زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالله ک دومی میشه....والا ما ک در مورد آزمون به دلایلی نمیتونیم نظر بدیم...ولی حتما خوب بوده...و امیدوارم همه بچه ها روز خوبی رو سپری کرده باشن...ما ک نه...اصلا نخوندم امروز...
راستی یه سئوال داشتم جزوه عتاصر بخش درز ها رو میخوندم اما به شدت خلاصه بود و متن زیر عکسها هم ک همه انگلیسی و کیفیت پایین...این بخش رو شریفی نوشته از ساختمانها چونه عمل میکنده...اما همش اونجا نی...کسی چیز مفیدی داره از این فصل..آخه به نظرم مهم میاد...بخش آتیش پارسال سئوال اومده بود...
من جزوه ی طباطبایی رو دارم اما خییلی کمرنگه و خودم چون خوندمش زیرشون خط کشیدم... اونم در همون حد گفته تازه با عکس کمتر اما ی سری توضیحات داره
یادم بیار شب برات چک کنم حتما ک بیشتر از شریفی توش نکته هست یا نه ..الان بدجور خوابم خخخخخخ

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم نکنه تو به من ز زدی....منم دقیقا همین الان از این تماسها داشتم....هاهاها...واقعا اینجا همه همزاد پنداریم...هر اتفاقی ک برا یکی میوفته همزمان برا بقیه هم میوفته...باز خوبه ...اینجوری دل گرمیم ک با هم داریم پیش میریم:biggrin:

ای عارفه جون ، والا نمی دونم چرا هر چی میشه یک سر قضیه باید بیان به من بگن ،بابا به من چه که کی چه غلطی میکنه
دیگه از این زندگی خسته شدم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من جزوه ی طباطبایی رو دارم اما خییلی کمرنگه و خودم چون خوندمش زیرشون خط کشیدم... اونم در همون حد گفته تازه با عکس کمتر اما ی سری توضیحات داره
یادم بیار شب برات چک کنم حتما ک بیشتر از شریفی توش نکته هست یا نه ..الان بدجور خوابم خخخخخخ

عزیزمی...گلم مرسی...یه دنیا....

arefeh

کاربر ممتاز
ای عارفه جون ، والا نمی دونم چرا هر چی میشه یک سر قضیه باید بیان به من بگن ،بابا به من چه که کی چه غلطی میکنه

من امروز و دیروز حال روحیم مناسب نی...به علت یه سری دلایل...میدونم حساسیت خودم باعث این حالم شد...تا این حالمم خوب نشه...یا بهتر بگم به اون دوستم ک دیروز با حرفهاش رو من تاثیر گذاشت ز نزنم و صحبت نکنم و این مشکل رو برا خودم حل نکنم...تمرکزشو ندارم خوب درس بخونم....اونم از فردا ک میخوام برم شرکت...خدایا ختمه به خیر کن و بهم روحیه بده...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز و دیروز حال روحیم مناسب نی...به علت یه سری دلایل...میدونم حساسیت خودم باعث این حالم شد...تا این حالمم خوب نشه...یا بهتر بگم به اون دوستم ک دیروز با حرفهاش رو من تاثیر گذاشت ز نزنم و صحبت نکنم و این مشکل رو برا خودم حل نکنم...تمرکزشو ندارم خوب درس بخونم....اونم از فردا ک میخوام برم شرکت...خدایا ختمه به خیر کن و بهم روحیه بده...

انشاله که مشکل ات حل شه
تازه از این بد تر خاله ام الان زنگ زده میگه این 1ماه را بخون که قبول شی وگرنه ابرو و حیثیت برات نمی مونه:cry:
بچه ها خدایی امروز خیلی از ارشد ترسیدم

arefeh

کاربر ممتاز
انشاله که مشکل ات حل شه
تازه از این بد تر خاله ام الان زنگ زده میگه این 1ماه را بخون که قبول شی وگرنه ابرو و حیثیت برات نمی مونه:cry:
بچه ها خدایی امروز خیلی از ارشد ترسیدم

فکر کنم از دستت عصبانیه ک نرفتی سری دوم خونشون:biggrin:اما من جا تو باشم الکی خودمو میزنم به ناراحتی و افسردگی...ولی در خفی درس میخونم...همینه ک فامیل متوجه میشه ما داریم به کارهایی میکنیم...کلا گند میزنه به زندگیمون....
من خودم به غیر مامانمو خواهرم کسی نمیدونه دارم درس میخونم...البته قوربون مامانم شم...اون خبر گذاری بی بی سی....همه جارو پر کرده...اما چون همه فامیل شرایط منو میدونند از من توقع ندارند...
چون خونمون شرایطش نرمال نی...با وجودی ک من و مامانم فقط هستیم اما آرامش نی...به دلایلی......:razz:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشبببببد مي دونم منتظر ازمون مركزيد ولي هنوز نو سايت نزاشتن كه من اين جا براتون بزارم :( ببخشيد :(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یک زنگ بهم الان زده شد یک چیزی بهم گفتن که تمام حواس و تمرکزم بهم ریخت نمی دوم چیکار کنم ،اصلا نمی تونم تمرکز کنم:cry::cry::cry:

به خدا منم این چند روز بدترین اتفاقات برام افتاده....................مسئله مرگ و رندگی که تصورش برای خیلیاتون حتی امکان پذیر نیس........................ولی امروز تقریبا تموم شد................خدایا دیگه مشکلی پیش نیاد تا روز کنکور بعد هر چی میخواد بزار بشه.......خدا خودش زحمات و نیاتمونو ببینه جوابمونه بده
من که تصمیم گرفتم قبول شدم کتابمو که همه چیزمن هدیه کنم به کتابخونه........................و یه فیلم آموزش تری دی مکس هم درست کنم رایگان بزارم در اختیار دانشجوهایی که نمیتونن کلاس یرن و تقدیم باشگاه کنم

arefeh

کاربر ممتاز
به خدا منم این چند روز بدترین اتفاقات برام افتاده....................مسئله مرگ و رندگی که تصورش برای خیلیاتون حتی امکان پذیر نیس........................ولی امروز تقریبا تموم شد................خدایا دیگه مشکلی پیش نیاد تا روز کنکور بعد هر چی میخواد بزار بشه.......خدا خودش زحمات و نیاتمونو ببینه جوابمونه بده
من که تصمیم گرفتم قبول شدم کتابمو که همه چیزمن هدیه کنم به کتابخونه........................و یه فیلم آموزش تری دی مکس هم درست کنم رایگان بزارم در اختیار دانشجوهایی که نمیتونن کلاس یرن و تقدیم باشگاه کنم

آآآآآآآآآآآخیییی.چه نیته خوبی....نمیشه دو تاشم به من هدیه کنی؟؟؟؟:redface:
من عاشق درس خوندنم از همون بچگی تا الان...نیتمم اگه قبول شم در همین مورده ک انجامش میدم......
بعد کنکور و شنیدن خبر قبولیم با رتبه خوب...
دومین چیزی ک خیلی خوشحالم میکنه این نیتمه ک عملی کنم و خدا هم کمکم کنه ک وسطش کم نیارم....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقول عارفه از روزای تعطیل متنفرم...
واسه مرور فن موندم از درک رفتار شروع کنم یا سازه در معماری...... نظری ندارید؟
ااای خداااا
مردم دگ از بس فکر کردم ب درسا ک فلان چیز مونده وای وای اون یکی هم مونده.........
ایشالا ختم ب خیر شه این قضیه ی کنکور

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه هااا... ی چیزی.... لینکو ب اشخاص دیگه هم دادید؟؟:w05:
.
.
.
ااای خداااا
مردم دگ از بس فکر کردم ب درسا ک فلان چیز مونده وای وای اون یکی هم مونده.........

عزیزم...مال من ک باز نمیشه...مطمئنا ایراد از نتمه...سرعت وحشتناااااک....یاهو رو باز نمیکنه میلمو چک کنم....فکر ککککککککن....
ایشالله
واسه مرور شاید اگه هر 2 رو با هم پیش ببری بهتر باشه....
من امروز 0000 ساعت...روزهای دیگه به غیر 5 شنبه ک دیر شروع کردم ....بقیه روزها زیر 9 ساعت نمیومد...امروز دارم دعا میکنم تموم بشه...فردا هم دعا میکنم تموم بشه زودتر....ک از 1 شنبه دوباره استارت بزنم....

ترنج

عضو جدید
بچه هااا... ی چیزی.... لینکو ب اشخاص دیگه هم دادید؟؟:w05:
.
.
.
ااای خداااا

نه عزیزززززم.از بابت من که خیالت رااااااحت;)

منم امروز فقط ی 15 ص که از متدین 1 مونده بودو خوندم!!
دست و دلم که به خوندن نمیره که گفتم بیام امروز برنامه بچینم که مرور و نخونده هامو باهم پیش ببرم!می خوام برنامه مرکزو بنویسم و همه درسارو با هم پیش ببرم.بدون برنامه هی بعضی کتابارو یادم می ره بخونم!
من یکی دو روز با برنامه مرکز پیش رفتم خوب بود!به نظرم دو کتابو باهم پیش ببری بهتره هر مبحثیو می تونی جمع بندی کنی و باهم پیش ببری یهو پروندشو ببندی!!!

بچه ها ماه بعد این موقع دیگه کنکورمونو دادیمو خیالمون راحت شده هااااا:D

تحویل سال امسال ساعت 20 و20 دقیقه و 20 ثانیس!یعنی 20 20 20 ایشالا کنکورمونم 20 20 20 بشه و عاااااالی بشه و مقدمه ای بشه تا سال بعدم سال بییییییستی داشته باشیم:biggrin:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزززززم.از بابت من که خیالت رااااااحت;)

منم امروز فقط ی 15 ص که از متدین 1 مونده بودو خوندم!!
دست و دلم که به خوندن نمیره که گفتم بیام امروز برنامه بچینم که مرور و نخونده هامو باهم پیش ببرم!می خوام برنامه مرکزو بنویسم و همه درسارو با هم پیش ببرم.بدون برنامه هی بعضی کتابارو یادم می ره بخونم!
من یکی دو روز با برنامه مرکز پیش رفتم خوب بود!به نظرم دو کتابو باهم پیش ببری بهتره هر مبحثیو می تونی جمع بندی کنی و باهم پیش ببری یهو پروندشو ببندی!!!

بچه ها ماه بعد این موقع دیگه کنکورمونو دادیمو خیالمون راحت شده هااااا:D

تحویل سال امسال ساعت 20 و20 دقیقه و 20 ثانیس!یعنی 20 20 20 ایشالا کنکورمونم 20 20 20 بشه و عاااااالی بشه و مقدمه ای بشه تا سال بعدم سال بییییییستی داشته باشیم:biggrin:
ایییییشالااااااااااااااااااااااا
اما من ک خودم خیالم راحت نیست بعدش و تو کف نتیجه هام
:hate:
واسه منظر میخوام فقط خلاصه هامو بخونم...ریسک نیست؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا سجاد نمیشه هدیه کنی به من ؟؟؟؟؟من از همه واجبترهستم ها!!!!!! :D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم از دستت عصبانیه ک نرفتی سری دوم خونشون:biggrin:اما من جا تو باشم الکی خودمو میزنم به ناراحتی و افسردگی...ولی در خفی درس میخونم...همینه ک فامیل متوجه میشه ما داریم به کارهایی میکنیم...کلا گند میزنه به زندگیمون....
من خودم به غیر مامانمو خواهرم کسی نمیدونه دارم درس میخونم...البته قوربون مامانم شم...اون خبر گذاری بی بی سی....همه جارو پر کرده...اما چون همه فامیل شرایط منو میدونند از من توقع ندارند...
چون خونمون شرایطش نرمال نی...با وجودی ک من و مامانم فقط هستیم اما آرامش نی...به دلایلی......:razz:

ای یک روزایی من حتی مامانم هم نمی دونست دارم میخونم ولی الان تنها کسی که خبرنداره خواجه حافظ شیرازیه:biggrin:
نه بابا این که اون خاله نیست ،الا ماشاله من 4تا خاله و6تا دایی دارم و14تا عمو و عمه ،دیگه خودت تا ته اش بروکه هر دقیقه یکی یک چیزی اش هست و اول همه هم ما گیر ایم

arefeh

کاربر ممتاز
ای یک روزایی من حتی مامانم هم نمی دونست دارم میخونم ولی الان تنها کسی که خبرنداره خواجه حافظ شیرازیه:biggrin:
نه بابا این که اون خاله نیست ،الا ماشاله من 4تا خاله و6تا دایی دارم و14تا عمو و عمه ،دیگه خودت تا ته اش بروکه هر دقیقه یکی یک چیزی اش هست و اول همه هم ما گیر ایم

:weirdsmiley::surprised::eek::yellowcard::w05: یعنی همشون زنده باشن...اما یه چی بدجور فکرمو مشغول کرد...بیخیال....برعکس ما هم داریم زیاد داشتیم مخصوصا سمت پدری...4 تا عمه داشتم 3 تا عمو اما الان 1 عمه مونده 2 تا عموووو....همشون سکته کردن مردن....:cry:توووو هممون ناراحتی قلبی مرسومه...متاسفانه...حتی مامانه بابام...کلا خیلی کم شدند...البته هر چند دختر عمو و دختر عمه و اینها زیاد دارم....
به جاش خونواده مامانیم...مشالله بزنم به تخته همه بالای 70-80 عمر میکنند....
اما پرجمعیتی سخته...شایدم چون من به تنهایی عادت کردم واسه این برام سخت باشه...همیشه جای آروم رو به جایی پرشلوغ ترجیح میدم...حتی تو ووو کتابخونه هم ک درس میخونم بیشتر من درگیر ساکت کردن بچه شررها هستم....
دیگه چ کنیم...ما هم اینجوری هستیم

aytakin69

عضو جدید
من رفتم آزمون سنجش گند زدمو اومدم..:( این سنجشم شورشو درآورد با این سوالای تاریخش....شایدم آسون بود من داغون خوندم..:((

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااا ما اومدم سنجش آزمون دادمم
فداتوت بشم من ک اصلا زبان نخونده بودم نشستم درکاروووو زدم .نمیدونم آسون بود یا ن اما من تونستم حواب بدم
ی خاهش اضطراری ی ،فن نتونستم خوب جواب بدم ..همش از عناصر بود خاهش مبکنم ی عناصر خوب برام بگید بخونم ...قدیمی ترین مدرسه فخریه سبزوار دیگه!!!؟
اره؟؟!نگید ن ک نابود میشم چون تو نکات تایپیک خونده بودم
برای عناصرم ی کمکی بکنید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
فداتوت بشم من ک اصلا زبان نخونده بودم نشستم درکاروووو زدم .نمیدونم آسون بود یا ن اما من تونستم حواب بدم
ی خاهش اضطراری ی ،فن نتونستم خوب جواب بدم ..همش از عناصر بود خاهش مبکنم ی عناصر خوب برام بگید بخونم ...قدیمی ترین مدرسه فخریه سبزوار دیگه!!!؟
برای عناصرم ی کمکی بکنید

ترنج

عضو جدید
بچه ها ببخشید سوالم بی ربطه
دارم واسه خواهرزادم پاورپوینت درس می کنم
زیاد چیزی ازش یادم نی
2 سوال یکی این که واسه فونت ی صفحه افکت گذاشتم حالا می خوام واسه کلش همون افکته انجام شه باید چی کنم؟
دوم این که چه جوری صدا واسش بذارم که تو همه صفحه هاش تا آخر اونو بخونه اینجوری میره ص بعد دوباره از اول می خوندش
ممنون می شم زود ج بدید

ترنج

عضو جدید
راستی بچه ها من فردا تفلدمه....:whistle:.ولی هیشکی یادش نیس....:cry:

:gol:عزیززززم تولدت مبارک باشه:gol:
ایشالا که از این به بعد بهترین و زیباترین روزهای عمرتو تجربه کنی و پر از اتفاقای خوب باشه برات.:smile:
چراغ اولم با قبولی تو دانشگاهی که دوس داری واست روشن شه گلم ;)بگو ایشالاااااا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای عناصرم ی کمکی بکنید
کمک ؟؟؟؟برای عناصر؟!ب نظرتون کتاب هنرستان بخونم عناصر جزییاتشو!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا