زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.... خوبید همگی؟
وقتی باشگاه از نبودنم تعجب میکند:دی

سلام kaghaz rangi عزیز! چه عجب از این طرفا! یادی از ما کردید! خیلی خوش اومدید.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
خوبه دیگه جمع شیرازیا جمع شده ما غریب افتادیم اینور تحویلمون هم نمیگیرن :cry:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

سلام جیگرررررررررررررررر مگه من مردمممممممممممممممممممممممممممممم ؟!؟! خودم تحویلت میگیرم..... خوبیییی ؟ سلامتی ؟

سلام به بچه شیرازیا هم عرض میکنیم.... بیاین بریم چمران صفا سیتی !

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised::surprised:جان ؟

سلام صبح بخیر

همون دیگه!
سلام...
عصرت بخیر

شومو هر وق بیوی اینجو قدمت رو جفت چیشامون:D

اونوقت این یعنی چی؟!

سلام.... خوبید همگی؟
وقتی باشگاه از نبودنم تعجب میکند:دی

قضیه فقط باشگاه نیست، رجوع بشه به پست رضا! منم همین حس رو داشتم! یه چند باری سیستم رو ریست کردم ببینم اشتباهی نشده!
خوش آمدی. جات خالی بود کلی...

ها؟!
نگران نباش، نمیذارم تنها بمونی. خودم میام اونجا!

:gol:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام صبح همه بخیر. خوب و خوش و سلامت و سربلند باشین... :gol::heart:

AMIR-ALI

عضو جدید
خسته نباشید واقعاً! بعد میگن شیرازیا...!!
:D:D:D
واسه اینکه ثابت کنم این وصله ها به من نمیچسبه میگردم پیداش میکنم

دانشجویی که سال آخر دانشکده خود را می‌گذراند به خاطر پروژه‌ای که انجام داده بود جایزه اول را گرفت.
او در پروژه خود از 50 نفر خواسته بود تا دادخواستی مبنی بر کنترل سخت یا حذف ماده شیمیایی «دی هیدورژن مونوکسید» توسط دولت را امضا کنند و برای این درخواست خود، دلایل زیر را عنوان کرده بود:
1-مقدار زیاد آن باعث عرق کردن زیاد و استفراغ می‌شود.
2-یک عنصر اصلی باران اسیدی است.
3-وقتی به حالت گاز در می‌آید بسیار سوزاننده است.
4- استنشاق تصادفی آن باعث مرگ فرد می‌شود.
5-باعث فرسایش اجسام می‌شود.
6-حتی روی ترمز اتومبیل‌ها اثر منفی می‌گذارد.
7-حتی در تومورهای سرطانی یافت شده است.
از پنجاه نفر فوق، 43 نفر دادخواست را امضا کردند. 6 نفر به طور کلی علاقه‌ای نشان ندادند و اما فقط یک نفر می‌دانست که ماده شیمیایی «دی هیدروژن مونوکسید» در واقع همان آب است!
عنوان پروژه دانشجوی فوق «ما چقدر زود باور هستیم» بود!!

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نه هنوز جمع نشده که...
شیرازیا یکم تحویل بگیرید...این چه وضعشه....

سلام kaghaz rangi عزیز! چه عجب از این طرفا! یادی از ما کردید! خیلی خوش اومدید:lol: :victory:

قضیه فقط باشگاه نیست، رجوع بشه به پست رضا! منم همین حس رو داشتم! یه چند باری سیستم رو ریست کردم ببینم اشتباهی نشده!
خوش آمدی. جات خالی بود کلی...

:gol:
چند بار ریست کردی دقیقا؟ میخوام به عمق فاجعه پی ببرم:دی

ممنونم... مرسی یه دنیا

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
گاهی اتفاقایی میافته که زمان برامون متوقف میشه. دنیا معنای خودش رو از دست میده و غیر قابل تحمل. اینجور مواقع، آدمایی که کنارمون هستن نقشی به اندازه بازگشت مجدد به زندگی رو برامون دارن. اومدن باشگاه برای من محدود شده به رفتن به بخش ادبیات و کشاورزی. جایی که همیشه حضور سایه عزیز رو حس کردم... چند روزیه که به خاطر پدرشون نمیان؛ همچین اتفاقی ممکنه برای هر کسی پیش بیاد.. متاسف هستم که این اتفاق برای یکی از دوستامون و البته یکی از محبوب ترین های باشگاه پیش اومده. با نبودن سایه و آگاهی از این اتفاق خیلی جای خالیشون رو حس می کنم. امیدوارم هر چه زودتر حال پدرشون بهبود پیدا کنه و به زودی ایشون رو شاد تو باشگاه ببینیم که مثل همیشه با محبت مثال زدنیشون کنار بچه ها هستند.
ما کنار ایشون هستیم و فراموششون نکردیم.
از صمیم قلب آرزوی شفای پدرشون رو دارم...

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
HLO///

HLO///

هفت اصل برای نگه داشتن عشق , ازدواج , دوستی, صمیمیت

1. صد در صد تعهد.

2. از ابراز عشق و محبت و نوازش نباید خودداری کرد.
زن روزی 20 مرتبه و مرد روزی 12 مرتبه نوازش را می خواهد.

3. آن آدم برای شما توجه و تمرکز و نفر اول است. (در مجموع نفر اول هستید)

4. خواسته و انتظار و احتیاج را باید آشکار و مشخص بفرمایید.

5. تمام و کمال واقعیت و حقیقت را باید گفت.

6. ستایش و قدر دانی و قدر شناسی.

7. فهمیدن او/پذیرفتن و دوست داشتن او همانگونه که هست.

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
نامهٔ خدا به بندگانش !!

فرض کنید من اصلا وجود ندارم ؛ برويد مثل آدم زندگي تان را بکنيد و اين قدر داستان و شعر درست نکنيد
خودتان نماینده های من را درست کرده ايد که کاسبي کنيد و سر همديگر را کلاه بگذاريد ، چرا پاي من را وسط مي کشيد ؟
اگر من خدايم چرا موسي را بفرستم بگويم شنبه را تعطيل کند و عيسي را بفرستم بگويم يک شنبه را و محمد را بفرستم ...ب...گويم جمعه را ؟
چرا کاري کنم که عيسوي شرابش را در کليسا بنوشد و مسلمان به جاي شراب شلاق بخورد ؟چرا یکی چادر بکنه سرش یکی تاپ به تنش ؟

چرا یکی با امام حال کنه یکی با پیغمبر . یکی با خیالش ؟؟؟!!! چرا یکی بشه خاتم بقیه باشن با ماتم ؟؟

اگر من این خدا بودم چرا اين همه آدم کج و معوج به اسم من روي زمين خدايي مي کنند و کليد بهشت مي فروشند و يا دنيا را براي مخلوقات من (؟!) جهنم کرده اند ؟

خدايي که به عبادت محتاج باشد ، خدايي که قسم بخورد جهنمش را از نافرمانان پر مي کند ، خدايي که فقط محبان علي را به بهشت راه بدهد و بقيه پيامبرانش بشوند زرشک ، خدايي که مي گويد زمين آزمايشگاه است و آدم ها موش آزمايشگاهي و تمام آن چه که در زمين حرام کرده را در بهشت وعده مي دهد من نيستم

برويد مغزتان را بکار ببريد و بيخود بي عرضگي هايتان را به اسم اين که من چيزي مي دانم که شما نمي دانيد نگذاريد
اگر نمي توانيد از پس گردن کلفت هايتان بر بيائيد چرا پاي من را وسط مي کشيد ؟ نخير ؛ قرار نيست من در آن دنيا حساب لات و لوت هاي دنيا را برسم

اگر عرضه داريد خودتان از خجالتشان در بيائيد و الکي خودتان را بچه مثبت هاي بي عرضه بهشت معرفي نکنيد

همه شماها چند ميلياردي سلول خاکستري در آن مغزهايتان داريد ، بکارش ببريد و بجاي تسبيح و استخاره انداختن ، از اين سلول ها استفاده کنيد تا فاسد نشود

اگر در قدرت طلبي و فريبکاري روي مزرعه حيوانات را هم سفيد کرده ايد و به همه دنيا گند زده ايد چرا مي گوئيد قضا و قدر من است ؟ يعني اگه من خدا بودم اندازه مدير گوگل هم عرضه نداشتم يک دم و دستگاه درست و حسابي راه بندازم که هم کارمندش راضي باشد هم مصرف کننده اش ؟

من به شما عقل دادم که فکر کنید، دست دادم که عمل کنید

پا دادم که حرکت کنید و چشم دادم که ببینید و گوش و حس و بینی و ... همه را دادم که خودتان تصمیم بگیرید و انجام دهید و بسنجید و بفهمید . همه را ندادم که خودم دست به کار مستجاب کردن دعا و استخاره کردن و قانون گذاشتن و قانون اجرا کردن و مجازات کردن و پاداش دادن باشم

یه کم از عقلتون استفاده کنید

عقل عقل عقل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا