زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
عزیزم باید ببینی الکی خودکشیه یا نه.....خیلیا از روی چشم هم چشمی میرن کلاس...یه سری برا خوش گذرونی...یه سریها میخونند اما انگار نمیخونند...یه سریها هدفشون فقط خلع سلاح بقیه هست برای چیزی ک خودشون بهش نمیرسن...
به قولی یه استادی...اگه 100 نفر تو کنکور شرکت میکنه...یعنی تصمیم میگیره به خوندن 10 نفرشون موقع ثبت نام آزمون شرکت نمیکنند
از 90 نفر میخونند...اما 40 نفر کم میارند وسط زاه و بیخیال میشن...
10 نفر دادامه میدن ولی خیلی نا امیدانه...
میمونه سر آزمون سر آزمون از اون 100 نفر 50 نفر مونده بودن ک کلا 10 نفرم نمیرن سرجلسه یا حوصله نداشتن یا خواب میمونند....40 نفری ک میان...بازم یه 6-7 نفر همینجوری محض خنده میان ک یه حالی از کیک و ساندیس برده باشند...
اونجا 33-34 نفرن ک واقعا تا آخر خط موندن و کم نیوردن....حالا فکر کنم 4 -5 نفرشون از استرس خراب میکنند...
دیدی...منطقی فکر کنی همینه...
اگه همه اون 100 نفر میخوندن تا آخر کار ما سخت میشد و این میشد ک درصدها از میانگین 40 میرفت رو 80 -90...

پس بچه های این باشگاه جز قبولی ها هستن ایشاا...

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان عصر جمعه تون قشنگ حال همه تون خوش
من امروز تو آزمون برا زبان وقت کم آوردم به دوتا از متن ها نرسیدم از اون مهمتر تو قسمت کلمه ها باوجود اینکه معنیشون بلد بودم اما نتونستم جواب درست رو با اطمینان بزنم...یکی یه راه حل بده لطفا
یه سوال ایستایی:چطوری از روی نمودار برش وخمش نوع تکیه گاه ونیرو تشخیص داده میشه

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عصر جمعه تون قشنگ حال همه تون خوش
من امروز تو آزمون برا زبان وقت کم آوردم به دوتا از متن ها نرسیدم از اون مهمتر تو قسمت کلمه ها باوجود اینکه معنیشون بلد بودم اما نتونستم جواب درست رو با اطمینان بزنم...یکی یه راه حل بده لطفا

چ آزمونی؟؟؟
بچه ها من امروز سنجش ازمون دادم اصلن فکرشم نمیکردم اینطور بشه !!من فقط اونایی ک مطمن بودمو زده بودم باور کنید
اما همه درصدام 15یا16..ساعت 5برگه هارو گرفتن ساعت8درصدا زدن میشه اینجوری؟؟اونایی ک مرکز ثبت نام کردن براشمام اینجوریه!!؟؟زودی درصد میزنن!؟
بچه ها بخدا فقط اونایی ک مطمنن بودمو زدم
این سنجش آزمایشی اصلی با جواباش ادمارو سورپرایز میکنه اخه من با16درصد ب کجا میرسم
بچه ها بیایید دیگه

memare iran

عضو جدید
چ آزمونی؟؟؟
بچه ها من امروز سنجش ازمون دادم اصلن فکرشم نمیکردم اینطور بشه !!من فقط اونایی ک مطمن بودمو زده بودم باور کنید
اما همه درصدام 15یا16..ساعت 5برگه هارو گرفتن ساعت8درصدا زدن میشه اینجوری؟؟اونایی ک مرکز ثبت نام کردن براشمام اینجوریه!!؟؟زودی درصد میزنن!؟
این سنجش آزمایشی اصلی با جواباش ادمارو سورپرایز میکنه اخه من با16درصد ب کجا میرسم
بچه ها بیایید دیگه

من مرکزمعماری هستم هنوز جواب هارو نزدن..با کنکورسالهای قبل هم خودتو یه محک بزن
درضمن تلاشت بکن نتیجه ش بسپار به خدا

aytakin69

عضو جدید
منم امروز سنجش رفتم...من شهرم تبریز ولی هیج وقت کارنامه اولیه بهم نمیده میگه پاسخ نامتون نرسیده دستمون فردا میاد کارنامم....من خودم حساب کردم زبان 50 فنی اصلا مرور نکردم و عناصرم نخوندم 20 تارخم با مرور 25 :( درک 45 و منظرم 40

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ آزمونی؟؟؟
بچه ها بیایید دیگه
مال مركز معمولا ساعت ٧ ٨ همون روز مياد. ولي فكر كنم مال اين دفعه فردا بياد.
دليل اينكه درصدات كمه به خاطر اينه كه هنوز دوره نكردي. دورهات شروع شه بهتر مي زني.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امروز سنجش رفتم...من شهرم تبریز ولی هیج وقت کارنامه اولیه بهم نمیده میگه پاسخ نامتون نرسیده دستمون فردا میاد کارنامم....من خودم حساب کردم زبان 50 فنی اصلا مرور نکردم و عناصرم نخوندم 20 تارخم با مرور 25 :( درک 45 و منظرم 40
من خودمم اونطور حساب کرده بودم اما همش نصف شد!!؟؟؟؟؟!!!الان بری سایت www.sanjeshserv.ir
قسمت کارنامه درصدتو میده برپ بیا بکو

memare iran

عضو جدید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مال مركز معمولا ساعت ٧ ٨ همون روز مياد. ولي فكر كنم مال اين دفعه فردا بياد.
دليل اينكه درصدات كمه به خاطر اينه كه هنوز دوره نكردي. دورهات شروع شه بهتر مي زني.

نیکی جان ب جان خودم همشو مطمن بودمو مرور کرده هامو زدم اولا ک اصلا از درک رفتار سازه درمعماری نیومده بود تاریخم مطننم 33میشد

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی بچه ها من فردا تفلدمه....:whistle:.ولی هیشکی یادش نیس....:cry:

تولد واژه ای ست در پی معنا شدن
مفهومی ست در تب و تاب رسیدن
تولد گاه بهانه ای ست برای دلتنگ خود شدن
شانه ای ست برای جست و جوی خویش
تولد گاه بهانه ای ست برای یک جمع دوستانه
برای چند لحظه با هم خندیدن
برای خرید یک شاخه گل
برای جاری شدن یک قطره اشک
و کشیدن "آهی" از سر دلتنگی
تولد علامتی ست پرمعنا
در سررسید زندگی ها
گاه بهانه ای ست یرای نوشتن یک متن
یا سرودن یک شعر
تولد گاه بهانه ای ست
برای فریاد بودن
رهایی از پیله ی تنهایی
و اندکی به دنبال خود گشتن
تولد مفهومی ست ناپیوسته
در زندگی ما
و عشق مفهومی ست پیوسته
با عشق زندگی کن تا پیوسته متولد شوی

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجی جان خسته نباشی؟؟برای مدیریت تکنولوزی اینطور چیزا کنکورای سال قبل کنکاش داره؟؟؟
همشون تو ی کتابن؟؟؟؟؟؟؟یعنی مدیریت یا تکنولوزی؟؟؟هنر ساخت میشه اسمش!!؟؟؟
واینکه میخام این کتابو بگیرم بنظرتون این کارو بکنم
کسی فقط 5سال قبل نداره ک پرینت بگیریم دیگه کتاب نگیریم؟؟؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب دیر خوابیدم ،صبح نزدیک بود از آزمون جا بمونم :|
ظهر خواستم بخوابم... نشد
عصر گفتم عب نداره ی دوساعتی بخوابم.....دوستام بم زنگ زدن و فکم کف کردو بازم نشد :|
الانم هی میخوام ببینم کارنامه میاد یا نه... ک نمیاد انگار.... حرصم درومده خدایی
فکر کنم برم بخوابم آب از آب تکون نمیخوره :|
واسه فردا ایشالاااا مرور درست و حسابیه فن شروع باید بشه... تاریخ و ادامه بدم... و البته زبان.... ی ساعتی هم منظر
این از برنامه ی من
امیدوارم ک ب جای خوبی برسونمش چون هرچی خوندم تو ی سررسید خلاصه برداری کردم..اگه اونو تو این هفته نخونم کارم زاره.. چون باید برسم 2 دورش کنم ک همه چی یادم بیاد
خدایااا توکل بر تو

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه تکیه گاه ساده دو طرف تیر باشه اول و آخر نمودار برش یه پرش به بالا یا پایین(بسته به جهت نیرو) اما تو نمودار خمش تیکه گاه ساده تاثیری نداره و از صفر شروع میشه نمودار.
اگه تکیه گاه صلب باشه یعنی تیر طره باشه یه پرش تو نمودار خمش داریم.کلا هرجا گشتاور داریم یه پرش تو نمودار خمش هم داریم اما گشتاور توی نمودار برش تاثیری نداره.
در مورد نیرو اگه نیرو متمرکز باشه نمودار برش خط افقی و خمش خط مورب هست ،اگه گسترده یکنواخت باشه برش مورب و خمش منحنی(سهمی) و اگه نیروی گسترده غیر یکنواخت باشه(مثلثی) برش منحنی درجه 2(سهمی) و خمش منحنی درجه 3.(یعنی هر دو منحنی)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی جان خسته نباشی؟؟برای مدیریت تکنولوزی اینطور چیزا کنکورای سال قبل کنکاش داره؟؟؟
همشون تو ی کتابن؟؟؟؟؟؟؟یعنی مدیریت یا تکنولوزی؟؟؟هنر ساخت میشه اسمش!!؟؟؟
واینکه میخام این کتابو بگیرم بنظرتون این کارو بکنم
کسی فقط 5سال قبل نداره ک پرینت بگیریم دیگه کتاب نگیریم؟؟؟؟؟
من کتابشو نگرفتم ولی عصر کنکاش داه.خودم سوالاشو از سال 86 تا 92 از اینجا دانلود کردم به همراه پاسخنامش
http://konkur.in/category/arshad/azmoon

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتابشو نگرفتم ولی عصر کنکاش داه.خودم سوالاشو از سال 86 تا 92 از اینجا دانلود کردم به همراه پاسخنامش
http://konkur.in/category/arshad/azmoon

من دیشب کتابشو گرفتم.برنامه ریزی کرده بودم از امروز روزی 1 آزمونشو بدم اما تو پاسخنامه تشریحیش خیلییییییی نکته داره.یعنی هر آزمون 2 روز وقت میخواد.پاسخنامش عالیه.مخصوصا نکات گرامریش.پیشنهاد میکنم حتما کتابشو بگیرید.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من دیشب کتابشو گرفتم.برنامه ریزی کرده بودم از امروز روزی 1 آزمونشو بدم اما تو پاسخنامه تشریحیش خیلییییییی نکته داره.یعنی هر آزمون 2 روز وقت میخواد.پاسخنامش عالیه.مخصوصا نکات گرامریش.پیشنهاد میکنم حتما کتابشو بگیرید.

دارمش واقعا منم راضی ام ایشالله از هفته بعد اون و کتاب معماریشو شروع خواهم کرد ...اگه مشکلی پیش نیاد

memare iran

عضو جدید
اگه تکیه گاه ساده دو طرف تیر باشه اول و آخر نمودار برش یه پرش به بالا یا پایین(بسته به جهت نیرو) اما تو نمودار خمش تیکه گاه ساده تاثیری نداره و از صفر شروع میشه نمودار.
اگه تکیه گاه صلب باشه یعنی تیر طره باشه یه پرش تو نمودار خمش داریم.کلا هرجا گشتاور داریم یه پرش تو نمودار خمش هم داریم اما گشتاور توی نمودار برش تاثیری نداره.
در مورد نیرو اگه نیرو متمرکز باشه نمودار برش خط افقی و خمش خط مورب هست ،اگه گسترده یکنواخت باشه برش مورب و خمش منحنی(سهمی) و اگه نیروی گسترده غیر یکنواخت باشه(مثلثی) برش منحنی درجه 2(سهمی) و خمش منحنی درجه 3.(یعنی هر دو منحنی)

ممنون بابت توضیحاتت

aytakin69

عضو جدید
من خودمم اونطور حساب کرده بودم اما همش نصف شد!!؟؟؟؟؟!!!الان بری سایت www.sanjeshserv.ir
قسمت کارنامه درصدتو میده برپ بیا بکو
دیدم گفتم که واسم نمیاره کارنامه رو همیشه هم خودم با کلیدا حساب میکنم روز بعدش که کارنامه نهایی اومد همون درصدایی که خودم حساب کردمو میزنه رو کارنامه فرقی نمیکنه زیاد

memare iran

عضو جدید
مرکزمعماری جوابهارو زده...دوستان بیاین درصدهامون با هم چک کنیم و مشاوره بهم بدیم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

منظورت کتاب تست مدیریت؟؟؟؟چند گرفتی

mitra2470

عضو جدید
بچه ها کارنامه مرکز اومد.اما تعداد شرکت کننده ها 1000 تا هم نشده هنوز:confused:
اینقده حرصم گرفته بود روی آزمون...دیشب کلا نشستم مکانیک و فیزیک 1 و3 و این چیزا خوندم فقط .دریغ از 1 سوالشو که بتونم جواب بدم.تاریخم که قربونش برم هیچی درست درمون یادم نبود.شارتر و با اشپایر قاطی کردم.با استدلال وتوکل جواب میدادم.زبان هم که کلمات رو میدیدم معنی رو میدونستم اما نمیتونستم بینشون انتخاب کنم

آقا من 50 دقیقه تا 1 ساعت زبان ازم وقت میبره.زیاده!!!!!!!!!!!!!

memare iran

عضو جدید
بچه ها کارنامه مرکز اومد.اما تعداد شرکت کننده ها 1000 تا هم نشده هنوز:confused:
اینقده حرصم گرفته بود روی آزمون...دیشب کلا نشستم مکانیک و فیزیک 1 و3 و این چیزا خوندم فقط .دریغ از 1 سوالشو که بتونم جواب بدم.تاریخم که قربونش برم هیچی درست درمون یادم نبود.شارتر و با اشپایر قاطی کردم.با استدلال وتوکل جواب میدادم.زبان هم که کلمات رو میدیدم معنی رو میدونستم اما نمیتونستم بینشون انتخاب کنم

آقا من 50 دقیقه تا 1 ساعت زبان ازم وقت میبره.زیاده!!!!!!!!!!!!!

دقیقا منم برا زبان همین مشکل داشتم کلمه هارو بلد بودم اما جواب درست پیدا نمیکردم
درصدهاتون بزارید من نوشتم..

memare iran

عضو جدید
رتبتون؟
افرين منشر و دركت خيلي خوبه. تاريخو دوره كني ٢ ٣ بار در اينده بهتر مي زني. ولي زباننننن. بيشتر روش كار كن :)

رتبه درخشانم خجالت کشیدم بزارم...270 شده
تاریخ من هنوز یک دورم تموم نشده چه برسه به دوره
برا زبان راهنمایی کن چیکارکنم من 504 خوندم فقط اما جوابگو نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا