زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اگه نمیخونین پس چرا خلوته.....................................کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین؟:confused:

گردش تفریح خوشگذرونی :w35::w34:خیلی حال میده ، اونجوری وقتی فرصت کم باشه حرص خوندن داریم و بیشتر یاد میگیریم . فعلا استراحت کنید تا هفته دیگه شروع کنید به خوندن :w31::w33:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛

چون در هر بهار برايت گل مي فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هديه مي کند ..

به ياد داشته باش که پروردگار عالم با اين که مي تواند در هر جائي از دنيا باشد ،

قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهي چيزي بگوئي ، گوش مي کند ...

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چطور به خودمون امید بدیم:)

چطور به خودمون امید بدیم:)

زندگی هر یک از ما سرشار از فراز و نشیب های متعددی است که برخی از آنها با کمی تلاش حل می شود و برخی نیاز به وقت و انرژی بیشتری دارد.

هنگام عبور از گردنه های دشوار زندگی لازم است به خودمان انرژی و امید بدهیم. وجود و همراهی دوستان، آَشنایان ، خانواده و همسر بسیار خوب و ضروری است اما حقیقت این است که بهترین راهنما وکسی که در این مسیر می تواند به ما کمک کند خودمان هستیم.
در این گزارش به برخی راهکارها که خودتان می توانید به کار ببندید اشاره می کنیم:

1 - تغذیه
تغذیه مناسب و استفاده از مواد غذایی مفید یکی از مهمترین شیوه هایی است که به طور مستقیم در انرژی مثبت و امید به زندگی شما موثر است.
پرهیز از استعمال سیگار و مواد مخدر، پرهیز از مصرف الکل، افزایش فعالیت بدنی و ورزش منظم، جلوگیری از چاقی و اضافه وزن، کنترل استرس و فشار روانی، خوش بینی و تفکر مثبت و داشتن فعالیت مغزی، هفت راه مهم برای افزایش سلامت جسم و امید به زندگی است.

2 - آفریدن امید از درون
اميد آفرين معادل اميد بخش است، مايه ی اميدواری،و اميد بخشي به معناي اميدبخشنده، كسی يا چيزی كه اميدوار مي كند، اميدوار كننده. منظور ما از امید آفرین کسی که امید را می آفریند ممکن است در درون خودش امید را خلق کند، یا برای کسانی دیگر امیدوار کننده باشد.
منظور از اميد آفرينی يك حالت رواني هيجاني و شناختي است كه فرد حالت پيش بيني و انتظار وقوع رويداد خوب را دارد و ضمن احساس كارآيي و ثمر بخشی، فرد به این باور می رسد که می تواند بهتر از قبل به کارهایش رسیدگی کند و گرایشات رفتاری سازگار با حالات مثبت فوق را از خود بروز می دهد.

3 - هدفمندی
اگر در زندگی مان هدف داشته باشیم و بدانیم دوست داریم به کجا برسیم در افزایش امید به شدت تاثیر گذار است.

4 - باورمندی
اعتقاد به وجود خداوند به عنوان پروردگار هستی بخش و کسی که زندگی ما را در مسیر صحیح هدایت خواهد کرد. همچنین اعتقاد به وجود خدا در مسیر دستیابی به اهدافمان و یاری رسانی وی در موفقیت ما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

5 - قناعت
معمولا افرادی که در زندگی خود قانع هستند، دچار ناامیدی نمی شود. قناعت به این معنی نیست که فرد به قدری قانع باشد که دست از کار و کوشش برداشته و بگوید من از زندگی خود راضی هستم. به این معناست که اگر فردی به حداکثر نرسد ناامید نشود و قدر همانی که هست را بداند.

6 - کار و کوشش
فردی که دست از کار و کوشش بردارد، ناامیدی به سراغ او می‌آید. چه بسا افرادی که در رفاه زندگی و جزء اقشار پردرآمد جامعه هستند، هیچ امیدی نسبت به این زندگی ندارند؛ زیرا خود را برای به دست آوردن آن شی و یا خانه و ماشین به زحمت نمی‌اندازد و زندگی آنها به بن بست می‌رسد و می‌گوید: دیگر بهتر از این زندگی وجود ندارد و امید خود را از دست می‌دهند. اکثر آنهایی که دست به خودکشی می‌زنند، از اقشار مرفه جامعه هستند. در قرآن خداوند می‌فرماید« لقد خلقنا الانسان فی کبد؛ همانا انسان را در رنج و سختی آفریدیم».

افراد معمولا باید طوری زندگی کنند که همانطور که در آیات و احادیث اشاره شده است «به زندگی امیدوار باشید که گویا 100سال دیگر زنده هستید و اعمال خود و حساب آخرتتان را طوری انجام دهید که گویا فردا خواهید مرد.»

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...
کتاب جدید قبادیان رو هم ک معاصر ایران بود و دیشب خریدم 100 ص از 400 ص رو خوندم...و الان هر چی بپرسی اون قسمت رو کامل یاد گرفتم...خدایا شکرت....
از این فرصت من نهایت استفاده رو میکنم...

ایییی پویانه حسووووود...
فردا خدا بخواد بقیه معاصر ایران رو میخونم...
گویا زیبا شناسی خیلی مهمه به نظرتون اگه خوندنش مفیده برا درسها حتما تو برنامه و تایم استراحت بین درسهام بزارم و یه روخونی بکنمش...؟؟؟
یکی گفته بود هر سال 5 تا سئوال ارش میاد مجموع تاریخ و درک و منطر ...آره؟؟؟؟؟
من نبودم بههههههههههههههههههههه خدا ابراهیمههههههههههههههههههههههه:(

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی همه انسانها کافیست این نگاه را برایت آرزو میکنم …

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی همه انسانها کافیست این نگاه را برایت آرزو میکنم …

منم کم کم باید بار و بندیلم از این تاپیک جم کنم برم اخر هفته دیگه منم باید برم ...خیلی خوشحالم این مدت کنارتون بودم شاید کار مفید و مثبتی براتون انجام ندادم ولی سعی کردم کنارتون باشم
همتون بچه های گل من هستین و همیشه براتون دعا میکنم هرجا هستین دلاتون اروم و شاد باشه و تو زندگی به هرچی به صلاحتون و خیر برسید ..
دیگه زیاد حرف زدم ببخشید ولی میگن خدافظی باید زودتر انجام داد شاید لحظه آخر فرصتش پیش نیاد..
هر جا هستین دعای خیر من همراه همتون

خداحافظ همیشه سخت ترین کلمه است برای بازگفتن… بر لب که بیاید دیگر باید رفت !

امضا : خاله یاسمن (ساعت 7:38 بعدازظهر 16 بهمن 1392 تهران)

آخرین ویرایش:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب جدید قبادیان رو هم ک معاصر ایران بود و دیشب خریدم 100 ص از 400 ص رو خوندم...و الان هر چی بپرسی اون قسمت رو کامل یاد گرفتم...خدایا شکرت....

عزیزم برو قبلی هایی که خوندی رو مرور کن :w10: اینقد خودت رو اذیت نکن و وسواس نداشته باش حرص نخور خوب نیست به همینایی که خوندی قانع باش اینقد میخونی آخرش سر جلسه خدایی نکرده مغزت هنگ میکنه هاااا

ولی کاش اون کتاب معاصر کنارم بود الان چند تا سوال ازت میپرسیدم ببینم واقعا درسات رو خوب خوندی :w01:( اااای که چقدر بدم میومد تو بچگی میگفتیم خوندیم میگفتن برو کتابت رو بیار تا بپرسم :crying: خیلی حس بدی اونموقع بهت دست میداد :w15: یادش اصلا نه بخیر باشه :w15::w15:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه برو بشین مروراتو تموم کن دختر یعنی کسی که 1 ماه وقت داره نمیره سمت این کتاب تو یه هفته نمیشه...:surprised:
من تا آخربن لحظه دارم میخونم...و واقعا هم پشیمون نیستم...وقتی میدونم با خوندن اینها تاریخ رو میتونم راحتتر 50 به بالا بزنم خوب میخونم ک برسونمش 60....تازه من مرورمو مجدد از اول هفته شروع میکنم....

عزیزم برو قبلی هایی که خوندی رو مرور کن :w10: اینقد خودت رو اذیت نکن و وسواس نداشته باش حرص نخور خوب نیست به همینایی که خوندی قانع باش اینقد میخونی آخرش سر جلسه خدایی نکرده مغزت هنگ میکنه هاااا

ولی کاش اون کتاب معاصر کنارم بود الان چند تا سوال ازت میپرسیدم ببینم واقعا درسات رو خوب خوندی :w01:( اااای که چقدر بدم میومد تو بچگی میگفتیم خوندیم میگفتن برو کتابت رو بیار تا بپرسم :crying: خیلی حس بدی اونموقع بهت دست میداد :w15: یادش اصلا نه بخیر باشه :w15::w15:

عزیزم حرص ندارماااا...اما 10 تا سئوال کم نیست یعنی من قید اونو بزنم؟؟؟سال 88 10 تا سئوال بوده...خوب اینو نمیخوااام...

mitra2470

عضو جدید
توجه دقیق دانشجویان معماری به بنا !!!!

توجه دقیق دانشجویان معماری به بنا !!!!

این عکسو دیدم یاد خودمون افتادم
ی بار وسه درس معماری اسلامی رفتیم نارنجستان قوام و قبل از اینکه استاد بیاد همش مشغول عکس گرفتن توی اون قسمت پر از اینه اش بودیم:w11:.(اخه وقتی این همههههه اینه رو در و دیوار باشه ادم ذوق میکنه دیگه):w05::w05:
خلاصه استاد که اومد بسی حجالت زده شدیم:w41: چون که وقتی پرسید تو این 1 ساعت چی کار کردین دستاورد پربارمون رو بهش گفتیم و اونم نامرد کلی سوالای سخت سخت درباره اونجا ازمون میپرسید

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

این عکسو دیدم یاد خودمون افتادم
ی بار وسه درس معماری اسلامی رفتیم نارنجستان قوام و قبل از اینکه استاد بیاد همش مشغول عکس گرفتن توی اون قسمت پر از اینه اش بودیم:w11:.(اخه وقتی این همههههه اینه رو در و دیوار باشه ادم ذوق میکنه دیگه):w05::w05:
خلاصه استاد که اومد بسی حجالت زده شدیم:w41: چون که وقتی پرسید تو این 1 ساعت چی کار کردین دستاورد پربارمون رو بهش گفتیم و اونم نامرد کلی سوالای سخت سخت درباره اونجا ازمون میپرسید
ولى خداييش با همه اين حرفا من هرجايى رو كه از نزديك ديده م تو تاريخ فوت آبم! حتى با وجود اين پيچوندنا! :D خيلى تاثير داره! استاد معمارى جهانو معاصرمونم فرانسه درس خونده بود، همه جا رو ديده بود وقتى درس مى داد خيلى خوب بود!! فقط حضور غياب نمى كرد منم انگشت شمار رفتم سر كلاس!!! :biggrin:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یادمه یکی پرسیده بود دیوار جنوب بیشترین نورو تو چه ماهی میگیره و بین آذر و دی مونده بودیم

الان دیدم ص 28 کسمایی نوشته دیوارهای جنوبی بیشترین مقدار پرتو را در آذر ماه و کمترین مقدار را خرداد ماه دریافت میکنند

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا جواب بدید !!؟بچه ها امروز از ظهر رفتم خونه دوستم الان برگشتم اوووم

پیوست ها

• Screenshot_2014-02-05-12-28-45.jpg
    Screenshot_2014-02-05-12-28-45.jpg
    16.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها چطولین ؟ دیشب اینترنتم قاطی بود از صبم کلی کار داشتم دریغ از یه ساعت درس خوندن الان اومدم ببینم دنیا دسته کیه ؟ :D چقد صفحه اضافه شده ! این همه رو چطوری بخونم آخه ...:w00:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااام سلام بچه هااااااااااا...
خدایی خیلی چسبییییییییییییییییییییییییییییییییییید.......من که کلا از دیروز انقد بهم خوش گذشت و فقط استراحت بودم که اندازه 1000000000000000000000000روز گذشت.....
حس اینایی رو داشتم که قراره بمیرن بعد خدا بهشون فرصت دوباره می ده...اصلا یه وضیییییییییییییییییییییی

تقدیم به همتوووووووووووون:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

بچه ها من دعا می کنم همتون زیر 100 بشین تا من حداقل زیر 1000 بشم:biggrin::biggrin:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااام سلام بچه هااااااااااا...
خدایی خیلی چسبییییییییییییییییییییییییییییییییییید.......من که کلا از دیروز انقد بهم خوش گذشت و فقط استراحت بودم که اندازه 1000000000000000000000000روز گذشت.....
حس اینایی رو داشتم که قراره بمیرن بعد خدا بهشون فرصت دوباره می ده...اصلا یه وضیییییییییییییییییییییی

تقدیم به همتوووووووووووون:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

بچه ها من دعا می کنم همتون زیر 100 بشین تا من حداقل زیر 1000 بشم:biggrin::biggrin:
عین من...صب تا 12خوندم بعدش با دوستم رفتم خونشوننن انقد خوش گذشت نیم ساعت برگشتم اما از فردا باید بخونم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم توضیح واضح و علتش بود:biggrin:

ببین عزیزم اینجا تنش برشی رو تو مقطع عرضی و طولی تیر مقایسه کرده ...نکته اش اینجاست که تو تیر ساده هر چی در طول تیر از وسط به طرف تکیه گاه بریم تنش برشی بیشتر میشه و در وسط تیر تنش برشی صفره.....از طرف دیگه تو مقطع عرضی تیر تو تارخنثی تنش برشی ماکسیممه ودر بالا و پایین تیر صفره..بعد اینکه در قسمت وسط تیر ساده هم کلا تنش برشی حتی تو تار خنثی صفره
تو تیر گیردار هم که هر چی در طول تیر از سر آزاد به طرف تکیه گاه بریم تنش برشی بیشتر میشه مقطع عرضی هم که مث تیر ساده اس

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این سوالو جواب بدین لطفامشاهده پیوست 193397
اگه خمش خواسته که بیشترین در وسط تیر و به سمت طرفین کم میشه......اگه برش منظورشه که احتمالا برشه تو وسط تیر صفره و به سمت تکیه کاهها زیاد میشه و نسبت به نقطه وسط تیر متقارنه
یعنی جایی که خمش صفره برش ماکزیمم و برعکسه البته در تیر با تکیه گاه ساده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا