خوبم چی میشه؟سلام = سلام
حالت خوبه= حالون نجوردی
خوبم چی میشه؟سلام = سلام
حالت خوبه= حالون نجوردی
یاخچیام!خوبم چی میشه؟
ای بابا خب هرچی میگین ترجمشم بکنید تا منم ی چیزی بفهمم.راستی سلااااااااام خوبی؟سلام به بچه های با محبت زنجانی بهمن خان و دوست معلم زبان ترکیمون و دانشجوی یادگیرنده ی زبان ترکیمون و خلاصه به همتتتتتتتتتتون!!! ما هم هر چی از دستمون بر بیاد در خدمتیم!!!
نجوردیم دیم یاشاسین آذربایجان؛ یاشاسین زنجانین اوقلانلارین و محترمخانملارینی
!!!!
من هامیزا نوکرمای بابا خب هرچی میگین ترجمشم بکنید تا منم ی چیزی بفهمم.راستی سلااااااااام خوبی؟
خوشکل خودم واست کلاس خصوصی میزارم بیا یاد بگیر!ای بابا خب هرچی میگین ترجمشم بکنید تا منم ی چیزی بفهمم.راستی سلااااااااام خوبی؟
سلاممن هامیزا نوکرم
تورج سن بیردا نمه ائلیرن؟
درکل خوش گلیبسن
mahnaz خانیم گورن دوزدن ترک دیلی باشارمیران ؟
ساقول والله
ترجمه به احترام فارسی زبانان :
من نوکر همتون هستم
تورج تو اینجا چیکار میکنی
در کل خوش اومدی
خانم mahnaz واقعا ترکی بلد نیستی ؟
دمت گرم بابا
زنجان اوشاخلاری قرار قویون بیر زامان باهم بوردا اولاخ که بیربیریمیزی چوختر تانیاخ
صبر ائلمیشم
فدا
تورج جان اینجا خوشکل موشکل نداریماخوشکل خودم واست کلاس خصوصی میزارم بیا یاد بگیر!
تورج جان اینجا خوشکل موشکل نداریما
... .... ورقمو خراب کردیییییی
من که خوبم امیدوارم شما هم حالتون خوب باشه سعی میکنم بعد این به زبون فارسی پیام بزنیم تا شما هم بگیری!ای بابا خب هرچی میگین ترجمشم بکنید تا منم ی چیزی بفهمم.راستی سلااااااااام خوبی؟
سلاااااااااااام خوبی؟من هامیزا نوکرم
تورج سن بیردا نمه ائلیرن؟
درکل خوش گلیبسن
mahnaz خانیم گورن دوزدن ترک دیلی باشارمیران ؟
ساقول والله
ترجمه به احترام فارسی زبانان :
من نوکر همتون هستم
تورج تو اینجا چیکار میکنی
در کل خوش اومدی
خانم mahnaz واقعا ترکی بلد نیستی ؟
دمت گرم بابا
زنجان اوشاخلاری قرار قویون بیر زامان باهم بوردا اولاخ که بیربیریمیزی چوختر تانیاخ
صبر ائلمیشم
فدا
دستت درد نکنه تورج جان فقط یکم اسون باشه یعنی از اسون شروع کنخوشکل خودم واست کلاس خصوصی میزارم بیا یاد بگیر!
نه هم ترکی بنویس هم فارسی تا منم یاد بگیرممن که خوبم امیدوارم شما هم حالتون خوب باشه سعی میکنم بعد این به زبون فارسی پیام بزنیم تا شما هم بگیری!
ببخشید بهمن خان و تورج عزیز دیروز نبودم میبینم که حسابی گردوخاک را انداختین شما هر وقت بگین من هستم شبا بعد از 11 و البته بیشتر آخر هفته ها دستم خالی میشه شما ها چی یه وقت دقیق بگین؟ بازم هر وقت بگین من پایم اینجارو بترکونیم!راستی تورج خان خیلی با حالی خوشم میاد... آره دیگه...
بابا دم شما گرم.چشم به خاطر شما و اینکه اهل مشهد هستین سعی میکنم دوبلشم بنویسم نیست که ما مهمون نوازیمسیزه خاطر چون مشهد اهلیسوز و بیز ده گوناخ سویریخ تورکوسون ده گوندرم!!!
مامان جون شمام یاد نداری؟سلام..
من میخوام زبون زنجانیارو یاد بگیرم.....
چه باحاله خدایی......
نتم قطع بود واسه همین نتونستم بیام اینجابه سلام چشممون به جمالتون روشن شد خیلی مخلصیم من که از مشهد و مردمش خاطره خیلی دارم ولی 2 سالی هست نیومدم اونجا ببینیم امسال قسمت میشه راستی چی شد شما اینطرا پیداتون شد اوضاع و احوال ردیفه![]()
مامان جون شمام یاد نداری؟
خب پس با هم دیگه یاد میگیریم
من مازندرانیم بلد نیستم باید ی سر پا تا تاپیک مازندرانم برم تا مازندرانیم یاد بگیرمنه بلد نیستم ..
مشهدی بلدم یه خورده با مازندرانی.....
سلام..
من میخوام زبون زنجانیارو یاد بگیرم.....
چه باحاله خدایی......
ایول خوش به حالتون عجب خوصله ای دارین شما خانم های متشخص!!! البته ایراد از ماست که بی حوصله ایم!!!من مازندرانیم بلد نیستم باید ی سر پا تا تاپیک مازندرانم برم تا مازندرانیم یاد بگیرم
ایول خوش به حالتون عجب خوصله ای دارین شما خانم های متشخص!!! البته ایراد از ماست که بی حوصله ایم!!!من مازندرانیم بلد نیستم باید ی سر پا تا تاپیک مازندرانم برم تا مازندرانیم یاد بگیرم
خوب نیکا مامانمه باید زبون مامانو یاد داشته باشم دیگهایول خوش به حالتون عجب خوصله ای دارین شما خانم های متشخص!!! البته ایراد از ماست که بی حوصله ایم!!!
اون موقع نیستم اما شماها اموزش بدین من میام میخونم بعدش.برو به سلامتای بابا همینه میگم خوصله نداریم دوتا دوتا میفرستمراستی منو ببخشین یه کاری واسم پیش اومده باید برم البته 12 اینا دوباره میام خیلی مخلصیم!!! اگه بودین یه سرم اینجا بزنین
![]()
به به به همینه ها از قدیم میگن از شما حرکت از خدا برکت نگفتم نیست ما مهمون نوازیم همینجوری مهمونه از کتو کولمون میریزه!!! خوشحال شدم شما هم اومدی ان شا الله که دماغتون چاغه![]()
[/RIGHT]
خوب نیکا مامانمه باید زبون مامانو یاد داشته باشم دیگه
بابا مهمون نواز
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زنجان | همشهری ها! | 149 | |
![]() |
[ گیلان]► گیـــــــــــلان پرچم بوجور | همشهری ها! | 709 | |
![]() |
[ هرمزگان]► برو بچه های هرمزگان بیان | همشهری ها! | 135 | |
![]() |