اینا متناش درست نمیشه.سوالی که واسه هر کدوم نوشتم مربوط به عکس پایینشه100 درسته و گزینه 3.
155-3
تتتتتتتتت
...............
وقتی با یه الیاف رو بتن رو بپوشونی یعنی یه کاور مازاد بر اون کاور 5 سانتی بتنی به فولاد اضافه شده یعنی تغییر شکل کمتر می شه.اینا متناش درست نمیشه.سوالی که واسه هر کدوم نوشتم مربوط به عکس پایینشه
سوال اول میشه 3 که من گزینه 3 و 4 رو نمیفهمم یعنی چی
155 هم اخه تو کتاب هم نوشته مفصل.هم ناحیه نغییر شکل!!
عکس خوده کتابه.اینا متناش درست نمیشه.سوالی که واسه هر کدوم نوشتم مربوط به عکس پایینشه
2
4....
تو اکثر کتاب ها ، متفاوته حتی به ما تو دانشگاه بالای نمودار گفتن ولی اونیکه پایین می کشه درست تره ، چون با نمودار خیز متناسب می شه ولی ماله ماها فقط گمراهمون می کنه!یک سوال میگم بچه ها توی این کتاب مبانی سازه برای معماران این پی دی اف109صفح ای من حس میکنم که نمودار گشتاور خمشی ها را برعکس کشیده نسبت به سازه در معماری و درک رفتار سازه ها جریان چیه کدوم وری اخرش باید رفت؟
319-2?مشاهده پیوست 193860
بچه ها لطفا جواب اینها هم بگید ممنون میشم
اینا متناش درست نمیشه.سوالی که واسه هر کدوم نوشتم مربوط به عکس پایینشه
مشاهده پیوست 193860
بچه ها لطفا جواب اینها هم بگید ممنون میشم
این ازمون س استاد مرکز منظورتون کدوماس؟آره........
دالان 3 تا داریم 1- توی بازار 2- راهرو خونه از هشتی به سمت حیاط و 3- رهارو بین 2 تا تالار ...........اینا دقیقش یادم نیست بزار نگا میکنم میگممرسی میشه تعریف دالان و ساباط را برام بگی؟
جلسه کنکور:
سلاااااام چطولین ؟ میدونم من یه روز نبودم دلتون برام تنگ شده خخخخخ یه کم خودم خودمو تحویل بگیرم اینجا که کسی منو دوست ندارهطرح و ایده ی اکسپرسیونیستی خانه ی بی انتها Endless House مربوط به کدام معمار است ؟
الف – اریش مندلسون Erich Mendelsohn
ب – آنتونی گائودی Antoni Gaudi
ج – فردریک کیسلر Frederick Kiesler
د – رودلف اشتاینر Rudolf Steiner
این جمله از کیست ؟ ""doing more with less" یا " حداکثر بهره از حداقل امکانات"
الف – لودويگ ميس وان در روهه Ludwig mies van der rohe
ب – ريچارد باكمينستر فولر Richard Buckminster Fuller؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ج – نيكولاس گريمشاو Nicholas Grimshaw
د – نورمن فاستر Norman Foster
این ازمون س استاد مرکز منظورتون کدوماس؟
3............................عمارت استرابری هیل به چه سبکی ساخته شده؟ 1) رمانتیسم 2)منریسم 3)نئوگوتیک 4)اکسپرسیونیسم
من که فیس نیستم اونجا چه خبره ؟ خیلی درس میخونناگه فیسبوک میرین برین گروه کنکور ارشد یعنی میخندیا.......![]()
نه بابا قضیه یه سوال بود که بعد فهمیدم خودم شوتم از قضیه اون بیچاره ها راس میگن......من که فیس نیستم اونجا چه خبره ؟ خیلی درس میخونن
)))))