راستی تا الان 2:40 مین خوندم.....
در ضمن یه چی بگم دوستان امیدوار بشن....
دیروز تو کتابخونه با یکی آشنا شدم ک معماری اونم ارشد داره...اومدم ازم سئوال خرپا پرسید منم به این شکل باهاش برخورد کردم

این برخورد باعث شد
امروز از اون استاد تقاضا کردم تا بهم یاد بده... میرم ک شاخ این خرپا و پایداری و نمودارها و کلا محاسبات رو بشکنم.
بعد گفت:
شما مگه نخوندی؟؟یه دورت تموم نشده؟؟

گفتم:نه

گفت:وااااا؟؟؟مگه از کی شروع کردی؟؟

گفتم مستمرش یه 40 روز

گفت : خوب منم از آذر شروع کردم...

بعد رفت....کلا اون موقع منو پودر کرد یعنی 2 ساعت داشتم سعی میکردم تمرکز کنم رو کار خودم نشد....میدونید منم چ کردم؟؟؟خواستم ببینم واقعا مشکل از سرعته منه یا خنگ بودنم یا اون کم خونده ...
خیلی شیک رفتم ازش پرسیدم...(به بهونه تعریف مبدل حرارتی)گفتم بلدی...گفت نخوندم...گفتم نورو چی؟؟؟گفت نه....گفتم جزئیات ارتقادهنده...مبانی سازه...فناوری نوین؟؟؟گفت :نه...گفتم طراحی لرزه ای؟؟؟گفت: چی هست؟؟؟یعنی جوری گفت ک رفتم کتابمو بردم براش تعریف کردم طراحی لرزه ای چیه....بعد اون به من چند تا جزوه طباطبایی رو نشون داد گفت من همینها رو خوندم...
من

گلابی

سروش نیا

طباطبایی

کلا میز و صندلی کتابخونه

دیگه هیچی دیگه داشتم به این فکر میکردم من و شما بچه های تو باشگاه چقدر داریم خودمونو اذیت میکنیم....بعد فکر کنید یه درصد اون قبول بشه و ما نشیم....بهش میگم اگه سئوال بیاد چی...میگه نه بابا ...شاید یه دونه بیاد خوب نمیرنم....گفتم همین یکی یکی یکی وانگهی 30 تا شود

اینجوری شد ک بنده خدا منهدمش کردم....تا اون باشه اینجوری از من سئوال نکنه

پس من هم میرم سر مرور همینهایی ک خوندم...خدا هم دید ما چقدر داریم زحمت میکشیم...عادل و تواناست....جواب زحمتمونو میده....اونم با قبولی زیر 200به همه بچه های اینجا چه اونهایی ک زیاد خوندن با رتبه بهتر چه اونهایی ک کمتر تونستن بدلیل مشکلات بخونن اما بازم زیر 200(مگه اینکه زیر 10 بخواید ک اونو دیگه تضمین نمیکنم

...همتون زیر 200 میشید...شک نکنید...