زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجاد جان...میدونم ک درست میگی...اما من نمیتونم...باید معاصر و منظر و اونهایی ک از فن مونده رو بخونم...خوب الانم دارم مرور میکنم...120 ص از سازه در معماری و به همون اندازه درک رفتار رو نور رو دومین دورم یه 2 تا کوچولو ازش مونده...ابنیه سنتی ...مکانیک...جهان..اسلامی...ایرانی...همه اینها رو نصف مرور کردم...اگه سرعتی برم تا 1 یا نهایت تا 5 هم مرور و هم خونده هام تمومه...برا تست هم 10 روز کافیه....سرعته تست زدنم بالاست...رو تست گیر ندارم...فقط مباحث رو یاد بگیرم و کامل بخونم...اونجوری میدونم همه رو البته به غیر درک رو بالا 40 میزنم....ولی اینجوری اگه مرورهامو 10 بار هم بخونم بازم نمیتونم تست بزنم:cry:دیگه هر کی متاسفانه یه قلقی داره...منم ادمه گیری هستم...تا فکرمو آزاد نکنم نمیتونم دنباله چیزی باشم:razz:
امیدوارم موفق باشی عارفه جان........میخونیم این سه هفته لعنتی هم تموم شه بره پی کارش..................
خداااااااااااااااااااااااااا چن ماهه استخر نرفتم....مسافرت نرفتم.........................باشگاه که هیچی.............کتابایی که دوس دارمو نخوندم..............:D پکیدیم کنج خووووووونه..

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
امیدوارم موفق باشی عارفه جان........میخونیم این سه هفته لعنتی هم تموم شه بره پی کارش..................
خداااااااااااااااااااااااااا چن ماهه استخر نرفتم....مسافرت نرفتم.........................باشگاه که هیچی.............کتابایی که دوس دارمو نخوندم..............دختربازی نکردم:D پکیدیم کنج خووووووونه

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهههه....روز شماری کن پپپپپپ.............کلی کار داری بعدش...
منم همینطور اولین کارم اینه ک کله خلاصه هامو مثل نسیم عسگری برا خودم جزوه کنم...شیک پرینت بگیرم شیک سیمی کنم...شیک بزارم تا قفسه کتابام...خیلی شیک همه کتابمو بزارم اون عقبها فقط جزوه های خودم باشه...همشم به جزوه های خودم رجوع کنم...چون بهتز ار اونها هیچ جزوه ای ندیدم...تووو فن کاری ندارم چون جزوه ننوشتم اما همه درسها...شسته رفته چیزهای باجال دارم:cool:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال جالب ....
فرق نقش برجسته ساسانی و هخامنشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بیاین تو امضاهاتون هرکی چن تا نکته مهم بگه بهتر نیس یا مثلا آواتارتون عکس یه بنا باشه....:D

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به خاطر تحویل نگرفتنم که کاملا غیر عمدی بوده معذرت میخام .....
دوستان 1 سوال پیدا کردم خیلی میخوره بهش که بیاد تو کنکور ....
اولین آتشکده درونگرای ایران؟؟؟؟

آتشکده تپه نوشیجان ....اولین آتشکده در فصای بسته....جزوه نسیم عسگری

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال جالب ....
لامصب امشب مخم اروره همش......... وای ب کنکور
اینو خونده بودماااا
خیلیم سادس... مخ نیس ک...گچه برهشتس
بچه ها بیاین تو امضاهاتون هرکی چن تا نکته مهم بگه بهتر نیس یا مثلا آواتارتون عکس یه بنا باشه....:D
منکه دوس ندارم :|

mitra2470

عضو جدید
بچه این خیلی بهش میخوره قاب 3 مفصلی باشه.ولی نمیدونم چراقاب صلبه!!!!!!!!:razz:

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    9.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arefeh

کاربر ممتاز
یه سوال جالب ....

هخامنشی نیم رخ...اشکانی و ساسانی تمام رخ....
این تمام رخی و اگه اشتباه نکنم توو دوره های اروپایی هم از نمیدونم کدوم دوره دوباره وارد شد...فکر کنم بیزانش یارمانسک بوده

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان جواب منم جز جوابا بود

بله پویان جان.درسته:gol:...
لانه زنبوری شدن تیر باعث افزایش مقطه تیر و افزایش مقومت خمشی تیر و کاهش مقاومت برشی تیر مشود.
پنجره های جبه ی شمالی ساختمان:کشیده عمودی و بدون سایبان یا با سایبانهای عمودی کوچک هستند.
مهمترین اصل در اقلیم سرد و کوهستانی:تراکم بالا و حاقل تماس با سرما
مهمترین عوامل آسایش انسان:دما و رطوبت
در مناطق گرم و خشک مناسبترین ملات برای اندود دیوارهای داخلی آجری ،گچ و خاک میباشد. نکته:ملات های آهکی و سیمانی برای اندود کاری داخلی و خارجی توصیه نمیشود.

arefeh

کاربر ممتاز
بچه این خیلی بهش میخوره قاب 3 مفصلی باشه.ولی نمیدونم چراقاب صلبه!!!!!!!!:razz:

به نظزم پاسخش اشتباهه...3 مفصلیه...حداقل یه مفصلش ک دیگه خیلیییییییییییییییییی تابلو

arefeh

کاربر ممتاز
بله پویان جان.درسته:gol:...
لانه زنبوری شدن تیر باعث افزایش مقطه تیر و افزایش مقومت خمشی تیر و کاهش مقاومت برشی تیر مشود.
پنجره های جبه ی شمالی ساختمان:کشیده عمودی و بدون سایبان یا با سایبانهای عمودی کوچک هستند.
مهمترین اصل در اقلیم سرد و کوهستانی:تراکم بالا و حاقل تماس با سرما
مهمترین عوامل آسایش انسان:دما و رطوبت
در مناطق گرم و خشک مناسبترین ملات برای اندود دیوارهای داخلی آجری ،گچ و خاک میباشد. نکته:ملات های آهکی و سیمانی برای اندود کاری داخلی و خارجی توصیه نمیشود.

اما من یه جا خوندم افزایش تیر لانه زنبوری ایجاد کمانش میکنه:(

arefeh

کاربر ممتاز
چرا همه یهو میاید یهو میرید؟؟؟؟داستان چیه؟؟؟:razz:
ما ولی اعلام میکنیم ک میریم...
پویان نقش برجسته جوابشو بزار...فردا ببینما...
ما رفتیم لالا...دوباره فردا روز از نو روزی از نو....میرم ک فردا رو بترکونم...امروز ک بد نبود...فردا همینهایی ک خوندمم مرور کنم ک عالی میشه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما من یه جا خوندم افزایش تیر لانه زنبوری ایجاد کمانش میکنه:(

درسته افزایش مقطع ایجاد کمانش میکنه...اینایی که گفتم از مزایای تیر لانه زنبوری بوود ....;)
یه چندتا نکته دیگه:
در یک تیر I شکل خمش به وسیله بالها و برش به وسیله جان تیر تحمل میشود.
جاری شدن یا مفصل پلاستیک زمانی اتفاق می افتد که تنش های خمشی به حداکثر خود برسند.(وسط دهانه تیر)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مزیت های قوس سه مفصلی چیست؟:redface:

عاغاا؟انگار کسی نیست خودم میگم.
1.جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از نشست نامتقارن
2.جلوگیری از تنش های حرارتی
نکته:قوس سه مفصلی نمیتواند از نشست خاک جلوگیری کند بلکه میتواند آثار مخرب آن را بر سازه به حداقل برساند.
شب همگی خوش.....;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزمون های اکسین مجموعه معماری

آزمون های اکسین مجموعه معماری

ساعت چهار و نیمه هیشکی نیس اینجا همتون خوابیدن چه سکوووووتی
شبا تمرکزم بیشتر شاید بخاطر این سکوتشه :w08:
داشتم آزمون اکسین حل میکردم خیلی آسونه هر چی تست بیشتر بزنیم بهتر شاید یه نکته های داشته باشه که به دردتون بخوره
عارفه جون مث اون دفعه نزنیا :w45:

مشاهده پیوست memari-1388408451.pdf

arefeh

کاربر ممتاز
ساعت چهار و نیمه هیشکی نیس اینجا همتون خوابیدن چه سکوووووتی
شبا تمرکزم بیشتر شاید بخاطر این سکوتشه :w08:
داشتم آزمون اکسین حل میکردم خیلی آسونه هر چی تست بیشتر بزنیم بهتر شاید یه نکته های داشته باشه که به دردتون بخوره
عارفه جون مث اون دفعه نزنیا :w45:

مشاهده پیوست 190055

عزیزم مگه من زدم؟؟؟!!!:eek:
دست گلتم درد نکنه....

arefeh

کاربر ممتاز
صبح همگی بخیر 50 مینی هست مشقول خوندنیم;)

arefeh

کاربر ممتاز
صبح توام بخیر عارفه جون منم 3 ساعت مشغول خوندم امروز برنامه ات چیه ؟از برنامه هات خوشم میاد تنوع داره

فدات عزیزم....
من امروز منظر رو ک دیروز تازه شروع کردم رو ادامه میدم...الان بخش غرب همشو بغیر چین و ژاپن ک میشه شرق رو یه روخونی کردم.در حد اینکه
صدف دریایی و یله پله برا ایتالیا و کاخ ورسای شاهکار بوده و نشانه تسلط بر طبیعته...
اینکه بین النهرین انسان و یاغ در کنار هماهنک بودن و باغ های معلق بابل طبقه طبقه بوده....
روم اولین بار هرس کاری وارد شد و....(همینجوری نیاز به مرور داره زیاد......)
تاریخ اسلامی ایران و سبک شناسی رو از دوره رازی و آذری و اصفهانی رو مرور میکنم تا تموم بشه...
مرکز معماری کتاب ایستایی رو دیروز یه 240 ص خوندم...اونو امروز مروز میکنم و بشه یه فصل دیگه اش هم میخونم
معماری جهان بخش روم-صدر مسیحیت و بیزانس رو مرور میکنم
معماری معاصر چون تازه اونم شروع کردم میخوام قبلیهایی ک خوندم تا مدرنیسم رو مجدد مرور کنم ک ممکنه یادم بره
(بعید میدونم دیگه فرصتی داشته باشم برا امروز وگرنه درک رفتار سازه و سازه در معماری رو هم در ادامه مرور قبلیم میخوندمشون)
کلا امروز تاریخ زیادتر...چون یه دو-3 روزی بود سمتش نرفتم و دوست ندارم درصد زیر 40 بزنم
(ببینید چقدر من قانعم آخه به 40 -50 هم راضیم)مثل بچه های پر استرس نیستم ک 80 رو 70 میزنه کل میزنه تووو سر خودش ک همونهایی هم ک خونده یادش بره:redface:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از نانو مواد چیه؟
تمامی ابعاد آن زیر 100 نانومتر باشه یا فقط یکی از ابعادش زیر 100 نانو متر باشه؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از نانو مواد چیه؟
تمامی ابعاد آن زیر 100 نانومتر باشه یا فقط یکی از ابعادش زیر 100 نانو متر باشه؟؟؟

فک کنم تمامی ابعادش ..اگه یکی از ابعادش باشه ،میشه ی نوعی،از نانو متر ک اسمش یادم نیس فک کنم نالوله میشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از نانو مواد چیه؟
1بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 2 بعدی
2بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 1 بعدی
همه بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 0 بعدی
همه بعد بیشتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 3 بعدی

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
1بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 2 بعدی
2بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 1 بعدی
همه بعد کمتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 0 بعدی
همه بعد بیشتر از 100 نانو متر باشد........نانو مواد 3 بعدی

اینو میدونم
اما تو سوالا گفته منظور از نانو مواد چیه؟؟؟
کدوم گزینه رو بزنم؟
همه ابعاد زیر 100 نانو متر
یا فقط یکی از ابعادش زیر 100 نانو متر رو بزنم؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو میدونم
اما تو سوالا گفته منظور از نانو مواد چیه؟؟؟
کدوم گزینه رو بزنم؟
همه ابعاد زیر 100 نانو متر
یا فقط یکی از ابعادش زیر 100 نانو متر رو بزنم؟
نانو مواد ویژگی شونو وابسته به جنسشون نیستند و وابسته به ابعادشون هستند ، 4 نوع نانو مواد داریم پس اگه حداقل یه بعد کمتر از 100 nm بود ، نانو مواده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا