[ زنجان ]► زنگان شَهَرینین قاپئسئ بوراداندئر،بو قاپی بؤتؤن آزربایجانلئلارا آچئقدئر

artinbala999

عضو جدید
سلام به بچه های با محبت زنجانی بهمن خان و دوست معلم زبان ترکیمون و دانشجوی یادگیرنده ی زبان ترکیمون و خلاصه به همتتتتتتتتتتون!!! ما هم هر چی از دستمون بر بیاد در خدمتیم!!!
نجوردیم دیم یاشاسین آذربایجان؛ یاشاسین زنجانین اوقلانلارین و محترم :heart::heart:خانملارینی:heart::heart:!!!!

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به بچه های با محبت زنجانی بهمن خان و دوست معلم زبان ترکیمون و دانشجوی یادگیرنده ی زبان ترکیمون و خلاصه به همتتتتتتتتتتون!!! ما هم هر چی از دستمون بر بیاد در خدمتیم!!!
نجوردیم دیم یاشاسین آذربایجان؛ یاشاسین زنجانین اوقلانلارین و محترم :heart::heart:خانملارینی:heart::heart:!!!!
ای بابا خب هرچی میگین ترجمشم بکنید تا منم ی چیزی بفهمم.راستی سلااااااااام خوبی؟

bahman.eng

عضو جدید
من هامیزا نوکرم
تورج سن بیردا نمه ائلیرن؟
درکل خوش گلیبسن
mahnaz خانیم گورن دوزدن ترک دیلی باشارمیران ؟
ساقول والله
ترجمه به احترام فارسی زبانان :
من نوکر همتون هستم
تورج تو اینجا چیکار میکنی
در کل خوش اومدی
خانم mahnaz واقعا ترکی بلد نیستی ؟
دمت گرم بابا
زنجان اوشاخلاری قرار قویون بیر زامان باهم بوردا اولاخ که بیربیریمیزی چوختر تانیاخ
صبر ائلمیشم
فدا

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هامیزا نوکرم
درکل خوش گلیبسن
ساقول والله
من نوکر همتون هستم
در کل خوش اومدی
دمت گرم بابا
زنجان اوشاخلاری قرار قویون بیر زامان باهم بوردا اولاخ که بیربیریمیزی چوختر تانیاخ
صبر ائلمیشم
فدا
سلام
مگه چی میشه !
بیا خوبی کن!

artinbala999

عضو جدید
من که خوبم امیدوارم شما هم حالتون خوب باشه سعی میکنم بعد این به زبون فارسی پیام بزنیم تا شما هم بگیری!:cool::cool::cool:
ببخشید بهمن خان و تورج عزیز دیروز نبودم میبینم که حسابی گردوخاک را انداختین شما هر وقت بگین من هستم شبا بعد از 11 و البته بیشتر آخر هفته ها دستم خالی میشه شما ها چی یه وقت دقیق بگین؟ بازم هر وقت بگین من پایم اینجارو بترکونیم!:eek::eek::eek:
راستی تورج خان خیلی با حالی خوشم میاد... آره دیگه...:biggrin::biggrin::biggrin:

آخرین ویرایش:

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هامیزا نوکرم
درکل خوش گلیبسن
ساقول والله
من نوکر همتون هستم
در کل خوش اومدی
دمت گرم بابا
صبر ائلمیشم
فدا
سلاااااااااااام خوبی؟
ای بابا دروغم چی بوده بخدا یاد ندارم نه مامانم ترکه نه بابام که بخوام یاد داشته باشم

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که خوبم امیدوارم شما هم حالتون خوب باشه سعی میکنم بعد این به زبون فارسی پیام بزنیم تا شما هم بگیری!:cool::cool::cool:
ببخشید بهمن خان و تورج عزیز دیروز نبودم میبینم که حسابی گردوخاک را انداختین شما هر وقت بگین من هستم شبا بعد از 11 و البته بیشتر آخر هفته ها دستم خالی میشه شما ها چی یه وقت دقیق بگین؟ بازم هر وقت بگین من پایم اینجارو بترکونیم!:eek::eek::eek:
راستی تورج خان خیلی با حالی خوشم میاد... آره دیگه...:biggrin::biggrin::biggrin:
نه هم ترکی بنویس هم فارسی تا منم یاد بگیرم

artinbala999

عضو جدید
چشم به خاطر شما و اینکه اهل مشهد هستین سعی میکنم دوبلشم بنویسم نیست که ما مهمون نوازیم:confused::confused::confused:سیزه خاطر چون مشهد اهلیسوز و بیز ده گوناخ سویریخ تورکوسون ده گوندرم!!!

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم به خاطر شما و اینکه اهل مشهد هستین سعی میکنم دوبلشم بنویسم نیست که ما مهمون نوازیم:confused::confused::confused:سیزه خاطر چون مشهد اهلیسوز و بیز ده گوناخ سویریخ تورکوسون ده گوندرم!!!
بابا دم شما گرم.
شما هم تشریف اوردین این طرفا ما در خدمتیم

nika65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..
من میخوام زبون زنجانیارو یاد بگیرم.....
چه باحاله خدایی......

artinbala999

عضو جدید
به سلام چشممون به جمالتون روشن شد خیلی مخلصیم من که از مشهد و مردمش خاطره خیلی دارم ولی 2 سالی هست نیومدم اونجا ببینیم امسال قسمت میشه راستی چی شد شما اینطرا پیداتون شد اوضاع و احوال ردیفه:que::que::que:

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سلام چشممون به جمالتون روشن شد خیلی مخلصیم من که از مشهد و مردمش خاطره خیلی دارم ولی 2 سالی هست نیومدم اونجا ببینیم امسال قسمت میشه راستی چی شد شما اینطرا پیداتون شد اوضاع و احوال ردیفه:que::que::que:
نتم قطع بود واسه همین نتونستم بیام اینجا
داداش امیرم زنجانیه واسه همین اومدم اینجا دیدم کسی فارسی حرف نمیزنه تصمیم گرفتم یاد بگیرم

artinbala999

عضو جدید
سلام..
من میخوام زبون زنجانیارو یاد بگیرم.....
چه باحاله خدایی......​

به به به همینه ها از قدیم میگن از شما حرکت از خدا برکت نگفتم نیست ما مهمون نوازیم همینجوری مهمونه از کتو کولمون میریزه!!! خوشحال شدم شما هم اومدی ان شا الله که دماغتون چاغه:biggrin::biggrin::biggrin:

artinbala999

عضو جدید
ای بابا همینه میگم خوصله نداریم دوتا دوتا میفرستم:biggrin::biggrin: راستی منو ببخشین یه کاری واسم پیش اومده باید برم البته 12 اینا دوباره میام خیلی مخلصیم!!! اگه بودین یه سرم اینجا بزنین:cry::cry::cry::cry:

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا همینه میگم خوصله نداریم دوتا دوتا میفرستم:biggrin::biggrin: راستی منو ببخشین یه کاری واسم پیش اومده باید برم البته 12 اینا دوباره میام خیلی مخلصیم!!! اگه بودین یه سرم اینجا بزنین:cry::cry::cry::cry:
اون موقع نیستم اما شماها اموزش بدین من میام میخونم بعدش.برو به سلامت

nika65

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به به همینه ها از قدیم میگن از شما حرکت از خدا برکت نگفتم نیست ما مهمون نوازیم همینجوری مهمونه از کتو کولمون میریزه!!! خوشحال شدم شما هم اومدی ان شا الله که دماغتون چاغه:biggrin::biggrin::biggrin:
[/RIGHT]

مرسی..
تازه قراره یه سفر 1روزه به زنجان داشته باشم..
امیر قول داده جاهای دیدنی زنجانو نشونم بده.....