منم 2میگم ی جور دیگه اشم تو سنجش اومده بود و ب همین مطلب اشاره داشت
عزیزم میگی دلیلش چی بود؟
منم 2میگم ی جور دیگه اشم تو سنجش اومده بود و ب همین مطلب اشاره داشت
عارفه جون میشه اسم دقیق این کتاب با مولف بگی ؟واقعا که...همشون نشستن یه فوتبال دیدن...توقع دارن کنکور هم قبول بشن...والا....
حالا عوضه شما رفتیم دنبال کسب علم 5 تا کتاب خریدم ...یعنی تووووووووووووووووووووووووووپ...یکی از یکی دیگه بهتر...
یکیش آزمونهای نظام مهندسی رو نکته وار خیلی شیک تمیز اورده...بعنی جووون میده برا فن بخونی...
یکیش 1000تا نکته واسه ارشد اونم چند ص خوندم خیلی باحال بود
دو تا کتاب تاریخ هم گرفتم یکی معماری ایران پوپ...ک خوب عالی
اون یکی دیگه هم تاریخ جهان اسلام...درست همون جایی ک من نخوندم...تازه در مورد تزئینات و همه چی گفته
یکیش هم هم اسکیس...برای ایشالله بعد کنکور..
یعنی الان تووو فضاااااااااااااااااااااااام
بله در خدمت تفکر بوده مصریان بشدت مذهبی بودن و این یعنی معماریشون رو تحت لوای تفکر بنیان میکردن
نظر من اینه: ک تهویه معمولا تو اقلیم های معتدل و گرم و مرطوبه...معتدل دمایش تو شب تابستان هم بازم خوبه...اما گرم ومرطوب نیاز دارهتهویه شبانه در کدام نوع اقلیم ، استراتژی کاهش حرارت تابستانی است؟
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل
عارفه جون میشه اسم دقیق این کتاب با مولف بگی ؟
2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون یه جا خوندم توی مناطق گرم و خشک واسه مکانهایی که فقط صبح استفاده میشه شبا سرما را وارد فضا میکنن که چند ساعت اول صبح ازش استفاده کنن .... حالا نمیدونم منظور سوال همینه یا نه؟
تهویه شبانه در کدام نوع اقلیم ، استراتژی کاهش حرارت تابستانی است؟
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل
به نظر من گرم و خشک.چون تو گرم و مرطوب اصلا اختلاف دمای شب و روز زیاد نیس پس نمیشه روش حساب کرد تو گزینه ها بهترینشون گرم و خشکهنظر من اینه: ک تهویه معمولا تو اقلیم های معتدل و گرم و مرطوبه...معتدل دمایش تو شب تابستان هم بازم خوبه...اما گرم ومرطوب نیاز داره![]()
عزیزم میگی دلیلش چی بود؟
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل
.البته فک نکنم اینجا منظورش تهویه باشه گرچه جواب شما هم صحیح بود به دلیل رطوبت اختلاف درجه حرارت شب و روز در مناطق مرطوب خیلی نیس از طرفیم اصلا از مصالح با ظرفیت حرارتی بالا هم استفاده نمیشه که بخوان به نحوی از سرمای شبانه در روز بتونن استفاده کنن. پس مناطق مزطوب رد میشه.سرد هم که تابلوه میمونه گرم و خشکمن این استدلال میکنم ک چون تو گرم و خشک وقتی شب میشه بیشتر ب تهویه نیاز واختلاف شب وروز در این اقلیم خیلی زیاده تو سنجشم اینحوری سوال داده بودن ک تهویه درشب درگرم خشک حداکثر و دز روز حدقل است
عزیزم اینا سوالای آزاد معماری سالهای پیش بود....من نذاشتم حتما ترنج جان گذاشته....![]()
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل
من قهرم خخخخ![]()
هیشکی حرفای منو نمیخونه خخخخ![]()
من رفتم معتاد شم![]()
بای بای
منم چیزی راجب معماری حبابی نذاشتم نانی جان.یکی دیگه از بچه ها بوده!
به نظر منم گزینه 2 میشه چون تو گرم و مرطوب اختلاف دمای چندانی بین شب و روز نیس. و دمای شب هم این قد پایین نیس که بشه واسه تهویه استفاده کرد ولی تو اقلیم گرم و خشک چون شبا خنکه میشه برای تهویه استفاده کرد اون چیزی که هانی جانم گفته بود منم خونده بودم و اونم میتونه یکی از دلایلش باشه
بچه ها آزمون آخر ایوانخانه کیه؟جامعه آماریش بالاس؟
.البته فک نکنم اینجا منظورش تهویه باشه گرچه جواب شما هم صحیح بود به دلیل رطوبت اختلاف درجه حرارت شب و روز در مناطق مرطوب خیلی نیس از طرفیم اصلا از مصالح با ظرفیت حرارتی بالا هم استفاده نمیشه که بخوان به نحوی از سرمای شبانه در روز بتونن استفاده کنن. پس مناطق مزطوب رد میشه.سرد هم که تابلوه میمونه گرم و خشک
..تهویه ای که شما میگین فقط مختص به شبه یعنی با استدلال شما روز که نیاز به خنک سازیه نمیشه ازش استفاده کرد..ولی در گرم و خشک مصالح میتونن انتقال بدن سرمای شبانه رو یعنی طول میکشه یه 7-8 ساعتی که گرما یا سرما از مصالح رد بشه.
ne.arch عزیز این دلیل اشتباست؟
من قهرم خخخخهیشکی حرفای منو نمیخونه خخخخ
من رفتم معتاد شم
بای بای![]()
ممنون از کسایی که جواب دادنتهویه شبانه در کدام نوع اقلیم ، استراتژی کاهش حرارت تابستانی است؟
1-گرم ومرطوب
2-گرم و خشک
3-سرد
4-معتدل
داداش آتیش داری؟؟؟؟؟ کاری کردی آخر شب بزنم بیرونتشکر ندارم!
بفرما سیغار!
![]()
داداش آتیش داری؟؟؟؟؟ کاری کردی آخر شب بزنم بیرون![]()