مشاهده پیوست 4.pdfمشاهده پیوست 3.pdf خوب بنا به درخواست دوستان یکبار دیگه ازمون دکترای 92 و 91 رو براتون گذاشتم

اینم لطف کنید..البته پاسخش گذاشتم تو این مشکل دارم که حلش کرده شده 5طبقه اما تو پاسخنامه زده 7طبقه..چرا؟مشاهده پیوست 193127مشاهده پیوست 193128
دستتون درد نکنه منم کلی دنبالش بودم . ولی یه چیزی ؛ ایناهم جواب ندارن ؛نه؟مشاهده پیوست 193123مشاهده پیوست 193125 خوب بنا به درخواست دوستان یکبار دیگه ازمون دکترای 92 و 91 رو براتون گذاشتم![]()
دوستان لطفا اینارو برام توضیح بدین البته ببخشید کیفیت عکسش کمهمشاهده پیوست 193124
دستتون درد نکنه منم کلی دنبالش بودم . ولی یه چیزی ؛ ایناهم جواب ندارن ؛نه؟![]()
جوابش میشه گزینه 3
جواب این سوالو با توجه ب کتاب زیبایی شناسی باید گفت... صفحش یادم نمیاد اما میدونم تو کتابش راجبه اینا ی چیزایی گفتهچرا 3؟؟؟ میتونی بگی چرا توشکل ج ود چهارتافضا داریم؟
جواب این سوالو با توجه ب کتاب زیبایی شناسی باید گفت
ج و د میشه 4 تا فضا چون کاملا گوشه نیستن و ی فضای کوچیکی ایجاد کردن پشت خودشون
سارا جونم تا جایی ک من میدونم تو باشگاه نداریم خخخخیکی از بچه ها لطف کرده بود لغتای 87-91 رو در آورده بود برای نرم افزار جی ممورایز!!!(فک کنم سجاد زحمتشو کشیده بود)
سالهای قبلیشو کسی نداره؟؟؟؟
ممنونش میشم یه عالمه![]()
همونجا ک نوشته نقل قولو اینا... اولین گزینه از سمت چپ رو روی هر پستی ک میخوای نقل قول ازش بگیری بزن... بعدش بزن رو نقل قول یکی از همون پستا ک اصطلاحا علامت گذاریشون کردیمرسی عزیزم ..یکی از دوستان شکلش گذاشت متوجه شدم
راستی چطوری چندتا نقل قول از پست ها میزاری ؟
اینم لطف کنید..البته پاسخش گذاشتم تو این مشکل دارم که حلش کرده شده 5طبقه اما تو پاسخنامه زده 7طبقه..چرا؟مشاهده پیوست 193127مشاهده پیوست 193128
دستتون درد نکنه منم کلی دنبالش بودم . ولی یه چیزی ؛ ایناهم جواب ندارن ؛نه؟![]()
آقا ما ایرانی هستیم 1 سالم وقت بدن باز نمیخونیم
ولی میبینم که بچه های باشگاه سخت مشغولن ......
من که از لحظه ای که فهمیدم تا الان هیچی نخوندم...![]()
گنبد قابوسبنایی با 2 کتیبه در بالا و پایین و نخستین بنای 2 پوسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم از دیروز نخوندم فقط دیشب یه آزمون زدم......![]()
اما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...آقا ما ایرانی هستیم 1 سالم وقت بدن باز نمیخونیم
ولی میبینم که بچه های باشگاه سخت مشغولن ......
ایییی پویانه حسووووود...خوب کاری کردی نخون عزیز نخون![]()
اما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...
کتاب جدید قبادیان رو هم ک معاصر ایران بود و دیشب خریدم 100 ص از 400 ص رو خوندم...و الان هر چی بپرسی اون قسمت رو کامل یاد گرفتم...خدایا شکرت....
از این فرصت من نهایت استفاده رو میکنم...
ایییی پویانه حسووووود...
فردا خدا بخواد بقیه معاصر ایران رو میخونم...
گویا زیبا شناسی خیلی مهمه به نظرتون اگه خوندنش مفیده برا درسها حتما تو برنامه و تایم استراحت بین درسهام بزارم و یه روخونی بکنمش...؟؟؟
یکی گفته بود هر سال 5 تا سئوال ارش میاد مجموع تاریخ و درک و منطر ...آره؟؟؟؟؟![]()