من امروز هیچ کاری نکردم........................تولدمه و مثل همه تولدام ناراحتم..................................24 تموم کردم....![]()
من بعد از یک ماه برگشتم سر درس، از شر پایان نامه راحت شدم ولی فکر کنم دیگه دیر شده
امیدوارم شما حسابی تلاش کرده باشین و کلی پیشرفت نصیبتون شده باشه
من بعد از یک ماه برگشتم سر درس، از شر پایان نامه راحت شدم ولی فکر کنم دیگه دیر شده
امیدوارم شما حسابی تلاش کرده باشین و کلی پیشرفت نصیبتون شده باشه
همون طور که آقای ایرانشاهی گفتن ، با برنامه ای که قبلا برای سه هفته داده بودن
این سه هفته باقی مونده رو هم سپری کنین
مطمئن باشین هنوز دیر نیست
شما به راحتی می تونین شرایط رو تو همین 3 هفته تغییر بدین
فقط باید قاطع با خودتون رفتار کنین
اگه برنامه رو ندارین بگین تا بزارم براتون
خودتون رو از ما جدا ندونین
تا با همیم مثله همیم
با هم تا کنکور پیش میریم
به این فک کنین که دیگه وقتتون آزاده و میتونین خیلی راحت تر کار کنین
سلام.اگه منظورتون اسکیس کنکور عملیه که موضوعش و نمی گن و سر جلسه امتحان عملی موضوع رو میدن.ولی شما می تونی بعد امتحان تئوری که بهمنه، برا امتحان اسکیس تمرین کنی.ینی موضوعات مختلف و لیست بندی کنی و شروع کنی به اسکیس زدن. اینطوری عناصر لازم تو هر موضوع و هر کاربری تو ذهنتون ثبت میشه.سلام
کسی میدونه
اسکیس بچه های معماری
موضوعش چیه؟؟؟![]()
عه؟؟
پس شوما اولین نفری هستین ک موافقته خودتون رو اعلام کردید
دوستان میگن 93 رو کار کنیم
آکادمی ک میگه نمیشه یک آزمون شرگت کنیم ک؟؟؟
وقتی همه ی پل ها خراب میشن
وقتی دیگه حتی ی تیکه از کابله پل هم نمی مونه
ن دکلی
ن عرشه ای
دنی ی بده...
بگو دیگه ...
اگه راس میگی بگو دیگهههه
پس بهتره با برنامهٔ مهندس ایرانشاهی پیش بریمنابع اصلی رو یه دور با آزمون های ایوانخانه خوونده بودم ولی از 24 آذر تا امروز هیچی نخووندم هرچی هم که خوونده بودم یادم رفته![]()
اگه فایل متریالاشونو داری متریالارو کپی کن تو یه پوشه دیگه بعد فایلو دوباره باز کن موقعه بالا اومدن صفحه یه پنجره میاد که میگه متریالا نیستن کنارش یه یا patch brrows داره روش کلیک کن یه پنجره دیگه باز میشه که کنارش یه add داره مسیر پوشه جدید رو بهش معرفی کن اوکی کن حلهسلام دوستان
چه خبرا ؟
من یه مدت نبودم.کار طراحی داشتم و وقت نداشتم درس بخونم.
یه سوال دارم ازتون البته نامرتبط با تاپیکه ببخشید ولی خیلی مهمه ! جوابمو بگیرم پاکش می کنم...
دوستان فایل 3d max که یک نمای خارجی بود و الان که باز می کنم تا نورپردازی بهش اضافه کنم می بینم اصلا متریال هام و نشون نمی ده.
رندر که میگیرم پیغام missing external files میده .
می خوام به این فایلم نورپردازی اضافه کنم اما نمی دونم چیکار کنم.چرا همچین پیغامی میده؟
یعنی 2باره باید به نما متریال بدم!؟
خوب اونایی رو که مطمئن نیستی جواب نده....به قول یکی از بچه ها تو سوالای درک اگه بین دو گزینه موندی اونیو انتخاب کن که کمتر مطمئنی درسته!!!!سلام سلیممم سللوومممم به همه..
شهید جون به سلامت مواظبت خودت باش...
ایشالا 20 بشی...
بچه هااا..من چرا اینجوریم؟!! یه آزمون درصدام میشه 40-50..یه آزمون میشه 20-30!!! چه وضعیه؟!! چقدرم غلط دارم..![]()
بچه ها تو جزوه سروش نیا نوشته
یک سازه سخت و صلب چگونه نوسان میکند؟؟؟فرکانس بالا ....تناوب پایین
یک سازه نرم و انعصاف پذیر چگونه نوسان میکند؟؟؟؟فرکانس کم ....تناوب زیاد
وزن چه تاثیری بر دوره تناوب دارد؟؟؟ساختمان سنگین ....فرکانس پایین...تناوب بالا
خب ساختمان سنگین بشه مثل سازه انعطاف پذیر عمل نمیکنه که ....مثل سازه سخت و صلب عمل میکنه...نه؟؟؟؟
سنگینی باعث میشه نتونه تکون بخوره در نتیجه تناوب میاد پایین فرکانس میره بالا....نه؟؟؟![]()
بعدشم منحنی طنابی با یک انحنا تو ظاهر چه فرقی با کابل مضاعف داره؟؟؟هرررچی نگا میکنم تفاوت احساس نمیکنم![]()
سلام عسسسیییسسسمممم.....خوب که چه عرض کنم.....؟؟؟دیروز با خودم گفتم گوش شیطون کر مهمون نمیاد خونمون...با کمال ناباوری داییم زنگ زد گفت ما خانوداگی داریم میاییم اونجاسلام به همه ان شا الله که درسا خوب پیش میره ؟بچه ها درصداتون در چه حال؟ راستی کسی سوالا وجوابای کنکورای چند سال اخیر ر. داره واسم بذاره ممنون.
![]()
پس با این حساب تو توضیح کابل با تک انحنا آخریش یه کابل مضاعف کشیده!!!اون سوالای اولتو نمیدونم
سوال اخرت اگه اشتباه نکنم تو کابل مضاعف یه کابل زیر همون کابل های اصلیت هست ولی معکوسش و به موازاتش!