aytakin69
عضو جدید
من همین چند ساعت پیش خوندم اولین مسجد مدرسه مسجد امام که دوزان صفویه بعد تو دوران قاجار رواج پیدا کرداولین مسجد مدرسه کدام است و در چه دوره ای؟ شروع کاربندی از کجاست........................![]()
من همین چند ساعت پیش خوندم اولین مسجد مدرسه مسجد امام که دوزان صفویه بعد تو دوران قاجار رواج پیدا کرداولین مسجد مدرسه کدام است و در چه دوره ای؟ شروع کاربندی از کجاست........................![]()
میشه منبعتو بگی؟من همین چند ساعت پیش خوندم اولین مسجد مدرسه مسجد امام که دوزان صفویه بعد تو دوران قاجار رواج پیدا کرد
منم همين طور. از صبح دراز كشيدم. كلا ١ ساعت درس خوندمحس خوبی ندارم..........................ا
طبیعیهمنم همين طور. از صبح دراز كشيدم. كلا ١ ساعت درس خوندم![]()
تقلب میکردی و جواب میدادی؟![]()
اشتباه گفتم عارف جان؟؟ قاطی کردم باز؟؟
من اینارو نخوندم ولی حدس میزنم 3و3 باشه
جناب سروان ببخشید!ماشینه دوستمه؟!بچه ها نگفتین گنبد امام رضا مال چه دوره ایه؟؟؟؟
جناب سروان ببخشید!ماشینه دوستمه؟!
دورشو می گی؟آذریه دیگه.
لطفا کمک و جواب بچه ها کنکور 90زدم چیکار کنم درصدم توفن بره بالا تست زیاد کمک میکنهبچه ها استرس دارمممم اول تستای چند سال کنکور بزنم بعد موسسات؟؟؟؟وقتی تست میزنم میگم وای ب جای خوندن تست میزنم وقتی میخونم
میگممممممممم خدایا تست نزدم بچخ ها پریشونم پریشون ن ن ن ن ن ن ن ن
کمک کنید راه حلی ی یعنی درس نخونیم یادمون میره دیگه
وااای خدا
عزیزم گنبد دوپوش و دوپوسته پیوسته با هم هم معنی و همینطور دوپوسته گسسته و دوبله با هم...بچه جند تا سوال؟؟؟
گنبد دوبله و دوپوش و دوپوسته فرق میکنن باهم یا یکی ان؟؟
یه سوالم بپرسم ج بدین:
کدام بنای ایرانی با پانتئون مقایسه شده است
1-مسجد جنت سر
2-گنبد سلطانیه
3-ارگ علیشاه
4- مقبره ملا حسن کاشی
اولی 4 میشه...دومی هم ک واضح نیبچه ها لطفا به این تستا با توضیح جواب بدید ممنون میشممشاهده پیوست 189932
من هم این کنکاش رو دیده بودم و هترا رو 3 ایوانی گفته بود ، بعد دیدم تو نسیم عسگری 1 ایوانی گفته ، فک کردم کنکاش اشتباهه و پیغاممو ویرایش کردم وگرنه من 3 ایوانی زده بودم.
کنکور 90 سوال اومده بود که کدوم دوره بنای 2-3-4 ایوانی داشته؟
عصر کنکاش جواب داده بود پارتی چون:
نسا:3ایوانه
هترا:2 ایوانه
آشور:4 ایوانه
من شک کردم،اخه کتاب 3 شماره زده.
زارعی نوشته نما 2 ایوان بزرگتر دارد که این 2 تا سقف تاق آهنگ داره. گفتم شاید به خاطر اونه .ولی به نظرم منطقی نمیاد
نسیم هم که گفته 1
الان شما به نتیجه رسیدین که بگیم چند ایوانست؟!!!![]()
چرا حس خوبی نداری؟؟
حس خوبی ندارم..........................ا
منم همين طور. از صبح دراز كشيدم. كلا ١ ساعت درس خوندم![]()
منم.............![]()
بچه ها نخندینا
ولی کاخ الحضرا همون کاخ هترا ست؟
بچه ها نخندینا
ولی کاخ الحضرا همون کاخ هترا ست؟
بچه ها من خرپا رو نخوندم به نظرتون چه قد وقت میبره؟؟؟؟
کجای خرپا؟؟؟محاسباتش؟؟؟محاسباتش جمعا 30 مینبچه ها من خرپا رو نخوندم به نظرتون چه قد وقت میبره؟؟؟؟
خداروشکر....ایشالله همیشه حس خوبی داشته باشیمن حس خوبی دارم![]()