زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره مدیریت،انرژی و تکلونوژی همش تو 1 کتابه از سال 84 تا 92 داره.32تومن.

خجالت میکشم بگم اما میگم
هانی جان قیمتش 32تومن بود نگرفتم
امکانش هست فقط سالای 90.91.92مباحث ک ب ماهم مربوط میشه رو بذاری پرینت بگیریم .البته اگه تونستی ..ی سوال میخاام تست بزنم من خونده هامو خوندم تست تا حالا زیاد نزدم نظرتون چیه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ميانكينت ٣٧ درصد ميشه. حالا دوست داري مي توني مقايسه كني با بقيه واسه رتبت. ولي فن و دركت خيلي خوبه. منظرتم خوبه. تاريخش سخت بود ولي يكم بيشتر به دوره كردن احتياج داره كه تو مغز بمونه. :)
مرسی نیکی جان ..........میانگین خودت چند شد؟؟؟کلا میانگین رو چه جور حساب میکنن

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجی من نمیتونم از اون سایت دانلود کنم امکانش هست سال 89تا92رو اگه داری
اینجا بذاری پرینت بگیرم میخام تست بزنم درصدامو ببرم بالا همه جا همه درصدام 20،این نسون میده من مطالب برام تثبیت نشده !!!از بس ک تست نزدم ممنون میشم ببخش توروخدا از هانی خاستم اما مطمنن برا اون سخت میشه عکس بگیره اما تو اگه پی دی اف شوداری بذاری برا ما بازم میگم ببخشید

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی من نمیتونم از اون سایت دانلود کنم امکانش هست سال 89تا92رو اگه داری
اینجا بذاری پرینت بگیرم میخام تست بزنم درصدامو ببرم بالا همه جا همه درصدام 20،این نسون میده من مطالب برام تثبیت نشده !!!از بس ک تست نزدم ممنون میشم ببخش توروخدا از هانی خاستم اما مطمنن برا اون سخت میشه عکس بگیره اما تو اگه پی دی اف شوداری بذاری برا ما بازم میگم ببخشید
...سلام راحت که میشه دانلود کنی.........مشکلت چیه برای دانلود؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

:w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22:
من انصراف میدم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مال من ٤٣ شد.
زبانو ضرب در ٢
فن ضرب در ٣
تاريخ ضرب در ٢
درك ضرب در ٣
منظر ضرب در ١

جمع همه تقسيم بر ١١

mitra2470

عضو جدید
اینم درصدای من زبان : 60 %فن : 53.3 %تاریخ : 63.3 %درک : 20 %منظر : 30 %درکش خیلی سخت بود ولی در کل سوالات استاندارد بود مخصوصا زبان

بابا ای ول نفیسه..تا هرکی با فنو خوب زده بود با تاریخ ولی تو جفتشو خوب زدی:w17:
تو تاریخ که سخت تر بودو 63 زدی اونوقت درک که راحت تر از هر دفعه بود میگی سخت!!!!
به نظر من درکش بد نبود،سوالات هم به سطح کنکور نمیرسه ولی نسبت به آزمونای قبلی استاندارد تر بود

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ای ول نفیسه..تا هرکی با فنو خوب زده بود با تاریخ ولی تو جفتشو خوب زدی:w17:
تو تاریخ که سخت تر بودو 63 زدی اونوقت درک که راحت تر از هر دفعه بود میگی سخت!!!!
به نظر من درکش بد نبود،سوالات هم به سطح کنکور نمیرسه ولی نسبت به آزمونای قبلی استاندارد تر بود
یعنی سطح کنکور سخت؟؟؟

aytakin69

عضو جدید
سلام بچه ها پاسخ نامه سوالات مرکز از کجا گیر بیارم منم میخمام آزمونو حل کنم درصد بگیرم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصدای من :confused:
زبان 34
فن41
تاریخ 37
درک 58
منظر16 !!!
میانگین 41
خلاصه نتیجه اینکه من باشم دیگه نشینم نصفه شب ساعت 1-2 تست بزنم کلی غلط داشتم:razz:!!!البته شایدم روزم تست میزدم بهتر از این نبود اما واقعا دیگه آخراش خیلی خوابم میومدمغزم نمیکشید از منظر معلومه:D
اما اصلاااااااا ناامید نیستم ...تاریخ و که مرور کنم بهتر میشه فن هم که دیگه اونایی که شک دارم نمیزنم! منظر هم یکم بخونمش بد نیس!!! زبان هم که خیلی غلط دارم نمیدونم به نظر من نسبت به کنکور اصلا سوالاش استاندارد نبود مخصوصا ریدینگاش:razz: و در آخر هم میریم پیش به سوی مروررررر(من از امروز مرور شروع میکنم) تا هفته بعد که ایشالا درصدای هممون بهترتر بشه;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
قدیمی ترین مناره ها ب تریتیب؟؟؟مسجد جامع ساوه_مسجد پامنار زواره مسجد جامع کاشان
این تو جزوه نسیم عسگری.این درسته!!؟مگه نه؟؟
پس قدیمی ترین مناره ایاز نمیشه !!نه؟؟؟؟؟درسته بچه ها !؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تریتیب ممنون از جواب هاتون

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 34
فن41
تاریخ 37
درک 58
منظر16 !!!
میانگین 41
خلاصه نتیجه اینکه من باشم دیگه نشینم نصفه شب ساعت 1-2 تست بزنم کلی غلط داشتم:razz:!!!البته شایدم روزم تست میزدم بهتر از این نبود اما واقعا دیگه آخراش خیلی خوابم میومدمغزم نمیکشید از منظر معلومه:D
اما اصلاااااااا ناامید نیستم ...تاریخ و که مرور کنم بهتر میشه فن هم که دیگه اونایی که شک دارم نمیزنم! منظر هم یکم بخونمش بد نیس!!! زبان هم که خیلی غلط دارم نمیدونم به نظر من نسبت به کنکور اصلا سوالاش استاندارد نبود مخصوصا ریدینگاش:razz: و در آخر هم میریم پیش به سوی مروررررر(من از امروز مرور شروع میکنم) تا هفته بعد که ایشالا درصدای هممون بهترتر بشه;)

منم موافقم انشاله هفته بعد برای همه ومن بهتر بشه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چند وقته سمانه نیست؟؟؟؟؟؟
ی سوال دیگه قدیمی ترین مدرسه در معماری
ایران کدوم مدرسه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون منو از سردرگمی رها کنید دوستای عزیزم ممممم

!!!!!¡!!!!

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 47
فن 45
تاریخ 29
درک 45
منظر 21
رتبه:69
تراز:6500
زبان این ازمون کلی از 1100 واژه داده بود!!!
من از ته دلم معتقدم که تنظیم شرابط خر است.چون هرچی میخونم بی فایدس.این مقرارت ملی که دیگه نمیدونم کجای دلم بذارم.از روش تجویزی سوال داده .خداباااااا:w22:

من فک کنم اگه تو آزمون شرکت میکردم رتبم حدودای شما میشد چون میانگینامون تقریبا مث همه :)

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه اشتباه نکنم فخریه سبزوار باید باشه

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز

!!!!!¡!!!!
سمانه نمياد تا بعد كنكور

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم درصدای من زبان : 60 %فن : 53.3 %تاریخ : 63.3 %درک : 20 %منظر : 30 %درکش خیلی سخت بود ولی در کل سوالات استاندارد بود مخصوصا زبان
:w22::w22::w22::w22:

:w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22:
من انصراف میدم

مال من ٤٣ شد.
زبانو ضرب در ٢
فن ضرب در ٣
تاريخ ضرب در ٢
درك ضرب در ٣
منظر ضرب در ١

جمع همه تقسيم بر ١١

زبان 34
فن41
تاریخ 37
درک 58
منظر16 !!!
میانگین 41
بچه ها به همتون تبریک میگم درصداتون خیلی خوب شده امیدوارن هر هفته بهتر بشه..............خدای من و الهامم بزرگه.الههههههههههههههههههههههههههام کجاینا بیا بریم تبت:cowboy:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من از تایپیک ارشد سراسری سولای هنرهای ساخت دان کردم پاسخنامه اس تشریحی
نیست سجی براتوام اینطوره؟؟پس چ طوری یاد میگیری؟؟؟؟؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خجالت میکشم بگم اما میگم
هانی جان قیمتش 32تومن بود نگرفتم
امکانش هست فقط سالای 90.91.92مباحث ک ب ماهم مربوط میشه رو بذاری پرینت بگیریم .البته اگه تونستی ..ی سوال میخاام تست بزنم من خونده هامو خوندم تست تا حالا زیاد نزدم نظرتون چیه

نانی جان سوالاش که تو همون سایتی که سجاد گفتن هست.با پاسخ کلیدی....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به همتون تبریک میگم درصداتون خیلی خوب شده امیدوارن هر هفته بهتر بشه..............خدای من و الهامم بزرگه.الههههههههههههههههههههههههههام کجاینا بیا بریم تبت:cowboy:
تبت؟؟؟ حیفه تبت ک من برم اونجا:(
من از صبح ک کلی گریه کردم الانم دنبال ی راه بدون درد واسه خودکشیم
:crying:
الهام که خوب بوده به نسبت مهسا(خودم میگم)
تاریخش سخت بود تو خیلی خوب جواب دادی
عزیزم من همه ی دروسو میخونم منتهی ی تاریخمو نتیجه میگیرم فقط:cry:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised::surprised: شما هم که خیلی خوب درصداتون فن 50 درک 40 !:surprised:بقیه یادم نیس اما خوب بود کلن همه در یه سطحیم تقریبا...شاید حالا یکی مرور کرده بهترشده درصداش یکی مرور نکرده یادش رفته درصداش خوب نشده...ایشالا مرور میکنیم همه درصدامون میره بالا 50;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا