ا مگه تو بچه مشهدي ؟؟ اصلا نيدونستم !!!!
خسته نباشی آلزایمر همون اولی که عضو شدم گفتم بهت
ا مگه تو بچه مشهدي ؟؟ اصلا نيدونستم !!!!
خسته نباشی آلزایمر همون اولی که عضو شدم گفتم بهت
خداييش به من نگفتي !(تعجب) تو كه همش سوال ميكردي هر چي ميپرسيدم جواب نداده ميرفتي !!!!(ناراحت)
سلامسلام .. خوبید؟
سلام .. خوبید؟
نه اون اولی که چند سوال از عکس دانشگاهتون پرسیدم تو پروفایلت
سلام
آره خوبیم
تو آمار نگهبانمون رو واسه چی می خواستی دیشب،مگه میشناسیش
چی زهرا سلام کردی![]()
میدونی داره چیکار می کنهسلام زهرا جان ما خوبيم تو خوبي ؟؟؟ چي كارا ميكني ؟؟
میدونی داره چیکار می کنه
داره تو تاپیک ها میچرخه و تبلیغاتشو الان میاد اینجا میزنه
![]()
icon_smile اهوم از اون جايي كه الان كم پيداست پس دقيقا داره همين كارو ميكنه!!!!!
ها چی فکر کردی من طرفم رو از 1000 کیلومتری میشناسم
زهرا کجایی بیا ببین این الهه پشت سرت چی که نمیگه
چه می کنید
کجا رفتی زهرا ها![]()
تعجب !!! مگه زهرا چند تاست ؟؟؟؟
ها های جمع نبود بچه
ها وقتی بعدشبیاد میدونی یعنی چی؟
بگو بدونم روزی چند ساعت پا نت هستی؟
برنامه دیگه ای هم داری تابستونی غیر نت و کار
خب الان روزي 2 ساعت همين بشه ....فقط روزاي تعطيل (مثل امروز )از بيكاري زياد تو نتم ....آره كلاس زبانم ميرم .......بيشتر وقتمو كه تو خونم زبان ميگيره ....ميخوام ادامه حفظ قرآنم دوباره شروع كنم ....با تي وي زياد گرم نيستم بعضي از روزا نيگا ميكنم اونم فقط فاصله ها....بقيشم تفريح و ....همين !!!
احسنت خوب خوبه
آدم هرچی میکشه از بی برنامگی هست.
راه حل: خوب بخواب شب هااهوم موافقم ....ولي من واسه شبام برنامه اي ندارم ديشب ساعت 4 خوابيدم ...كار خاصي هم نميكردما همينجوري خوابم نميومد از بيكاري داشتم اس ميدادم بقيرو از خواب بيدار ميكردم ......(خجالت)........راه حل ؟؟؟؟
اهوم موافقم ....ولي من واسه شبام برنامه اي ندارم ديشب ساعت 4 خوابيدم ...كار خاصي هم نميكردما همينجوري خوابم نميومد از بيكاري داشتم اس ميدادم بقيرو از خواب بيدار ميكردم ......(خجالت)........راه حل ؟؟؟؟
اون قبلی رو همینجوری الکی جواب دادم
مردم آزار شدی دختر
مرفهین بی درد همینه دیگه میگن
خواب شب از مهمترین ها تو زندگیه که اگه نامنظم بشه و به هم بخوره اعصاب آدم رو خط خطی میکنه
من بهت توصیه می کنم حتما خودت رو عادت بده شب در آروم ترین مکان و دورازدسترس لوازم و در راحت ترین و آرامش بخش ترین مکان بخوابی
روز بعدش بینهایت انرژی خواهی داشت
تمرین خوابیدن در شب و به موقع رو داشته باش همون طور که مدتها ناخواسته تمرین نخوابیدن کردی
هرچی برنامه غذایی و خواب نا منظم تر باشه پیری مغز زودتر خواهد بود![]()
نباید سعی کنی چون هرچه بیشتر سعی کن کمتر می تونی قضیه خواب اینجوریههان؟؟؟ آااره ولي نميشه ديگه ......زياد سعي ميكنم .......ممنونم آقاي دكتر (تعجب)
نباید سعی کنی چون هرچه بیشتر سعی کن کمتر می تونی قضیه خواب اینجوریه
واقعا ؟؟؟ پس از امشب سعي ميكنم تا صبح بيدار باشم :دي( حتما ديگه سر شب خوابم ميگيره )
مسئله اینه که اگه جسمت خسته باشه ولی مغزت خسته نباشه خوابت نمیبره
![]()
گاهي واسه من برعكس!!! ذهنم خسته هست ولي جسمم نه!!!! 4 خوابيدم صبحم 7 بيدار شدم ولي اصلا الان احساس خواب آلودگي نميكنم(تعجب).........برم و بيام .......فعلا بدرود........