زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehmari

عضو جدید
دوستان الان معماری معاصر ایران همون 37 صفحه را تموم کردم ،حالا یکی بگه چی هاش باید حفظ باشیم ایا چیز دیگه هم برا این معاصر ایران لازمه بخونیم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر جوابتونم علما

به نظر من تصاویر (بخاطر حافظه تصویری) نام مکان و نام معمار. (خلاصه ها واسه این چند روز باقی مانده جواب میدن)

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تکلیف ازمون های دکترا چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فک کنم تکلیف فن 92 مشخص شد نمیشه تکلیف فن 91 و اگه هم ته اش شد فن90 را هم مشخص کنید که با خیال راحت بریم سر جلسه :biggrin:

گفتم که قراره جواباش برسه بدستم حتما براتون میزارم;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من تصاویر (بخاطر حافظه تصویری) نام مکان و نام معمار. (خلاصه ها واسه این چند روز باقی مانده جواب میدن)

اوکی مرسی از راهنمایت من کلا همین پی دی اف خوندم برای معماری ایران زیادش هم هست 37،انشاله اگه شد فردا تصویر و اسم سعی میکنم یک مقدار حفظ کنم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اين ٢٠٢٠ هم پيداش نيس، مشكوك مى زنه شدييييييييد!!!!! خخخخخخخخخخخ

ايم الهام همه رو به خخخخخخخخخخ انداخته ها!! :w15:

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ابرام این همونجاس که کشیدی پاشدی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخ :biggrin:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیز بگم؟
هرساله تاپیک هایی مثل این چندتا رتبه تک رقمی خیلی دو رقمی و ... داشتند.
همتون رو با بهترین رتبه ها و بهترین موقعیت ها می بینم. و امسال هم طبق گذشته همین اتفاق خواهد افتاد.
با آرزوی بهترینها به همتون..........

بچه ها منم یه چیزی بگم mehmari خودش یکی از تک رقمیای امساله ............

من هم یک چیز بگم ،پویان خان هم یکی دیگه اش
منم احتمالا یکی از 3 رقمیام :w05: تازه اگه باز نشه 4 رقم :|
امیدوارم 3 رقمش زیاد نباشه
:cry:

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم که قراره جواباش برسه بدستم حتما براتون میزارم;)

اخ جونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ،دمت گرم فقط اقا ابراهیم جون خودت ببین نمیشه زودتر برسونی اخه نزاری شب اخر که من خونه نباشم ها،من از خونه برم بیرون دیگه معلوم نیست چی میشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تا 3-4 ساعت دیگه هستم
خواب نداریها!

cna12

عضو جدید
بی شک اولی 4.....چون ابعاد هواپیما و جهت باد فقد رو باند پرواز تاثیر می زارن...تاکسی وی هم ارتباطی با runway نداره و اصولا این گنجایش و حجم مسافراست که ابعاد runway رو تعیین می کنه
دومی...........3...اظهرُمن الشمسه

cna12

عضو جدید
اگه اشتباه نکنم این سوال کنکور 90 بود ... (اولین سالی که کنکور میدادم) من زده بودم کتابخانه همه دوستام زده بودن کفش فروشی ... جوابی که سازمان سنجش داد رو خوب یادمه ... کتابخانه بود ... دلیل از اين قانع کننده تر؟؟؟؟

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
اگه سنجش گفته کتابخونه صد در صد اشتباه گفته...تو هیچ کتابخونه ای و در هیچ کجای هستی و در گستره ی تاریخ بشریت هیچکس حق نداره به قفسه های کتاب دست بزنه حالا چه برسه به اینکه جولوش مکث هم بکنه البته ممکن منظور طراح بخش نشریات بوده باشه که می تونه درست باشه مثلا روزنامرو از قفسه برداریو بشینی رو صندلیو بخونی ولی با وجود گزینه ی کتابفروشی تا حدی دور از ذهنه ...
به هر حال باید به طراح سوال تبریک گفت که تونسته وظیفشو که همانا پایین اوردن سطح درصداست به نحو احسن انجام بده

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیشکی بیدار نشد :|
حالا اگه امروز کنکور بود میخواستید چیکار کنید :|
پاشید بینم....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صب بخیر
بچه ها تو خاب،جزوه هایی نامعلومی میبینم ک دارم حفظ میکتمشون..باورکنید حتی آثار سیحون اینارو مرور کردم تو خاب
چیکار کنم ک با آرامش بخابم ..الان واقعا خابم میاد چون خاب،نبودم تو خاب،درس خوندم

درضمن پویان راست میگه مهماری،یکی از تک رقمی های امسال شک نکنید..

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
فك كنم تو از اينا بودى كه تحويل عقب مى افتاد حرص مى خوردن!! برو بخواب خواهر من!! برو بخواب!! :biggrin:
نه بابا. من به خاطر همون قضيه كه برات تعريف كردم... تا هفنه ي ديكه خونمون ٦ ٧ تا مهمون داريم كه هر روز اينجان. فردا دايم عمل قلب داره. همه فاميلا از شهرستان اومدن خونه ما. اين هفته به ضرر من شد نمي تونم درس بخونم. ولي اميدوارم بقيه تون بتونيد خوب از اين ١ هفته استفاده كنيد :)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا. من به خاطر همون قضيه كه برات تعريف كردم... تا هفنه ي ديكه خونمون ٦ ٧ تا مهمون داريم كه هر روز اينجان. فردا دايم عمل قلب داره. همه فاميلا از شهرستان اومدن خونه ما. اين هفته به ضرر من شد نمي تونم درس بخونم. ولي اميدوارم بقيه تون بتونيد خوب از اين ١ هفته استفاده كنيد :)
بشين تست بزن، ول نكنى كلن اين يه هفته رو ها!!!!!! آفرين!!

aytakin69

عضو جدید
یعنی من که تو خوابگاه خوابم انقد سبک بود و حسرت یه خواب خوب داشتم با کوچکترین صدا بیدار میشدم..الان گوشیمو تو اتاق قایمم میکنم ولی تو خواب بیدار میشمو خاموش میکنم....به قول الهام خخخخخخخخخخخخخخ.....البته گریه داره بیشتر...:cool:
واقعا فک کنین امروز تموم می شد ....الکی با این تاخیر.............................................................راستی سلام..:D صبح عالیتون متعالیییییییی...

memare iran

عضو جدید
سلام به همه...روزتون قشنگ وشاد
من برا امروز کلی برنامه ریزی کرده بودم اما باید ازخونه برم بیرون...شما بجای منم بخونید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گروه معماری معماری وقت تمام شد مراقبین گرامی پاسخ نامه ها را جمع کرده و سریعا به مخزن مراجعه نمایید
بچه ها الان وقت موعودمون بودااااااااااااااااااااااااا
ما هم میرفتیم با خیال راحت یه نخ میزدیم تو رگ و منتظر کلید میموندیم

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
گروه معماری معماری وقت تمام شد مراقبین گرامی پاسخ نامه ها را جمع کرده و سریعا به مخزن مراجعه نمایید
بچه ها الان وقت موعودمون بودااااااااااااااااااااااااا
ما هم میرفتیم با خیال راحت یه نخ میزدیم تو رگ و منتظر کلید میموندیم
البته مراقبين نمى گه ها!! رابطين محترم !!! يعنى عاشق اون ياروى پشت بلند گوام! رسمن تو چرته! :D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها... الان اين كليساهاى تئوتوكس و كاتوليكون كدوم كدومه؟؟؟ بزرگه كاتوليكونه؟؟؟؟ اومديمو اين روانيا همچين سوالى دادن!!! پلان كاملم كه نداده!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا