چرا هیشکی توجه نمیکنه : ((( کسی این سوال رو تو کنکور دیده یا منبعی؟میشه منبع بگید یا اگه سواله کنکوره برا کودوم سال ؟ البته لطفا
یواش یواش دارم به چبزایی که میخونم شک میکنماون از کاخ هترا ، اینم از این . چون من این جمله رو عینا تو جزوم نوشتم که در خدمت تفکر نیس !!!!
من فک کردم رنگه..............رنگ زیاد نمیبینیم تو مصرچرا هیشکی توجه نمیکنه : ((( کسی این سوال رو تو کنکور دیده یا منبعی؟
اخه مگه اصلا معماریه مصر معماریه رنگیه؟؟؟؟؟حالا من بحثم سر اون جمله ایه که عینا تو جزوم هستمن فک کردم رنگه..............رنگ زیاد نمیبینیم تو مصر
333333جلف بازی بسه یه سوال مشت بپرسم ازتون حال کنین؟پایداری سازه خرپای فضایی بر اساس .....................و قاب فضایی بر اساس.....................آنها حاصل میگردد1-اتصالات مفصلی - اتصالات صلب و خمشی2-نیروهای خمشی اعضا.-شکل هندسی3-شکل هندسی- اتصالات صلب و خمشی4-تکیه گاه-ضخامت
333333333جلف بازی بسه یه سوال مشت بپرسم ازتون حال کنین؟پایداری سازه خرپای فضایی بر اساس .....................و قاب فضایی بر اساس.....................آنها حاصل میگردد1-اتصالات مفصلی - اتصالات صلب و خمشی2-نیروهای خمشی اعضا.-شکل هندسی3-شکل هندسی- اتصالات صلب و خمشی4-تکیه گاه-ضخامت
تو رو خدا هر کی اگه منبعی میدونه ازش بگه یا اگه میدونه کودوم سواله کنکوره ؛ خیلی مهمه برام چون دارم نسبت به نوشته هایی که چند ماه جمع کردم بی اعتماد میشممن فک کردم رنگه..............رنگ زیاد نمیبینیم تو مصر
بهناز جان بچه های اینجا خیی فعالن و منابع مختلف میخونن.تا حالا بارها به تناقض رسیدن سر موردهایی که جواباشم فعلا بی نتیجه مونده.اعتماد کن به خونده هات و مرورشون کن...............تو رو خدا هر کی اگه منبعی میدونه ازش بگه یا اگه میدونه کودوم سواله کنکوره ؛ خیلی مهمه برام چون دارم نسبت به نوشته هایی که چند ماه جمع کردم بی اعتماد میشممخصوصا که طراحش نمیدونم کودوم یکی از بچه ها بود ؛ با اطمینان گفت گزینه 1
![]()
چرا هیشکی توجه نمیکنه : ((( کسی این سوال رو تو کنکور دیده یا منبعی؟
جلف بازی بسه یه سوال مشت بپرسم ازتون حال کنین؟
پایداری سازه خرپای فضایی بر اساس .....................و قاب فضایی بر اساس.....................آنها حاصل میگردد
1-اتصالات مفصلی - اتصالات صلب و خمشی
2-نیروهای خمشی اعضا.-شکل هندسی
3-شکل هندسی- اتصالات صلب و خمشی
4-تکیه گاه-ضخامت
#110آزمون های مرکز دانلود میکردم ولی آزمون اول پاسخ نامه اش نی / آزمون دوم اصلا نی / آزمون چهارم سوالات نی / آزمون پنچ ام پاسخنامه نی / و ششم اصلا نی یک انسان نیکو کار خیر اندیش خیر خواه اینارو به من برسونه لفن
ممنون از کسایی که جواب دادن
![]()
اينجا كجاست؟؟ من كيم؟؟ چه دودى همه جا رو گرفتهههه!!!!!
كى الهام منو اذيت كرده؟!؟؟
چقد همه جا فرق كرده!! احساس غربت مى كنم!
پ.ن: كار و درس با هم در منافات كاملن، اينو از من داشته باشين!!!![]()
كار و بدبختى و بيچارگى! دنبال يه لقمه نون!!!سلام سمانه چه عجب کجایی تو؟
![]()
![]()
هولا هولا عچقم اوووووووووووومد![]()
![]()
پس چرا مرکزمعماری کارنامه مون نمیذاره
کارنامه بمونه پیش خودشون! من درک نمی کنم چرا پاسخ نامه ازمونو نمیذارن چک کنیم سوالــها رو !![]()
از بس آدم های بی مسئولیتی هستن
تو رو خدا هر کی اگه منبعی میدونه ازش بگه یا اگه میدونه کودوم سواله کنکوره ؛ خیلی مهمه برام چون دارم نسبت به نوشته هایی که چند ماه جمع کردم بی اعتماد میشممخصوصا که طراحش نمیدونم کودوم یکی از بچه ها بود ؛ با اطمینان گفت گزینه 1
![]()
![]()