زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جووونم.....من ساعتو رو 6 کوک کرده بودم....داشتم یه خواب میدیدم ساعتو زدم خوابیدم....الان که ساعت 8 بیدار شدم....مسئولین چرا رسیدگی نمیکنن:w04:
قسمت دردناکش اینجاس که یادم نمیاد خواب چی دیدم:surprised: فقط یه زنداییم یادم میاد...با مرغ پلو....یعنی تعبیرش چی میتونه باشه؟؟؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام صبحتون بخیر...والا منم 8 پاشدم،جالبیش اینه که من گوشیم برا ساعت های 6-6:30،7،7:30 کوک کرده بودم هر چهار بارهم پاشم خاموش کردم خوابیدم..این خواب دست از سر من ور نمیداره چراااااا....مثه خرچنگ چسبیده به زندگیم:w06::w06:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز 91 کار میکنین؟؟بچه ها اگه نمیاین به منم بگین من هی نشینم رفرش نکنم خو گوناه دارم .. :w04: مرسی فافا بود البته..دستش درد نکنه کلی هم خوب بود...

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز خیلی سرحاللللللللللللللللللللم....

میخام دروووووووووووووووووو کنم ینی...

شیرین ببینم امروز میتونم قد تو بخونم یا ن؟؟
شیریییییییییین...

اگه تونستم ی روز خودمو میبرم شهر بازی:D

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز 91 کار میکنین؟؟بچه ها اگه نمیاین به منم بگین من هی نشینم رفرش نکنم خو گوناه دارم .. :w04: مرسی فافا بود البته..دستش درد نکنه کلی هم خوب بود...
من ک کار میکنم...
راستی نیلوووووووووو...منه.... اسن حواسم نبود ک درک علی رو دارم...پاسخ تشریحیاشو دیشب وقت خاب ی کم دیدم
برات تو تحلیل حالا میگم دوباره
نیلو حالا بزن 91 رو ...
خب؟
تو طول امروز هر کی تونست هر وقت تونست ی سری میزنه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من امروز خیلی سرحاللللللللللللللللللللم....

میخام دروووووووووووووووووو کنم ینی...

شیرین ببینم امروز میتونم قد تو بخونم یا ن؟؟
شیریییییییییین...

اگه تونستم ی روز خودمو میبرم شهر بازی:D

مطمئئئئن باش تو میتونی بیشترشم میتتتتتتتوووونی
میتونی فاااااطی;)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها تو نمونه موردیای سازه کششی سروش نیا تو ساختمان inmos microchip facility نوشته به علت استفاده از کابل کلیه اتصالات مفصلی است چرا؟؟؟
بعدشم تو همون نوشته شماره 3 زاویه آرایش متقارن رو تنظیم میکنه ....همون عضو خرپا مانند نیست؟؟؟
رانش کابلها تو ترمینال دالاس با چی مهار میشه؟؟؟اثر گشتاوری وزن ستون؟؟؟
بعدشم چرا سطح تماس ستونا افزایش داره؟؟؟نکنه رانش کابلها با افزایش سطح تماس مهار میشه

danver intrnational air port رانش کابلها چگونه مهار میشه؟؟؟
تو yale hocky rink سه کبل انهتای دیوار را به قوش میبندند چرا؟؟
تو پل millau viaduct بالا نوشته دکل های فولادی پایین نوشته دکل های بتن مسلح به شکل هرم معکوس.....هردوتاشم میشه یعنی؟؟؟بعدشم اینکه هرم معکوس نیییس:confused:
بچه ها همه رو جواب بدین دیگه چی میشه...مروری هم واسه خودتون میشه:w05:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام صبحتون بخیر...والا منم 8 پاشدم،جالبیش اینه که من گوشیم برا ساعت های 6-6:30،7،7:30 کوک کرده بودم هر چهار بارهم پاشم خاموش کردم خوابیدم..این خواب دست از سر من ور نمیداره چراااااا....مثه خرچنگ چسبیده به زندگیم:w06::w06:
سلام برو بچ روز همه تون به شادی و ارزوی بهترین ها را برای همه تون دارم ........................... مهندس از تو نقل قول گرفتم بهت بگم خوش به حالت که می تونی بخوابی ............من اول های تایپک نت ام داغون بود نمی تونستم بیام بعدش هم که قربونش برم میگرن حالمون اساسی گرفت و......... اومدم برای خوب شدن سرم دارو خوردم تقریبا هم خوب بود یک هفته سر درد نگرفتم ولی یک مشکل کوچولو برام پیش اومد این که کلا نتونستم بخوابم یعنی نه شب نه روز ...........دیشب بعد کلی جستجو رفتم برشو این دارو را دیدم که اره از عوارض اش می تونه بی خوابی باشه ولی واسه اکثر افراد خواب الودگی هستش ولی متاسفانه مال من اون تیکه بی خوابش اثرکرده.................امروز کلی فک کردم یادم اومد خودم دعا کردم خدایا سر درد نداشته باشم ولی غافل از دعای درست ...........سر درد نداشتم ولی خواب هم نداشتم ..............تو هم اگه می خوای صب خواب نمونی یک راه بیشتر نداره اون هم اینه کهنماز صب که پاشدی دیگه نخواب اگه خوابیدی رفتی ....................موفق باشی یک هفته که نخوابی بعد نماز دیگهخودکار و اتوماتیک خودت اون ساعت مغز خواب نمیره

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

بچه ها تو نمونه موردیای سازه کششی سروش نیا تو ساختمان inmos microchip facility نوشته به علت استفاده از کابل کلیه اتصالات مفصلی است چرا؟؟؟
بعدشم تو همون نوشته شماره 3 زاویه آرایش متقارن رو تنظیم میکنه ....همون عضو خرپا مانند نیست؟؟؟
رانش کابلها تو ترمینال دالاس با چی مهار میشه؟؟؟اثر گشتاوری وزن ستون؟؟؟
بعدشم چرا سطح تماس ستونا افزایش داره؟؟؟نکنه رانش کابلها با افزایش سطح تماس مهار میشه

danver intrnational air port رانش کابلها چگونه مهار میشه؟؟؟
تو yale hocky rink سه کبل انهتای دیوار را به قوش میبندند چرا؟؟
تو پل millau viaduct بالا نوشته دکل های فولادی پایین نوشته دکل های بتن مسلح به شکل هرم معکوس.....هردوتاشم میشه یعنی؟؟؟بعدشم اینکه هرم معکوس نیییس:confused:
بچه ها همه رو جواب بدین دیگه چی میشه...مروری هم واسه خودتون میشه:w05:
شیرین عزیز لطفا سوالاتتو تو بخش رفع اشکال بپرس و اینجور سوالاتی که ارجاع به یه بنای خاص داره رو اگه یه عکسی ازش بزاری سریعتر جواب میگیری

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین عزیز لطفا سوالاتتو تو بخش رفع اشکال بپرس و اینجور سوالاتی که ارجاع به یه بنای خاص داره رو اگه یه عکسی ازش بزاری سریعتر جواب میگیری

بابا آخه اونجا کسی جواب نمیده...حتی لینکم میذارم اینجا کسی جواب نمیده.....

آدم سوال میپرسه جواب بگیره .....من تو عممممرم تاپیک رفع اشکال نرفتم از اول بخونم ببینم شاید سوال مردم سوال منم هست....اصلا صفحه اولشو باز نکردم....:Dمنم سوالمو اونجا بپرسم یا جواب نمیگیرم یا سوالم گم میشه ...کی میخواد استفاده کنه!!!
ولی عکسو میذارم;)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابا آخه اونجا کسی جواب نمیده...حتی لینکم میذارم اینجا کسی جواب نمیده.....

آدم سوال میپرسه جواب بگیره .....من تو عممممرم تاپیک رفع اشکال نرفتم از اول بخونم ببینم شاید سوال مردم سوال منم هست....اصلا صفحه اولشو باز نکردم....:Dمنم سوالمو اونجا بپرسم یا جواب نمیگیرم یا سوالم گم میشه ...کی میخواد استفاده کنه!!!
ولی عکسو میذارم;)
اتفاقا اونجا تاپیک فعالیه هر کی سوال میپرسه سریع جواب میگیره هم من هم چند تا دیگه از دوستان هستن که مرتب اونجا سر میزنن و جوابایی که بلد باشن رو میگن ،شاید سوال شما سوال بقیه هم باشه حیف اینجا بین اسپما گم بشه بازم ممنون میشم که تو اون تاپیک سوالاتتون رو بپرسین

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا اونجا تاپیک فعالیه هر کی سوال میپرسه سریع جواب میگیره هم من هم چند تا دیگه از دوستان هستن که مرتب اونجا سر میزنن و جوابایی که بلد باشن رو میگن ،شاید سوال شما سوال بقیه هم باشه حیف اینجا بین اسپما گم بشه بازم ممنون میشم که تو اون تاپیک سوالاتتون رو بپرسین

باشه چشم الان میپرسم:smile:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال....نه ببخشید دو سوال:
1....شما مثلا اینجوری حفظ میکنین که قسمت شرقی بازار وکیل شیراز چه راسته ای هستش؟؟؟مثلا راسته علاقه بندان و....؟؟؟
بعدشم کتاب سبک شناسی شمام جیگر زلیخا شده؟؟؟هنوز یه دورم تموم نشده کتاب پرپره:surprised: لااقل خوب صحافیش میکردن...متن سنگینش به کنار:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
1....شما مثلا اینجوری حفظ میکنین که قسمت شرقی بازار وکیل شیراز چه راسته ای هستش؟؟؟مثلا راسته علاقه بندان و....؟؟؟
بعدشم کتاب سبک شناسی شمام جیگر زلیخا شده؟؟؟هنوز یه دورم تموم نشده کتاب پرپره:surprised: لااقل خوب صحافیش میکردن...متن سنگینش به کنار:D

من اگه نقشه پقشه باشه راحت تر حالیم میشه ولی خب باید یاد گرفت به نظرم...بعدشم که اخرین باری که کتابامو بردم برا سیمپیچی اقاهه گفت خانوم شما چیکار میکنین با این کتابا که اینجوری میشن :Dحالا سبک یه طرف!جهان زارعی و حتی معماری باغ منظر بهبهانی رو با اینکه نخوندم ورق ورق شده! فقط بزنم به تخته مسعود خوب مونده :D

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز

اوووووف..
شیرین چطوری سبک شناسی رو میخونی؟؟؟ من ک فقط ی بار خوندمش ، نثرش خیلیییییییی ... :(
کتاب معماری جهان من جیگره زلیخا شده.. هرتیکشم ی طرفه ..

من از صبح سرگیجه دارم.. الانم سردرد بهش اضافه شده.. فکرنمیکردم انقدر آدم بی جنبه ای باشم.. همش ی هفتس دارم هر روز درس میخونم اینجوری شدمo_O
مامانم میگه بخاطر خستگی :(
دوست جونا خدا قوت..
مراقبه خواب و خوراک و استراحتتون باشید حتما

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اگه نقشه پقشه باشه راحت تر حالیم میشه ولی خب باید یاد گرفت به نظرم...بعدشم که اخرین باری که کتابامو بردم برا سیمپیچی اقاهه گفت خانوم شما چیکار میکنین با این کتابا که اینجوری میشن :Dحالا سبک یه طرف!جهان زارعی و حتی معماری باغ منظر بهبهانی رو با اینکه نخوندم ورق ورق شده! فقط بزنم به تخته مسعود خوب مونده :D

آخه بعضی موقه ها بدون نقشه میدن...من که اصصصلا یادم نمیمونه.....:(
بچه ها من بازم پنچر شدم....دیگه بریدم....میخوام تموم شه هر چه سریعتر:w09:البته کلللی استرس دارم....بیایین یه برنامه بریزیم واسه همدیگه....بیایین روحیه بدین....دلداری بدین
من سبک شناسی خیییلی نیاز به مرور داره....یعنی اصلا باید تا روز کنکور بوخونمش.....جهان زارعی بیزانس به بعدم ششششددددیدا نیاز به مرور داره.....یعنی اصلا در حد نخونده....معاصرم همین طور....این از تاریخ
فنم سازه های کششی رو مرور کردم بقیه مونده......آکوستیک نیاز به مرور و همچنین خوندن 3 فصل آخر داره.....زبانم باید لغت بخونم خیلی نیازه....یعنی هنو 504و تافل تموم نشده:cry:
بیایین بگین چیکار کنم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوووووف..
شیرین چطوری سبک شناسی رو میخونی؟؟؟ من ک فقط ی بار خوندمش ، نثرش خیلیییییییی ... :(
کتاب معماری جهان من جیگره زلیخا شده.. هرتیکشم ی طرفه ..

من از صبح سرگیجه دارم.. الانم سردرد بهش اضافه شده.. فکرنمیکردم انقدر آدم بی جنبه ای باشم.. همش ی هفتس دارم هر روز درس میخونم اینجوری شدمo_O
مامانم میگه بخاطر خستگی :(
دوست جونا خدا قوت..
مراقبه خواب و خوراک و استراحتتون باشید حتما
منم یادم نمیمونه ....به خدا نزدیکه کمرم بشکنه اینو خوندنی ..... انقد که نثرش سنگینه....مخم سوت میکشه.....بابا من به فکر اون مرحومم...چی کشیده اینو نوشتنی؟؟؟؟الهی بمیرم:cry:
من دلو میزنم به دریا 4 روز فقققط سبک و فن بخونم و :w47:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یادم نمیمونه ....به خدا نزدیکه کمرم بشکنه اینو خوندنی ..... انقد که نثرش سنگینه....مخم سوت میکشه.....بابا من به فکر اون مرحومم...چی کشیده اینو نوشتنی؟؟؟؟الهی بمیرم:cry:

اتفاقا منم تصمیم گرفتم هر روز ی درس رو ب طور کامل مرور کنم+ی آزمون آزمایش در روز + زبان
البته اگه این امتحانای دانشگاه بذاره
خلاصه اینکه برنامه ی فشرده ای چیدم برای خودم و دارم زیرش له میشم :)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرین گمون کنم اون مرحوم همونجور که حرف میزد همونجوری نوشته کلی هم این شاخ و اون شاخ کرده داره درباره یه چی حرف میزه یهو یادش میاد فلان جا هم چفد تیزه دار داره خب خدا رحمتت کنه به ما هم فک کن که میخوایم حرفاتو بریم کنکور بدیم:redface:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا منم تصمیم گرفتم هر روز ی درس رو ب طور کامل مرور کنم+ی آزمون آزمایش در روز + زبان

به منم همینو گفتن که اینجوری بخونم ولی با اون روزی یه درسش کنار نمیام اعصابم نمیکشه ولی خیلی خوبه.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
به منم همینو گفتن که اینجوری بخونم ولی با اون روزی یه درسش کنار نمیام اعصابم نمیکشه ولی خیلی خوبه.

سلام مامان نیلو جونم خوبی؟؟؟؟
کی اینو گفته بهت؟ پس روش خوبیه؟
راستی ی عالمه مرسی بابت وارد کردن لغتای زبان رستمی تو ممو رایز
فصلای دیگشو وارد نمیکنی؟ البته فقط سواله ها
میدونم این روزا وقت کمه
خیلی خیلی کمه

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مامان نیلو جونم خوبی؟؟؟؟
کی اینو گفته بهت؟ پس روش خوبیه؟
راستی ی عالمه مرسی بابت وارد کردن لغتای زبان رستمی تو ممو رایز
فصلای دیگشو وارد نمیکنی؟ البته فقط سواله ها
میدونم این روزا وقت کمه
خیلی خیلی کمه

سلام عزیزم.خوبی هانی جون؟یکی از دوستام گفته البته مطمین هست روشش از مشاورو اینا شنیده بود..نمیدونم والا..
خواهش میکنم عزیزم وقت بشه حتما بقیشو میذارم..

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالت هانی جون...منم مثل نیلو نمیتونم یه کتاب دستم بگیرم.....:(بعضی وقتا بعضی درسارو میخونماااا ولی بعضی درسارو مثلا سبک شنانسی...از وقتی که فصلو شرو میکنم علامت میذارم هی نگا میکنم ببینم کی تموم میشه....
روحیه دهی نمیبینم ازتون

این آخرارو دارم خراب میکنم....:cry:هرچند اولاشم هیچ تعریفی نداشت:D
نیلو جون آزمون آزمایشی بدون مرور واسه من فایده نداره.....اعصابم میریزه بهم...از بس روی سوال آشنا میشه و تو جوابا بین دو گزینه شک میکنم....نمیدونم کارم درسته یا نه ....ولی آزمون آزمایشی رو گذاشتم واسه دو هفته آخر....نظرتون چیه بچه ها؟؟؟

راستی بچه ها دنی چرا نی؟؟؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه بعضی موقه ها بدون نقشه میدن...من که اصصصلا یادم نمیمونه.....:(
بچه ها من بازم پنچر شدم....دیگه بریدم....میخوام تموم شه هر چه سریعتر:w09:البته کلللی استرس دارم....بیایین یه برنامه بریزیم واسه همدیگه....بیایین روحیه بدین....دلداری بدین
من سبک شناسی خیییلی نیاز به مرور داره....یعنی اصلا باید تا روز کنکور بوخونمش.....جهان زارعی بیزانس به بعدم ششششددددیدا نیاز به مرور داره.....یعنی اصلا در حد نخونده....معاصرم همین طور....این از تاریخ
فنم سازه های کششی رو مرور کردم بقیه مونده......آکوستیک نیاز به مرور و همچنین خوندن 3 فصل آخر داره.....زبانم باید لغت بخونم خیلی نیازه....یعنی هنو 504و تافل تموم نشده:cry:
بیایین بگین چیکار کنم

سلام به همه

دوستان به نظر من اول از همه خونده هاتون رو مرور کنین
اگه یادتون نبود ایرادی نداره بازم مرور کنین
چون زودتر از خوندن یه بحث جدید به اتمام می رسه و زمان کمتری میگیره
یه کاغذی چیزی درست کنین روش سرفصل مباحث رو بنویسین
اونایی رو که خوندین
بعد براش مثلا سه تا زمان مرور تا کنکور تعیین کنین با فاصله افزایشی
مثلا 1 روز بعد ، 3 روز بعد و 7 روز بعد
تثبیت آموخته ها خیلی خیلی خیلی مهمه
این باعث میشه که تو گزینه ها دچار شک و تردید نشین
بعدش برید سراغ نخونده ها
اونم چی ، اونایی که اولویت بالایی دارن
مثلا تو فن و ساختمان به نظر من ایستایی و سیستم خیلی خیلی مهم تر از عناصر و مصالح و تاسیساته
پس تو خوندن مباحث جدید هم دقت کنین که مهما رو کار کنین
اینو از سرتون بیرون کنین که من باید همرو بخونم
هیچم این طور نیس
اصن بعضی سوالارو نباید جواب بدین
اینو مطمئن باشین

ینی می خوام نشون بدین پایداری و استقامتو ها
تا آخرش باید پای هدفتون وایسین

در مورد نثر سنگین و وحشتناکه سبک شناسی پیرنیا هم
به نظر من برید سراغه جزوه نسیم عسگری
شک نکنین
چرا
چون هم دسته بندی کرده