زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
درختها هم در پاییزه هر سال برگهایشان را میسپارند ب باد...
اما بهار دوباره سرزنده تر از همیشه سبز می شود..
درخت هر سال بزرگ تر میشود...
من سبز بودنه هر سالش را دوست دارم
من رقص برگهایش را دوس دارم...
چ امسال...
چ 10 ساله بعد..
من او را دوست دارم...

تولدت مبارک...:gol::gol::gol:

elham_er

عضو جدید
من امروز هیچ کاری نکردم........................تولدمه و مثل همه تولدام ناراحتم..................................24 تموم کردم....:(

الهی عزیزه دلم ..تولدت مبارک....همیشه سلامت و موفق باشی..فدا سرت که نخوندی...ایشالله همون دانشگاهی که میخوای و امسال قبول میشی...
24 :redface:;)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیتکین جان تولدت مبارک خانومی.برات خدا رو با همه بزرگیش آرزو دارم ...:gol:
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم غافل از اینکه لحظه ها همان خوشبختی بودند.
(دكتر علي شريعتي)
مطمئن باش الآن بهترین لحظات عمرته پس با جون و دل قدر بدون.:smile:

hasanpour70

کاربر فعال
من بعد از یک ماه برگشتم سر درس، از شر پایان نامه راحت شدم ولی فکر کنم دیگه دیر شده:cry::cry:
امیدوارم شما حسابی تلاش کرده باشین و کلی پیشرفت نصیبتون شده باشه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام
بچه ها یادم رفته چطوری تراز و درصد هر درس و تراز کل حساب میکردیم میشه لطفا بهم توضیح بدین :gol:

:que:

آخرین ویرایش:

milad.arch

عضو جدید
من بعد از یک ماه برگشتم سر درس، از شر پایان نامه راحت شدم ولی فکر کنم دیگه دیر شده:cry::cry:
:w17: هیچ وقت واسه شروع دیر نیست :w17:
چه جزواتی خوندی؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

همون طور که آقای ایرانشاهی گفتن ، با برنامه ای که قبلا برای سه هفته داده بودن
این سه هفته باقی مونده رو هم سپری کنین
مطمئن باشین هنوز دیر نیست
شما به راحتی می تونین شرایط رو تو همین 3 هفته تغییر بدین
فقط باید قاطع با خودتون رفتار کنین
اگه برنامه رو ندارین بگین تا بزارم براتون

خودتون رو از ما جدا ندونین
تا با همیم مثله همیم
با هم تا کنکور پیش میریم
به این فک کنین که دیگه وقتتون آزاده و میتونین خیلی راحت تر کار کنین

hasanpour70

کاربر فعال
همون طور که آقای ایرانشاهی گفتن ، با برنامه ای که قبلا برای سه هفته داده بودن
این سه هفته باقی مونده رو هم سپری کنین
مطمئن باشین هنوز دیر نیست
شما به راحتی می تونین شرایط رو تو همین 3 هفته تغییر بدین
فقط باید قاطع با خودتون رفتار کنین
اگه برنامه رو ندارین بگین تا بزارم براتون

خودتون رو از ما جدا ندونین
تا با همیم مثله همیم
با هم تا کنکور پیش میریم
به این فک کنین که دیگه وقتتون آزاده و میتونین خیلی راحت تر کار کنین

مرسی از روحییه ای که دادی دوست من، خیلیییی مرسییی
برنامه رو دارم
دارم برنامه ریزی می کنم که بشینم بخوونم
به امید موفقیت همه مون

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام
بچه ها یادم رفته چطوری تراز و درصد هر درس و تراز کل حساب میکردیم میشه لطفا بهم توضیح بدین :gol:
سلوم......درصد هر درس و از این طریق محاسبه می کنی.و تراز کلم خودت نمی تونی حساب کنی چون تراز یه مقداریه که تو یه آزمون بستگی به درصدای بقیه شرکت کننده ها و درجه سختی یا آسونی سوال داره.;)Untitled.jpg

:que:

سلام
کسی میدونه
اسکیس بچه های معماری
موضوعش چیه؟؟؟:cry::cry::cry:
سلام.اگه منظورتون اسکیس کنکور عملیه که موضوعش و نمی گن و سر جلسه امتحان عملی موضوع رو میدن.ولی شما می تونی بعد امتحان تئوری که بهمنه، برا امتحان اسکیس تمرین کنی.ینی موضوعات مختلف و لیست بندی کنی و شروع کنی به اسکیس زدن. اینطوری عناصر لازم تو هر موضوع و هر کاربری تو ذهنتون ثبت میشه.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
عه؟؟
پس شوما اولین نفری هستین ک موافقته خودتون رو اعلام کردید:D
دوستان میگن 93 رو کار کنیم

منو میگه رزیتا :)
سلام ب همگی
اول بگم ک تولد دوست جونمون با تاخیر مبارک باشه .. آیتکین جونم تفلدت مبارک باشه.. ی عالمه آرزو های خوب خوب برات دارم دوست جونی.. ی چیزی هم بهت بگم خانوما اصولا وقتی بیست رو رد میکنن ،دیگه بیست ساله میمونه ب همین سادگی :)

چی میخواستم بگم.. آهان .. آره همین ک فاطمه میگه.. قراره سوالای درک رو امروز کار کنیم.. هر کسی ممکنه ی جوری سوالای درک رو تحلیل کنه.. اگه تحلیل های همدیگرو بخونیم حتما خیلی کمک کننده خواهد بود
حالا تا نظرات بقیه دوستان چی باشه

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
آکادمی ک میگه نمیشه یک آزمون شرگت کنیم ک؟؟؟
وقتی همه ی پل ها خراب میشن
وقتی دیگه حتی ی تیکه از کابله پل هم نمی مونه
ن دکلی
ن عرشه ای

دنی ی بده...
بگو دیگه ...
اگه راس میگی بگو دیگهههه

نه بابا الکی میگه
من الان زنگ زدم
گفتم من فقط آزمون 26 دی رو می خوام ثبت نام کنم گفت موردی نداره
شما کجا زنگ زدین
من با تهران تما گرفتم

ی هم جور نشد که بدم
:D

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
برین کنار بینممممممممممممممممممممممم..................ازمون جامع اول ایوان خانه رو زدم زبانش ....شد 70 درصد........:w21::w21:مال پارسالا :D راستی بچه ها الان شاید دیگه انقدی وقت نباشه همه ازمونای همه موسسات رو کار کنیم.....من یه پیشنهاد دارم زبان ایوان خانه رو حتما بزنین توضیحات گرامرش انصافا خیلی خوبه نکته هاش اینا به درد میخوره حسابی........

milad.arch

عضو جدید
منابع اصلی رو یه دور با آزمون های ایوانخانه خوونده بودم ولی از 24 آذر تا امروز هیچی نخووندم هرچی هم که خوونده بودم یادم رفته:w09::w04:
پس بهتره با برنامهٔ مهندس ایرانشاهی پیش بری
البته این برنامه برا دی ماه هست، البته خودشون گفتن که از همین برنامه واسه تایم باقی مونده استفاده کنید
اینم لینکش:
http://www.memarico.com/CMS_UI/documents/Departeman arshad 931.rar
موفق باشی :victory:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
لبخند بزنید دوستان ... کنکور در راه است:D

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
8 ساعت
امروز میتونستم بیشترش کنما .. تنبلی کردم
3 ساعت منظر مرور 3 فصل اول باغ ایرانی نعیما
2ساعت درک مطلب زبا و لغت
1/15 گرامر زبان
1/45 مرور معماری معاصر همراه تست

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:
چه خبرا ؟
من یه مدت نبودم.کار طراحی داشتم و وقت نداشتم درس بخونم.
یه سوال دارم ازتون البته نامرتبط با تاپیکه ببخشید ولی خیلی مهمه ! جوابمو بگیرم پاکش می کنم...
دوستان فایل 3d max که یک نمای خارجی بود و الان که باز می کنم تا نورپردازی بهش اضافه کنم می بینم اصلا متریال هام و نشون نمی ده.
رندر که میگیرم پیغام missing external files میده .
می خوام به این فایلم نورپردازی اضافه کنم اما نمی دونم چیکار کنم.چرا همچین پیغامی میده؟
یعنی 2باره باید به نما متریال بدم!؟
اگه فایل متریالاشونو داری متریالارو کپی کن تو یه پوشه دیگه بعد فایلو دوباره باز کن موقعه بالا اومدن صفحه یه پنجره میاد که میگه متریالا نیستن کنارش یه یا patch brrows داره روش کلیک کن یه پنجره دیگه باز میشه که کنارش یه add داره مسیر پوشه جدید رو بهش معرفی کن اوکی کن حله

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلیممم سللوومممم به همه..
شهید جون به سلامت مواظبت خودت باش...
ایشالا 20 بشی...
بچه هااا..من چرا اینجوریم؟!! یه آزمون درصدام میشه 40-50..یه آزمون میشه 20-30!!! چه وضعیه؟!! چقدرم غلط دارم..:surprised:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلیممم سللوومممم به همه..
شهید جون به سلامت مواظبت خودت باش...
ایشالا 20 بشی...
بچه هااا..من چرا اینجوریم؟!! یه آزمون درصدام میشه 40-50..یه آزمون میشه 20-30!!! چه وضعیه؟!! چقدرم غلط دارم..:surprised:
خوب اونایی رو که مطمئن نیستی جواب نده....به قول یکی از بچه ها تو سوالای درک اگه بین دو گزینه موندی اونیو انتخاب کن که کمتر مطمئنی درسته!!!!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها تو جزوه سروش نیا نوشته
یک سازه سخت و صلب چگونه نوسان میکند؟؟؟فرکانس بالا ....تناوب پایین
یک سازه نرم و انعصاف پذیر چگونه نوسان میکند؟؟؟؟فرکانس کم ....تناوب زیاد
وزن چه تاثیری بر دوره تناوب دارد؟؟؟ساختمان سنگین ....فرکانس پایین...تناوب بالا
خب ساختمان سنگین بشه مثل سازه انعطاف پذیر عمل نمیکنه که ....مثل سازه سخت و صلب عمل میکنه...نه؟؟؟؟
سنگینی باعث میشه نتونه تکون بخوره در نتیجه تناوب میاد پایین فرکانس میره بالا....نه؟؟؟

بعدشم منحنی طنابی با یک انحنا تو ظاهر چه فرقی با کابل مضاعف داره؟؟؟هرررچی نگا میکنم تفاوت احساس نمیکنم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من تو نمودارای برش و خمش خیییلی مشکل دارم....اگه نخونم چیزی از دست ندادم که؟؟؟؟:w05:یکی کمکم کنه دیگهههه چی میشه

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه ان شا الله که درسا خوب پیش میره ؟ :w10:بچه ها درصداتون در چه حال؟ راستی کسی سوالا وجوابای کنکورای چند سال اخیر ر. داره واسم بذاره ممنون.:w27::w27::w27:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تو جزوه سروش نیا نوشته
یک سازه سخت و صلب چگونه نوسان میکند؟؟؟فرکانس بالا ....تناوب پایین
یک سازه نرم و انعصاف پذیر چگونه نوسان میکند؟؟؟؟فرکانس کم ....تناوب زیاد
وزن چه تاثیری بر دوره تناوب دارد؟؟؟ساختمان سنگین ....فرکانس پایین...تناوب بالا
خب ساختمان سنگین بشه مثل سازه انعطاف پذیر عمل نمیکنه که ....مثل سازه سخت و صلب عمل میکنه...نه؟؟؟؟
سنگینی باعث میشه نتونه تکون بخوره در نتیجه تناوب میاد پایین فرکانس میره بالا....نه؟؟؟

بعدشم منحنی طنابی با یک انحنا تو ظاهر چه فرقی با کابل مضاعف داره؟؟؟هرررچی نگا میکنم تفاوت احساس نمیکنم

اون سوالای اولتو نمیدونم:D
سوال اخرت اگه اشتباه نکنم تو کابل مضاعف یه کابل زیر همون کابل های اصلیت هست ولی معکوسش و به موازاتش!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ان شا الله که درسا خوب پیش میره ؟ :w10:بچه ها درصداتون در چه حال؟ راستی کسی سوالا وجوابای کنکورای چند سال اخیر ر. داره واسم بذاره ممنون.:w27::w27::w27:
سلام عسسسیییسسسمممم.....خوب که چه عرض کنم.....؟؟؟دیروز با خودم گفتم گوش شیطون کر مهمون نمیاد خونمون...با کمال ناباوری داییم زنگ زد گفت ما خانوداگی داریم میاییم اونجا:cry:منم با خودم گفتم خوبه گفتم گوش شیطون کر وگرنه خاله ماله هم میریختن سرم:eek::razz:
عزیزم من ندارم شرمنده.....تستم نمیزنم فعلا ببینم درصدام در چه حاله....خدایا کممممممممک

اون سوالای اولتو نمیدونم:D
سوال اخرت اگه اشتباه نکنم تو کابل مضاعف یه کابل زیر همون کابل های اصلیت هست ولی معکوسش و به موازاتش!
پس با این حساب تو توضیح کابل با تک انحنا آخریش یه کابل مضاعف کشیده!!!:razz:
راستی یادم رفت بگم نیلو جان خواهر گلم اون اولیا سوالای اول نیس سوال اوله.....یه دونه سواله فقط

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا