پیچ اصولاپیچ یا جوش؟
پیچ اصولاپیچ یا جوش؟
امیدوارم موفق باشی عارفه جان........میخونیم این سه هفته لعنتی هم تموم شه بره پی کارش..................سجاد جان...میدونم ک درست میگی...اما من نمیتونم...باید معاصر و منظر و اونهایی ک از فن مونده رو بخونم...خوب الانم دارم مرور میکنم...120 ص از سازه در معماری و به همون اندازه درک رفتار رو نور رو دومین دورم یه 2 تا کوچولو ازش مونده...ابنیه سنتی ...مکانیک...جهان..اسلامی...ایرانی...همه اینها رو نصف مرور کردم...اگه سرعتی برم تا 1 یا نهایت تا 5 هم مرور و هم خونده هام تمومه...برا تست هم 10 روز کافیه....سرعته تست زدنم بالاست...رو تست گیر ندارم...فقط مباحث رو یاد بگیرم و کامل بخونم...اونجوری میدونم همه رو البته به غیر درک رو بالا 40 میزنم....ولی اینجوری اگه مرورهامو 10 بار هم بخونم بازم نمیتونم تست بزنمدیگه هر کی متاسفانه یه قلقی داره...منم ادمه گیری هستم...تا فکرمو آزاد نکنم نمیتونم دنباله چیزی باشم
![]()
الان جواب منم جز جوابا بودپیچ اصولا
امیدوارم موفق باشی عارفه جان........میخونیم این سه هفته لعنتی هم تموم شه بره پی کارش..................
خداااااااااااااااااااااااااا چن ماهه استخر نرفتم....مسافرت نرفتم.........................باشگاه که هیچی.............کتابایی که دوس دارمو نخوندم..............دختربازی نکردمپکیدیم کنج خووووووونه
من به خاطر تحویل نگرفتنم که کاملا غیر عمدی بوده معذرت میخام .....
دوستان 1 سوال پیدا کردم خیلی میخوره بهش که بیاد تو کنکور ....
اولین آتشکده درونگرای ایران؟؟؟؟
لامصب امشب مخم اروره همش......... وای ب کنکوریه سوال جالب ....
فرق نقش برجسته ساسانی و هخامنشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منکه دوس ندارم :|بچه ها بیاین تو امضاهاتون هرکی چن تا نکته مهم بگه بهتر نیس یا مثلا آواتارتون عکس یه بنا باشه....![]()
یه سوال جالب ....
فرق نقش برجسته ساسانی و هخامنشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان جواب منم جز جوابا بود
بچه این خیلی بهش میخوره قاب 3 مفصلی باشه.ولی نمیدونم چراقاب صلبه!!!!!!!!![]()
بله پویان جان.درسته...
لانه زنبوری شدن تیر باعث افزایش مقطه تیر و افزایش مقومت خمشی تیر و کاهش مقاومت برشی تیر مشود.
پنجره های جبه ی شمالی ساختمان:کشیده عمودی و بدون سایبان یا با سایبانهای عمودی کوچک هستند.
مهمترین اصل در اقلیم سرد و کوهستانی:تراکم بالا و حاقل تماس با سرما
مهمترین عوامل آسایش انسان:دما و رطوبت
در مناطق گرم و خشک مناسبترین ملات برای اندود دیوارهای داخلی آجری ،گچ و خاک میباشد. نکته:ملات های آهکی و سیمانی برای اندود کاری داخلی و خارجی توصیه نمیشود.
اما من یه جا خوندم افزایش تیر لانه زنبوری ایجاد کمانش میکنه![]()
صلبه.بچه این خیلی بهش میخوره قاب 3 مفصلی باشه.ولی نمیدونم چراقاب صلبه!!!!!!!!![]()
مزیت های قوس سه مفصلی چیست؟![]()
ساعت چهار و نیمه هیشکی نیس اینجا همتون خوابیدن چه سکوووووتی
شبا تمرکزم بیشتر شاید بخاطر این سکوتشه
داشتم آزمون اکسین حل میکردم خیلی آسونه هر چی تست بیشتر بزنیم بهتر شاید یه نکته های داشته باشه که به دردتون بخوره
عارفه جون مث اون دفعه نزنیا
مشاهده پیوست 190055
صبح توام بخیر عارفه جون منم 3 ساعت مشغول خوندم امروز برنامه ات چیه ؟از برنامه هات خوشم میاد تنوع دارهصبح همگی بخیر 50 مینی هست مشقول خوندنیم![]()
صبح توام بخیر عارفه جون منم 3 ساعت مشغول خوندم امروز برنامه ات چیه ؟از برنامه هات خوشم میاد تنوع داره
منظور از نانو مواد چیه؟
تمامی ابعاد آن زیر 100 نانومتر باشه یا فقط یکی از ابعادش زیر 100 نانو متر باشه؟؟؟
فقط یکی از ابعادش زیر 100 باشه.منظور از نانو مواد چیه؟
تمامی ابعاد آن زیر 100 نانومتر باشه یا فقط یکی از ابعادش زیر 100 نانو متر باشه؟؟؟
1بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 2 بعدیمنظور از نانو مواد چیه؟
1بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 2 بعدی
2بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 1 بعدی
همه بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 0 بعدی
همه بعد بیشتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 3 بعدی
نانو مواد ویژگی شونو وابسته به جنسشون نیستند و وابسته به ابعادشون هستند ، 4 نوع نانو مواد داریم پس اگه حداقل یه بعد کمتر از 100 nm بود ، نانو مواده.اینو میدونم
اما تو سوالا گفته منظور از نانو مواد چیه؟؟؟
کدوم گزینه رو بزنم؟
همه ابعاد زیر 100 نانو متر
یا فقط یکی از ابعادش زیر 100 نانو متر رو بزنم؟