زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجاد جونم میشه راز موفقیتت رو به من خنگ هم بگی؟؟؟؟؟:cry:
و اینکه چند وقته داری رو درک کار میکنی؟؟
عزیزم
گلم
عچقم
اینا چیه میگی آخه
هیچ موفقیتی بدون تمرین ب دست نمیاد
منم درکمو از 5 رسوندم ب میانگین 45 تا 50
1600تا تست عسگری و زدم 700 تا تست راهیان...آزمونای سالهای قبل.... خب بالاخره مخ آدم ی تحولی توش پیش میاد دگ
:smile:
پس هم واسه زبان ک نگرانشی و هم درک برو تا میتونی تست بزن
نه ک همینجوری... تحلیلشون کن.. با دلیل و منطق گزینه رد کن
خب؟؟
دگ هم از این حرفا نزنیاااا

mitra2470

عضو جدید
بچه ها شاید دیگه نتونم بیام اینجا نمیدونم ...خدافظی نمیکنمااا..کارام یکم بهم پیچیده ..بتونم زود برمیگردم
دعاتون میکنم از دور
موفق باشید
ایشالله که پیچیدگیش صاف صاف بشه دوباره هم بیای پیشمون:D این روزا هممون به ی تلنگر وابسته ایم که بشینیم نق بزنیم از نگرانی.باید از اون پیام گل دارا بزاری امید بگیریم:cool:

.
من اولش میدیدم بچه ها میگفتن امروز اسلامی و تنظیمو و فلانوو مرور کردم تموم شد.ولی درس درس خوندن فک نکنم الانم جالب باشه
اخه مشاور به من گفت الانم مثل قبلا بخون یعنی باز درسا رو چند بخش کن و هر تیکشو تو هر کدوم از این 4 تا ازمون بخون یا دسته بندی 3 تایی بکن و هفته اخر ی مرور اجمالی دیگه داشته باش
یعنی الانم باز درسا رو باید موازی مرور کنیم.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجاد جونم میشه راز موفقیتت رو به من خنگ هم بگی؟؟؟؟؟:cry:
و اینکه چند وقته داری رو درک کار میکنی؟؟
تا وقتی شروع نکنی ترس زبان میکشدت کافیه شروع کنی تا معتادش شی مادرم میگه تو معتاد شدی بعد کنکور میبندمت به تخت.از همین فردا صبح اولین درسی که میخونی زبان باشه و اولا اصلا تایم نگیر براش بعد که راه افتادی تایمم میگیری.من اولا هر آزمون زبان رو تو دو روز میخوندم یه روز لغتاشو میزدم و گرامر یه روزم درکشو..............یکی دو تای اول رو معمولا آدم چون نمیدونه بد میزنه ولی هر روزی که بگذره پیشرفت میکنی یه 13 مهارت تافلم بود بچه ها زحنتشو کشیده بودند که چند تا نکتش خیلی به درد میخوری هر روزم دو مهارتشو بخون .اگه این مدت رو درک کار کنی حداقل درصدی که میزنی 33 درصده قول میدم بهت

2 ساعت تا الان .
دارم معماری اسلامی مرور می کنم و بعدشم نسیم عسگری.
سیستم های ساختمانی کنکاش رو هم مرور می کنم.
جزییات ساختمان سینا شریفی هم مرور می کنم.
.....
تست های تکنولوژی بتن راهیان ارشد رو دیروز زدم و نکات فوق العاده داره که شب واسه بچه های گل باشگاه بیان می کنم،مثال:باز کردن قالب بتن در دمای 7 درجه سلسیوس نیازمند مینیمم 12 ساعت زمانه و s300 یعنی مقاومت مشخصه برحسب مگاپاسکال و رامکا و خرک و اسپیسر و دکفره کردن و ادکا و مهره و خروسی و .... چی هستند و.....
.
.

در ضمن تو مسجد فهرج ، دلیل اینکه شبستان زمستانی رو چسبوندن به شبستان اصلی جنوبی چیه؟
من فک کنم از طرف شمال مسجد قابل توسعه نبوده وگرنه
شبستان زمستانی در شمال و آفتاب گیره که تو فهرج در جنوبه و آفتاب گیر!دقت کرده بودین؟
اون تستهای تکنولوژی بتن فک نکنم برا ما مهم باشه کما اینکه ابرامم همین جزوه های سینا شریفی رو که داد بهم گفت که بیشترشون برای هنرهای ساخت و بالاخص تکنولوژیه حالا از ما گفتن بود و تیماجم هیچ اشاره به این مطالب نکرد تو منابعش
بچه ها استرس دوره کردن یه طرف استرس این همه نکات تاپیک نکات مهم من یه طرف منم تا الان دو ساعت .یه خورده زبان بخونم و یه نمم طراحی لرزه ای مرور کنم و از فردا بریم برای مرورای اصلیمون.............کنکور هیچی نیست عزیزانم که اینهمه ازش بترسیم ما در جبهه های حق علیه باطل چه مرارتها که نکشیدم.بعله جانم:)

ترنج

عضو جدید
اون تستهای تکنولوژی بتن فک نکنم برا ما مهم باشه کما اینکه ابرامم همین جزوه های سینا شریفی رو که داد بهم گفت که بیشترشون برای هنرهای ساخت و بالاخص تکنولوژیه حالا از ما گفتن بود و تیماجم هیچ اشاره به این مطالب نکرد تو منابعش
بچه ها استرس دوره کردن یه طرف استرس این همه نکات تاپیک نکات مهم من یه طرف منم تا الان دو ساعت .یه خورده زبان بخونم و یه نمم طراحی لرزه ای مرور کنم و از فردا بریم برای مرورای اصلیمون.............کنکور هیچی نیست عزیزانم که اینهمه ازش بترسیم ما در جبهه های حق علیه باطل چه مرارتها که نکشیدم.بعله جانم:)

آخ گفتی من که فقط ی روزو می خوام بذارم واسه نکات مهم!!اگه تموم شه تو ی روز:D

همگی خسته نباشید:gol:منم تا الان 5.15:smile:

بچه ها اولین بنای 4 ایوانی بعد اسلام کاخ لشگرگاه سلطان محمود غزنویه یا مدرسه خرگرد؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بچه ها اولین بنای 4 ایوانی بعد اسلام کاخ لشگرگاه سلطان محمود غزنویه یا مدرسه خرگرد؟؟؟؟
کاخ لشگری بازار

aytakin69

عضو جدید
:cool:
بدو بینم دخمل... تا شبو بچسب
تا الان ک سوخت از الان ب بعدو بساز
بدو بدو
میدونی تا 12 شب چند ساعت مفید میشه خوند؟؟؟؟؟؟؟
شب باز بگی صفر دعوات میکنماااا
:biggrin:

مشکل تنبلی خودم نیس با یکی دعوام شد اعصابم خورده..:(

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل تنبلی خودم نیس با یکی دعوام شد اعصابم خورده..:(
نگفتم ک تنبلی کردی گلم
میگم الان وقت اون نیس ک ذهنمون درگیر باشه
اصلا ذهنتو پااااک کن
بذارش واسه بعدا
الان وقت تلاشه
خب گلم؟؟؟؟
ی صفحه رو باز کن شروع کن ب خوندن انقد گرم میشی ک گذر زمانو حس نمیکنی
بدو عزیزم

aytakin69

عضو جدید
بچه ها به نظرتون سوالات هنرهای ساخت بزنم خویه یا ازمونای آزمایشی واسه معماری؟کدوم انتشارات سوالاش واسه هنرهای ساخت خوبه البته من فقط معماری ثبت نام کردما..

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون سوالات هنرهای ساخت بزنم خویه یا ازمونای آزمایشی واسه معماری؟کدوم انتشارات سوالاش واسه هنرهای ساخت خوبه البته من فقط معماری ثبت نام کردما..
هر سال چند تا سوال هنر ساخت میاد تو معماری البته یکی دو سال بعدش.
خریدنش خالی از فایده نیست ولی اولویت بندی کن.هر چی لازمه واسه معماری معماری مهتر از هنر ساخته.
در ضمن 5 ساعت!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر سال چند تا سوال هنر ساخت میاد تو معماری البته یکی دو سال بعدش.
خریدنش خالی از فایده نیست ولی اولویت بندی کن.هر چی لازمه واسه معماری معماری مهتر از هنر ساخته.
در ضمن 5 ساعت!
رفیق کنکورا رو از چه سالی بزنیم به نظرت؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه دارن يكي يكي از اينجا ميرن! :(
نیکی ما تا ابد رزمنده ایم............بعدا یه تاپیک بزن برا رفتن به کشورهای انگلیسی زبان که بهمون مشاوره بدی شیرینیتم محفوظه:w01:.........خدارو چه دیدی شاید دکترا رو A-A خوندیم:)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به خاطر مطالبم(جملات مثبت) اخطار دریافت کردم ببخشید بچه ها لازم نبود اخطار بدید کافی بود به خودم بگید.
خدافظ بچه ها
خاله فک نکنم تو این هاگیر واگیر کسی به فکر اخطلر دادن و این مسادل باشه معمولا اخطار میدن.خود من یه اخظار دیگه بگیرم بازی بعد محروم میشم.......مارو تنها نزار خاله:w04:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیکی ما تا ابد رزمنده ایم............بعدا یه تاپیک بزن برا رفتن به کشورهای انگلیسی زبان که بهمون مشاوره بدی شیرینیتم محفوظه:w01:.........خدارو چه دیدی شاید دکترا رو A-A خوندیم:)

ای رزمنده!با ده نمکی کار نکنی که شهید می شی!:D
رفیق کنکورا رو از چه سالی بزنیم به نظرت؟؟
5 سال اخیر. 88-89-90-91-92

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتماً اتفاقاً من بعد ارشد ميرم. برادرم امريكاس درس مي خونه. ارشد دانشكاه خوب قبول شم ميرم :) مشاورهههه هم ميدم. :))

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به خاطر مطالبم(جملات مثبت) اخطار دریافت کردم ببخشید بچه ها لازم نبود اخطار بدید کافی بود به خودم بگید.
خدافظ بچه ها

کی بهت اخطارررر داده ؟؟؟هان!!بگو ب ما بگیم ب علی سجی,exحالشو بگیرن
خاله میییییدونممم مییییدونم ناراحت شدی اما نباش ناراحت
بخدا انقد خسته ام بی حوصله ام ک از ترس شماها چیزی نمیگم حححخ
ب نظرتون من قبول میشم محقق !!؟؟؟
نشمم ناراحت نمیشم خدایی ب قول سجی از ما بیشتر حتما خوندن ...اما با این حاااالللللل ماااااا قبول میشیم
در ناامیدی بسی امید است
مییییییدونم ،مییییدونم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتماً اتفاقاً من بعد ارشد ميرم. برادرم امريكاس درس مي خونه. ارشد دانشكاه خوب قبول شم ميرم :) مشاورهههه هم ميدم. :))

هههههه نیکی منم هدفم واسه دانشگاه خوب قبول شدن همینه :) برادر منم آمریکا درس میخونه............اولین نفر به من مشاوره بده :)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هههههه نیکی منم هدفم واسه دانشگاه خوب قبول شدن همینه :) برادر منم آمریکا درس میخونه............اولین نفر به من مشاوره بده :)

من برادرم آمریکا درس نمیخونه ولی یه همسایه داریم مادرش رفته کربلا:w01:

mitra2470

عضو جدید

اولین بنای 4 ایوانی ــــــــــــ کاخ آشور
اولین بنای 4 ایوانی پس از اسلام ــــــــــــــــــ کاخ لشکری بازار
اولین مدرسه 4 ایوانی پس از اسلام ــــــــــــــــ مدرسه غیاثیه خرگرد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم امروز 7ساعت خوندم تا الان حالا بریم ببینیم میشه تا اخر شب به 11یا 12 رسوند
خوش بگذره بهتون

من هم برم درک مطلب تمرین کنم و بیام خدا کنه این زبان دپرسم نکنه من رفتم شروع کنم به زبان و درک و مطلب پیش به سوی 30درصد زبان زدن

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم امروز 7ساعت خوندم تا الان حالا بریم ببینیم میشه تا اخر شب به 11یا 12 رسوند
خوش بگذره بهتون

من هم برم درک مطلب تمرین کنم و بیام خدا کنه این زبان دپرسم نکنه من رفتم شروع کنم به زبان و درک و مطلب پیش به سوی 30درصد زبان زدن
دوستانننن فردا اولين ازمون جامع مركزه. فردا كه سوالا اومد. همه بياين ازمونو تو خونه بدين درصد حساب كنيد. بعد همديكرو راهنمايي مي كنيم كه تو اين يه ماه اخر رو كدوما بيشتر تمركز كنيم. البته فكر كنم سجي خواست اين كارو انجام بديم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا