منبعی ک خوندی برا این سوال میشه بگی؟؟؟؟بله درسته...ارتفاع اتاق تووو هر دو اقلیم زیاده...اما تو گرم و خشک بیشتره....اما ارتفاع ساختمان تو گرم و مرطوب به علت اختلاف سطح با زمینی ک باید ساخته بشه بیشتر میشه...
منبعی ک خوندی برا این سوال میشه بگی؟؟؟؟
بچه ها لطف جواب بدید برای معماری جهان تو جزوه قابوسی مطالب زیاده خوندن کدومش واجتره؟؟؟زارعی یا جزوه؟؟منظورم اینه اول برای کدومش وقت بذارم
 هم میتونیم نقطه b رو بگیریم iهم  c
هم میتونیم نقطه b رو بگیریم iهم  cاره منم برا معاصر اون کارو کردم برای جهان نمیشه امااعزیزم استنباط خودم و به صورت غیر مستقیم درک عمومی عسگری....یکمم در مورد اقلیم دقت کنی خیلی راحت به این ج میرسی عزیزم....
جزوه رو بزار کنارت کتاب هم همینطور ...جزوه رو بخون عکسهای کتاب رو نیگاه کن وقتی جزوه رو میخونی ...مطالب کتاب راحتتر پیش میره برای معاصر من این کارو دارم میکنم....
اره منم برا معاصر اون کارو کردم برای جهان نمیشه اماا
اره منم برا معاصر اون کارو کردم برای جهان نمیشه اماا

این برنامه دلبخواهی میتونی تنظیم کنی ولی درستش اینه 1 روز بعد 7 روز بعد 10 روز بعد 30 روز بعد برنامه خوبیه منم باهاش زبان مرور میکردمبچه ها اینو چه جوری تنظیمش کنممشاهده پیوست 189288و اینکه این سوالو میشه ج بدین مشاهده پیوست 189290
امروز قرار همگی خودمونو بسنجیم من از ساعت 3 بیدارم که یه کم قسمتهای اساسی مرور کنم چرا خبری نی ؟موافقم کسایی که موافقن موافقت خودشون رو اعلام کنن............تا هر جایی که مرور کردین من هنوز مرورام مونده ولی میخوام خودمو بسنجم و نقاط قوت و ضعفمو پیدا کنم.....................
احتمالا یه هفته مونده به آزمونسلام دوستانکارت ورود به جلسه احتمالا چندم میاد؟؟؟ممنون.
من تا فصل 17 که همون مصالح سازه ای میشه رو خوندم 18 رو نخوندم..............بچه ها اخرش این دو فصل اخر کتاب درک رفتار سازه ها را میخواد بخونیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟/
اگه کسی میدونه لطفا ضروریه
من تا فصل 17 که همون مصالح سازه ای میشه رو خوندم 18 رو نخوندم..............
18 رو که مطمئنم نمیخواد.17 هم فک کنم برای هنرهای ساخت مهم باشهکلا باید بخونیمشون یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه تیکی داره اون پایین اونو بزنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگ بخوای طبق قانون لایتنر تنظیمش کنی میشه 1 روز،2 و 4 و 8 و 15 روز بعد
سلام... لیست دوستان من ی سر خصوصیاشونو چک کنن... ی مطلبی براشون گذاشتم................

یه تیکی داره اون پایین اونو بزنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها یک زنگ بهم الان زده شد یک چیزی بهم گفتن که تمام حواس و تمرکزم بهم ریخت نمی دوم چیکار کنم ،اصلا نمی تونم تمرکز کنم

آااااااااخییییش
انجام شد
خخخخخخخخخخخخ
خیالم راحت شد الان
امروز بعد از آزمون فهمیدم ک مرور هم بکنیم بازم کمه... باید نکته هایی ک خودمونم نوشتیم همش جلو چشممون باشه تا بره تو ناخودآگاهمون

وااالا خودم راضی بودم اما نمیدونم مرکز هم راضی بوده یا نه خخخخخخخدقیقا عزیزم خیلی مهمه...مرور...من خلاصه هامو ک میخونم خیالم راحت میشه...راستی آزمون چطور بود؟؟؟راضی بودی عزیزم؟
وااالا خودم راضی بودم اما نمیدونم مرکز هم راضی بوده یا نه خخخخخخخ
پاسخنامه بیاد معلوم میشه غلط زدم زیاد(همون غلطه اضافه ای ک همیشه میکنم خخخخخ) یا ک برعکس شاهکار کردم
ک دومی بعیده خخخخخخخ
دقیقا مال منم همینجوری شده بود یه مدیر محترم برام فرستاده بود اما گذاشته بودم ک بعدا همچین مشکلی پیش اومد دوباره انجام بدم اما نمیدونم چرا پاک شده....؟؟؟!!!بچه ها من صفحه اخر نمی تونم ببینم برا م صفحه جلو نمیره میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟