o0o0o0ops
پس بیا بخخخخلم خخخخ![]()
![]()
الهی بگردم براشاینم پویانه!
![]()

از درس خوندن متنفر شدم شدید!!!!!!!!!!!
ای کسانی که سه چهار ماهه می خونید!چطور می خونید؟![]()
اینهمه من انرژی دادم حالا میشه شما یکم بم انرژی بدین
آقا اخه این چه وضعشه جزوه انگلیسی میدن واسه امتحان باید بخونی ترجمه کنی تازه بعد کلی مشکل که ترجمه کنی بشینی بفهمی چی گفتهبه من چه که استاد ایران نبوده و نمیتون جزوه فارسی بده
آقا اینهمه درس میخونین فک نکنید ارشد خیلی خوب و خوش میگذره همون ده واحد که یه ترم میگیرید دو برابر اندازه همون 20 واحد کارشناسی ازتون وقت و انرژی میبری
رسما خسته شدم![]()
منم الان دقیقا همین حس دارم...درس خوندن خر است
من 1 هفتس بزوور میشینم تو خونه ولی لا فایدههههه. :| منم موافقققممم.درس خر است .![]()
و من هم...
0 ساعت....
the feeling is mutual sister
چرا ما اینجوری شدیم؟من بخاطر برف و بعدشم مشکلات بعدیش که تا الان خونمون آب قطعه یعنی 48 ساعت برنامه م ریخت بهم
امروز فقط2ساعت خوندم![]()
درس بی شعور نفهم خر کصااااااااااااافتفک میکردم من اینجوریم فقط
دقیقا.منم شیرازم .... از اون شبی که برف اومد و برقا قطع شد برنامم ریخت به هم...
اصلا کی تو برف درس میخونه
دقیقا بر عکس منبچه ها من تاریخ بانی رو خوردم ولی زارعی تا گوتیک تونستم بخونم........دیگه واقعا نمیکشم برای رنسانسش(در عوض رنسانس بانی رو خوب خوندم و چندین دور زدم روش) به نظرت مشکلی نیست ؟؟؟ مگه از یه فصل چند تا سوال میاد به نظرتون؟
بچه ها جون یعنی منتظر یه تلنگرید تا از همه چی خسته بشینا
آقا دیدم شما که انرژی بده نیستین بدتر تاثیر منفی گرفتید از حرفام خودم رفتم دنبال انرژی بخوونین خوبه واستون
بعضی از افراد هستند که در بعضی از هدف های کوچکتر خود ( که مجموعه آنها، رسیدن به هدف اصلی و بزرگ را بدنبال دارد) موفق می شوند ولی به همین مقدار، دل خوش کرده و هدف اصلی خود را فراموش می کنند! این کار آنها مانند این است که کسی بخواهد با استفاده از نردبان به بالای پشت بامی برود ولی وقتی چند پله را طی کرد متوفق بشود و فراموش کند که هدف او رسیدن به بالای پشت بام بوده است نه فقط طی این چند پله، پس انسان باید حتما تمام پله ها و مراتب را طی کند تا موفق به رسیدن به هدف اصلی خود بشود.
منبع :کتاب اسرار موفقیت در درس و امتحانات و زندگی
امام علی (ع) می فرمایند:
"حکمت وزیدن باد رقصاندن برگ ها و شاخه ها نیست بلکه امتحان ریشه هاست"
خوب به نظر شما این جمله چی می خواد به ما بگه؟اگه نظر منو بخواید بنده معتقدم که:
"در این جمله باد استعاره از سختی ها و مشکلاتی است که در راه رسیدن به موفقیت می تواند برای هر شخصی به وجو آید،اما یه قانونی به نام "قانون مقاومت" به من می گه اگر این فرد خواهان رسیدن به موفقیت، می خواهد در راهی که انتخاب کرده موفق باشد باید همانند ریشه های یک درخت که عاشقانه خود را به دستان خاک سپرده است و در برابر هجوم بادهای کشنده مقاومت می کند،عاشقانه دل به هدفش ببندد و در برابر هجوم بادهای کشنده ی سختی ها و شکست ها از خود مقاومت نشان دهد که "لحظه ای صبر، هدف نزدیک است" و همانطوری که در جمله ی بالا اشاره شده است که حکمت وزیدن باد بی هدف نیست ،به این اصل ایمان داشته باشد که "سختی ها بر اساس حکمتی خاص قرار داده شده اند و "نا برده رنج گنج میسر نمی شود، مزد آن گرفت جان برادر که به این هجوم سختی ها ایمان داشته باشد و هیچگاه اصل ایمان به هدف را فراموش نکند که "مهمترین اصل یک جنگجو(فرد خواهان رسیدن به موفقیت) اصل وفاداری او به رهبرش (هدفش ) می باشد"
علی اکبر رنجبر
منبع : http://success2.mihanblog.com
![]()

نظري در مورد روند خوندنم نداديااااا. به نظرت اينجوري بخونم خوبه؟بچه ها من تاریخ بانی رو خوردم ولی زارعی تا گوتیک تونستم بخونم........دیگه واقعا نمیکشم برای رنسانسش(در عوض رنسانس بانی رو خوب خوندم و چندین دور زدم روش) به نظرت مشکلی نیست ؟؟؟ مگه از یه فصل چند تا سوال میاد به نظرتون؟
آخه خوب بود برنامت چون خودمم همین برنامه رو دارم فعلا.من فردا رو تاریخ رو مرور میکنم و یه سری مرور دیگه .بعد سه روز جزوه و کتابای اصلی فن رو مرور میکنم(مبانی سازه ، سازه در معماری...درک رفتار سازه .....و نمونه موردیای استاتیک و مقاومت ) بعد از اون صبح زبان.بعد فن...بعد یه تاریخ.......بعد تاسیسات...بع د منظر رو میخوام بخونم تا روز کنکور حالا مثلا منظر تموم شد درک رو میارم جاش با مثلا برای فن صبحش جزییات ارتقا دهنده و فن آوری و این تیپ درسارو میخونم هر کدوم تموم شد بعدی جایگزینش میشهنظري در مورد روند خوندنم نداديااااا. به نظرت اينجوري بخونم خوبه؟
به نظرم زارعي رو بخون. بزار ٢ ٣ روز بره. استراحت كوتاهي ازش بكن بعد دوباره شروع كن.
دوستان ما اومدیم باز.....
تا الان 9 ساعت
مکانیک تا ص 130-140 خوندم....
معاصر رو مرور قبلی ها و انقلاب صنعتی و شیکاگو رو هم امروز
عناصر سینا شریفی خیلی ناقصه....مجلور شدم ساختمانهای بتنی رو هم به خاطرش اینکه نکات رو کامل نگفته بود مرور کنمش...از اول تا خود آخر....
ساختمانهای بلند هم 25 ص خوندم...
بابا توروخدا این ساختمانهای بلند (نمیدونم همشو دان کردم یا نه..) و با اون جزوه ک x نمیدونم چی چی ک ازش متنفرم هم بقیه اش رو از بچه ها خواسته بودن...لبنکشو برام بزااااارییییییییییییییییید.....![]()
به نظرم تو روزت يكن تنوع بده. اون ٣ روز نشه فقط ٣تا كتاب اصلي ايستايي رو بخوني خسته ميشيا. تنوع بده. دركتم بيشتر كار كم. مثلا هر روز. در مورد زبان ؟ تو برنامت نبودآخه خوب بود برنامت چون خودمم همین برنامه رو دارم فعلا.من فردا رو تاریخ رو مرور میکنم و یه سری مرور دیگه .بعد سه روز جزوه و کتابای اصلی فن رو مرور میکنم(مبانی سازه ، سازه در معماری...درک رفتار سازه .....و نمونه موردیای استاتیک و مقاومت ) بعد از اون صبح زبان.بعد فن...بعد یه تاریخ.......بعد تاسیسات...بع د منظر رو میخوام بخونم تا روز کنکور حالا مثلا منظر تموم شد درک رو میارم جاش با مثلا برای فن صبحش جزییات ارتقا دهنده و فن آوری و این تیپ درسارو میخونم هر کدوم تموم شد بعدی جایگزینش میشه
شما هم یه نظری راجع به برنامه من بدین
#362عارفه من ساختمانهای بلند حجت الله عادلی خوندم خیلیییی عالی بود. تو قسمت جزوه ها همون که گفته جزوه های رتبه 1 .از اونجا تابستون دانلود کردم اگه پیداش کردم لینکشو میذارم واست.
آره عزیزم خوبه. شما که فنت قویه نگران نباش. من کتابشو هفته ی پیش خوندم با جزوه مقایسه کردم به نظرم جزوه ی خوبیه...![]()

حالِ لِه !!! ينى له لها! داغون داغونم! به قول همشهريتون!در چه حالی سمانه؟![]()

آقا يه جزوه جزييات قبلنا گذاشته بودن مث همينا بود ولى خام نبود، اون بهتر ني؟؟؟؟بچه ها ایوانخانه پارت دومه جزئیات ارتقا دهنده (سروش نیا) رو گذاشته
شاید دانلود کرده باشید قبلا اما خب ب هرحال منم لینکشو میذارم
- Arch in Det پارت اول
- Arch in Det 2 پارت دوم
نمیدونم والاآقا يه جزوه جزييات قبلنا گذاشته بودن مث همينا بود ولى خام نبود، اون بهتر ني؟؟؟؟

نمیدونم والا
من الان دیدمش لینکشو گذاشتم شاید کسی لازمش داشته باشه
ب این نتیجه رسیدم ک هرچی بخونی کمه
کتاب :
درس :![]()
شما كه گلى!نمیدونم والا
کتاب :
آخر شب اون كه مى گمم آپ مى كنم يه موقع به درد خورد نگاش بنداز.حالِ لِه !!! ينى له لها! داغون داغونم! به قول همشهريتون!![]()
![]()

نمیدونم والا
کتاب :