زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pzeinali

عضو جدید
من هر کاری میکنم نمیدونم شب بخابم
خسته هم میشم ولی خابم نمیبره:(
خیلی کلافم میکنه
برا همین نمیتونم خوب بخونم
مثلن همین امروز...
بچه ها چیکار کنم؟
بعضی وقتا نوع تغذیه کمک می کنه . مثلا بعضیا قبل خواب یه لیوان شیر می خورن یا یه ساعت قبلش یه پیاله ماست . می تونی از تکنیک شمارش گوسفند استفاده کنی :)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم میخوام از خوابم بنالممممممممممممممممممممممم..................من صبح بیدار میشم ظهر نمیخوابم بعد شبم خستمااااااا ولی ولی عمرا خوابم بیاد مثلا امشب تا 5 نتونستن بخوام 5 خوابم برد.............هر چقدرم به کنکور نزدیک میشیم اوضاعم بیریختر میشه.......................پارسال که کلا شب کنکور نخوابیدم حتی نیم ساعت..............................الانم ترس اینو دارم که قبل کنکور معماری هنرهای ساختم میرم حالا شما فک کنین من 2 شب نتونم بخوابم چی میشه................:eek:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم میخوام از خوابم بنالممممممممممممممممممممممم..................من صبح بیدار میشم ظهر نمیخوابم بعد شبم خستمااااااا ولی ولی عمرا خوابم بیاد مثلا امشب تا 5 نتونستن بخوام 5 خوابم برد.............هر چقدرم به کنکور نزدیک میشیم اوضاعم بیریختر میشه.......................پارسال که کلا شب کنکور نخوابیدم حتی نیم ساعت..............................الانم ترس اینو دارم که قبل کنکور معماری هنرهای ساختم میرم حالا شما فک کنین من 2 شب نتونم بخوابم چی میشه................:eek:
من هم 5 خلبم برد
دیدم خابم نمیبره ...کتاب وا کردم ...45 دیقه بعد بیهوش شدم
آخه 5؟؟؟
بعد صبش همش کسل بودم
درحالی ک روز قبلش صب ساعت 5 تازه پا شده بودم و تا حالا روز ب این خوبی تو عمرم نداشتم

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم 5 خلبم برد
دیدم خابم نمیبره ...کتاب وا کردم ...45 دیقه بعد بیهوش شدم
آخه 5؟؟؟
بعد صبش همش کسل بودم
درحالی ک روز قبلش صب ساعت 5 تازه پا شده بودم و تا حالا روز ب این خوبی تو عمرم نداشتم

همش بخاطر استرسه من آدم ارومی نیستم.....معمولا افکارم اشفتس.....

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها از امشب ماست وخیار درست کنین برا خودتون با سیر فراوووون..من برعکس پرخواب شدم شبا ساعت 11 میخوابما بیهوش میشم صب نمیتونم پاشم.البته اینم بگم کیفیت خوابم اصلا خوب نیس مغزم اینقدر حرف میزنه..مثه اینکه دیشب مامان اومده تو اتاقم باز طبق معمول ازش پرسیدم کلیسای سالزبوری مال کدوم دوره ست،گویا هرشب چیزای عجبب غریب میپرسم ازش..:eek:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برای معماری اسلامی و ایران خلاصه میخوام اگر دارین به منم بدین خیلی خیلی خلاصه با تشکر

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میدونم سوالم تکراریه و اینا ولی یکی به من بگه گنبد رو کی اختراع کرد؟اشکانیها؟ساسانی ها؟؟؟ایوان مال اشکانیه؟کاخ هترا؟کاخ اشور؟

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها میدونم سوالم تکراریه و اینا ولی یکی به من بگه گنبد رو کی اختراع کرد؟اشکانیها؟ساسانی ها؟؟؟ایوان مال اشکانیه؟کاخ هترا؟کاخ اشور؟
اشکانیها:
تکوین(رواج) ایوان طاقدار
دستیابی به گنبد روی گوشواره یعنی گنبد روی فضای 4 گوش(مثل آتشکده)

دو عنصر ایوان و طاق مهمترین عناصری هستند که از زمان اشکانیان وارد شدند= جزوه ی متدین
اولین بنای 4 ایوانی = در کاخ آشور(اشکانی)که بعدها در بناهایی مثل مدرسه کاروانسرا و مساجد بکارگرفته شد=جزوه ی متدین

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم مشکل ما(ماهایی که شبا جون به جونمون کنن خوابمون نمیاد)اینه که وقتی رو تخت دراز می کشیم و چراغا هم خاموشه و به خیال خودمون می خوایم بخوابیم، تازه یه برهه ای(برحه!) از 24 ساعت برامون چشمک میزنه که اوهوی!الان وقتشه به کارا، آدما یا موقعیت هایی که دوس داری فک بکنی یا حتی به اتفاقات و خاطراتی که یادآوریش عذاب آوره..مسلما شمام وقتی می گی تا 5 بیدار بودی خشکت نزده بوده که، لابد غرق در افکارت بودی.بهتره وقتی می خوای بخوابی ذهنتو از هر نوع فکری پاک کنی.من خودم فاتحه می خونم یا دعا می خونم..اینطوری زود به خواب میرم!!1
بچه ها از امشب ماست وخیار درست کنین برا خودتون با سیر فراوووون..من برعکس پرخواب شدم شبا ساعت 11 میخوابما بیهوش میشم صب نمیتونم پاشم.البته اینم بگم کیفیت خوابم اصلا خوب نیس مغزم اینقدر حرف میزنه..مثه اینکه دیشب مامان اومده تو اتاقم باز طبق معمول ازش پرسیدم کلیسای سالزبوری مال کدوم دوره ست،گویا هرشب چیزای عجبب غریب میپرسم ازش..:eek:
نیلو جون تو هم بهتره وقتی چشاتو میبندی دعا کنی.مثلا آیت الکرسی بخون یا ناد علی و.....خیلی خوب جواب میده.....در ضمن..من امروز صب وقتی مامانم بیدارم میکرد ازش پرسیدم مامان ما کتاب صحیفه نور امام خمینی رو داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
.من امروز صب وقتی مامانم بیدارم میکرد ازش پرسیدم مامان ما کتاب صحیفه نور امام خمینی رو داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/QUOTE]
:biggrin::biggrin:خداروشکر من تنها نیستم پس...:D

دانشه

عضو جدید
سلام دوستای خوبم دیر خوابیدن مشکل منم هس اما :
چن وقت پیشا از تو مفاتیح یه چیزی خوندم برام جالب بود؛توصیه حضرت محمد(ص)به خانم حضرت زهرا (س) برا موقع خواب که چه اعمالی رو انجام بدید:

1. خوندن سه بار سوره قل هو الله (برابر با ختم کل قرآن)
2.صلوات بر انبیا(سلام بر تمامی پیامبران از آدم تا خاتم)
3.گفتن استغفرالله برا خودش و بقیه مومنین(بخشش گناهان)
4.گفتن یه بار تسبیحات اربعه(برابر با زیارت خانه خدا)
بعدشششششششششششششششششششششششششششششششش لالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
.من امروز صب وقتی مامانم بیدارم میکرد ازش پرسیدم مامان ما کتاب صحیفه نور امام خمینی رو داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:biggrin::biggrin:خداروشکر من تنها نیستم پس...:D[/QUOTE]
نه گلم تو تنها نیستی

سلام دوستای خوبم دیر خوابیدن مشکل منم هس اما :
چن وقت پیشا از تو مفاتیح یه چیزی خوندم برام جالب بود؛توصیه حضرت محمد(ص)به خانم حضرت زهرا (س) برا موقع خواب که چه اعمالی رو انجام بدید:

1. خوندن سه بار سوره قل هو الله (برابر با ختم کل قرآن)
2.صلوات بر انبیا(سلام بر تمامی پیامبران از آدم تا خاتم)
3.گفتن استغفرالله برا خودش و بقیه مومنین(بخشش گناهان)
4.گفتن یه بار تسبیحات اربعه(برابر با زیارت خانه خدا)
بعدشششششششششششششششششششششششششششششششش لالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آره عزیزم کلا دعا حداقل برا من یکی که جواب میده

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درسته ...
وقتی در طول روز درس می خونیم دیگه وقتی برای فکر کردن به مسایل غیر درسی پیدا نمی کنیم یا اگر وجود داره به خاطر درس خوندن بهشون توجهی نمی کنیم...
ولی موقع خواب که همه چی آرومه ! اون افکار جلب توجه می کنه.
من لپ تابم و روشن می کنم و فیلم صوتی مستند راز و گوش می کنم تا خوابم ببره.
یا اینکه راحت دراز بکش و به نقطه ای بالای سرت روی سقف (کمی بالاتر از دید مستقیم چشمت به سقف)تمرکز کن و فقط به اون نقطه فکر کن و سعی کن که چشمات و باز نگه داری.
اونوقته که چشمات خسته میشه و خوابت می بره...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا من چند روزه 7.30 پا میشم....اینگده خواب کیف میییییییییده:) ولی نه باید یه خورده به خودمون بیاییم بچه ها.....از این به بعد باشگاه فقققط صب برا سلام و حاضری زدن بدون معطلی و بدون فضولی:D برای اینکه ببینیم کی چی نوشت.....ظهر برا خبر دادن اینکه چیا خونده شده و چیا باید خونده بشه....و شب برا گزارش کار روزانس....پستی غیر از اینا ببینم ششششششتتتتلق
باز من جوگیر شدم:D
من الان یه برنامه نوشتم ببینین کجاش خوبه کجاش بد....
صب ساعت 6 تا 7 صبحانه....7 تا 8 مرور لغت زبان یا یادگیری لغت جدید با روش کدینگ.....
8 تا 10 آزمون.....تا 11 پاسخ تشریحی و درصد...
15 مین استراحت...کیک و چای
11.15 جزوه های نیاز به مرور سروش نیا تا 1.5 ظهر...
تا 3.15 نماز و ناهار...
جهان ....فصلای خونده نشده+ 1 الی 2 درس مرور...3 ساعت....یعتی تا 6.15
15 مین استراحت....
معاصر....جزوه و کتاب باهم....1 فصل....2 ساعت....یعنی تا 8.30
45 دقیقه الی 1 ساعت نماز و شام....
9.30 تااا 11 یا 11.30 لغت زبان+ درک مطلب+ مرور آنچه خوانده شده....
یه روزم این برنامه رو با معماری اسلامی پیاده میکنم+یا مرور تاریخای دیگه یا مرور یه درس دیگه به جای معاصر بالا
البته خودم فک نکنم بتونم زیاد با این برنامه پیش برم...مخصوصا 15 مین استراحتا اصصصلا نمیشه....یوهو میبینی یه ساعته تعطیل کردم:razz:
ولی جهنم سه هفتس جممعا ایشالا که میشه....ولی فک کنم با 1.5 ساعت بالا پایین بشه کار کرد
شمام بیایین یه برنامه بذارین ببینیم چیکار کنیم....
یعنی وقتی نظر نمیدیناااا دلم میخواد یه سرویس پرشی بزنم به کله ی پوک همتون
:D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا من چند روزه 7.30 پا میشم....اینگده خواب کیف میییییییییده:) ولی نه باید یه خورده به خودمون بیاییم بچه ها.....از این به بعد باشگاه فقققط صب برا سلام و حاضری زدن بدون معطلی و بدون فضولی:D برای اینکه ببینیم کی چی نوشت.....ظهر برا خبر دادن اینکه چیا خونده شده و چیا باید خونده بشه....و شب برا گزارش کار روزانس....پستی غیر از اینا ببینم ششششششتتتتلق
باز من جوگیر شدم:D
من الان یه برنامه نوشتم ببینین کجاش خوبه کجاش بد....
صب ساعت 6 تا 7 صبحانه....7 تا 8 مرور لغت زبان یا یادگیری لغت جدید با روش کدینگ.....
8 تا 10 آزمون.....تا 11 پاسخ تشریحی و درصد...
15 مین استراحت...کیک و چای
11.15 جزوه های نیاز به مرور سروش نیا تا 1.5 ظهر...
تا 3.15 نماز و ناهار...
جهان ....فصلای خونده نشده+ 1 الی 2 درس مرور...3 ساعت....یعتی تا 6.15
15 مین استراحت....
معاصر....جزوه و کتاب باهم....1 فصل....2 ساعت....یعنی تا 8.30
45 دقیقه الی 1 ساعت نماز و شام....
9.30 تااا 11 یا 11.30 لغت زبان+ درک مطلب+ مرور آنچه خوانده شده....
یه روزم این برنامه رو با معماری اسلامی پیاده میکنم+یا مرور تاریخای دیگه یا مرور یه درس دیگه به جای معاصر بالا
البته خودم فک نکنم بتونم زیاد با این برنامه پیش برم...مخصوصا 15 مین استراحتا اصصصلا نمیشه....یوهو میبینی یه ساعته تعطیل کردم:razz:
ولی جهنم سه هفتس جممعا ایشالا که میشه....ولی فک کنم با 1.5 ساعت بالا پایین بشه کار کرد
شمام بیایین یه برنامه بذارین ببینیم چیکار کنیم....

دم شما گرم مهندس . فقط یه ساعت برای پاسخ تشریحی ؟ کم نیست ؟
والا من خوشبینانه در نظر گرفتم:Dیعنی اینطور در نظر گرفتم که اکثر سوالارو بلدم و نیاز به پاسخ تشریحی نیس

ولی میگم دیگههه .....کم و زیاد میتونه بشه.....مثلا یکی از تاریخ کم کنه بذاره رو پاسخ تشریحی.....این بستگی به خودمون داره.....
من دنبال پایه میگردم بخونیم....بچه ها اصصصلا محل نمیدن:(

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همگی خسته نباشین
:w17::w17::w17:
بچه ها من تاریخ معاصرو خیلی دوست دارم خیلی لذت بخشه:w40:

مرررسی شمام خسته نباشی.....
ای جووونم چه ذوقیم میکنه.....:)منم دوسش دارم به شرطی که یادم نره...:razz:عییین رمان دوس دارم بخونمش...

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی جانم..آرزو جون..عزیزم عیبی نداره..باور کن من الان اینقدر دلم برا اون شبایی که فرداش 2تا امتحان داشتم تنگ شده :D لذت ببر عزیزم..:cool:
شیرین جونی اونی که تو تاپیک رفع اشکال گذاشتی عکساش برام باز نمیشه..اما فکر میکنم دامداری بیشتره فضای مورد نیازش.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخی جانم..آرزو جون..عزیزم عیبی نداره..باور کن من الان اینقدر دلم برا اون شبایی که فرداش 2تا امتحان داشتم تنگ شده :D لذت ببر عزیزم..:cool:
شیرین جونی اونی که تو تاپیک رفع اشکال گذاشتی عکساش برام باز نمیشه..اما فکر میکنم دامداری بیشتره فضای مورد نیازش.

درک سال 85 ..... آخه زمین کشاورزی مساحت زیادی نیاز داره دیگه....ریز فضا نگفته ....زیر فضا گفته....تو پاسخنامه هم زیر بنا رو هم معنی با زیر فضا آورده....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا