زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اینو چه جوری تنظیمش کنمddddd.jpg
و اینکه این سوالو میشه ج بدین Untitled.jpg

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله درسته...ارتفاع اتاق تووو هر دو اقلیم زیاده...اما تو گرم و خشک بیشتره....اما ارتفاع ساختمان تو گرم و مرطوب به علت اختلاف سطح با زمینی ک باید ساخته بشه بیشتر میشه...
منبعی ک خوندی برا این سوال میشه بگی؟؟؟؟
بچه ها لطف جواب بدید برای معماری جهان تو جزوه قابوسی مطالب زیاده خوندن کدومش واجتره؟؟؟زارعی یا جزوه؟؟منظورم اینه اول برای کدومش وقت بذارم

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منبعی ک خوندی برا این سوال میشه بگی؟؟؟؟
بچه ها لطف جواب بدید برای معماری جهان تو جزوه قابوسی مطالب زیاده خوندن کدومش واجتره؟؟؟زارعی یا جزوه؟؟منظورم اینه اول برای کدومش وقت بذارم

عزیزم استنباط خودم و به صورت غیر مستقیم درک عمومی عسگری....یکمم در مورد اقلیم دقت کنی خیلی راحت به این ج میرسی عزیزم....
جزوه رو بزار کنارت کتاب هم همینطور ...جزوه رو بخون عکسهای کتاب رو نیگاه کن وقتی جزوه رو میخونی ...مطالب کتاب راحتتر پیش میره برای معاصر من این کارو دارم میکنم....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم استنباط خودم و به صورت غیر مستقیم درک عمومی عسگری....یکمم در مورد اقلیم دقت کنی خیلی راحت به این ج میرسی عزیزم....
جزوه رو بزار کنارت کتاب هم همینطور ...جزوه رو بخون عکسهای کتاب رو نیگاه کن وقتی جزوه رو میخونی ...مطالب کتاب راحتتر پیش میره برای معاصر من این کارو دارم میکنم....
اره منم برا معاصر اون کارو کردم برای جهان نمیشه اماا

ترنج

عضو جدید

آخه جهان قابوسی ترکیب زارعیو بانیه.ویژگی های سبکا و تقسیم بندی دوره هارو بیشتر از کتاب زارعی گفته نمونه ها رو بیشتر از کتاب بانی
دوتا کتابو جزوه رو بذار پیشت!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا میشه من برا هر فصل جهان کلا اومدم اول کتاب زارعی و جزوه را نگاه انداختم و بعد کتاب خوندم سپسجزوه همزمان انگار دوبار خونده شد توی ذهن هم بهتر ثبت میشه:smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اخرش این دو فصل اخر کتاب درک رفتار سازه ها را میخواد بخونیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟/
اگه کسی میدونه لطفا ضروریه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم کسایی که موافقن موافقت خودشون رو اعلام کنن............تا هر جایی که مرور کردین من هنوز مرورام مونده ولی میخوام خودمو بسنجم و نقاط قوت و ضعفمو پیدا کنم.....................
امروز قرار همگی خودمونو بسنجیم من از ساعت 3 بیدارم که یه کم قسمتهای اساسی مرور کنم چرا خبری نی ؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اخرش این دو فصل اخر کتاب درک رفتار سازه ها را میخواد بخونیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟/
اگه کسی میدونه لطفا ضروریه
من تا فصل 17 که همون مصالح سازه ای میشه رو خوندم 18 رو نخوندم..............

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک زنگ بهم الان زده شد یک چیزی بهم گفتن که تمام حواس و تمرکزم بهم ریخت نمی دوم چیکار کنم ،اصلا نمی تونم تمرکز کنم:cry::cry::cry:

arefeh

کاربر ممتاز
بیا کارمون فردا در اومد....رئیس شرکت ز زد گفت فردا بیا میخوایم مناقصه شرکت کنیم.......میبینی توروخدا کلا نابود شدم...اول هفته و اینجوری شروع کنه آدم خیلی زوره به قرآن....:(
دعا کنید زود تموم بشه...دیگه تا 12 تموم شه...مناقصه هم ک کم وقت نمیبره...روز آخرشم هست...کلا خوشحال این رئیسمونا....میزاره همه کارها رو دقیقه 90...خوب مرد حسابی 5 شنبه انجام میدادی...:mad:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها یک زنگ بهم الان زده شد یک چیزی بهم گفتن که تمام حواس و تمرکزم بهم ریخت نمی دوم چیکار کنم ،اصلا نمی تونم تمرکز کنم:cry::cry::cry:

عزیزم نکنه تو به من ز زدی....منم دقیقا همین الان از این تماسها داشتم....هاهاها...واقعا اینجا همه همزاد پنداریم...هر اتفاقی ک برا یکی میوفته همزمان برا بقیه هم میوفته...باز خوبه ...اینجوری دل گرمیم ک با هم داریم پیش میریم:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
از جمعه و روز تعطیل بدم میاد....کلا از درس ساقط میشم....:razz:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آااااااااخییییش
انجام شد
خخخخخخخخخخخخ
خیالم راحت شد الان
امروز بعد از آزمون فهمیدم ک مرور هم بکنیم بازم کمه... باید نکته هایی ک خودمونم نوشتیم همش جلو چشممون باشه تا بره تو ناخودآگاهمون

arefeh

کاربر ممتاز
آااااااااخییییش
انجام شد
خخخخخخخخخخخخ
خیالم راحت شد الان
امروز بعد از آزمون فهمیدم ک مرور هم بکنیم بازم کمه... باید نکته هایی ک خودمونم نوشتیم همش جلو چشممون باشه تا بره تو ناخودآگاهمون

دقیقا عزیزم خیلی مهمه...مرور...من خلاصه هامو ک میخونم خیالم راحت میشه...راستی آزمون چطور بود؟؟؟راضی بودی عزیزم؟:)

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا عزیزم خیلی مهمه...مرور...من خلاصه هامو ک میخونم خیالم راحت میشه...راستی آزمون چطور بود؟؟؟راضی بودی عزیزم؟:)
وااالا خودم راضی بودم اما نمیدونم مرکز هم راضی بوده یا نه خخخخخخخ
پاسخنامه بیاد معلوم میشه غلط زدم زیاد(همون غلطه اضافه ای ک همیشه میکنم خخخخخ) یا ک برعکس شاهکار کردم
ک دومی بعیده خخخخخخخ

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من صفحه اخر نمی تونم ببینم برا م صفحه جلو نمیره میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
وااالا خودم راضی بودم اما نمیدونم مرکز هم راضی بوده یا نه خخخخخخخ
پاسخنامه بیاد معلوم میشه غلط زدم زیاد(همون غلطه اضافه ای ک همیشه میکنم خخخخخ) یا ک برعکس شاهکار کردم
ک دومی بعیده خخخخخخخ

ایشالله ک دومی میشه....والا ما ک در مورد آزمون به دلایلی نمیتونیم نظر بدیم...ولی حتما خوب بوده...و امیدوارم همه بچه ها روز خوبی رو سپری کرده باشن...ما ک نه...اصلا نخوندم امروز...
راستی یه سئوال داشتم جزوه عتاصر بخش درز ها رو میخوندم اما به شدت خلاصه بود و متن زیر عکسها هم ک همه انگلیسی و کیفیت پایین...این بخش رو شریفی نوشته از ساختمانها چونه عمل میکنده...اما همش اونجا نی...کسی چیز مفیدی داره از این فصل..آخه به نظرم مهم میاد...بخش آتیش پارسال سئوال اومده بود...

• Like
واکنش ها: imah

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها من صفحه اخر نمی تونم ببینم برا م صفحه جلو نمیره میشه بگید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا مال منم همینجوری شده بود یه مدیر محترم برام فرستاده بود اما گذاشته بودم ک بعدا همچین مشکلی پیش اومد دوباره انجام بدم اما نمیدونم چرا پاک شده....؟؟؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا