زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من از استرس دارم دیونه میشم اصلا نمیتونم زبان بزنم:(
چیکار کنم؟
درک مطلب میخونم اما غلط جواب میدم
گرامر اصلا نمیتونم جواب بدم
تو معنی لغتا شک میکنم اشتباه میزنم:cry:
چیکار کنم؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیکار کنم؟
چیکار کنم؟

استرس واسه چی منم همینجوریم.چند روز پیش نشستم یکی از آزمونارو نگاه بندازم تموم کردم باورت نمیشه چقد اشتباه داشتم :) اینا طبیعیه سعی خودتو بکن انشاالله جوابشم میگیری:w17:

shahmirzadi

عضو جدید
چیکار کنم؟
چیکار کنم؟
عزیزم فقط تو نیستی.من دیروز زبان 92 هنرو ساختو زدم 13 تا صحیح بود و 7 تا غلط. :دی بعدش برو ببین چیا رو غلط زدی .امیدوارم بهترشییییم.:|

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیکار کنم؟
چیکار کنم؟
منم این مسکل دارممم!!چیکار کنم!!
بچه ها امروز رفتم کلی خرید کردم روحیه ام عوض شد ححح
من خیلی کندم امروز فقط صب فناوری نوین خوتدم ن ابنکه همه متنشو .عکساشو با تیتراش.
با جند صفحه از سازه در معماری اخه اینم شد درس خوندن ،من خیرسرم20دی امتحان سنجش دارم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم فقط تو نیستی.من دیروز زبان 92 هنرو ساختو زدم 13 تا صحیح بود و 7 تا غلط. :دی بعدش برو ببین چیا رو غلط زدی .امیدوارم بهترشییییم.:|

ولی من از 30 تا سوال 1-2 تا درست میزنم:((
من قبلا زبانم انقد افتضاح نبود:(
پارسال بدون خوندن 11% زدم امسال به 11% هم نمیرسم:cry:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من از 30 تا سوال 1-2 تا درست میزنم:((
من قبلا زبانم انقد افتضاح نبود:(
پارسال بدون خوندن 11% زدم امسال به 11% هم نمیرسم:cry:

منم پارسال با اینکه یه کتابم ندیده بودم و الکی رفتم سر امتحان زبان 10% درک عمومی 25% و.. این چند روز باقیمونده به کنکور همه بچه ها حریص میشن این مطلبو بخونم این جزوه رو بخونم رو کوچکترین قضیه تمرکز میکنن ببینن چرا اینجوری شده در حالی که شایدم لازم نباشه اینقد ریز نگاه کرد نتیجه ش میشه استرس و قاطی کردن مطالب...توان خودمونو میزاریم برای بهترین نتیجه .... هیپ هیپ هورااااا هیپ هیپ هورااااا:w32::w32::w32:

aytakin69

عضو جدید
سلام به همه .....من قبول نشم خدایی حق ناراحت شدنم ندارم..:( مفت دارم وقت از دست میدم....اگه میخوندم واسه آزمون جمعه همه درسام مرورش تموم میشد...من تاریخ تا حدودی مرور کردم رسوندم به 60 البته آزمونای آسونو سخت فرق میکنه درصدم...زبانم بین 40 تا 60 اما فنی و درک شوتم هنوز درک که از اول هیچی نخوندم فنیم مرور نکردم...نور و مقررات ملی و عناصر و مصالح نخوندم..فقط جزوه نانو نور میخونم اگه وقت شد..:)

simin_sm

کاربر فعال
دقت کردین وقتی داری درس میخونی و به یه صفحه عکس دار میرسی چه حالی میکنی که اون صفحه نصفست ؟ ولی اگر بیشتر دقت کنی میفهمی که کتابای دانشگاه عکس که نداره هیچ تازه فونتشم ریزتره

من نمی دونم این چه مرضیه که تا ساعت رند نشه آدم نمی تونه درس خوندنو شروع کنه.

یه گروهی هستن بعد از امتحان دور هم جمع میشن جوابارو چک میکنن و با هم بحث میکنن و به کتاب رجوع میکنن و اینا …
فقط یه جمله : بهشون نزدیک نشید !

Study … Stud … Stu … St … S … Sl … Sle … Slee … Sleep

نمیدونم این درس خوندن چی داره که تا میری دو کلمه درس بخونی حتی خاطرات دوران کودکی اونم با وضوح HD یاد آدم میاد !

این قانونو پشت دفتر ریاضی ۲ نیوتن پیدا کردن :
یا هوای اتاق اونقدر سرده که نمیشه توش درس خوند یا اونقدر گرمه که خوابت میبره …

من که با خوندن اینا سر حال شدم...امیدوارم یه زنگ تفریحی برای شمام باشه:D

memare iran

عضو جدید
منم این مسکل دارممم!!چیکار کنم!!
بچه ها امروز رفتم کلی خرید کردم روحیه ام عوض شد ححح
من خیلی کندم امروز فقط صب فناوری نوین خوتدم ن ابنکه همه متنشو .عکساشو با تیتراش.
با جند صفحه از سازه در معماری اخه اینم شد درس خوندن ،من خیرسرم20دی امتحان سنجش دارم

طبق تحقیقات من امروز کلا هوای درس خوندن پس بوده...منم یکم معماری آرکی تاپی خوندم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما كه گلى! :love: پررو مى شن كتابا! بهشون رو نده! :D آخر شب اون كه مى گمم آپ مى كنم يه موقع به درد خورد نگاش بنداز.
دوستان گلم... این همون جزوه ایه ک سمانه جان گفت واسه جزئیات ارتقا دهنده... واسم فرستادش اما من دیدم تو باشگاه بود ..این بود ک لینک اون رو گذاشتم
(خودش نتونست بیاد ب من گفت براتون بذارمش ک بدقولی نکرده باشه)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
صبج هممه دوستان شیک و پیک...
میگم بچه ها اول از همه یه سئوال....: آرکی تایپی برای چ درسی خوبه؟؟؟ارزشه خوندن داره؟؟؟متنش چجوریه؟؟منظورم مفهومیه یا مثل تاریخ ها یا حتی نمونه موردی بناها راحته و با عکس و توضیح یاد میگیری...در آخر چقدر زمان میبره اگه بخوایم بخونیم؟؟؟و از همه مهمتر : میشه بگید بهترین جزوه ازش تو باشگاه هست یا خیر؟؟؟لطفاااااااااااااااااااا... و لینکشو بزارید....
اینجا فقط الهام جون تو این زمینه شاهکاره و زحمته لینکها رو میکشه...ممنون ازت عزیزم:):gol:
و اینکه من دیشب تا تونستم هر چی ک نیاز بود رو پرینت گرفتم...امروز میدمش بیرون سیمی کنند ک داغون نشه...بلاخره شاید به درد آزاد یا سال بعد :cry::crying2::crying:خورد...شایدم خدار رو چخ دیدی قبول شدیم برا دکترا یکم مفید بود.....
فکر میکنم یه 200-ص بشه...ولی همه خلاصه چند تا کتابی هست ک من نرسیدم بخونم...
میخوام از هفته بعد مرور رو شروع کنم و لابه لای مرور این مقدارم بخونم....البته تووو برنامم هر روز تاریخ معاصر هست چون نخوندم...+زبان هم مجدد شروع میکنم...یه چند مبحث گرامر مونده...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: imah

arefeh

کاربر ممتاز
راستی تا الان 2:40 مین خوندم.....

در ضمن یه چی بگم دوستان امیدوار بشن....
دیروز تو کتابخونه با یکی آشنا شدم ک معماری اونم ارشد داره...اومدم ازم سئوال خرپا پرسید منم به این شکل باهاش برخورد کردم:eek::question::w47::w22:
این برخورد باعث شد امروز از اون استاد تقاضا کردم تا بهم یاد بده... میرم ک شاخ این خرپا و پایداری و نمودارها و کلا محاسبات رو بشکنم.:w43:
بعد گفت:

شما مگه نخوندی؟؟یه دورت تموم نشده؟؟:eek:
گفتم:نه:(
گفت:وااااا؟؟؟مگه از کی شروع کردی؟؟:surprised:
گفتم مستمرش یه 40 روز:cool:
گفت : خوب منم از آذر شروع کردم...:razz:
بعد رفت....کلا اون موقع منو پودر کرد یعنی 2 ساعت داشتم سعی میکردم تمرکز کنم رو کار خودم نشد....میدونید منم چ کردم؟؟؟خواستم ببینم واقعا مشکل از سرعته منه یا خنگ بودنم یا اون کم خونده ...
خیلی شیک رفتم ازش پرسیدم...(به بهونه تعریف مبدل حرارتی)گفتم بلدی...گفت نخوندم...گفتم نورو چی؟؟؟گفت نه....گفتم جزئیات ارتقادهنده...مبانی سازه...فناوری نوین؟؟؟گفت :نه...گفتم طراحی لرزه ای؟؟؟گفت: چی هست؟؟؟یعنی جوری گفت ک رفتم کتابمو بردم براش تعریف کردم طراحی لرزه ای چیه....بعد اون به من چند تا جزوه طباطبایی رو نشون داد گفت من همینها رو خوندم...
من:eek:
گلابی:surprised:
سروش نیا:w47:
طباطبایی:cool:
کلا میز و صندلی کتابخونه:w24:
دیگه هیچی دیگه داشتم به این فکر میکردم من و شما بچه های تو باشگاه چقدر داریم خودمونو اذیت میکنیم....بعد فکر کنید یه درصد اون قبول بشه و ما نشیم....بهش میگم اگه سئوال بیاد چی...میگه نه بابا ...شاید یه دونه بیاد خوب نمیرنم....گفتم همین یکی یکی یکی وانگهی 30 تا شود:biggrin:
اینجوری شد ک بنده خدا منهدمش کردم....تا اون باشه اینجوری از من سئوال نکنه:w29:
پس من هم میرم سر مرور همینهایی ک خوندم...خدا هم دید ما چقدر داریم زحمت میکشیم...عادل و تواناست....جواب زحمتمونو میده....اونم با قبولی زیر 200به همه بچه های اینجا چه اونهایی ک زیاد خوندن با رتبه بهتر چه اونهایی ک کمتر تونستن بدلیل مشکلات بخونن اما بازم زیر 200(مگه اینکه زیر 10 بخواید ک اونو دیگه تضمین نمیکنم:biggrin:...همتون زیر 200 میشید...شک نکنید...;)

آخرین ویرایش:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی تا الان 2:40 مین خوندم.....

در ضمن یه چی بگم دوستان امیدوار بشن....
دیروز تو کتابخونه با یکی آشنا شدم ک معماری اونم ارشد داره...اومدم ازم سئوال خرپا پرسید منم به این شکل باهاش برخورد کردم:eek::question::w47::w22:
این برخورد باعث شد امروز از اون استاد تقاضا کردم تا بهم یاد بده... میرم ک شاخ این خرپا و پایداری و نمودارها و کلا محاسبات رو بشکنم.:w43:
بعد گفت:

شما مگه نخوندی؟؟یه دورت تموم نشده؟؟:eek:
گفتم:نه:(
گفت:وااااا؟؟؟مگه از کی شروع کردی؟؟:surprised:
گفتم مستمرش یه 40 روز:cool:
گفت : خوب منم از آذر شروع کردم...:razz:
بعد رفت....کلا اون موقع منو پودر کرد یعنی 2 ساعت داشتم سعی میکردم تمرکز کنم رو کار خودم نشد....میدونید منم چ کردم؟؟؟خواستم ببینم واقعا مشکل از سرعته منه یا خنگ بودنم یا اون کم خونده ...
خیلی شیک رفتم ازش پرسیدم...(به بهونه تعریف مبدل حرارتی)گفتم بلدی...گفت نخوندم...گفتم نورو چی؟؟؟گفت نه....گفتم جزئیات ارتقادهنده...مبانی سازه...فناوری نوین؟؟؟گفت :نه...گفتم طراحی لرزه ای؟؟؟گفت: چی هست؟؟؟یعنی جوری گفت ک رفتم کتابمو بردم براش تعریف کردم طراحی لرزه ای چیه....بعد اون به من چند تا جزوه طباطبایی رو نشون داد گفت من همینها رو خوندم...
من:eek:
گلابی:surprised:
سروش نیا:w47:
طباطبایی:cool:
کلا میز و صندلی کتابخونه:w24:
دیگه هیچی دیگه داشتم به این فکر میکردم من و شما بچه های تو باشگاه چقدر داریم خودمونو اذیت میکنیم....بعد فکر کنید یه درصد اون قبول بشه و ما نشیم....بهش میگم اگه سئوال بیاد چی...میگه نه بابا ...شاید یه دونه بیاد خوب نمیرنم....گفتم همین یکی یکی یکی وانگهی 30 تا شود:biggrin:
اینجوری شد ک بنده خدا منهدمش کردم....تا اون باشه اینجوری از من سئوال نکنه:w29:
پس من هم میرم سر مرور همینهایی ک خوندم...خدا هم دید ما چقدر داریم زحمت میکشیم...عادل و تواناست....جواب زحمتمونو میده....اونم با قبولی زیر 200به همه بچه های اینجا چه اونهایی ک زیاد خوندن با رتبه بهتر چه اونهایی ک کمتر تونستن بدلیل مشکلات بخونن اما بازم زیر 200(مگه اینکه زیر 10 بخواید ک اونو دیگه تضمین نمیکنم:biggrin:...همتون زیر 200 میشید...شک نکنید...;)

عارفه این نمونه نادر بوده
وگرنه بیخود نیس که کلاسای ایوانخانه و مرکز فول شده
ملت دارن خود کشی میکنن قبول شن:surprised:

arefeh

کاربر ممتاز
مخاطب خاص

مخاطب خاص

اینو برا اون مخاطبی میزارم ک فقط بلده تو پیام خصوصی هر چی ک لایقه خودش و خانواده خودشه رو به من یگه.....اونم از حرص اینکه جوابشو نمیدم
واقعا برات آقای بی شخصیت متاسفم ک توووی دنیای مجازی اینقدر خودتو مردونگی خودتو اوردی پایین ...تووو دنیای واقعی چه آدم.....هستی...
اگه مردی و شرف و غیرت داری ....بیا اینجا اون چرت و پرتهایی ک پیام میزنی رو بزار....تا دوستان بیشتر بشناسنت....
تعجب میکنم ک تووو رشته من اولین کسی هست ک اینقدر بی شخصیت و بی فرهننگه و آداب برخورد با یه دختر رو نداره...
اینو بدون چوب خدا صدا نداره ...اما بخوره مطمئن باش فلک میشی...قیافه ک نداری...از همه مهمتر شخصیتم نداری...من نمیدونم چجوری آدمها دنیای واقعی تحملت میکنند...
یکبار دیگه اینجا در حضور همه دوستان دارم میگم...بهم پیام خصوصی بزنی...کاری میکنم ک دیگه با user خودت نتونی بیای...
اینبار به احترام خودم و برای آخرین بار طی تذکرات مکرری ک ازت داشتم و تو همچنان داری ادامه میدی چیزی نگفتم...
بار بعد دیگه به این تذکرات اکتفا نمیکنم....

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه این نمونه نادر بوده
وگرنه بیخود نیس که کلاسای ایوانخانه و مرکز فول شده
ملت دارن خود کشی میکنن قبول شن:surprised:
عزیزم باید ببینی الکی خودکشیه یا نه.....خیلیا از روی چشم هم چشمی میرن کلاس...یه سری برا خوش گذرونی...یه سریها میخونند اما انگار نمیخونند...یه سریها هدفشون فقط خلع سلاح بقیه هست برای چیزی ک خودشون بهش نمیرسن...
به قولی یه استادی...اگه 100 نفر تو کنکور شرکت میکنه...یعنی تصمیم میگیره به خوندن 10 نفرشون موقع ثبت نام آزمون شرکت نمیکنند
از 90 نفر میخونند...اما 40 نفر کم میارند وسط زاه و بیخیال میشن...
10 نفر دادامه میدن ولی خیلی نا امیدانه...
میمونه سر آزمون سر آزمون از اون 100 نفر 50 نفر مونده بودن ک کلا 10 نفرم نمیرن سرجلسه یا حوصله نداشتن یا خواب میمونند....40 نفری ک میان...بازم یه 6-7 نفر همینجوری محض خنده میان ک یه حالی از کیک و ساندیس برده باشند...
اونجا 33-34 نفرن ک واقعا تا آخر خط موندن و کم نیوردن....حالا فکر کنم 4 -5 نفرشون از استرس خراب میکنند...
دیدی...منطقی فکر کنی همینه...
اگه همه اون 100 نفر میخوندن تا آخر کار ما سخت میشد و این میشد ک درصدها از میانگین 40 میرفت رو 80 -90...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برو بچ ای یک روز شما را ندیدم دلم براتون تنگ شده ما از امروز تصمیم گرفتیم صبح ها زود پاشیم شاید این درس ها را به یک جا برسونیم
برا همه ارزوی موفقیت می کنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام برو بچ ای یک روز شما را ندیدم دلم براتون تنگ شده ما از امروز تصمیم گرفتیم صبح ها زود پاشیم شاید این درس ها را به یک جا برسونیم
برا همه ارزوی موفقیت می کنم
سلام امیدوارم روز خوبی باشه............من با ز خواب موندم.ولی امروز میریم بترکونیم .بچه ها تستهای سال گذشته رو از چه سالی بزنیم؟؟؟؟؟از 81 یا چند سال اخیر رو فقط

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم بچه ها اول از همه یه سئوال....: آرکی تایپی برای چ درسی خوبه؟؟؟ارزشه خوندن داره؟؟؟متنش چجوریه؟؟منظورم مفهومیه یا مثل تاریخ ها یا حتی نمونه موردی بناها راحته و با عکس و توضیح یاد میگیری...در آخر چقدر زمان میبره اگه بخوایم بخونیم؟؟؟و از همه مهمتر : میشه بگید بهترین جزوه ازش تو باشگاه هست یا خیر؟؟؟لطفاااااااااااااااااااا... و لینکشو بزارید....
اینجا فقط الهام جون تو این زمینه شاهکاره و زحمته لینکها رو میکشه...ممنون ازت عزیزم:):gol:
و اینکه من دیشب تا تونستم هر چی ک نیاز بود رو پرینت گرفتم...امروز میدمش بیرون سیمی کنند ک داغون نشه...بلاخره شاید به درد آزاد یا سال بعد :cry::crying2::crying:خورد...شایدم خدار رو چخ دیدی قبول شدیم برا دکترا یکم مفید بود.....
میخوام از هفته بعد مرور رو شروع کنم و لابه لای مرور این مقدارم بخونم....البته تووو برنامم هر روز تاریخ معاصر هست چون نخوندم...+زبان هم مجدد شروع میکنم...یه چند مبحث گرامر مونده...
من یه نگاهی کردم فک کنم بشه دو ساعنه حتی دو دورم خوندش..................راحته عزیزم بخونش بین مرورات شیرینم هست..........

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزی اول که شروع کردم میگفتم خدایا چی میشه منم 20 درصد زبان بزنم.....وا امروز از 15 سوال درک مطلب سال 90 .....13 تا درست جواب دادم:) خدایا شکرت و ممنون از همه دوستایی که کمک کردن.من این پیروزی رو تقدیم میکنم به مردم غیور ایران:biggrin:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزی اول که شروع کردم میگفتم خدایا چی میشه منم 20 درصد زبان بزنم.....وا امروز از 15 سوال درک مطلب سال 90 .....13 تا درست جواب دادم:) خدایا شکرت و ممنون از همه دوستایی که کمک کردن.من این پیروزی رو تقدیم میکنم به مردم غیور ایران:biggrin:

سجاد جونم میشه راز موفقیتت رو به من خنگ هم بگی؟؟؟؟؟:cry:
و اینکه چند وقته داری رو درک کار میکنی؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
2 ساعت تا الان .
دارم معماری اسلامی مرور می کنم و بعدشم نسیم عسگری.
سیستم های ساختمانی کنکاش رو هم مرور می کنم.
جزییات ساختمان سینا شریفی هم مرور می کنم.
.....
تست های تکنولوژی بتن راهیان ارشد رو دیروز زدم و نکات فوق العاده داره که شب واسه بچه های گل باشگاه بیان می کنم،مثال:باز کردن قالب بتن در دمای 7 درجه سلسیوس نیازمند مینیمم 12 ساعت زمانه و s300 یعنی مقاومت مشخصه برحسب مگاپاسکال و رامکا و خرک و اسپیسر و دکفره کردن و ادکا و مهره و خروسی و .... چی هستند و.....
.
.

در ضمن تو مسجد فهرج ، دلیل اینکه شبستان زمستانی رو چسبوندن به شبستان اصلی جنوبی چیه؟
من فک کنم از طرف شمال مسجد قابل توسعه نبوده وگرنه
شبستان زمستانی در شمال و آفتاب گیره که تو فهرج در جنوبه و آفتاب گیر!دقت کرده بودین؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عچقم
فدای تو گلم
وقت گیر نیست.. میشه 3 سوته خوندشون
اینم شریفی:
من خودم دانلود کردم
نسبتا کامله هم متنش هم تصویرهاش... برای ما معماری ها هم در همین حد کافیه
اگر هم اصلا وقت نداری اینم درسنامه ی مرکزه خیییلی خلاصس #82

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا