زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا جواب بدید !!؟بچه ها امروز از ظهر رفتم خونه دوستم الان برگشتم اوووم
1
3
1 توضیح این هم این که تا اینجا که من خوندم تو خرپا ما برش نداریم مگه این که اتصالات صلب باشن یا نیرو به مرکز تقاطع محور ها وارد نشه که خمش داریم و برش

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
36 میشه 2..رامکا میلگرد نیس که یه 10 سانتی متر بتن که پای قالب میریزن واسه درزبندی و نگهداشتن قالب تو یه فاصله مناسب

اما این پس چیه؟؟؟من این تعریف رو خوندماااا؟؟؟؟
رامکا میلگرد هایی است که در اطراف شبکه میلگرد ستون در پایین ترین نقطه ( روی سقف ) می گذارند تا بدین وسیله محل قرار گیری قالب بتن مشخص گردد .

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رامکا رو زیر پای ستون میزارن برای قالب بندیه یه میلگرد شماره پایین که خودشون اندازه اش رو درست میکنن از طرفین وقتی بتن ریزی شد این ضخامت بتن روی میلگردها رو که باید در طرفین یه اندازه باشه رو دقیق اجرا کرده باشن

arefeh

کاربر ممتاز
رامکا رو زیر پای ستون میزارن برای قالب بندیه یه میلگرد شماره پایین که خودشون اندازه اش رو درست میکنن از طرفین وقتی بتن ریزی شد این ضخامت بتن روی میلگردها رو که باید در طرفین یه اندازه باشه رو دقیق اجرا کرده باشن

خوب الان پویان بتن میشه یا میلگرد؟؟؟سئوالهای منو جواب میدی لطفا؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب الان پویان بتن میشه یا میلگرد؟؟؟سئوالهای منو جواب میدی لطفا؟؟؟
36- 4 فک کنم من دیدم که آجر آهک داشته باشه که باعث ترکیدن آجر هم میشه و شوره هم واسه اونه
بزار اینجوری بگه ....ما میلگرد گه میبندیم خوب یه چند سانت 4 سانت مثلن از طرفین ستون تو اجرا داخل تره دیگه خوببرا ستون 40 سانتی ما میلگرد بستیم شده 32 سانت خوب حالا میخایم قالب بندی کنیم به اون میلگرد اصلیا یه میلگرد به اندازه 40 سانت میبندن که از هر طرف 4 سانت میاد بیرون بعد قالب که میخان ببندن قالب ها رو میچسبونن به نوک این میلگرد و پین ها رو میزنن و بتن ریزیمیکنن

ghavami.f

عضو جدید
http://upload7.ir/imgs/2014-02/02914225681076264891.png
بچه ها سئوال 36 مگه 1 نمیشه؟؟؟
37 1 نمیشه؟؟؟

سوال 36:
رامکا عبارتست از قالبهای نواری به ارتفاع10 سانتیمتر که جهت قالب گذاری و قالب برداری سریعتر و اسانتر قالب تونلی در مسیر حاشیه پایینی دیوار و قبل از ان گذاشته ؛ بتن ریزی و قالب برداری میگردد.

بدین صورت که ابتدا آرماتور های انتظار دیوار اجرا شده سپس قالب های رامکا در امتداد مسیر دیوار ها بسته شده و پس از بتن ریزی و قالب برداری رامکا ؛ آرماتور بندی دیوار ها در امتداد میلگردهای انتظار ادامه می یابد.(بتنریزی هر طبقه با رامکای طبقه فوقانی بصورت یکپارچه اجرا میشود)

سوال 37 هم :شوره یا سفیدک به خاطر وجود گچ در اجره -چون میزان زیاد اهک تو اجر موجب الونک زدن میشه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینها رو جواب میدید؟؟؟!!
31) 3 میشه؟
32)1؟
33)2؟؟؟گزینه 3 باید به جا 4 سانتی مینوشت 5 سانت؟
اونهای دیگه هم ک مشخصه
34)3
35)1
38)1
39)4
درسته دیگه؟؟؟
31-3
32-1میشه
33-2آره الان دیدم 5 سانته
35 چرا 3 نمیشه؟
رامکا تو کاب من نوشته بتن پای قالب

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر دو تا رو 2 زده؟؟؟؟!!!! الان من چجوری بفهمم بقیه جوابها چیه؟؟؟درست گفته یا نه؟؟؟:razz:

به ضرس قاطع میگم 36 میشه 2 خیالت راحت دیگه صغرا کبرا هم نخا بچینم برو بشین با خیال راحت درستو بخون

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکات جدید!
در ستون و تیر هم خمش داریم و هم فشار ولی در تیر خمش قالبه.در ستون هم فشار و نیروی محوری حرف اولو می زنه ولی باید ستون از خمشی که نیروی برون محوری تولید می کنه ، مصون بماند.
پل ها یا معلقند یا طره ای لوله خرپایی با تیر گربر یا متکی بر کابلند.مثلا پل دوقوسی فولادی معلق می شه پل کارون 4.پل کابلی میشه پل پارک وی.
دکل پل ها یا می تونن خرپا دو بعدی باشن یا خرپا 3 بعدی یا قاب ویرندل یا مقطع فولادی مثل لوله و 6 ضلعی و 8 ضلعی و... یا از بتن باشن که اونم می تونه پیش تنیده یا پس کشیده یا ساده باشه.
تو درز انقطاع در دیتیل کف از مقاطع پلاستیکی هم استفاده می شه.تفلون یا نئو پرن.
میزان افتادگی در یک تیر انتگرال انتگرال خمشه.d

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولى خداييش با همه اين حرفا من هرجايى رو كه از نزديك ديده م تو تاريخ فوت آبم! حتى با وجود اين پيچوندنا! :D خيلى تاثير داره! استاد معمارى جهانو معاصرمونم فرانسه درس خونده بود، همه جا رو ديده بود وقتى درس مى داد خيلى خوب بود!! فقط حضور غياب نمى كرد منم انگشت شمار رفتم سر كلاس!!! :biggrin:

اره واقعا من هم هر جا را دیدم خوب میتونم جواب بدم ، به به میبینم همه معمارا مث هم هستن راستش من هر استادی حضور غیاب نمی کرد کلاسش فقط همون جلسه اول میرفتم حال میداد تازه کلاس 8صبح هم نمی رفتم اخه ادم عاقل 8توی سرما میره سر کلاس ،معلومه که خب میگیره میخوابه توی تختش:biggrin:

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا ابرام ex نکنین این کارو خوب این وقت شب چه خاکی به سرم بریزم
جواب بدیدUntitled.jpg

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز! اینجا تایپیک زمان بندی کوتاه مدت مطالعه ارشده! با قهوه خونه:smoke: اشتباه نگیرید!:biggrin::biggrin::biggrin:
از اول هم قهوه خونه بود!
اسم تاپیک عوض شد.
قهوه خانه عارفه و شرکا!http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w25.gif

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام کجاییییییییییییییی؟
این متدین 2 تازه رو بخونم خوبه یا اون قدیمیه رو؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا