زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا دلت پرره؟؟؟:cry:من ک چیزی نگفتم...اصلا من کلا دیگه هیچی نمیگم...هر کسی یه کتابی خونده یه نظری داره یه چی میگه...منم تووو اون چند تا کتابی ک خوندم این چند تا چیز رو دیدم و گفتم همین...
دیگه هم بیخیال...با این سئوالها هممون ذهنمون درگیر میشه و استرس میره بالا...حالا من ک استرس ندارم نشدم میرم آزاد...فقط کتابو برا علاقه میخونم و ولاغیر...
همه دوستان موفق باشند...
ما رفتیم شاید جسته گریخته اومدیم...ولی از فردا درگیر بعضی مشکلات خونوادگی هستیم...نمیخوام خدایی نکرده فکرم بهم ریخته...کسی از دوستان از من دلخور بشن..
ایشالله همتون این مدت باقیمانده رو خیلی خیلی خیلی خوب پیش ببرید...
دوستتون دارم...و آرزوی موفقیتتون رو میکنم...
شب دوستان همگی آیس پکی:smile:
خخخخخخخخ دلم از این نت پره ک جوووون نداره لامصب امشب
میخوام جزوه آپ کنم خوووووووووووو بوووخووووووودااااااااا
نه بابا.. تشکرام تمومیده بود.... وگرنه دل پرم کووجا بود دخمل
خخخخخخخ مشکل خونوادگی؟؟؟ چ تفاهمی
منم میخوام شووور کنم ... اینم حسابه دگ ؟؟ خخخخخخخخ
ذهنم درگیره شوورووو نهارو خخخخ
نه شوخی کردم گلم
ایشالا هرجا هستی موفق باشی
بعدشششششم... آزاد چیه .. همون دولتی ایییشاااالاااااااا
شبت شوکولاتی خخخخ

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خودم راضی نیستم هر وقت جدول معمارباشی میبینم حس میکنم با این درصدا از دانشگاهی که میخوام قبول نمیشم شاید من یه سال دیگه هم بشینم بخونم :wallbash:
لعنت به هر چی منظر و درک :w06:

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
در خواست آزمون 6 مرکز معماری

در خواست آزمون 6 مرکز معماری

کل تاپیک مطالعه گروهی گشتم آزمون 6 مرکز نیس :w01:آی مردم یکی اینو اینجا آپ کنه
ببخشید ترو خدا زحمته
خوبی از شما
ممنون:gol:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش بحالت من درس نخوندم امروز
سماته جپوون خوش اومدی
:love:
عزیزم خیلی خوشحالمون کردی ک اومدی...اینجا سئوال میزاشتم بچه ها اصلا بلد نبودن ج بدن...جات خیلی خالی بود...اینها هیچ گدومشون قبول نمیشن ...چون سئوالهای منو ج ندادن:D
به خدا عارفه!!!! اصن خودم و خودت و نيكى مى ريم شهيد بهشتى بعد ميايم اينجا واسه اينا دست تكون مى ديم! خخخخ الى هم كه اصفهان مى خواد، وقتايى كه من مى رم خونه با الى واسه بقييه دست تكون مى ديم! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلام سمانه نه خسته یعنی الان پسرای پیج باید برن تو افق محو بشن که دنبال یه لقمه نون نیستن دیگه
نخيرم ! شما كه دارى قله هاى علم و دانشو در مى نوردى بابا پويان جان! قراره يه رقمى شى ما پز بديم باهات! افق كجا بود. :gol:
خدا شاهده من هیچوقت ادعایی نداشتم
اگه جوابی دادم جسته و گریخته .. طبق چیزایی بود ک دیده بودم این ور و اونور
منم خودم چند باری گفتم ک صفحه ی فلان کتاب احتمالا غلطه طبق فلان کتاب جدیدتر
از این سوالها نمیدن... دقت کنی پویان گفته بود اینا سوالیه ک ذهنشو درگیر کرده.. مثه رفع اشکال
ما هم ک با هم بحث و جدلی نداریم ک
گور بابای درسو کنکور
چشم... از این ب بعد من ساکتم

حالا چرا دلت پرره؟؟؟:cry:من ک چیزی نگفتم...اصلا من کلا دیگه هیچی نمیگم...هر کسی یه کتابی خونده یه نظری داره یه چی میگه...منم تووو اون چند تا کتابی ک خوندم این چند تا چیز رو دیدم و گفتم همین...
دیگه هم بیخیال...با این سئوالها هممون ذهنمون درگیر میشه و استرس میره بالا...حالا من ک استرس ندارم نشدم میرم آزاد...فقط کتابو برا علاقه میخونم و ولاغیر...
همه دوستان موفق باشند...
ما رفتیم شاید جسته گریخته اومدیم...ولی از فردا درگیر بعضی مشکلات خونوادگی هستیم...نمیخوام خدایی نکرده فکرم بهم ریخته...کسی از دوستان از من دلخور بشن..
ایشالله همتون این مدت باقیمانده رو خیلی خیلی خیلی خوب پیش ببرید...
دوستتون دارم...و آرزوی موفقیتتون رو میکنم...
شب دوستان همگی آیس پکی:smile:
عشقاى من با هم دوست باشين تو رو خدا! مشكل زياد خوندنه، زياد كه مى خونيم نكته سنج تر ميشيم اينام كه ماشالا هيچ كدوم با هم تفاهم نداشته ن! والا!! مثلن سر هترا من در نهايت احساس كردم نظرم به نظر زارعى نزديك تره! خخخخخخ ولى در نهايت از اين سوالا تهش يكى بياد! حرص نداره! عشق صفا صميميت محبت ايناس كه مى مونه! بهله! :love:
از خودم راضی نیستم هر وقت جدول معمارباشی میبینم حس میکنم با این درصدا از دانشگاهی که میخوام قبول نمیشم شاید من یه سال دیگه هم بشینم بخونم :wallbash:
لعنت به هر چی منظر و درک :w06:
نفيسه جون خدايى الان ديگه وقتش نيس برى اون جدولو ببيني. تو كه تركوندى بابا. حرص الكى نخور. :love:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها پاسخ نامه آزمون نیومد؟؟؟؟کارنامه هاتون چی؟؟؟؟؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
كارنامه رو دادن. كسي كه دسترسي داره لطفا باسخنامه رو براي دوستان بزاره. من با كوشي اومدم نمي تونم. اميدوارم حرفامو بفهمين اخه p و g و ch ندارم :))
زبان ٧٠
فن ٢٨
تاريخ ٣٥
درك ٣٥
منظر ٣٠
رتبه ٧٢
:( كلا خيلي ناراحتم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
كارنامه رو دادن. كسي كه دسترسي داره لطفا باسخنامه رو براي دوستان بزاره. من با كوشي اومدم نمي تونم. اميدوارم حرفامو بفهمين اخه p و g و ch ندارم :))
زبان ٧٠
فن ٢٨
تاريخ ٣٥
درك ٣٥
منظر ٣٠
رتبه ٧٢
ناراحتم يعنى چى!!! بشين درست ارزيابى كن غلطاتو نكاتشو ياد بگير، تو آزمون غلط داشته باشى، يعنى اون غلطا رو تو كنكور تكرار نمى كنى! :D ( هى غلط غلط كردم انگار دارم فحش مى دم. :D )
بدو بدو. نااميدى و ناراحتى هم ممنوع! تنهايى بهشتى رفتن كه حال نميده! خخخخخخخخ
روحيه رو ببين و عبرت بگير! :D

پ.ن : داره برف مياد و من خجسته م! خخخخخخخخخ

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبان ٧٠
فن ٢٨
تاريخ ٣٥
درك ٣٥
منظر ٣٠
رتبه ٧٢
عیب نداره نیکی تو زبان برگ برندته................نقاط ضعفتو پیدا کن روش کار کن
کسایی که کارنامشون اومده مثل سری قبل فک کنم رو کارنامشون باشه کلید سوالا....الهااااااااااام کجایی

mh.memar

عضو جدید
سوالات و پاسخنامه آزمون 6 مرکز معماری

کل تاپیک مطالعه گروهی گشتم آزمون 6 مرکز نیس :w01:آی مردم یکی اینو اینجا آپ کنه
ببخشید ترو خدا زحمته
خوبی از شما
ممنون:gol:

پیوست ها

• Memari - Answer 06.pdf
    854.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Memari - Question 06.pdf
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:whistle:
:w15::w15::w15::w15::w15::w15:
خخخخخخخخ
یعنی خوشم میاد از خودم
زبان 25
فن48.9
تاریخو نمیییگم خخخخخ
:w15:
درک 46.6
منظر 30
باباهم بالا سرم و غر غر غر غر ک این چ وضعشه
:w15::w15:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عیب نداره نیکی تو زبان برگ برندته................نقاط ضعفتو پیدا کن روش کار کن
کسایی که کارنامشون اومده مثل سری قبل فک کنم رو کارنامشون باشه کلید سوالا....الهااااااااااام کجایی

سجی جان درکدام مسجد انواع ترمبه ها اجراشده مطمنی مسجد جامع شیراز و اصفهان نیس؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماریه مصر رنگ داره؟معماریه با رنگه یا بدون رنگ؟
یکی ام اینکه معماری مصر در خدمته تفکر بوده؟
من همش فكر مى كردم كه رنگ نداره.. ولى تو زارعى نوشته فضاهاى داخلى و ستونا و اينا پر از نقاشى با رنگاى زنده س. ولى از يه طرف بيرونش كه رنگ نداره و مانيومنتاله! در خدمت تفكرو هم آخه ميشه همه جور تفسيرش كرد، عين عبارتشو من نديده م جايى. كلم ميشه اينجورى گفت كه معمارى اى كه براساس يه ايدئولوژى يا جهان بينى خاصيه ( كه تو مصر ميشه جاودانگى و زندگى بعد از مرگ) در خدمت تفكره به هرحال، تا در خدمت زندگى و براساس نيازاى عملى آدما. و اگه مثلن با مينوس يا ميسن مقايسه كنى اونا معمارى قالبشون كاخه و كاخا براساس نياز شكل گرفتن و در خدمت ايدئولوژى خاصى نيستن، ولى در كل سوال دوپهلوييه، چون بالاخره همه معماريا به يه تفكرى خدمت مى كنن ديگه!!!

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
:whistle:
:w15::w15::w15::w15::w15::w15:
خخخخخخخخ
یعنی خوشم میاد از خودم
زبان 25
فن48.9
تاریخو نمیییگم خخخخخ
:w15:
درک 46.6
منظر 30
باباهم بالا سرم و غر غر غر غر ک این چ وضعشه
:w15::w15:
رتبت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دركتو خيلي خوب مي زني. من موندم منظر جرا اينجوري شد. من فكر كردم خيلي اسون بود و بالا زدم ولي نه. تاريخو من خيييييلي بد زدم :((((((

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهنااااز :w22: در خدمت تفکر یعنی چی ! چطور معماری در خدمت تفکر قرار میگره بعدشم آدمای 20.0000 سال قبل یا خدا براشون مهم بوده یا شاه تفکر از دوران رنسانس با فلسفه اومانیسم اینا .. وارد هنر میشه
نفيسه گزينه هاى يه سوال بود اين. :(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیرلفظی نکنه میخوای؟؟؟؟؟؟آررررررررررررررررررررره:w02:
کلید سوالارو کارنامه س؟؟؟
خخخخخخخخخ لابد از تو خخخخ
آره هست اما من نتم سرعتش کمه باز نتونستم پاسخنامه بگیرم فقط کارنامه
رتبت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دركتو خيلي خوب مي زني. من موندم منظر جرا اينجوري شد. من فكر كردم خيلي اسون بود و بالا زدم ولي نه. تاريخو من خيييييلي بد زدم :((((((
با افتخاااار تماااااااام 157
با این زبانم من میرم علی آباد کتول خخخخخخخ
درک رو هم یکی از دوستای گلم کمکم کرد این آزمون خوب شد

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
گند زدم به آزمون خیلی تاریخش سخت بود نه؟یا فقط برای من سخت بود
کلا ناامید شدم و استرسم بیشتر شد:cry: پاسخ نامشومیزارید ببینم چه دسته گلی زدم به آب:(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخ لابد از تو خخخخ
آره هست اما من نتم سرعتش کمه باز نتونستم پاسخنامه بگیرم فقط کارنامه

با افتخاااار تماااااااام 157
با این زبانم من میرم علی آباد کتول خخخخخخخ
درک رو هم یکی از دوستای گلم کمکم کرد این آزمون خوب شد
بيا و توام دوست گل من باشو به من كمك كن تو درك! خخخخخخخ يا دوست گلتو به ما ها هم معرفى كن! :D

3ehn4z!

عضو جدید
نفيسه گزينه هاى يه سوال بود اين. :(

به نظر من که اصلا معماریه رنگ نبوده معماریه رنگ مثلا میشه اخرای ایران ، صفویه یا چه میدونم جایی که کلی رنگ باشه تو نماش . فکر نمیکنم ملاک هم معماریه داخلیش باشه . اینجوری نگاه کنیم همه جا رنگ داره حتی مینوس تو کاخاش !!!!
باز به نظرم اصلا در خدمته تفکر هم نبوده . عین این جمله رو نوشتم خودم تو جزوم
خیلی ذهنمو درگیر کرده.دیروز کل کتاب و ازمونارو براخاطر این جمله گشتم که بفهمم از کودوم جزوه ی لامصبی این جمله رو در اوردم.یعنی اگه اشتباه باشه دیگه جزوه هامو نمیخونم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من که اصلا معماریه رنگ نبوده معماریه رنگ مثلا میشه اخرای ایران ، صفویه یا چه میدونم جایی که کلی رنگ باشه تو نماش . فکر نمیکنم ملاک هم معماریه داخلیش باشه . اینجوری نگاه کنیم همه جا رنگ داره حتی مینوس تو کاخاش !!!!
باز به نظرم اصلا در خدمته تفکر هم نبوده . عین این جمله رو نوشتم خودم تو جزوم
خیلی ذهنمو درگیر کرده.دیروز کل کتاب و ازمونارو براخاطر این جمله گشتم که بفهمم از کودوم جزوه ی لامصبی این جمله رو در اوردم.یعنی اگه اشتباه باشه دیگه جزوه هامو نمیخونم
به خاطر يه سوال نه وقتتو هدر بده نه ذهنتو درگير كن از من ميشنوى. جزوه هاتم از كتابا جمع كردى، الكى كنارشون نذار. يه همچين سوالى فوقش يكى بياد، نمى زنى. خيلى از سوالا مال نزدنه. جدى مى گم. اگه جو نگيره آدمو و غلط نزنه خيلى مهمه. اشتباه ترين كار واسه الان اينه كه نسبت به خونده هات بى اعتماد شى. ديگه از ما گفتن خواه پند گير خواه ملال. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خاطر يه سوال نه وقتتو هدر بده نه ذهنتو درگير كن از من ميشنوى. جزوه هاتم از كتابا جمع كردى، الكى كنارشون نذار. يه همچين سوالى فوقش يكى بياد، نمى زنى. خيلى از سوالا مال نزدنه. جدى مى گم. اگه جو نگيره آدمو و غلط نزنه خيلى مهمه. اشتباه ترين كار واسه الان اينه كه نسبت به خونده هات بى اعتماد شى. ديگه از ما گفتن خواه پند گير خواه ملال. :)
دقیقا موافقم منم این پستارو ک اختلاف نظر زیاد هست نمیخام ب این دلیل ک اولا انشالاه نیاد و ثانیا ی سوال ک نمیزنم مهم نیست ک چ سوالایی رو درست بزنی منظورم اینه ی سوال ب سوال دیگه ارجحیت و ارزش نداره پس همیشه میگردم سوالایی ک مطمنمو جواب میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا