بلی دیدین چه سوال مشدی بود برین حالشو ببرینتوی جزوه نسیم عسکری گفته اولین آتشکده در فضای محصور تپه نوشیجان هست .همینه؟![]()
عارفه بگو میخوای چیکار کنی؟؟؟؟؟؟کمی نزدیک اما خیلی دور شدی....نووووچ...خیلی خطرناک رجب خیلی...رجب نیست امشب....
رججججججججججججججججببببب...کجاییی رجب؟؟؟رجب باشگاه سوت و کور شده رجب...رجب رجب...
هاهاها یاد مامانه نارین افتادم...رججججججب...خخخخخخخ
منم موندم تو آمپاس شدید عارفه جون مادرت بگو دیگه!!!!!!!!!!!عارفه بگو میخوای چیکار کنی؟؟؟؟؟؟
عارفه حضرت عباسی الان جای ریسک نیست دختر خوب قرار نیست همه منابع رو بخونی پس الان ریسک نکن اول اولویت با مرورات باشه
بلی دیدین چه سوال مشدی بود برین حالشو ببرین
منم موندم تو آمپاس شدید عارفه جون مادرت بگو دیگه!!!!!!!!!!!
کمی نزدیک اما خیلی دور شدی....نووووچ...خیلی خطرناک رجب خیلی...رجب نیست امشب....
رججججججججججججججججببببب...کجاییی رجب؟؟؟رجب باشگاه سوت و کور شده رجب...رجب رجب...
هاهاها یاد مامانه نارین افتادم...رججججججب...خخخخخخخ
ورق تا شده خخخخخبچه ها چندتا سوال مال هنرهای ساخت میگم خوبه نکاتشو بدونیم...
کدام سیستم ساختمانی برای کارخانجات مناسبتره؟
خرپا............بچه ها چندتا سوال مال هنرهای ساخت میگم خوبه نکاتشو بدونیم...
کدام سیستم ساختمانی برای کارخانجات مناسبتره؟
عارفه اشتباه نکن دختر..............................................خونده هاتو مرور کنی بهتر نتیجه میگیری منم نخونده خیلی دارم یه سریام که یکی دو ماه پیش خوندم شاید نرسم به مرور................اونایی که مهمتره مرور میکنم تا جایی که رسیدم به غیر از تاریخ که هر چی خوندم باید مرور کنممیخوام ریسک کنم...مرور تا حدی کتابهامو کردم...اما میخوام ریسک کنم...چون تا وقتی دلم آروم نشه وقت گذاشتن رو مرور بی فایده است...تا الانم ک نسبت به بچه ها مرور زیاد نداشتم اما خیلی ازشون پایین تر نیستم...اما میدونم سرجلسه امتجان گند میزنم چون همش میگم این سئوال بلد نیستم چون جزوه نخوندم...کلا نابود میشم ...مهم ها رو به لیست اضافه کردم...منظر امروز شروع کردم خوب هم پیش رفتم ...کتاب مرکز معماری واقعا عالیه ...من اشتباه کردم همونو نخوندم از اول ...امروز 240 راحت خوندم...هم مرور خونده هام بود هم جدیدا...بعید میدونم این کارم اشتباه باشه...چون قراره قبلی هارو مرور کنم خووو چ کاریه اینجوری مرور میکنم
منم که قبل از اون گفتم یکی از دوستان جوابو گفتمن ک از هانی هم جلوتر گفتم اوووووممممممم
خرپا............
سرکار چطورین؟می تونم ماشینو ترخیص کنم؟خرپا............
.مفصلی...استفاده از کدام اتصالات برای ساختمانهای صنعتی مناسبتره؟
اتصالات قابی شکلمنظورته؟؟؟؟استفاده از کدام اتصالات برای ساختمانهای صنعتی مناسبتره؟
خرپا............
ورق تا شده خخخخخ![]()
درسته...از میان سیستم های ساختمانی ابتدا سازه ی فضاکار و سپس ورق تا شده برای کارخانه ها مناسب میباشد...
درسته...از میان سیستم های ساختمانی ابتدا سازه ی فضاکار و سپس ورق تا شده برای کارخانه ها مناسب میباشد...
برو پارکینگ بگیر بچه پررو...دفعه آخرت باشهسرکار چطورین؟می تونم ماشینو ترخیص کنم؟
R T Tبرو پارکینگ بگیر بچه پررو...دفعه آخرت باشه![]()
اتصالات قابی شکلمنظورته؟؟؟؟
ببخشید اللن الهام درست گفت یا سجی؟؟؟
.پیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچپیچ یا جوش؟
عارفه اشتباه نکن دختر..............................................خونده هاتو مرور کنی بهتر نتیجه میگیری منم نخونده خیلی دارم یه سریام که یکی دو ماه پیش خوندم شاید نرسم به مرور................اونایی که مهمتره مرور میکنم تا جایی که رسیدم به غیر از تاریخ که هر چی خوندم باید مرور کنم
فکر کنم مجبور شم برم کهنه ی بچه بشورم
کاش مثه تاریخ بود ایییییییش
پیچ یا جوش؟
.پیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ