تولدت مباررررکککککککراستی بچه ها من فردا تفلدمه.....ولی هیشکی یادش نیس....

انشالاه سال بعد با دوستات در مقطع ارشد تولد بگیری
تولدت مباررررکککککککراستی بچه ها من فردا تفلدمه.....ولی هیشکی یادش نیس....

عزیزم باید ببینی الکی خودکشیه یا نه.....خیلیا از روی چشم هم چشمی میرن کلاس...یه سری برا خوش گذرونی...یه سریها میخونند اما انگار نمیخونند...یه سریها هدفشون فقط خلع سلاح بقیه هست برای چیزی ک خودشون بهش نمیرسن...
به قولی یه استادی...اگه 100 نفر تو کنکور شرکت میکنه...یعنی تصمیم میگیره به خوندن 10 نفرشون موقع ثبت نام آزمون شرکت نمیکنند
از 90 نفر میخونند...اما 40 نفر کم میارند وسط زاه و بیخیال میشن...
10 نفر دادامه میدن ولی خیلی نا امیدانه...
میمونه سر آزمون سر آزمون از اون 100 نفر 50 نفر مونده بودن ک کلا 10 نفرم نمیرن سرجلسه یا حوصله نداشتن یا خواب میمونند....40 نفری ک میان...بازم یه 6-7 نفر همینجوری محض خنده میان ک یه حالی از کیک و ساندیس برده باشند...
اونجا 33-34 نفرن ک واقعا تا آخر خط موندن و کم نیوردن....حالا فکر کنم 4 -5 نفرشون از استرس خراب میکنند...
دیدی...منطقی فکر کنی همینه...
اگه همه اون 100 نفر میخوندن تا آخر کار ما سخت میشد و این میشد ک درصدها از میانگین 40 میرفت رو 80 -90...
راستی بچه ها من فردا تفلدمه.....ولی هیشکی یادش نیس....

سلام دوستان عصر جمعه تون قشنگ حال همه تون خوش
من امروز تو آزمون برا زبان وقت کم آوردم به دوتا از متن ها نرسیدم از اون مهمتر تو قسمت کلمه ها باوجود اینکه معنیشون بلد بودم اما نتونستم جواب درست رو با اطمینان بزنم...یکی یه راه حل بده لطفا
چ آزمونی؟؟؟
بچه ها من امروز سنجش ازمون دادم اصلن فکرشم نمیکردم اینطور بشه !!من فقط اونایی ک مطمن بودمو زده بودم باور کنید
اما همه درصدام 15یا16..ساعت 5برگه هارو گرفتن ساعت8درصدا زدن میشه اینجوری؟؟اونایی ک مرکز ثبت نام کردن براشمام اینجوریه!!؟؟زودی درصد میزنن!؟
بچه ها بخدا فقط اونایی ک مطمنن بودمو زدم
این سنجش آزمایشی اصلی با جواباش ادمارو سورپرایز میکنه اخه من با16درصد ب کجا میرسم
بچه ها بیایید دیگه

مال مركز معمولا ساعت ٧ ٨ همون روز مياد. ولي فكر كنم مال اين دفعه فردا بياد.چ آزمونی؟؟؟
بچه ها من امروز سنجش ازمون دادم اصلن فکرشم نمیکردم اینطور بشه !!من فقط اونایی ک مطمن بودمو زده بودم باور کنید
اما همه درصدام 15یا16..ساعت 5برگه هارو گرفتن ساعت8درصدا زدن میشه اینجوری؟؟اونایی ک مرکز ثبت نام کردن براشمام اینجوریه!!؟؟زودی درصد میزنن!؟
بچه ها بخدا فقط اونایی ک مطمنن بودمو زدم
این سنجش آزمایشی اصلی با جواباش ادمارو سورپرایز میکنه اخه من با16درصد ب کجا میرسم
بچه ها بیایید دیگه
من خودمم اونطور حساب کرده بودم اما همش نصف شد!!؟؟؟؟؟!!!الان بری سایت www.sanjeshserv.irمنم امروز سنجش رفتم...من شهرم تبریز ولی هیج وقت کارنامه اولیه بهم نمیده میگه پاسخ نامتون نرسیده دستمون فردا میاد کارنامم....من خودم حساب کردم زبان 50 فنی اصلا مرور نکردم و عناصرم نخوندم 20 تارخم با مرور 25درک 45 و منظرم 40
مال مركز معمولا ساعت ٧ ٨ همون روز مياد. ولي فكر كنم مال اين دفعه فردا بياد.
دليل اينكه درصدات كمه به خاطر اينه كه هنوز دوره نكردي. دورهات شروع شه بهتر مي زني.
راستی بچه ها من فردا تفلدمه.....ولی هیشکی یادش نیس....

یه سوال ایستایی:چطوری از روی نمودار برش وخمش نوع تکیه گاه ونیرو تشخیص داده میشه
من کتابشو نگرفتم ولی عصر کنکاش داه.خودم سوالاشو از سال 86 تا 92 از اینجا دانلود کردم به همراه پاسخنامشسجی جان خسته نباشی؟؟برای مدیریت تکنولوزی اینطور چیزا کنکورای سال قبل کنکاش داره؟؟؟
همشون تو ی کتابن؟؟؟؟؟؟؟یعنی مدیریت یا تکنولوزی؟؟؟هنر ساخت میشه اسمش!!؟؟؟
واینکه میخام این کتابو بگیرم بنظرتون این کارو بکنم
کسی فقط 5سال قبل نداره ک پرینت بگیریم دیگه کتاب نگیریم؟؟؟؟؟
من کتابشو نگرفتم ولی عصر کنکاش داه.خودم سوالاشو از سال 86 تا 92 از اینجا دانلود کردم به همراه پاسخنامش
http://konkur.in/category/arshad/azmoon
من دیشب کتابشو گرفتم.برنامه ریزی کرده بودم از امروز روزی 1 آزمونشو بدم اما تو پاسخنامه تشریحیش خیلییییییی نکته داره.یعنی هر آزمون 2 روز وقت میخواد.پاسخنامش عالیه.مخصوصا نکات گرامریش.پیشنهاد میکنم حتما کتابشو بگیرید.
اگه تکیه گاه ساده دو طرف تیر باشه اول و آخر نمودار برش یه پرش به بالا یا پایین(بسته به جهت نیرو) اما تو نمودار خمش تیکه گاه ساده تاثیری نداره و از صفر شروع میشه نمودار.
اگه تکیه گاه صلب باشه یعنی تیر طره باشه یه پرش تو نمودار خمش داریم.کلا هرجا گشتاور داریم یه پرش تو نمودار خمش هم داریم اما گشتاور توی نمودار برش تاثیری نداره.
در مورد نیرو اگه نیرو متمرکز باشه نمودار برش خط افقی و خمش خط مورب هست ،اگه گسترده یکنواخت باشه برش مورب و خمش منحنی(سهمی) و اگه نیروی گسترده غیر یکنواخت باشه(مثلثی) برش منحنی درجه 2(سهمی) و خمش منحنی درجه 3.(یعنی هر دو منحنی)
دیدم گفتم که واسم نمیاره کارنامه رو همیشه هم خودم با کلیدا حساب میکنم روز بعدش که کارنامه نهایی اومد همون درصدایی که خودم حساب کردمو میزنه رو کارنامه فرقی نمیکنه زیادمن خودمم اونطور حساب کرده بودم اما همش نصف شد!!؟؟؟؟؟!!!الان بری سایت www.sanjeshserv.ir
قسمت کارنامه درصدتو میده برپ بیا بکو
من دیشب کتابشو گرفتم.برنامه ریزی کرده بودم از امروز روزی 1 آزمونشو بدم اما تو پاسخنامه تشریحیش خیلییییییی نکته داره.یعنی هر آزمون 2 روز وقت میخواد.پاسخنامش عالیه.مخصوصا نکات گرامریش.پیشنهاد میکنم حتما کتابشو بگیرید.

بچه ها کارنامه مرکز اومد.اما تعداد شرکت کننده ها 1000 تا هم نشده هنوز
اینقده حرصم گرفته بود روی آزمون...دیشب کلا نشستم مکانیک و فیزیک 1 و3 و این چیزا خوندم فقط .دریغ از 1 سوالشو که بتونم جواب بدم.تاریخم که قربونش برم هیچی درست درمون یادم نبود.شارتر و با اشپایر قاطی کردم.با استدلال وتوکل جواب میدادم.زبان هم که کلمات رو میدیدم معنی رو میدونستم اما نمیتونستم بینشون انتخاب کنم
آقا من 50 دقیقه تا 1 ساعت زبان ازم وقت میبره.زیاده!!!!!!!!!!!!!
پاسخنامه نیومده هنوز ولی این شوالات :
مشاهده پیوست 189389
درصداتونو بگیییییید!!!!
زبان 73
فن 32
تاریخ 40
درک 35
منظر 46
رتبه 45
منظر 8
رتبتون؟درصدهای خودم
زبان5
دروس فنی 30
تاریخ 16
درک معماری 48
منظر50

رتبتون؟
افرين منشر و دركت خيلي خوبه. تاريخو دوره كني ٢ ٣ بار در اينده بهتر مي زني. ولي زباننننن. بيشتر روش كار كن