خب اگه نمیخونین پس چرا خلوته.....................................کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین؟![]()
گردش تفریح خوشگذرونی

خب اگه نمیخونین پس چرا خلوته.....................................کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین؟![]()
من نبودم بههههههههههههههههههههه خدا ابراهیمهههههههههههههههههههههههاما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...
کتاب جدید قبادیان رو هم ک معاصر ایران بود و دیشب خریدم 100 ص از 400 ص رو خوندم...و الان هر چی بپرسی اون قسمت رو کامل یاد گرفتم...خدایا شکرت....
از این فرصت من نهایت استفاده رو میکنم...
ایییی پویانه حسووووود...
فردا خدا بخواد بقیه معاصر ایران رو میخونم...
گویا زیبا شناسی خیلی مهمه به نظرتون اگه خوندنش مفیده برا درسها حتما تو برنامه و تایم استراحت بین درسهام بزارم و یه روخونی بکنمش...؟؟؟
یکی گفته بود هر سال 5 تا سئوال ارش میاد مجموع تاریخ و درک و منطر ...آره؟؟؟؟؟
اما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...
کتاب جدید قبادیان رو هم ک معاصر ایران بود و دیشب خریدم 100 ص از 400 ص رو خوندم...و الان هر چی بپرسی اون قسمت رو کامل یاد گرفتم...خدایا شکرت....
عزیزم برو قبلی هایی که خوندی رو مرور کناینقد خودت رو اذیت نکن و وسواس نداشته باش حرص نخور خوب نیست به همینایی که خوندی قانع باش اینقد میخونی آخرش سر جلسه خدایی نکرده مغزت هنگ میکنه هاااا
ولی کاش اون کتاب معاصر کنارم بود الان چند تا سوال ازت میپرسیدم ببینم واقعا درسات رو خوب خوندی( اااای که چقدر بدم میومد تو بچگی میگفتیم خوندیم میگفتن برو کتابت رو بیار تا بپرسم
خیلی حس بدی اونموقع بهت دست میداد
یادش اصلا نه بخیر باشه
![]()
من تا آخربن لحظه دارم میخونم...و واقعا هم پشیمون نیستم...وقتی میدونم با خوندن اینها تاریخ رو میتونم راحتتر 50 به بالا بزنم خوب میخونم ک برسونمش 60....تازه من مرورمو مجدد از اول هفته شروع میکنم....عارفه برو بشین مروراتو تموم کن دختر یعنی کسی که 1 ماه وقت داره نمیره سمت این کتاب تو یه هفته نمیشه...![]()
اما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...
عزیزم برو قبلی هایی که خوندی رو مرور کناینقد خودت رو اذیت نکن و وسواس نداشته باش حرص نخور خوب نیست به همینایی که خوندی قانع باش اینقد میخونی آخرش سر جلسه خدایی نکرده مغزت هنگ میکنه هاااا
ولی کاش اون کتاب معاصر کنارم بود الان چند تا سوال ازت میپرسیدم ببینم واقعا درسات رو خوب خوندی( اااای که چقدر بدم میومد تو بچگی میگفتیم خوندیم میگفتن برو کتابت رو بیار تا بپرسم
خیلی حس بدی اونموقع بهت دست میداد
یادش اصلا نه بخیر باشه
![]()
عزیزم حرص ندارماااا...اما 10 تا سئوال کم نیست یعنی من قید اونو بزنم؟؟؟سال 88 10 تا سئوال بوده...خوب اینو نمیخوااام...
ولى خداييش با همه اين حرفا من هرجايى رو كه از نزديك ديده م تو تاريخ فوت آبم! حتى با وجود اين پيچوندنا!![]()
این عکسو دیدم یاد خودمون افتادم
ی بار وسه درس معماری اسلامی رفتیم نارنجستان قوام و قبل از اینکه استاد بیاد همش مشغول عکس گرفتن توی اون قسمت پر از اینه اش بودیم.(اخه وقتی این همههههه اینه رو در و دیوار باشه ادم ذوق میکنه دیگه)
خلاصه استاد که اومد بسی حجالت زده شدیمچون که وقتی پرسید تو این 1 ساعت چی کار کردین دستاورد پربارمون رو بهش گفتیم و اونم نامرد کلی سوالای سخت سخت درباره اونجا ازمون میپرسید
بار خطی یعنی گسترده یکنواخت یا غیر یکنواخت؟؟؟؟
یا هر دو؟
لطفا جواب بدید !!؟بچه ها امروز از ظهر رفتم خونه دوستم الان برگشتم اوووم
37و 39میخام جواب بدید؟؟؟1
3
.............
عین من...صب تا 12خوندم بعدش با دوستم رفتم خونشوننن انقد خوش گذشت نیم ساعت برگشتم اما از فردا باید بخونمسلااام سلام بچه هااااااااااا...
خدایی خیلی چسبییییییییییییییییییییییییییییییییییید.......من که کلا از دیروز انقد بهم خوش گذشت و فقط استراحت بودم که اندازه 1000000000000000000000000روز گذشت.....
حس اینایی رو داشتم که قراره بمیرن بعد خدا بهشون فرصت دوباره می ده...اصلا یه وضیییییییییییییییییییییی
تقدیم به همتوووووووووووون
بچه ها من دعا می کنم همتون زیر 100 بشین تا من حداقل زیر 1000 بشم![]()
38-1لطفا جواب بدید !!؟بچه ها امروز از ظهر رفتم خونه دوستم الان برگشتم اوووم
منظورم توضیح واضح و علتش بود![]()
چرا 36--1 37----1 مگه چی زده؟http://upload7.ir/imgs/2014-02/02914225681076264891.png
بچه ها سئوال 36 مگه 1 نمیشه؟؟؟
37 1 نمیشه؟؟؟
چرا 36--1 37----1 مگه چی زده؟
لطفا جواب بدید !!؟بچه ها امروز از ظهر رفتم خونه دوستم الان برگشتم اوووم
اگه خمش خواسته که بیشترین در وسط تیر و به سمت طرفین کم میشه......اگه برش منظورشه که احتمالا برشه تو وسط تیر صفره و به سمت تکیه کاهها زیاد میشه و نسبت به نقطه وسط تیر متقارنهبچه ها این سوالو جواب بدین لطفامشاهده پیوست 193397