زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
کسی جواب اینا رو ندونست؟

پیوست ها

• 49403326181211996726.jpg
    49403326181211996726.jpg
    39.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همین چند ساعت پیش خوندم اولین مسجد مدرسه مسجد امام که دوزان صفویه بعد تو دوران قاجار رواج پیدا کرد
میشه منبعتو بگی؟

آره اولین مسجدی ک مدرسه هم داشته توش همون امامه (2تا هم داره)
اما اولین مسجدی ک بعنوان مدرسه هم استفاده شده همون غیاثیه میشه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها استرس دارمممم اول تستای چند سال کنکور بزنم بعد موسسات؟؟؟؟وقتی تست میزنم میگم وای ب جای خوندن تست میزنم وقتی میخونم
میگممممممممم خدایا تست نزدم بچخ ها پریشونم پریشون ن ن ن ن ن ن ن ن
کمک کنید راه حلی ی یعنی درس نخونیم یادمون میره دیگه
وااای خدا

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمله های خاله یاسمن

جمله های خاله یاسمن

- هر روز بر خوشی خود بیافزایید.هیچ محدودیتی برای پایان درجه شادی وجود ندارد.هر چه شادتر باشید و شادتر بمانید، تغییرات به سمت بهبود زندگی بیشتر و سریعتر خواهد بود.
:gol::gol::gol::gol:

- به هر چيزي كه مي انديشيد،‌ايمان بياوريد و اگر با اطمينان انتظارش را بكشيد، مطمئنا به آن دست مي‌يابيد. (داستايوسكي)

- رویاهای کوچک را آرزو نکن چون برای تکان دادن قلبت چندان قدرت ندارند!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ ها

اولی که گزینه 2 می باشد!گزینه 2 فراکتاله نه الگوریتم ورونئی.الگوریتم ورونئی مثل کویر خشک و سیاهی های رو پوست زرافه و حباب صابون و.....
جواب سوال دومی هم میانیابی هندسیه!
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها نگفتین گنبد امام رضا مال چه دوره ایه؟؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
پاسخ ها

اولی که گزینه 2 می باشد!گزینه 2 فراکتاله نه الگوریتم ورونئی.الگوریتم ورونئی مثل کویر خشک و سیاهی های رو پوست زرافه و حباب صابون و.....
جواب سوال دومی هم میانیابی هندسیه!
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

بازم بی دقتی کار دستم داد فکر کردم سوال 1 کدام هست..............:(

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها استرس دارمممم اول تستای چند سال کنکور بزنم بعد موسسات؟؟؟؟وقتی تست میزنم میگم وای ب جای خوندن تست میزنم وقتی میخونم
میگممممممممم خدایا تست نزدم بچخ ها پریشونم پریشون ن ن ن ن ن ن ن ن
کمک کنید راه حلی ی یعنی درس نخونیم یادمون میره دیگه
وااای خدا
لطفا کمک و جواب بچه ها کنکور 90زدم چیکار کنم درصدم توفن بره بالا تست زیاد کمک میکنه
زبان15
فن27
تاریخ56
درک خجالت میکشم 1
منظر25

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه جند تا سوال؟؟؟
گنبد دوبله و دوپوش و دوپوسته فرق میکنن باهم یا یکی ان؟؟
یه سوالم بپرسم ج بدین:
کدام بنای ایرانی با پانتئون مقایسه شده است
1-مسجد جنت سر
2-گنبد سلطانیه
3-ارگ علیشاه
4- مقبره ملا حسن کاشی
عزیزم گنبد دوپوش و دوپوسته پیوسته با هم هم معنی و همینطور دوپوسته گسسته و دوبله با هم...

بچه ها لطفا به این تستا با توضیح جواب بدید ممنون میشممشاهده پیوست 189932
اولی 4 میشه...دومی هم ک واضح نی

من هم این کنکاش رو دیده بودم و هترا رو 3 ایوانی گفته بود ، بعد دیدم تو نسیم عسگری 1 ایوانی گفته ، فک کردم کنکاش اشتباهه و پیغاممو ویرایش کردم وگرنه من 3 ایوانی زده بودم.

آخه نمیشه ک 2 تا کتاب اشتباه بگن اما نسیم درست...میشه؟؟؟!!!!!:eek:اگه اینقدر استاد اساتیده قدیمی ک من هیچ حرفی ندارم...پیرنیا و زارعی رو حساب نخوایم کرد...من میگم نسیم اشتباه کرده و شاید اشتباه تایپی بود...انسان جایز الخطاست

کنکور 90 سوال اومده بود که کدوم دوره بنای 2-3-4 ایوانی داشته؟
عصر کنکاش جواب داده بود پارتی چون:
نسا:3ایوانه
هترا:2 ایوانه
آشور:4 ایوانه
من شک کردم،اخه کتاب 3 شماره زده.
زارعی نوشته نما 2 ایوان بزرگتر دارد که این 2 تا سقف تاق آهنگ داره. گفتم شاید به خاطر اونه .ولی به نظرم منطقی نمیاد
نسیم هم که گفته 1
الان شما به نتیجه رسیدین که بگیم چند ایوانست؟!!!:confused:

من میزنم 3 ایوانه...

چرا حس خوبی نداری؟؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
حس خوبی ندارم..........................ا

منم همين طور. از صبح دراز كشيدم. كلا ١ ساعت درس خوندم :(

ای بابا یعنی چی اخه؟

خوب حتما منم باید بگم ازصبح تا الان همش 150 تا تست کار کردم و السلام باور کنید هیشکی حال منو نداره من همزمان توی 4 انجمن دیگه که با اینجا میشه 5 تا عضو هستم و هر روز هم عین معتاد ها باید همه مطالب انجنمهارو نگاه کنم وپست هارو بخونم حالا خودتون دیگه عمق فاجعه رو ببنید البته اون انجمنهای دیگه مربوط به (گنج پژوهی) هستن:w45::w45: که عضو فعال اون انجمنها هستم فقط الان بهتون لینک نمیدم برید نگاه کنید چون بد جوری معتادی داره دوستان و دلم نمیاد شمارو هم مثه خودم از درس خوندن بندازم چون اگه عادت کنی و علاقه نشون بودی که معمولا همه نشون میدن دیگه تمومه خود من هیچ وقت فکر نمیکردم هیچی رو فدای درس کنم حتی ورزش که یه عمری واسش زحمت کشیدم ولی بخاطر درس خوندن گذاشتم کنار ولی این داستان گنج یابی وای وای انشالله که نصیبتون بشه ولی گرفتار ماجرا جویش نشید که هیچی جلو دارش نیست و همه چی رو فدای این میکنید پس فعلا درس بخونید بعد از کنکور خودم اموزش گنج یابی رو اینجا راه میندازم با علائم و کارشناسی و تجربیات خودم:w18:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها نخندینا
ولی کاخ الحضرا همون کاخ هترا ست؟

کاخ هترا یا الحضرا به نظر من دارای 3 ایوان(طبق کتاب زارعی و سبک شناسی...بچه ها نظراتشون مغایرت داره با من)ک درون شهر هترا...شهر هترا چند ضلعیه...برخلاف شهرهای دوره اشکانی ک مدوره...
و یکی طاقش و یکی ایوانش اونو ارزشمند کرده....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من خرپا رو نخوندم به نظرتون چه قد وقت میبره؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا