زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه برم تو هم برو خوب نیست تک و تنهادختر اینجا

چشم بابابزرگ !!!! تا الانم موندم كه شيطوني نكني ..............................................................................................................................................................................

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم بابابزرگ !!!! تا الانم موندم كه شيطوني نكني ..............................................................................................................................................................................

ایدخترجاندوران شیطنت ما پیر پاتالا گذشته
یه پامون لب گوره یه پامون هم تالاره

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایدخترجاندوران شیطنت ما پیر پاتالا گذشته
یه پامون لب گوره یه پامون هم تالاره

د چه بدتر !!! دوره و زمونه الان ديگه عوض شده ..پيرا......واااااااااااااااااااااااااااااي........................اينبار جدي جدي بدون شوخي با نيت تمام قصد رفتن دارم .باباي

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .......آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا !!!!!! پس از صبح كجا بودي هان هان هان !!؟؟؟(اخم)....دي
تا 2که خواب بودم...پاشدم ناهار خوردم...4رفتم استخر...6رفتم تمرین رانندگی!!

الانم که اینجام...

وحیییییییییییییییییییید!

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هزارمین پست من هستش...
گفتم جایی بنویسمش که باید بنویسمش!!
یه سوال هست؟ این هزار پست ارزش وقتی رو که صرف شد، هم برای خودم و هم برای خواننده داشت؟
قسمت اولش رو خودم جواب می دم: فکر کنم آره!
اما ...

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هزارمین پست من هستش...
گفتم جایی بنویسمش که باید بنویسمش!!
یه سوال هست؟ این هزار پست ارزش وقتی رو که صرف شد، هم برای خودم و هم برای خواننده داشت؟
قسمت اولش رو خودم جواب می دم: فکر کنم آره!
اما ...

هزارمين پستت و تبريك ميگم :smile:

دنيا با همين چيزاي بي ارزش و با ارزشه كه معنا پيدا ميكنه.. هردوش لازمه ديگه:gol:

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بر همه برو بچ سبز و با نشاط کشاورزی صبح همگیتون بخیر امیدوارم هفته خوب و همینطور ماه خوبی را شروع کنید :gol::gol::gol::gol::gol:

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:gol::gol::gol::gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا