زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که...همشون نشستن یه فوتبال دیدن...توقع دارن کنکور هم قبول بشن...والا....:razz:
حالا عوضه شما رفتیم دنبال کسب علم 5 تا کتاب خریدم ...یعنی تووووووووووووووووووووووووووپ...یکی از یکی دیگه بهتر...:D
یکیش آزمونهای نظام مهندسی رو نکته وار خیلی شیک تمیز اورده...بعنی جووون میده برا فن بخونی...
یکیش 1000تا نکته واسه ارشد اونم چند ص خوندم خیلی باحال بود
دو تا کتاب تاریخ هم گرفتم یکی معماری ایران پوپ...ک خوب عالی
اون یکی دیگه هم تاریخ جهان اسلام...درست همون جایی ک من نخوندم...تازه در مورد تزئینات و همه چی گفته
یکیش هم هم اسکیس...برای ایشالله بعد کنکور..
یعنی الان تووو فضاااااااااااااااااااااااام
عارفه جون میشه اسم دقیق این کتاب با مولف بگی ؟

3ehn4z!

عضو جدید
بله در خدمت تفکر بوده مصریان بشدت مذهبی بودن و این یعنی معماریشون رو تحت لوای تفکر بنیان میکردن

میشه منبع بگید یا اگه سواله کنکوره برا کودوم سال ؟ البته لطفا
یواش یواش دارم به چبزایی که میخونم شک میکنم :( اون از کاخ هترا ، اینم از این . چون من این جمله رو عینا تو جزوم نوشتم که در خدمت تفکر نیس !!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پویان کجایی که اون 5% رو پیدا کردم.
تو قوانین شهرداری تهران، می گه واسه بیش از 20 واحد مسکونی --------->5%پارکینگ
ولی ما اون روز در مورد پارکینگ حرف می زدیم!نه مسکونی و تعداد واحداشون.
0 تا 500 پارکینگ -------------->تقریبا 1 درصد یعنی 1 عدد واسه 100 تا.
500 تا 1000 ------>2%
بیش از 1000--------->2%+1تو هر 100 تا

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تهویه شبانه در کدام نوع اقلیم ، استراتژی کاهش حرارت تابستانی است؟
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل
نظر من اینه: ک تهویه معمولا تو اقلیم های معتدل و گرم و مرطوبه...معتدل دمایش تو شب تابستان هم بازم خوبه...اما گرم ومرطوب نیاز داره:razz:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون یه جا خوندم توی مناطق گرم و خشک واسه مکانهایی که فقط صبح استفاده میشه شبا سرما را وارد فضا میکنن که چند ساعت اول صبح ازش استفاده کنن .... حالا نمیدونم منظور سوال همینه یا نه؟

ne.arch عزیز این دلیل اشتباست؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک چند تا سوال
ولی الان هم یک چند تا سوال توی مبحث تیرها کسی جواب سوالات که از جزوه سزوش نیاست نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها نقش مفصل توی تیرها مال خمش و برشاینها چیه؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها من امروز مبحث تیرها دوباره خوندم ،تست ها هم که زدم بدنبود خدا را شکر فقط میخواستم ببینم توی این تیرها استثنا چیزی نداره و اگه داره چی ها هستش مرسی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل

نظر من اینه: ک تهویه معمولا تو اقلیم های معتدل و گرم و مرطوبه...معتدل دمایش تو شب تابستان هم بازم خوبه...اما گرم ومرطوب نیاز داره:razz:
به نظر من گرم و خشک.چون تو گرم و مرطوب اصلا اختلاف دمای شب و روز زیاد نیس پس نمیشه روش حساب کرد تو گزینه ها بهترینشون گرم و خشکه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم میگی دلیلش چی بود؟

من این استدلال میکنم ک چون تو گرم و خشک وقتی شب میشه بیشتر ب تهویه نیاز واختلاف شب وروز در این اقلیم خیلی زیاده تو سنجشم اینحوری سوال داده بودن ک تهویه درشب درگرم خشک حداکثر و دز روز حدقل است

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمله های خاله یاسمن

جمله های خاله یاسمن

-همه ی قدرت ها به من داده شده است تا آسمان را به زمین بیاورم.فلورانس اسکاول شین

- کسی که در برابر خداوند زانو می زند، میتواند در برابر هر کسی ایستادگی کند.

-لبخند بزنید و بگذارید همه بدانند که امروز بسیار قوی تر از دیروزتان هستید!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من این استدلال میکنم ک چون تو گرم و خشک وقتی شب میشه بیشتر ب تهویه نیاز واختلاف شب وروز در این اقلیم خیلی زیاده تو سنجشم اینحوری سوال داده بودن ک تهویه درشب درگرم خشک حداکثر و دز روز حدقل است
.البته فک نکنم اینجا منظورش تهویه باشه گرچه جواب شما هم صحیح بود به دلیل رطوبت اختلاف درجه حرارت شب و روز در مناطق مرطوب خیلی نیس از طرفیم اصلا از مصالح با ظرفیت حرارتی بالا هم استفاده نمیشه که بخوان به نحوی از سرمای شبانه در روز بتونن استفاده کنن. پس مناطق مزطوب رد میشه.سرد هم که تابلوه میمونه گرم و خشک
..تهویه ای که شما میگین فقط مختص به شبه یعنی با استدلال شما روز که نیاز به خنک سازیه نمیشه ازش استفاده کرد..ولی در گرم و خشک مصالح میتونن انتقال بدن سرمای شبانه رو یعنی طول میکشه یه 7-8 ساعتی که گرما یا سرما از مصالح رد بشه.

ترنج

عضو جدید
عزیزم اینا سوالای آزاد معماری سالهای پیش بود....من نذاشتم حتما ترنج جان گذاشته....:gol:

منم چیزی راجب معماری حبابی نذاشتم نانی جان.یکی دیگه از بچه ها بوده!

1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل

به نظر منم گزینه 2 میشه چون تو گرم و مرطوب اختلاف دمای چندانی بین شب و روز نیس. و دمای شب هم این قد پایین نیس که بشه واسه تهویه استفاده کرد ولی تو اقلیم گرم و خشک چون شبا خنکه میشه برای تهویه استفاده کرد اون چیزی که هانی جانم گفته بود منم خونده بودم و اونم میتونه یکی از دلایلش باشه

بچه ها آزمون آخر ایوانخانه کیه؟جامعه آماریش بالاس؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مرکز برا طراحی مفهومی ساختمانهای بلند جزوه نداد؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم چیزی راجب معماری حبابی نذاشتم نانی جان.یکی دیگه از بچه ها بوده!

به نظر منم گزینه 2 میشه چون تو گرم و مرطوب اختلاف دمای چندانی بین شب و روز نیس. و دمای شب هم این قد پایین نیس که بشه واسه تهویه استفاده کرد ولی تو اقلیم گرم و خشک چون شبا خنکه میشه برای تهویه استفاده کرد اون چیزی که هانی جانم گفته بود منم خونده بودم و اونم میتونه یکی از دلایلش باشه

بچه ها آزمون آخر ایوانخانه کیه؟جامعه آماریش بالاس؟

.البته فک نکنم اینجا منظورش تهویه باشه گرچه جواب شما هم صحیح بود به دلیل رطوبت اختلاف درجه حرارت شب و روز در مناطق مرطوب خیلی نیس از طرفیم اصلا از مصالح با ظرفیت حرارتی بالا هم استفاده نمیشه که بخوان به نحوی از سرمای شبانه در روز بتونن استفاده کنن. پس مناطق مزطوب رد میشه.سرد هم که تابلوه میمونه گرم و خشک
..تهویه ای که شما میگین فقط مختص به شبه یعنی با استدلال شما روز که نیاز به خنک سازیه نمیشه ازش استفاده کرد..ولی در گرم و خشک مصالح میتونن انتقال بدن سرمای شبانه رو یعنی طول میکشه یه 7-8 ساعتی که گرما یا سرما از مصالح رد بشه.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا این چه فیلیمه تشکرم پارتی بازی شده تا میای تشکر کنی میبینی تموم شده ضایع میشی:redface:

خواستم بگم همتون لایک دارید ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا