زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا منم تصمیم گرفتم هر روز ی درس رو ب طور کامل مرور کنم+ی آزمون آزمایش در روز + زبان
البته اگه این امتحانای دانشگاه بذاره
خلاصه اینکه برنامه ی فشرده ای چیدم برای خودم و دارم زیرش له میشم :)

امیدوارم بتونین به برنامتون عمل کنین
این آزمون روزانه هم فکر بدی نیس

من خودم دیروز آزمون دادم
بعدش جواب یه تست رو درست زدم ولی پاسخ نامه رو هم نگاه کردم
دیدم بهع ما رو باش با چه روشی به جواب رسیدیم
طرف یه نکته گفته بود جیم ثانیه به جواب رسیده بود

نکته این که حتما جوابای تشریحی آزمونا رو بررسی کنین

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
روحیه دهی نمیبینم ازتون

مهندسین گرامی توجه کنن
تا اینجا کلی کار کردین
زحمت کشیدین
هر کی قده توانش و شرایطش
فقط کافیه اینو درک کنین که
کار را که کرد آن که تمام کرد
پس باس تا اخرش رفت راهی رو که ازش مطمئنی

همش 23 روزه دیگه مونده
یه وقت استرس نگیری
نه
به این فک کن که 23 روزه دیگه
می تونی نتیجه زحماتت رو پیاده کنی

پس نبینم کسی می خواد ترمز کنه
نشنوم کسی سازه نمی تونم کوک کرده

اینجاییم
با همیم
تا آخرش

;)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبح بخیر دوست جونا:gol:
خوابید هنوز؟ بیدار شید دیگه
این آخریا داریم ی کوچولو تنبل میشیما:razz::redface:
مستر دنی متشکر .. خوندن صحبت هآتون اول صبحی اانرژی داد بهم

پیش ب سوی موفقیت..
پیش ب سوی رتبه ی عالی..
ما میتوانیم;)
:gol::gol::gol:
:heart::heart::heart:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی صب بخیر...

سلام به همه

دوستان به نظر من اول از همه خونده هاتون رو مرور کنین
اگه یادتون نبود ایرادی نداره بازم مرور کنین
چون زودتر از خوندن یه بحث جدید به اتمام می رسه و زمان کمتری میگیره
یه کاغذی چیزی درست کنین روش سرفصل مباحث رو بنویسین
اونایی رو که خوندین
بعد براش مثلا سه تا زمان مرور تا کنکور تعیین کنین با فاصله افزایشی
مثلا 1 روز بعد ، 3 روز بعد و 7 روز بعد
تثبیت آموخته ها خیلی خیلی خیلی مهمه
این باعث میشه که تو گزینه ها دچار شک و تردید نشین
بعدش برید سراغ نخونده ها
اونم چی ، اونایی که اولویت بالایی دارن
مثلا تو فن و ساختمان به نظر من ایستایی و سیستم خیلی خیلی مهم تر از عناصر و مصالح و تاسیساته
پس تو خوندن مباحث جدید هم دقت کنین که مهما رو کار کنین
اینو از سرتون بیرون کنین که من باید همرو بخونم
هیچم این طور نیس
اصن بعضی سوالارو نباید جواب بدین
اینو مطمئن باشین

ینی می خوام نشون بدین پایداری و استقامتو ها
تا آخرش باید پای هدفتون وایسین

در مورد نثر سنگین و وحشتناکه سبک شناسی پیرنیا هم
به نظر من برید سراغه جزوه نسیم عسگری
شک نکنین
چرا
چون هم دسته بندی کرده
هم مثله آدم میشه خوندش
هم عکسارو کنار متن آورده هی نمی خواد ورق بزنی
تازه آخراش دسته بندی کرده مطالب رو از یک زاویه دیگه نوشته
درباره بازار و حمام و اینا هم آخراش هست
درثانی بعضی نکات رو من تو جزوه دیدم که
وقتی کتاب رو می خوندم اصن متوجهش نمی شدم
مثلا کنار هر اثر نوشته چن ایوانیه
ولی تو کتاب همیشه ننوشته و باید از رو عکس تشخیص بدی
منم به این نتیجه رسیدم....چون آدم بین دو گزینه شک میکنه هیستیریک تر از این میشه که کل سوال رو بلد نباشه....
مرسی دنی:)من تا روز آزمون بیزانس به بعد رو باید 6 دور بخونم.....جزوه نسیمم دارم...نمیدونم چرا همش به کتاب پاره پورم گبر دادم:razz:داغونه هاااا رسسسما....یه کاری کنیم...اگه دیدیم عکسای جزوه کمه آحر سر عکسای کتابو مرور میکنیم;)
دنی واسه ایستایی تو نمودارا مشکل دارم...به نظرت چیکارش کنم؟؟؟ایستایی به زبان ساده کنکاشم دارمااا ولی باز متوجه نمیشم:redface:

مهندسین گرامی توجه کنن
تا اینجا کلی کار کردین
زحمت کشیدین
هر کی قده توانش و شرایطش
فقط کافیه اینو درک کنین که
کار را که کرد آن که تمام کرد
پس باس تا اخرش رفت راهی رو که ازش مطمئنی

همش 23 روزه دیگه مونده
یه وقت استرس نگیری
نه
به این فک کن که 23 روزه دیگه
می تونی نتیجه زحماتت رو پیاده کنی

پس نبینم کسی می خواد ترمز کنه
نشنوم کسی سازه نمی تونم کوک کرده

اینجاییم
با همیم
تا آخرش

;)
ییییییییسسسسسسسسسس......
ما میتونیم

صبح بخیر دوست جونا:gol:
خوابید هنوز؟ بیدار شید دیگه
این آخریا داریم ی کوچولو تنبل میشیما:razz::redface:
مستر دنی متشکر .. خوندن صحبت هآتون اول صبحی اانرژی داد بهم

پیش ب سوی موفقیت..
پیش ب سوی رتبه ی عالی..
ما میتوانیم;)
:gol::gol::gol:
سلام هانی جون.....شنیدی میگن خواب وقت سحرگاه گران میگردد....حکایت منه ولی با این تفاوت که خواب وقت کنکور و امتحان گران میگردد:Dتو اکثثثر بچه ها صدق میکنه...مثلا همین نیلو میخواد صب بیدارمون کنه خواب میمونه خودش....اداره امور مملکتو خواستن بدن بهش ...خوبه گف قصد ادامه تحصیل دارم وگرنه بدبخت میشدیم:D
سلام به همه

مخصوصا دوستانی که به توانایی هاشون باور دارن

سلام.....منو میگه :w16::w17:

azi sadeghi

عضو جدید
سلام بچه ها.صبحتون بخیرو شادیییی
خیلی صحبتاتون عالیییییییی بود
انرژی گرفتم.شیرین جان منم بین 2 تا گزینه گیر میکنم کاش میشد 2 تا گزینه جواب داد
توصیه واسه مرور درسا هم خیای خوب بود مستر دنی
ممنون از همگی به امید موفقیت تک تکمون:gol::gol::gol:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ب روی ماهت شیرین جون
من خخودمم همین طورم .. گوشیم ک زنگ میخوره بیدارم کنه سه چهار بار خاموشش میکنم .. خواهرم طفلک از دستم شاکیه :)

کجای نمودارارو مشکل داری دقیقا؟ من تابستون خونده بودمشون.. الان اصلا یادم نیست..
ی کاری کن ببین تو سوالای آزمونای آکادمی از نمودار ها سوال ندادن.. بعد فیلمشو ببین شاید مشکلت برطرف بشه.. البته میگم من خودم هنوز طرف اون مبحث نرفتتم
ولی میدونم ازین مبحث سوال میاد و اگه قبلا تو دانشگاه خونده باشیش یا یکم کار کرده باشیش خیلی مشکل نیست.. اگر خیلی پیچیده بشه انتگرال داره ک اونم آسونترین نوع انتگراله

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام بچه هااا صبحتون بخیر ... من اینجوری ادامه بدم روز کنکورم خواب میمونم..والا..مرسییییییی بابت انرژی..دنی ،شیرین..همتوووون...شیرین جان مادر :D تو از کجا فهمیدی؟؟من گفته بودم سکرت باشه کسی متوجه نشه جریان وزارت رو ..ای بابا عب نداره شما هم خودی هستین دیگه معروفیت و نمیشه کاریش کاریش کرد ..خخخخخ عه راستی شما هم میدونین سعید معروف داره از ایران میره؟؟یعنی الان واقعا هیچ چیزی از درس به ذهنم نرسید مثل استوپای معروف مثلا ! اما سعید معروف رو یادم بود..

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااام بچه هااا صبحتون بخیر ... من اینجوری ادامه بدم روز کنکورم خواب میمونم..والا..مرسییییییی بابت انرژی..دنی ،شیرین..همتوووون...شیرین جان مادر :D تو از کجا فهمیدی؟؟من گفته بودم سکرت باشه کسی متوجه نشه جریان وزارت رو ..ای بابا عب نداره شما هم خودی هستین دیگه معروفیت و نمیشه کاریش کاریش کرد ..خخخخخ عه راستی شما هم میدونین سعید معروف داره از ایران میره؟؟یعنی الان واقعا هیچ چیزی از درس به ذهنم نرسید مثل استوپای معروف مثلا ! اما سعید معروف رو یادم بود..
دیگه بچه ها خودین....اشکالی نداره...حالا برو خداروشکر کن بقیه رو نگفتم:D....نه دیگه نیلو بیا از فردا زود بیدار شیم...من صب زود پا نمیشم نمیتونم بدرسم....قبلنا اینجوری نبودماااا برعکس بودم نمیدونم چم شده:redface:کجا میره؟؟؟:(اه....اصلا به من چه

سلام ب روی ماهت شیرین جون
من خخودمم همین طورم .. گوشیم ک زنگ میخوره بیدارم کنه سه چهار بار خاموشش میکنم .. خواهرم طفلک از دستم شاکیه :)

کجای نمودارارو مشکل داری دقیقا؟ من تابستون خونده بودمشون.. الان اصلا یادم نیست..
ی کاری کن ببین تو سوالای آزمونای آکادمی از نمودار ها سوال ندادن.. بعد فیلمشو ببین شاید مشکلت برطرف بشه.. البته میگم من خودم هنوز طرف اون مبحث نرفتتم
ولی میدونم ازین مبحث سوال میاد و اگه قبلا تو دانشگاه خونده باشیش یا یکم کار کرده باشیش خیلی مشکل نیست.. اگر خیلی پیچیده بشه انتگرال داره ک اونم آسونترین نوع انتگراله
نگران نباش خواهر منم شاکیه:D
نمودارای ساده رو میتونم حل کنم...ولی بار گسترده های پیچیده رو نمیتونم...بابا حرف دانشگاهو نزن تورو خدا:redface:...:Dیه دور دیگه میخونم....اشکال داشتم تو تاپیک میپرسم میایین جواب میدین:)
سلام بچه ها.صبحتون بخیرو شادیییی
خیلی صحبتاتون عالیییییییی بود
انرژی گرفتم.شیرین جان منم بین 2 تا گزینه گیر میکنم کاش میشد 2 تا گزینه جواب داد
توصیه واسه مرور درسا هم خیای خوب بود مستر دنی
ممنون از همگی به امید موفقیت تک تکمون:gol::gol::gol:
کاش

به امید موففففقققییییت

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به جای اینکه هرروز بهتر شم هرروز نیم ساعت دیرتر بیدار میشم!! تا لنگ ظهرم بخوابم هیشکی تو این خونه منو بیدار نمیکنه..من دیشبم خواب دیدم کنکوره من خواب موندم :( دارم میدوم برسم به حوزه امتحون،شیرین کی پاشیم؟زنگ بزن بهم بیدار شدی:Dگوشیو میبرم میذارم بالا سرم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به جای اینکه هرروز بهتر شم هرروز نیم ساعت دیرتر بیدار میشم!! تا لنگ ظهرم بخوابم هیشکی تو این خونه منو بیدار نمیکنه..من دیشبم خواب دیدم کنکوره من خواب موندم :( دارم میدوم برسم به حوزه امتحون،شیرین کی پاشیم؟زنگ بزن بهم بیدار شدی:Dگوشیو میبرم میذارم بالا سرم
بابا من چند روزه 7.30 پا میشم....اینگده خواب کیف میییییییییده:) ولی نه باید یه خورده به خودمون بیاییم بچه ها.....از این به بعد باشگاه فقققط صب برا سلام و حاضری زدن بدون معطلی و بدون فضولی:D برای اینکه ببینیم کی چی نوشت.....ظهر برا خبر دادن اینکه چیا خونده شده و چیا باید خونده بشه....و شب برا گزارش کار روزانس....پستی غیر از اینا ببینم ششششششتتتتلق
باز من جوگیر شدم:D
من الان یه برنامه نوشتم ببینین کجاش خوبه کجاش بد....
صب ساعت 6 تا 7 صبحانه....7 تا 8 مرور لغت زبان یا یادگیری لغت جدید با روش کدینگ.....
8 تا 10 آزمون.....تا 11 پاسخ تشریحی و درصد...
15 مین استراحت...کیک و چای
11.15 جزوه های نیاز به مرور سروش نیا تا 1.5 ظهر...
تا 3.15 نماز و ناهار...
جهان ....فصلای خونده نشده+ 1 الی 2 درس مرور...3 ساعت....یعتی تا 6.15
15 مین استراحت....
معاصر....جزوه و کتاب باهم....1 فصل....2 ساعت....یعنی تا 8.30
45 دقیقه الی 1 ساعت نماز و شام....
9.30 تااا 11 یا 11.30 لغت زبان+ درک مطلب+ مرور آنچه خوانده شده....
یه روزم این برنامه رو با معماری اسلامی پیاده میکنم+یا مرور تاریخای دیگه یا مرور یه درس دیگه به جای معاصر بالا
البته خودم فک نکنم بتونم زیاد با این برنامه پیش برم...مخصوصا 15 مین استراحتا اصصصلا نمیشه....یوهو میبینی یه ساعته تعطیل کردم:razz:
ولی جهنم سه هفتس جممعا ایشالا که میشه....ولی فک کنم با 1.5 ساعت بالا پایین بشه کار کرد
شمام بیایین یه برنامه بذارین ببینیم چیکار کنیم....

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا من چند روزه 7.30 پا میشم....اینگده خواب کیف میییییییییده:) ولی نه باید یه خورده به خودمون بیاییم بچه ها.....از این به بعد باشگاه فقققط صب برا سلام و حاضری زدن بدون معطلی و بدون فضولی:D برای اینکه ببینیم کی چی نوشت.....ظهر برا خبر دادن اینکه چیا خونده شده و چیا باید خونده بشه....و شب برا گزارش کار روزانس....پستی غیر از اینا ببینم ششششششتتتتلق
باز من جوگیر شدم:D
من الان یه برنامه نوشتم ببینین کجاش خوبه کجاش بد....
صب ساعت 6 تا 7 صبحانه....7 تا 8 مرور لغت زبان یا یادگیری لغت جدید با روش کدینگ.....
8 تا 10 آزمون.....تا 11 پاسخ تشریحی و درصد...
15 مین استراحت...کیک و چای
11.15 جزوه های نیاز به مرور سروش نیا تا 1.5 ظهر...
تا 3.15 نماز و ناهار...
جهان ....فصلای خونده نشده+ 1 الی 2 درس مرور...3 ساعت....یعتی تا 6.15
15 مین استراحت....
معاصر....جزوه و کتاب باهم....1 فصل....2 ساعت....یعنی تا 8.30
45 دقیقه الی 1 ساعت نماز و شام....
9.30 تااا 11 یا 11.30 لغت زبان+ درک مطلب+ مرور آنچه خوانده شده....
یه روزم این برنامه رو با معماری اسلامی پیاده میکنم+یا مرور تاریخای دیگه یا مرور یه درس دیگه به جای معاصر بالا
البته خودم فک نکنم بتونم زیاد با این برنامه پیش برم...مخصوصا 15 مین استراحتا اصصصلا نمیشه....یوهو میبینی یه ساعته تعطیل کردم:razz:
ولی جهنم سه هفتس جممعا ایشالا که میشه....ولی فک کنم با 1.5 ساعت بالا پایین بشه کار کرد
شمام بیایین یه برنامه بذارین ببینیم چیکار کنیم....
خوبه شیرین..ببین به خانواده بگو بیشتر از یه ربع محل نذارن بهت..:D جواب میده! مثلا من اگه بخوام 3ساعت رو یه چیزی کار کنم عمرن بشه 3 ساعت حتما وسطاش وقتمو تلف میکنم..واسه همین برنامه هام همش 1.30 هست..ایناش بستگی به خود آدم داره..یه چیز دیگه یعنی توو اون 1ساعت اصلا نمیتونی جواب تشریحی بخونی به نظرم حتما 2-3 ساعت میخواد یادگرفتنشون..البته اینم بستگی داره من هم میخونم و نکته برمیدارم 2-3 ساعت میشه...آخه دختر خوبم شما که میخوای 6پا شی بعد تا 11.30 شبم میخوای درس بخونی خو سخته ...اگه قبلا اینجوری کار کردی که هیچی..نرم نرم برو بالا نه یوهووو..بهت فشار میاد عزیزم..بعدشم..تا وقتی خودت فکر میکنی نمیشه..واقعا نمیشه..!
عاقا..کتاب "چشم دل بگشا" یه "چهار اثر فلورانس اسکاول شین" رو دارید دیگه..این چندوقتیا یه وقته یه ربع هم برا اون بذارین..بچه هایی که معتقدن به راز و اینا میدونن که میشه...
یه چیز دیگه هم بگم..این دو سه هفته از کسایی که انرژی منفی میدن بهتون دوری کنین...

آخرین ویرایش:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون..این جزوه معاصر کامل نیا که 124 صفحه هست برای کسایی مثه من که روند تاریخی رو در معاصر خوب نمیدونن خوبه..

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبه شیرین..ببین به خانواده بگو بیشتر از یه ربع محل نذارن بهت..:D جواب میده! مثلا من اگه بخوام 3ساعت رو یه چیزی کار کنم عمرن بشه 3 ساعت حتما وسطاش وقتمو تلف میکنم..واسه همین برنامه هام همش 1.30 هست..ایناش بستگی به خود آدم داره..یه چیز دیگه یعنی توو اون 1ساعت اصلا نمیتونی جواب تشریحی بخونی به نظرم حتما 2-3 ساعت میخواد یادگرفتنشون..البته اینم بستگی داره من هم میخونم و نکته برمیدارم 2-3 ساعت میشه...آخه دختر خوبم شما که میخوای 6پا شی بعد تا 11.30 شبم میخوای درس بخونی خو سخته ...اگه قبلا اینجوری کار کردی که هیچی..نرم نرم برو بالا نه یوهووو..بهت فشار میاد عزیزم..بعدشم..تا وقتی خودت فکر میکنی نمیشه..واقعا نمیشه..!
عاقا..کتاب "چشم دل بگشا" یه "چهار اثر فلورانس اسکاول شین" رو دارید دیگه..این چندوقتیا یه وقته یه ربع هم برا اون بذارین..بچه هایی که معتقدن به راز و اینا میدونن که میشه...
یه چیز دیگه هم بگم..این دو سه هفته از کسایی که انرژی منفی میدن بهتون دوری کنین...

والا به من محل نمیذارن...من محل میذارم بهشون
...
:Dاینا باعث میشه وقتم تلف شه....تنها راه چارم اینه که تغذیه هامو ببرم پاییین دیگه نیام بالا چشمم به چشم خانواده بیوفته:biggrin:
منم نمیتونم 3 ساعت بشینم پای یه درس....حتما یه رب باید استراحت بدم....ولی همینجوری نوشتم ببینم میشه یا نه....مثلا جای یه رب تو هر 1.5 ساعت 5 دقیقه فک میکنم به بعد کنکور...به اینکه یوهو بهم زنگ بزنن بگن نفر اول شدی
...اونم لامصب شیرینه آدم نمیتونه دل بکنه....بیخیال به داعش فک میکنم
....بعد ایننننطوری میدووم میرم سر درسم:w45:
از فردا امتحان میکنم....بازم میگم آدم شاید بتونه با دو ساعت بالا پایین بخونه....
من ظهرا دیگه نمیخوابم....قبلنا قشششنگ دو ساعت میخوابیدم ولی الان دیگه خوابم نمیاد...البته صب زود پاشم خوابم نمیاد...دیر پاشم هی ساعتو نگا میکنم ببینم کی ظهر میشه بخوابم:D
تا ساعت 10 هم تققریبا کشش دارم....خب 1 ساعتم آدم مرور کنه خوبه به نظرم...چون خوابمم بیاد خانواده میپپرونن:razz:
راستی بچه ها آقای ایرانشاهی گفته بودن از 9 شب به بعد درس جدید نخونین چون بخونینم فایده نداره....راس میگف...من اونشب یه درس آسونو ساعت 10 تا 11.5 خوندم صب پاشدم گفتم یعنی اینارو من خوندم:eek:
جالبه اصصصلا یادم نمیومد....خیلی آسون بودااا تاریخ ماریخ نبود...
شمام اگه درس جدید دارین صب بخونین....البته اگه مثل من درساتون مونده:sweatdrop:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کشی کتاب زبان عمومی رستمی چاپ جدید رو داره?یه سوالی دارم

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها . سعی کنین از سر شب انقدر خودتونو خسته کنین که زود خوابتون ببره . کسی که صبح بخواد سرحال بیدار بشه نباید دیرتر از 12 شب بخوابه
من معموما 11 -11/30 میخوابم ولی صبح زود تر از 6/30 -7 نمیتونم بیدار بشم:razz:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خواهشی داشتم ازتون من چاپ قدیم این کتاب رو دارم فصل 13 عنوانش اینه:تست های طبقه بندی شده لغات ازمون های ارشد(فلش کارت های واژگان تست های لغت ازمونهای ارشد به تفکیک هر 10تست)
بعد هر فلش کارتی شماره داره و تقریبا هر فلش کارت تقریبا شامل 24لغته،کتاب من چاپ قدینه این فلش کارت ها رو تا شماره 84داره یعتی در واقع فقط تا تست سالهای 90داره ،میشه خواهش کنم فلش کارتها رو از شماره 84 به بعدو تست های مربوط بهشون رو از سال 90 به بعد عکس بگیرین برام خیلی لازمش دارم
فک نمیکنم زیاد هم بشه

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها . سعی کنین از سر شب انقدر خودتونو خسته کنین که زود خوابتون ببره . کسی که صبح بخواد سرحال بیدار بشه نباید دیرتر از 12 شب بخوابه
من هر کاری میکنم نمیدونم شب بخابم
خسته هم میشم ولی خابم نمیبره:(
خیلی کلافم میکنه
برا همین نمیتونم خوب بخونم
مثلن همین امروز...
بچه ها چیکار کنم؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

منم دارم ولی نمیتونم برات عکس بگیرم بزارم
امیدوارم دوستایی ک از دستشون بر میاد کمکت کنن:smile:
چرا نمیتونین:(اگه فقط خود فلش کارتهاشو از شماره 84به بعد بزارینم ممنون میشم فک نکنم 5صفحه هم بشه

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه خواهشی داشتم ازتون من چاپ قدیم این کتاب رو دارم فصل 13 عنوانش اینه:تست های طبقه بندی شده لغات ازمون های ارشد(فلش کارت های واژگان تست های لغت ازمونهای ارشد به تفکیک هر 10تست)
بعد هر فلش کارتی شماره داره و تقریبا هر فلش کارت تقریبا شامل 24لغته،کتاب من چاپ قدینه این فلش کارت ها رو تا شماره 84داره یعتی در واقع فقط تا تست سالهای 90داره ،میشه خواهش کنم فلش کارتها رو از شماره 84 به بعدو تست های مربوط بهشون رو از سال 90 به بعد عکس بگیرین برام خیلی لازمش دارم
فک نمیکنم زیاد هم بشه

الان دیگه این شکلی نیس فصل 13 نداره اصلا . کلماتشم پیوسته و قاطیه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی بخش فلش کارت نداره!!خیلی عجیبه این کارو کرده باشه،یعنی هیچجوری از کتاب جدیدش نمیشه فهمید کدوم لغتا مال چه سالیه!!!اینجوری که تستاشو نمیشه زد!

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی بخش فلش کارت نداره!!خیلی عجیبه این کارو کرده باشه،یعنی هیچجوری از کتاب جدیدش نمیشه فهمید کدوم لغتا مال چه سالیه!!!اینجوری که تستاشو نمیشه زد!

اره دقیقا همینجوریه که میگی. من نگاه کردم چیزی ندیدم. فقط نوشته کلمات از تستهای فلان تا فلان

فقط فلش کارت 504 داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا