زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی خوبه گفتم درون گرا هااااا...

پ

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کمی نزدیک اما خیلی دور شدی....نووووچ...خیلی خطرناک رجب خیلی...رجب نیست امشب....
رججججججججججججججججببببب...کجاییی رجب؟؟؟رجب باشگاه سوت و کور شده رجب...رجب رجب...
هاهاها یاد مامانه نارین افتادم...رججججججب...خخخخخخخ
عارفه بگو میخوای چیکار کنی؟؟؟؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چندتا سوال مال هنرهای ساخت میگم خوبه نکاتشو بدونیم...
کدام سیستم ساختمانی برای کارخانجات مناسبتره؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه حضرت عباسی الان جای ریسک نیست دختر خوب قرار نیست همه منابع رو بخونی پس الان ریسک نکن اول اولویت با مرورات باشه

:cry:میخوام ریسک کنم...مرور تا حدی کتابهامو کردم...اما میخوام ریسک کنم...چون تا وقتی دلم آروم نشه وقت گذاشتن رو مرور بی فایده است...تا الانم ک نسبت به بچه ها مرور زیاد نداشتم اما خیلی ازشون پایین تر نیستم...اما میدونم سرجلسه امتجان گند میزنم چون همش میگم این سئوال بلد نیستم چون جزوه نخوندم...کلا نابود میشم ...مهم ها رو به لیست اضافه کردم...منظر امروز شروع کردم خوب هم پیش رفتم ...کتاب مرکز معماری واقعا عالیه ...من اشتباه کردم همونو نخوندم از اول ...امروز 240 راحت خوندم...هم مرور خونده هام بود هم جدیدا...بعید میدونم این کارم اشتباه باشه...چون قراره قبلی هارو مرور کنم خووو چ کاریه اینجوری مرور میکنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کمی نزدیک اما خیلی دور شدی....نووووچ...خیلی خطرناک رجب خیلی...رجب نیست امشب....
رججججججججججججججججببببب...کجاییی رجب؟؟؟رجب باشگاه سوت و کور شده رجب...رجب رجب...
هاهاها یاد مامانه نارین افتادم...رججججججب...خخخخخخخ

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
استفاده از کدام اتصالات برای ساختمانهای صنعتی مناسبتره؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cry:میخوام ریسک کنم...مرور تا حدی کتابهامو کردم...اما میخوام ریسک کنم...چون تا وقتی دلم آروم نشه وقت گذاشتن رو مرور بی فایده است...تا الانم ک نسبت به بچه ها مرور زیاد نداشتم اما خیلی ازشون پایین تر نیستم...اما میدونم سرجلسه امتجان گند میزنم چون همش میگم این سئوال بلد نیستم چون جزوه نخوندم...کلا نابود میشم ...مهم ها رو به لیست اضافه کردم...منظر امروز شروع کردم خوب هم پیش رفتم ...کتاب مرکز معماری واقعا عالیه ...من اشتباه کردم همونو نخوندم از اول ...امروز 240 راحت خوندم...هم مرور خونده هام بود هم جدیدا...بعید میدونم این کارم اشتباه باشه...چون قراره قبلی هارو مرور کنم خووو چ کاریه اینجوری مرور میکنم
عارفه اشتباه نکن دختر..............................................خونده هاتو مرور کنی بهتر نتیجه میگیری منم نخونده خیلی دارم یه سریام که یکی دو ماه پیش خوندم شاید نرسم به مرور................اونایی که مهمتره مرور میکنم تا جایی که رسیدم به غیر از تاریخ که هر چی خوندم باید مرور کنم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

ورق تا شده خخخخخ:confused:

درسته...از میان سیستم های ساختمانی ابتدا سازه ی فضاکار و سپس ورق تا شده برای کارخانه ها مناسب میباشد...
:w22::w22::w22::w22::w22:
فکر کنم مجبور شم برم کهنه ی بچه بشورم:hate:
کاش مثه تاریخ بود ایییییییش

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه اشتباه نکن دختر..............................................خونده هاتو مرور کنی بهتر نتیجه میگیری منم نخونده خیلی دارم یه سریام که یکی دو ماه پیش خوندم شاید نرسم به مرور................اونایی که مهمتره مرور میکنم تا جایی که رسیدم به غیر از تاریخ که هر چی خوندم باید مرور کنم

سجاد جان...میدونم ک درست میگی...اما من نمیتونم...باید معاصر و منظر و اونهایی ک از فن مونده رو بخونم...خوب الانم دارم مرور میکنم...120 ص از سازه در معماری و به همون اندازه درک رفتار رو نور رو دومین دورم یه 2 تا کوچولو ازش مونده...ابنیه سنتی ...مکانیک...جهان..اسلامی...ایرانی...همه اینها رو نصف مرور کردم...اگه سرعتی برم تا 1 یا نهایت تا 5 هم مرور و هم خونده هام تمومه...برا تست هم 10 روز کافیه....سرعته تست زدنم بالاست...رو تست گیر ندارم...فقط مباحث رو یاد بگیرم و کامل بخونم...اونجوری میدونم همه رو البته به غیر درک رو بالا 40 میزنم....ولی اینجوری اگه مرورهامو 10 بار هم بخونم بازم نمیتونم تست بزنم:cry:دیگه هر کی متاسفانه یه قلقی داره...منم ادمه گیری هستم...تا فکرمو آزاد نکنم نمیتونم دنباله چیزی باشم:razz:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
.پیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ

احسنت...اتصالات پیچی بهتر است به صورت اکسپوز یا نمایان به کار برده شود به همین دلیل استفاده از آنها در ساختمانهای صنعتی که لزومی بر پوشش سازه نیست مناسبتر است..
تشکرام تموم شده پوزش....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا