این گیاه در کشور بدین صورت است که در سال 1377 در 20656 هکتار کشت می‌شده و در سال 1381 با 7/76 درصد کاهش به سطحی معادل 4816 رسیده است. این در حالی است که این گیاه نیز در کشور دارای دو متولی بوده یعنی بخش سبزی و صیفی و بخش گیاهان دارویی و همین‌طور که آمارها نشان می‌دهد گشنیز نیز از دیگر گیاهانی است که در مسیر فراموشی قرار گرفته است.

سنگنک نیز گیاهی است که سطح زیرکشت آن در سال 1375 حدود 7040 هکتار بوده است که در سال 1381 این مقدار به 1957 هکتار کاهش یافته است. این روند نشان دهنده کاهش 2/72 درصدی سطح زیرکشت این گیاه در کشور است. این گیاه با چنین وضعیتی به سرعت در مسیر فراموشی حرکت می‌کند.

سطح زیرکشت ماش نیز در سال 1365 حدود 69425 هکتار بوده که در سال 1381 این مقدار به 21773 هکتار کاهش یافته است. این روند نشان دهنده 6/68 درصد کاهش در سطح زیرکشت این گیاه است. ماش نیز با وضعیت اخیر یکی از دیگر گیاهانی است که فراموشی آن آغاز شده و ادامه روند این فراموشی بستگی به تخصیص اعتبار لازم به بخش حبوبات و مطالعات بیشتر دارد.

وسمه نیز از جمله این گیاهان است که سطح زیر کشت آن در سال 1365 حدود 1694 هکتار بوده که در سال 1381 این مقدار به 162 هکتار کاهش یافته است. این روند نشان دهنده 4/90 درصد کاهش در سطح زیرکشت این گیاه می‌باشد. با چنین کاهشی در سطح زیرکشت، وسمه را می‌توان یکی از گیاهان فراموش شده در کشور تلقی کرد.

توجه بیش از حد متولیان بخش کشاورزی به چند محصول استراتژیک و کنار گذاشتن سایر محصولات باعث کاهش تنوع زیستی کشاورزی و ترویج نگرش‌ کشتهای خالص و نیز عدم رعایت تناوب‌های صحیح گردیده است. گو اینکه در حال حاضر نیز با حمایت‌های زیاد از محصولاتی همچون گندم و کلزا بسیاری از سطوح زیر کشت سایر محصولات زراعی در کشور به این دو گیاه اختصاص یافته است.

لذا به منظور جلوگیری از ادامه این روند لازم است تا با یک نگرش کلی نگر تمامی مسائل گیاهان زراعی کشور مشخص و برنامه‌ریزی صحیحی برای آنها تدوین شود.

متخصصان علم زراعت ایران بر این باورند که آینده محصولات فراموش شده بستگی به چند عامل دارد. نخست انجام تحقیقات لازم برای تولید، یافتن واریته‌های جدید و روش‌های اصلاحی بویژه برای مقابله با آفات و بیماری‌های گیاهی و دوم ایجاد منبع دائمی برای تامین بذر و سایر مواد تکثیری و قابل دسترسی برای زارعان است.

اساس این فرآیند نیز فعالیت‌های بخش ترویج کشاورزی است که مزایای محصولات فراموش شده را از نظر ارزش غذایی و سهولت تولید نسبت به محصولات غیر بومی نشان ‌دهد.

آنچه باید در حال حاضر مدنظر قرار داد مشارکت موسسات ملی و بین‌المللی است که قادر به ارائه منابع، تکنولوژی و تخصص به کشور هستند. این تلاش‌ها باید با مطالعات جدید درخصوص عملیات پس از برداشت، بازاریابی و ترویج ارزش غذایی آنها همراه باشد.

براین اساس به نظر می‌رسد مواردی همچون ارائه طرح ملی به منظور احیاء گیاهان فراموش شده یا در حال فراموشی با همکاری کلیه دانشگاه‌های دارای تجهیزات و تجارب علمی مفید و همچنین موسسات و وزارت‌خانه‌های مربوطه، تخصیص اعتبارات بیشتر به بخش تحقیقات به منظور بررسی عوامل موثر بر روی افزایش راندمان و عملکرد محصولات، شناسایی و مطالعه برروی ارقام مقاوم و با عملکرد بالای این گیاهان، اجرای تحقیقات لازم در جهت مقاوم‌سازی گونه‌های مورد مطالعه نسبت به آفات و بیماری‌ها و شرایط نامساعد محیطی، ایجاد کلکسیون‌های ژرم پلاسم منطقه‌ای و ملی، شناسایی محدوده پراکنش ژرم پلاسم‌ها و جمع‌آوری و ارزیابی آنها به صورت محلی یا منطقه‌ای، اجرای مطالعات لازم در خصوص عملیات پس از برداشت‌ از جمله ماندگاری محصول و فرآوری‌های بعدی،مطالعه در خصوص بازاریابی داخلی و خارجی، ترویج ارزش غذایی هر یک از محصولات در سطح وسیع و نیز همکاری مستمر با موسسات بین‌المللی در این مسیر موثر واقع شوند.:):):)

MehD1979

کاربر ممتاز
بچه ها خدا نگهدارتون///ببخشید بدی دیدین ازم///

بچه ها خدا نگهدارتون///ببخشید بدی دیدین ازم///

کدامین چشمه سمی شد

که آب از آب می ترسد

و حتی ذهن ماهیگیر...

از قلاب می ترسد

گرفته دامن شب را ...

سکوتی آن چنان مبهم

مژه از چشم و چشم از پلک و پلک

از خواب می ترسد...****

:w47::w47::w47::w47::w47:

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
In sadness Im veiled to the cross I am nailed
and the pain around me freezes my world
In life I've failed

Death, come near me...!

MehD1979

کاربر ممتاز
HLO///ای وای من///شوهران برگزیده جهان

HLO///ای وای من///شوهران برگزیده جهان

شوهران برگزیده جهان

پارسال ...
یکم از بلژیک
دومی آمریکایی بود
وسومی از انگلستان
امسال :
مقام سوم را شرکت کننده ای از ترکیه بدست آورد
مقام دوم هم نصیب شرکت کننده ای از صربستان شد
و
شرکت کننده ی ایرلندی مقام نخست را کسب کرد
به خاطر حرکت واقعا رمانتیک خود
ببینید : دست خانم را گرفته
:redface::redface::redface::redface::redface:

MehD1979

کاربر ممتاز
HLO///

HLO///

چارلی چاپلین میگوید آموخته ام که ...

بیایم برای یکبار هم که شده این جملاتو توی زندگیمون به کار ببریم و فقط نخونیم

آموخته ام که
با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره ، مي توان قلب خريد، ولي عشق را نه.

آموخته ام ... که تنها کسي که مرا در زندگي شاد مي کند کسي است که به من مي گويد: تو مرا شاد کردي
آموخته ام ... که مهربان بودن، بسيار مهم تر از درست بودن است
آموخته ام ... که هرگز نبايد به هديه اي از طرف کودکي، نه گفت
آموخته ام ... که هميشه براي کسي که به هيچ عنوان قادر به کمک کردنش نيستم دعا کنم
آموخته ام ... که مهم نيست که زندگي تا چه حد از شما جدي بودن را انتظار دارد، همه ما احتياج به دوستي داريم که لحظه اي با وي به دور از جدي بودن باشيم
آموخته ام ... که گاهي تمام چيزهايي که يک نفر مي خواهد، فقط دستي است براي گرفتن دست او، و قلبي است براي فهميدن وي
آموخته ام ... که راه رفتن کنار پدرم در يک شب تابستاني در کودکي، شگفت انگيزترين چيز در بزرگسالي است
آموخته ام ... که زندگي مثل يک دستمال لوله اي است، هر چه به انتهايش نزديکتر مي شويم سريعتر حرکت مي کند
آموخته ام ... که پول شخصيت نمي خرد
آموخته ام ... که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگي را تماشايي مي کند
آموخته ام ... که خداوند همه چيز را در يک روز نيافريد. پس چه چيز باعث شد که من بينديشم مي توانم همه چيز را در يک روز به دست بياورم
آموخته ام ... که چشم پوشي از حقايق، آنها را تغيير نمي دهد
آموخته ام ... که اين عشق است که زخمها را شفا مي دهد نه زمان
آموخته ام ... که وقتي با کسي روبرو مي شويم انتظار لبخندي جدي از سوي ما را دارد
آموخته ام ... که هيچ کس در نظر ما کامل نيست تا زماني که عاشق بشويم
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
آموخته ام ... که فرصتها هيچ گاه از بين نمي روند، بلکه شخص ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
آموخته ام ... که آرزويم اين است که قبل از مرگ مادرم يکبار به او بيشتر بگويم دوستش دارم
آموخته ام ... که لبخند ارزانترين راهي است که مي شود با آن، نگاه را وسعت داد

چارلی چاپلین

"Pejman"

آفرییییییین ..... سلام.... صبح همه بخیر

MehD1979

کاربر ممتاز
ای وای من///اینو میگن زن ایرانی///با غرور سنگین رنگین///هی روزگار///دلم آرزو موند

ای وای من///اینو میگن زن ایرانی///با غرور سنگین رنگین///هی روزگار///دلم آرزو موند

آرتمیس، نخستین زن دریانورد ایرانی و اولین در جهان
آرتمیس Artemis نخستین زن دریانورد ایرانی است كه درحدود 2480 سال پیش،فرمان دریاسالاری خویش را از سوی خشایارشاه هخامنشی دریافت كرد و اولین بانویی می باشد كه در تاریخ دریانوردی جهان در جایگاه فرماندهی دریایی قرار گرفته است. در سال 484 پیش از میلاد، هنگامی كه فرمان بسیج دریایی برای شركت در جنگ با یونان از سوی خشایارشاه صادر شد، آرتمیس فرماندار سرزمین كاریه با پنج فروند كشتی جنگی كه خود فرماندهی آنها را در دست داشت به نیروی دریایی ایران پیوست. دراین جنگ كه ایرانیان موفق به تصرف آتن شدند، نیروی زمینی ایران را 800 هزار پیاده و 80 هزار سواره تشكیل می داد و نیروی دریایی ایران شامل 1200 ناو جنگی و 300 كشتی ترابری بود.

MehD1979

کاربر ممتاز
///ای وای من///

///ای وای من///

با كمال تأسف امروز متوجه شديم كه پدر يكي از بهترين دوستانمون در سايت، سایه عزيزفوت كردن
من به نوبه خودم اين مصيبت رو به سایه عزيز و خانواده محترمشون و همه آشنايانشون تسليت مي‌گم و آرزو مي‌كنم كه خداوند بر صبرشون بيفزايد...

-=-=-=-=-=-=-=-=-
=- وَ مَن یّتّقِی اللهَ یَجعَل لهُ مَخرجاً و یَرزُقهُ مِن حَیثُ لا یَحتَسِب وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ. إنَّ اللهَ بالغُ اَمرِه. قَد جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شیئٍ قدراَ
[و هر کس تقوا پیشه کند، خداوند راه بیرون رفتن (از مشکلات) برایش قرار می‌دهد و از جایی که فکرش را نمی‌کند، روزی‌اش را می‌دهد و هر کس بر خدا اعتماد کند او براى وى بس است. خدا فرمانش را به انجام رسانده است. به راستى خدا براى هر چیزى اندازه‌اى مقرر کرده است.]
=- یادت باشد: کشتی در ساحل، بسیار امن‌تر است، اما به این خاطر ساخته نشده است!
=- من راز شاد زيستن را به تو مي‌آموزم: اگر مي‌خواهي شاد باشي، شاد باش...
-=-=-=-=-=-=-=-=-

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تمام تاپیکهایی که برو بچه ها گذاشته بودن خیلی شاد شدم و دونه دونه داشتم همه رو نگاه میکردم دست همتون درد نکنه ولی وقتی تسلیت رو دیدم بند دلم پاره شد و خیلی خیلی ناراحت شدم، انقدر ناراحتم که دور از جون انگار پدر خودمه مثل ابر بهار گریه کرد، ایشالله هیچ کس غم نبینه.بازم تسلیت به سایه جون.........

MehD1979

کاربر ممتاز
شکایت عشق////MehD

شکایت عشق////MehD

شکایت عشق ندیدی چشمهایم زیر پایت جان سپرد آخر گلویم از صدای های هایت جان سپرد آخر نفهمیدی صدایم بغض سنگینی به دوشش بود به دوشش بود اما از جفایت جان سپرد آخر نترسیدی بگوید عاشقی نفرین به آیینت که از چشمان جادویت خدایت جان سپرد آخر نمی دانی و می دانم که می دانم نمی دانی که دل در خواهش آن انزوایت جان سپرد آخر چقدر عزلت نشینی از برای یار دلگیر است بخوان شعرم که شعرم در هوایت جان سپرد آخر ... فریاد
چقدر عجیبه که تا مریض نشی کسی برات گل نمی یاره تا گریه نکنی کسی نوازشت نمی کنه تا فریاد نکشی کسی به طرفت بر نمی گرده تا قصد رفتن نکنی کسی به دیدنت نمی یاد و تا وقتی نمیری کسی تورو نمی بخشه
به جرم اینکه خیلی ساده بودم/ به زندان دلت افتاده بودم / اگر چه حکم چشمانت ابد بود/ برای مرگ هم آماده بودم
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند# همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند# دیو هستند ولی مثل پری می پوشند# گرگ هایی که لباس پدری می پوشند# آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند# عشق ها را همه با دور کمر می سنجند# خوب طبیعیست که یکروزه به پایان برسد# عشق هایی که سر پیچ خیابان برسد....

MehD1979

کاربر ممتاز
ی تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختن تو نمی شود اگر کسی تو را آنطورکه میخواهی دوست ندارد به این معنی نیست که تو را با تمام
وجودش دوست ندارد دوست واقعی کسی است که دستهای تورابگیردولی قلب تورالمس کند
بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگزبه اونخواهی
رسید .

MehD1979

کاربر ممتاز
///ای وای من///دل گلایه هی من//MehD

///ای وای من///دل گلایه هی من//MehD

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گاهی اوقات دوست نداری شب صبح شود و یا صبح شب...
و گاهی هم برعکس دوست داری سریعتر وقت بگذرد و گاهی دوست داری عقربه های ساعت از کار باز ایستند
اما همه این ها زمانی خوب است که بعد از این، احساس پشیمانی دست ندهد
منظورم لحظاتی در بودن ها و نبودن ها
احمق بودن خیلی بد است و احساس حماقت کردن عذاب آور
و اگر خودت را در موقعیتی قرار دهی که احساس حماقت دست دهد زجرآور خواهد بود
اما از آن بدتر، اینکه خودت در شرایطی قرار دهی که می دانی بعدش دقیقاً این حس به تو دست خواهد داد و از اول تا انتها شک داری که طرف تو رو احمق فرض کرده یا و نه.
طبق قانون انرژی و عمل و عکس العمل چون این فکر را داری در نتیجه با کسی برخورد می کنی و شرایطی رو برای خودت به وجود می آوری که دقیقاً همین اتفاقات می افتد و تو را
[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]احمق می گیرند و سوء استفاده می کنن و این تو هستی که روحت از درون به آتش کشیده می شود و هیچ کس و هیچ چیز جزء خودت و افکارت مقصر نیست.
در نهایت اینکه نفهمی واقعاً طرف مقابل چه برداشتی از تو دارد نیز کلافه کننده است و تنها راه حل کار است.
تنها وقتی کار می کنم و با تمرکز غرقش می شوم از دنیا و تمام آنچه مرا دردم را می افزاید دور می گردم و فراموش می کنم چه نمی خواهم
برای هیمن است از بیکاری خیلی بدم می آید حتی اگر بیگاری باشد.
[/FONT]

yalda222

عضو جدید
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گاهی اوقات دوست نداری شب صبح شود و یا صبح شب...
و گاهی هم برعکس دوست داری سریعتر وقت بگذرد و گاهی دوست داری عقربه های ساعت از کار باز ایستند
اما همه این ها زمانی خوب است که بعد از این، احساس پشیمانی دست ندهد
منظورم لحظاتی در بودن ها و نبودن ها
احمق بودن خیلی بد است و احساس حماقت کردن عذاب آور
و اگر خودت را در موقعیتی قرار دهی که احساس حماقت دست دهد زجرآور خواهد بود
اما از آن بدتر، اینکه خودت در شرایطی قرار دهی که می دانی بعدش دقیقاً این حس به تو دست خواهد داد و از اول تا انتها شک داری که طرف تو رو احمق فرض کرده یا و نه.
طبق قانون انرژی و عمل و عکس العمل چون این فکر را داری در نتیجه با کسی برخورد می کنی و شرایطی رو برای خودت به وجود می آوری که دقیقاً همین اتفاقات می افتد و تو را
[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]احمق می گیرند و سوء استفاده می کنن و این تو هستی که روحت از درون به آتش کشیده می شود و هیچ کس و هیچ چیز جزء خودت و افکارت مقصر نیست.
در نهایت اینکه نفهمی واقعاً طرف مقابل چه برداشتی از تو دارد نیز کلافه کننده است و تنها راه حل کار است.
تنها وقتی کار می کنم و با تمرکز غرقش می شوم از دنیا و تمام آنچه مرا دردم را می افزاید دور می گردم و فراموش می کنم چه نمی خواهم
برای هیمن است از بیکاری خیلی بدم می آید حتی اگر بیگاری باشد.
[/FONT]

خیلی قشنگ بود....

دقیقاهمینطوره.....

MehD1979

کاربر ممتاز
خیلی قشنگ بود....

دقیقاهمینطوره.....

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اما برای من هنوز پیدا نگشته...
من مدت هاست مرده ام !
مرده ای در دنیا خواب زدگان !
مرده ای در بیابان عاطفه، شور، حس، بودن و عاشقی های کودکانه !...
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ای کاش لحظه ای بیدار و زنده می گشتم و باز می توانستم نفس بکشم و احساس کنم و هیجان داشته باشم، بیایم و ببینم و لذت ببرم
که دنیا چیزی نیست جزء برای لذت بردن
[/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]که چه حیف مردگان و خواب ماندگان نتوانند لذت برند
و من در این دنیا هیچ ندیدم جزء خواب زده راه رونده...
[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آه چه سود که هر لحظه تمام نقش او را می بینیم و بیدار نمی گردیم ؟ و باز در پی او می گردیم[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آری خدا را می گویم همان که عشق است و معشوق و عطش و آب و سودا و لذت و بودن و تهی گشتن و شور و هیجان و احساس...[/FONT]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا