زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بترکه این مرکز ک ازبس رفتم چک کردم خسته شدم......... من کارناممو موووووووخوووووااااااام خخخخخ

آخییییش... ایران تموم شد
هند هم الان تمومید
پیییش ب سوی چیییییییییین
خوش بحالت من درس نخوندم امروز
سماته جپوون خوش اومدی

mitra2470

عضو جدید
بترکه این مرکز ک ازبس رفتم چک کردم خسته شدم......... من کارناممو موووووووخوووووااااااام خخخخخ

آخییییش... ایران تموم شد
هند هم الان تمومید
پیییش ب سوی چیییییییییین
مثل من:razz:
بس که رفرش زدم به این نوارای آبیش آلرژی گرفتم.ولی فک نکنم امشب بذارن دیگه.:mad:

• Like
واکنش ها: imah

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدی سماااااانه.....:gol::heart::love:
:love: :redface:

سلام سمااااانه پس کجایییییی؟خدارو شکر حداقل زبون مادری یادت نرفته!!!!!
بازگشت غرورآفرینتو به باشگاه تبریک می گم!!!
:w15: :love:
هولا هولا عچقم اوووووووووووومد
عچقمممممممممممممممممممممممم ! :love:
سلام سمانه جان خوش اومدی
والا دوستان دو این دو هفته باقی مونده رو اوردن به دوپینگ کردن :cry:
ماشالا همه هم تو این زمینه وارد هستن میبینی تو رو خدا:biggrin:
مثكه ما هم بايد بزنيم تو همين راه! خخخخخخخ
خوش اومدی:gol: ...جات خالی بود:D
مچكرمممممم! خخخخخخ

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل من:razz:
بس که رفرش زدم به این نوارای آبیش آلرژی گرفتم.ولی فک نکنم امشب بذارن دیگه.:mad:
خخخخخخخخخخ آره آبیشم بدجور تو چشم میزنه خخخخ
کاش پاسخنامه رو میدادن حداقل
:live:
عچقمممممممممممممممممممممممم ! :w45:
جووونم دخمله خجالتیه خودم خخخخخ

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم...خوبین همگی؟دلم براتون تنگ شده بووووود..ادم وقتی اینجا نیاد اصلا حس درس ند اره..ان شالا.. از فردا حتما میام باز اینجا و کنار دوستای گلی مثل شما ها این روزهای اخر رو() سپری می کنیییییییییییییییییییییییییییم..
بچه ها یه درخواست کمک و راهنمایی شدییییییییییید...من امروز ازمون مرکز رو که دادم خیلی با سوالات تاریخ مشکل د اشتم و همین طور سایه و پرس پکتیو درک..میشه راهنماییم کنین چطور می تونم ضعفم رو جبران کنم؟تاریخ تقریبا همه ی مطالب رو خوندم ولی همش شک داشتم بین جوابا..درک هم کلا از ترس منفی شدن درصدم جر ات جواب دادن نداشتم..ممنون می شم مثل همیشه که بهترین راهنمایی هارو می دین کمکم کنین....کلی گل برای همتووووووووووووووووووووووووووووووون:gol:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
:love: :redface:

:w15: :love:

عچقمممممممممممممممممممممممم ! :love:

مثكه ما هم بايد بزنيم تو همين راه! خخخخخخخ

مچكرمممممم! خخخخخخ
عزیزم خیلی خوشحالمون کردی ک اومدی...اینجا سئوال میزاشتم بچه ها اصلا بلد نبودن ج بدن...جات خیلی خالی بود...اینها هیچ گدومشون قبول نمیشن ...چون سئوالهای منو ج ندادن:D

mh.memar

عضو جدید
بچه ها میشه لطف کنید سوالات امروز آزمون مرکز معماری رو بگذارید.یک دنیا ممنون میشم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز یک آن هر چی خوندم فراموش شد........نمودارارو فوت آب بودم سختترین مسائلو حل میکردم ولی امروز هنگ کردم..درکش از بار اول هم برام سختتر بود.........................نمیدونم چم شد....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم...خوبین همگی؟دلم براتون تنگ شده بووووود..ادم وقتی اینجا نیاد اصلا حس درس ند اره..ان شالا.. از فردا حتما میام باز اینجا و کنار دوستای گلی مثل شما ها این روزهای اخر رو() سپری می کنیییییییییییییییییییییییییییم..
بچه ها یه درخواست کمک و راهنمایی شدییییییییییید...من امروز ازمون مرکز رو که دادم خیلی با سوالات تاریخ مشکل د اشتم و همین طور سایه و پرس پکتیو درک..میشه راهنماییم کنین چطور می تونم ضعفم رو جبران کنم؟تاریخ تقریبا همه ی مطالب رو خوندم ولی همش شک داشتم بین جوابا..درک هم کلا از ترس منفی شدن درصدم جر ات جواب دادن نداشتم..ممنون می شم مثل همیشه که بهترین راهنمایی هارو می دین کمکم کنین....کلی گل برای همتووووووووووووووووووووووووووووووون:gol:
سلوم سلوم
عزییییییزم
تاریخ ک هیییچ درمونی جز مرووووووووووور نداره متاسفانه
درک هم ک ....... من خودم خخخخخخخخخ
بچه ها کمک کنیییییییید

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارنامه اعمالتون نیومد بچه های مرکز...
اگه کسی سوالای ایوانخانه امسال رو گیر آورد من میخرم ازش دهنمون سرویس شد از بس گفتیم
اگه کسی میخواد ثبت نام کن مرکزو که بچه ها میزارن حداقل ایوانخانه شرکت کنین که سوالای اونم بزنیم.من شهرمون نداره وگرنه حتما گیر می آوردم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز یک آن هر چی خوندم فراموش شد........نمودارارو فوت آب بودم سختترین مسائلو حل میکردم ولی امروز هنگ کردم..درکش از بار اول هم برام سختتر بود.........................نمیدونم چم شد....

فک کنم اثر دودای توی باشگاه بود :D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارنامه اعمالتون نیومد بچه های مرکز...
اگه کسی سوالای ایوانخانه امسال رو گیر آورد من میخرم ازش دهنمون سرویس شد از بس گفتیم
اگه کسی میخواد ثبت نام کن مرکزو که بچه ها میزارن حداقل ایوانخانه شرکت کنین که سوالای اونم بزنیم.من شهرمون نداره وگرنه حتما گیر می آوردم
نه نیومد
مردم از بس چک کردم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها با این درصدا رتبه چن میشه به نظرتون
زبان30
فن 60
تاریخ 40
درک معماری 40
منظر 40

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال 2:1
سوال 3:2 خانه ای به شکل دونات با پوسته سخت که امکان دید به منظر بالای داره با حلقه فشاری.جملات کتاب یا جزوه سیستم های ساختمانی آینده.
پر شده از هوا نیست!فکر کنین پرشده از هوا باشه، بهتون یه عکس با لوازم توش رو دادم ، یعنی مقیاس داره و سازه به اون کوچیکی حتما پوسته بتنی مسلح شدست .سازه متکی بر هوا حتما بزرگه و پر شده از هوا هم بزرگتر از اون.اونایی که پر شده از هوا رو زدین ،پارچه یا پوشش دو لایه تون رو می تونین پیدا کنین؟عایا؟
:surprised:
به عکس دقت کنین خیلی چیزها یاد می گیرین.
سوال 1:3گنبد کیهانی ماندلاست.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی حس الانت چیه؟؟؟؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال 3:2 خانه ای به شکل دونات با پوسته سخت که امکان دید به منظر بالای داره با حلقه فشاری.جملات کتاب یا جزوه سیستم های ساختمانی آینده.
پر شده از هوا نیست!فکر کنین پرشده از هوا باشه، بهتون یه عکس با لوازم توش رو دادم ، یعنی مقیاس داره و سازه به اون کوچیکی حتما پوسته بتنی مسلح شدست .سازه متکی بر هوا حتما بزرگه و پر شده از هوا هم بزرگتر از اون.اونایی که پر شده از هوا رو زدین ،پارچه یا پوشش دو لایه تون رو می تونین پیدا کنین؟عایا؟

من به نمی باشدش دقت نکرده بودم :)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من سوال 2 فک کردم میگه صحیح می باشدواسه همین زدم 1:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا