زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مرور نکردم و یدور روزنامه وار خوندمش....اما اگه اشتباه نکنم....پنجره های گل سرخی نماد حضرت مریم هست...توی دوره گوتیک به زن بیشتر ارزش میدادند....برای همین از حضرت مریم حتی از نمادهای پیکره ای هم ازش استفاده میکردن تو کلیساهاشون....این پنجره ها از شیشه های رنگی هم استفاده میکردند و طوری قرار میگرفت ک به سمت محراب بود...درسته وقتی از شیشه های رنگی استفاده کردند نور کمتری وارد میشد...اما باز هم اون شکوهشو از دست نمیداد و جهت محراب رو نشون میده...
نمیدونم حالا درست گفتمن یا خیر....:razz:

عزیزم مرور نکردی ماشالا انقد خوب جواب میدی مرور کنی که میترکونی:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب حالا که جمعین چند تا سوال دیگم میپرسم :
اندازه ستونهای یک ساختمان فلزی در صورتیکه اتصالات آن کاملا گیر دار باشد در مقایسه با همان ساختمان با اتصالات مفصلی پگونه است ؟
1- ستون حالت دوم بزرگتر است
2-ستون حالت اول بزرگتر است
3-تفاوتی نمیکند فقط جهت ستونها فرق میکند
4-اصلا به اندازه ستونها ارتباطی ندارد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کی با سیلابس مرکز پیش رفته یا احیانا مث من برا مرورش میخواد طبق سیلابس پیش بره.عارفه فک کنم تو اینکارو میکردی

عزیزم من قرار بود از هفته پیش شروع کنم و البته شروع هم کرده بودم...اما استرس مطالب نخونده ام باعث شد یه هفته به تاخیر بندازم...اگه خدا بخواد ایشالله از شنبه میرم سمت مرور و خوندن کتابهای باقیمونده...الان حس میکنم مطالب نخونده ام کمتر شده....
راستی در رابطه به تستهای لرزه ای من نمیدونم کدومهاست...اما اگه اینجا هم بزاری همه با هم ج میدیم...روزی 10 تا هم بزاری...حله...تا آخر هفته ج ها در میاد....;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم من قرار بود از هفته پیش شروع کنم و البته شروع هم کرده بودم...اما استرس مطالب نخونده ام باعث شد یه هفته به تاخیر بندازم...اگه خدا بخواد ایشالله از شنبه میرم سمت مرور و خوندن کتابهای باقیمونده...الان حس میکنم مطالب نخونده ام کمتر شده....
راستی در رابطه به تستهای لرزه ای من نمیدونم کدومهاست...اما اگه اینجا هم بزاری همه با هم ج میدیم...روزی 10 تا هم بزاری...حله...تا آخر هفته ج ها در میاد....;)
اونایی که متنیه میتونم تایپ کنم ولی اکثرا عکس داره منم شرایط صوتی تصویری خوبی ندارم.:redface:اگه کسی جزوشو داره عکس بگیره بزاره ممنون میشم...............

arefeh

کاربر ممتاز
عزیزم مرور نکردی ماشالا انقد خوب جواب میدی مرور کنی که میترکونی:D

آخه یه چیزهای مبهم هم از سال پیش یادم مونده.....اما میگم دیگه باید خونده بشه....کلا معماری جهان و اسلام رو دوست میدارم ...اونها هم منو دوست میدارند....با معاصر هم تازه دوست شدم...بچه خوبیه...زیاد اذیتم نمیکنی...فقط یکم مغرور بود اولها...پاااا نمیداد...الان تازه فهمیده با چه گلی ( ک اون گل منم) دوست شده....:biggrin:معاصر ایران هم باید درستش کنم...پررو شده هیچی بهش نگم میره برا آزمون آزاد....والاااا:mad:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
اندازه ستونهای یک ساختمان فلزی در صورتیکه اتصالات آن کاملا گیر دار باشد در مقایسه با همان ساختمان با اتصالات مفصلی پگونه است ؟

arefeh

کاربر ممتاز
اونایی که متنیه میتونم تایپ کنم ولی اکثرا عکس داره منم شرایط صوتی تصویری خوبی ندارم.:redface:اگه کسی جزوشو داره عکس بگیره بزاره ممنون میشم...............

اینجا هست چزوه اش؟؟؟جزوه لرزه ای سروش نیا؟؟؟:razz:بزار ببینم من جزوشو دارم....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مقاومترین سیستم سازه ای برای مقاومت در برابر زلزله کدام است؟
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده
3-سیستم ترکیبی قاب خمشی و دیوار برشی
4-سیستم دیوار باربر در دو جهت

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها چیزهایی ک امروز خوندم خیلی کمه...در کل 5 ساعت خوندم...البته دلیل دارم ک دیشب دلیلشو گفتم مباحث خرپا و استاد عمران و .....
امروز یه سر رفتم پیششو در عرض 10 مین منو کاملا متحول کرد و الان پایداری ناپایداری مثل آب خوردن هر تستی جلوم بزارند ج میدم...
اما وقت نداشتم بقیه اش رو نتونست با مثال برام حل کنه...عضوهای فشاری کششی ک خیلی مهمه و هر سال یه دونه راحت ازش میادو میگم...
اونم ایشالله هفته بعد یاد میگیرمش...
معماری معاصرم تا اول ارگانیک خوندم....راضی بودم تووو روخونه ک داشتم بازم یه چیزهایی تو ذهنم مونده ک با توکل به خدا بقیه اش رو هم میخونم....
عناصرم خوندم و ترجیح دادم خلاصه های پارسال خودمو هم درکنار جزوه شریفی بخونم....جزوه ام خدایی حیلی کامله...همه مطالبی ک تیتر وار گفته شریفی یادم میومد ک تو خلاصه های پارسال توضیحشو دادم...اما پارسال فقط وقت کردم خلاصه هامو بنویسم و حتی به خوندن اونها هم نرسید...امسال اما میخونم....خدایی پارسال هر چی خلاصه کردم خیلی به درد امسالم خورد...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده
3.
اون یکی سوالم اونی ک گیرداره بزرگتره ؟؟؟؟اینو باتوجه ب شکل ک تو سازه در معماری هست امااا ن برادوتاسونم نوشته بود طولشL،پس گزینه 3.!!درسته

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چیزهایی ک امروز خوندم خیلی کمه...در کل 5 ساعت خوندم...البته دلیل دارم ک دیشب دلیلشو گفتم مباحث خرپا و استاد عمران و .....
امروز یه سر رفتم پیششو در عرض 10 مین منو کاملا متحول کرد و الان پایداری ناپایداری مثل آب خوردن هر تستی جلوم بزارند ج میدم...
اما وقت نداشتم بقیه اش رو نتونست با مثال برام حل کنه...عضوهای فشاری کششی ک خیلی مهمه و هر سال یه دونه راحت ازش میادو میگم...
اونم ایشالله هفته بعد یاد میگیرمش...
معماری معاصرم تا اول ارگانیک خوندم....راضی بودم تووو روخونه ک داشتم بازم یه چیزهایی تو ذهنم مونده ک با توکل به خدا بقیه اش رو هم میخونم....
عناصرم خوندم و ترجیح دادم خلاصه های پارسال خودمو هم درکنار جزوه شریفی بخونم....جزوه ام خدایی حیلی کامله...همه مطالبی ک تیتر وار گفته شریفی یادم میومد ک تو خلاصه های پارسال توضیحشو دادم...اما پارسال فقط وقت کردم خلاصه هامو بنویسم و حتی به خوندن اونها هم نرسید...امسال اما میخونم....خدایی پارسال هر چی خلاصه کردم خیلی به درد امسالم خورد...
عزیزم خب از یادگرفته هات ب مام بگو ..البته برای خرپا یکی از بجه ها ی فرمول داده بود ک منم ناپایداری پایداریشو حل میکنم اما قاب اوو اون سوال ک میکی ن

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه یه چیزهای مبهم هم از سال پیش یادم مونده.....اما میگم دیگه باید خونده بشه....کلا معماری جهان و اسلام رو دوست میدارم ...اونها هم منو دوست میدارند....با معاصر هم تازه دوست شدم...بچه خوبیه...زیاد اذیتم نمیکنی...فقط یکم مغرور بود اولها...پاااا نمیداد...الان تازه فهمیده با چه گلی ( ک اون گل منم) دوست شده....:biggrin:معاصر ایران هم باید درستش کنم...پررو شده هیچی بهش نگم میره برا آزمون آزاد....والاااا:mad:

ای وای من منم معماری ایران هیچی نخوندم...الان که گفتی یادم اومد منم احتمالا از شنبه مرورامو شروع میکنم... تا اون موقع نخونده هامو میخونم...ابن جزوه مانا قابوسی هم که تموم بشو نیس لامصب

arefeh

کاربر ممتاز
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده

فکر میکنم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی با سیلابس مرکز پیش رفته یا احیانا مث من برا مرورش میخواد طبق سیلابس پیش بره.عارفه فک کنم تو اینکارو میکردی
وقت گیره اونجوری
درسته ک مباحث اصلی رو پوشش میده اما ممکنه آدم غافل شه از بقیه ی چیزها
اگه قراره با برنامش پیش بری لازمه ب تناسب مباحثی ک خودت خوندی اصلاحش کنی
شاید ی سری چیز بیشتر خونده باشی شاید ی سری رو حذف کرده باشی
واسه خودت اصلاحش کن ک هر 25% رو تو ی هفته تموم کنی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای وای من منم معماری ایران هیچی نخوندم...الان که گفتی یادم اومد منم احتمالا از شنبه مرورامو شروع میکنم... تا اون موقع نخونده هامو میخونم...ابن جزوه مانا قابوسی هم که تموم بشو نیس لامصب
معماری ایران همون جزوه خلاصه ک بچه ها گذاشتن بخون ... من خوندمش..... کافیه.. فقط چندتا عکس هم نگاه کن از معاصر ایران ک تکمیل شه
- معماری معاصر ایران

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده

3....
تو گزینه هایی که دادی قویترین اونا گزینه 3 ولی در کل همه اینا سیستم های خیلی ضعیف واسه سازه ساختمان بلند هستند.
یه توصیه مهم که از هر عمران بپرسی اینه که ، اگه رفتی تو ارتفاع ، اگه سیستمت فلزی نشه ، اشتباه کردی!سریعا دوستان ژاپن رو مثال نزن!
بهترین سیستم های سازه بلند ، سیستم لوله ای با نمای مهاربندی شده یا فلزی با مهاربندی عمودی و کمری و کلاهی.

2...
قاب صلب با دیوار برشی نسبت به قاب خمشی ساده ، دارای تیر و ستون با ضخامت کمتر هستند!نکته ای از طراحی لرزه ای

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
عزیزم خب از یادگرفته هات ب مام بگو ..البته برای خرپا یکی از بجه ها ی فرمول داده بود ک منم ناپایداری پایداریشو حل میکنم اما قاب اوو اون سوال ک میکی ن

منظورت از قاب چیه؟؟؟
به من یه فرمول داره ک هم تو خرپا ج میده هم تیر هم قاب
درجه نامعینی میشه :مجهولات -معادلات
معادلات : معادلات تعادل+معادلات شرط
این شرط چیه میگه :اگه 1)مفصل میانی : چند تا عضو داشته باشیم ک به یه مفصل ختم بشن میشه ...تعداد اعضا-1 ...یعنی اگه 4 تا عضو به این مفصل رسیدن میشه 4-1=3
2) برد مکانیزم میانی : این یکم خاصه باید براش عکس بزارم تا متوجه بشیدUntitled.jpg در نتیجه به اعضای هر حرکت شما با معادله تعادل جمع میکنی...

معادلا مجهول هم : واکنشهای تکیه گاهی + مجهولات کادر بسته *3

واکنشهای تکیه گاهی ک بسته به سازتون داره ک تکیه گاهش چیه...
مجهولا کادر بسته هم همون قابهاست ک هر فاب بسته میشه 3 تا
اینهارو بدست اوردی از هم کم میکنی درجه نامعین معینی در میاد...

arefeh

کاربر ممتاز
من میرم بخوابم...خیلی چشام درد گرفته یکمم غصه داشتم اشک ریختم بیشتر درد میکنه:(
برا فردا...معاصر عناصر جزئیات و نور و مکانیک تووو برناممه...البته اگه فردا مشکلی پیش نیاد ...هر چی باشه تووو خونه ام و روزهای تعطیل خونه ما یعنی همه چی ممنوع...:biggrin:
شب همگیتون اناری باشه....ایشالله

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت از قاب چیه؟؟؟
این شرط چیه میگه :اگه 1)مفصل میانی : چند تا عضو داشته باشیم ک به یه مفصل ختم بشن میشه ...تعداد اعضا-1 ...یعنی اگه 4 تا عضو به این مفصل رسیدن میشه 4-1=3
2) برد مکانیزم میانی : این یکم خاصه باید براش عکس بزارم تا متوجه بشیدمشاهده پیوست 189266 در نتیجه به اعضای هر حرکت شما با معادله تعادل جمع میکنی...

ممنون مفید بود....اونجاش که نوشتی هر قاب بسته میشه 3 تا مجهول و توضیح میدی ؟منظور از قاب بسته چیه؟چرا 3 تا مجهول داره؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت از قاب چیه؟؟؟
2) برد مکانیزم میانی : این یکم خاصه باید براش عکس بزارم تا متوجه بشیدمشاهده پیوست 189266 در نتیجه به اعضای هر حرکت شما با معادله تعادل جمع میکنی...

وااای سخته من برای پایداری خرپا
N=m+r-2j
بلدم ک فک کنم بلدن همه
اینو نگرفتم امااا مرسی عارفه جون.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من فردا ساعت 2امتحان دارم بنظرتون صب میخام تاریخ بخونم کار درستیه؟؟؟
رتبه ام یا درصدم الکی نشه!!!
اما اخه نمیتونم ک کل صبمو از دست بدم !!!!!!!!!!!
چ پیشنهادی دارید!!!!!!!!؟؟؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این پست میزنم سلامتی همه رفقای با معرفت

این پست میزنم سلامتی همه رفقای با معرفت

هنوزم عصبانیما:exclaim:اخطارش warning بود پس مدیرای سایت دادن که ینی مطالب نامربوط به تاپیک دادم همون اسپم خودمون:crying2:
دیدم عصبانیت و خدافظی و پاک کردن صورت مسله و..فایده نداره این که گفتم یه هفته برم (اخه این هفته سه تا امتحان و تحویل مقاله دارم :w10:) اینجوری عصبانیتمم میخواب دوباره زودی برمیگردم:w36:خلاصه از همه معذرت که نازک نارنجی شدم رف :lol:
ممنون ااز پیام ها چه اینجا چه خصوصی چه رو پیجم :gol:
فلجتونم رفقا :w02:
همه دارن يكي يكي از اينجا ميرن! :(

خاله فک نکنم تو این هاگیر واگیر کسی به فکر اخطلر دادن و این مسادل باشه معمولا اخطار میدن.خود من یه اخظار دیگه بگیرم بازی بعد محروم میشم.......مارو تنها نزار خاله:w04:

کی بهت اخطارررر داده ؟؟؟هان!!بگو ب ما بگیم ب علی سجی,exحالشو بگیرن
خاله میییییدونممم مییییدونم ناراحت شدی اما نباش ناراحت
بخدا انقد خسته ام بی حوصله ام ک از ترس شماها چیزی نمیگم حححخ
ب نظرتون من قبول میشم محقق !!؟؟؟
نشمم ناراحت نمیشم خدایی ب قول سجی از ما بیشتر حتما خوندن ...اما با این حاااالللللل ماااااا قبول میشیم
در ناامیدی بسی امید است
مییییییدونم ،مییییدونم

یییییییعنی چی؟؟؟!!!!!! حالا اون مریض بوده تو چرا داری می ری؟!! :surprised:

واقعا چه احمق هایی پیدا میشه؟
:mad:
اینم عوض دستت درد نکنه.......

خاله بیخیال ....ما همه اینجا دوستت داریم و از حرفات روحیه میگیریم و میدونم که چقدر مهربونی و همیشه بهمون امید میدی........
قهر نکن.....:gol:

قدر نشناسی واسمون شده عادت
جز تاسف هیچی ب زبونم نمیاد

منم پایم واسه درصدا.. اما مرورهام تازه شروع شدناااا
ب درصدام نخندید بعدا
اینم تقدیم به همه دوستای گل و دعا کنید واسم که امتحانام خوب بدم منم از دور دعاتون میکنم...خب دیگه اشک نریزید زود برمیگردم:w16::w30::w24:
خانه دوست كجاست؟
در فلق بود كه پرسيد سوار
آسمان مكثي كرد
رهگذر شاخه نوري كه به لب داشت
به تاريكي شبها بخشيد و به انگشت
نشان داد سپيداري و گفت
نرسيده به درخت
كوچه باغي است كه از خواب خدا
سبزتر است
و در آن عشق به اندازه پرهاي صداقت آبي است
ميروي تا ته آن كوچه
كه از پشت بلوغ سر به در مي آرد
پس به سمت گل تنهايي مي پيچي
دو قدم مانده به گل
پاي فواره جاويد اساطير زمين مي ماني
و تو را ترسي شفاف فرا مي گيرد
كودكي مي بيني
رفته از كاج بلندي بالا
جوجه بر مي دارد از لانه نور
و از او مي پرسي
خانه دوست كجاست؟

دوچیز هیچوقت از یادم آدم نمیره:
دوستان خوب و روزهای خوب و یک چیز هم هیچوقت از دل آدم بیرون نمیره: روز خوبی که با دوستی خوب گذشت...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم تاالان یک 11و نیم ساعتی خونیدم ،شاید یک نیم دیگه هم بخونیم و بعدش اگه بزارن بخوابیم
بچه یک سوال این درسته که دو فصل اخر درک رفتار سازه ها حذفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام صبح همگی بخیر..............امیدوارم امروز روز خوبی باشه براتون.........من تو شرایط خیلی وحشتناکی دارم میخونم...................هم دارم با کنکور میجنگم.هم یه سری شرایط مزخرف که داره بهم لطمه میزنه........خدایا خودت کمکم کن

arefeh

کاربر ممتاز
سلااااام بر صبح جمعه دوستان....ما ک یه 1 ساعت خوندیم اما فکر کنم برم بخوابم ....خیلی سوسول بازیه روز جمعه اینقدر زود بیدار شدم....:biggrin:
فعلا....
اومدید اعلام حضور کنید....
روحانی متشکریم:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این جمله درسته؟ باران جان تو تاپیک نکات گذاشته بود؟
ارتفاع اتاق ها و ارتفاع ساختمان، به ترتیب در ابنیه کدام اقلیم بیشتر است؟ گرم و خشک – گرم و مرطوب
واینکه اینو چه جوری تنظیم کنم ؟؟؟؟؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=189287&d=1389327868

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارتفاع اتاق ها و ارتفاع ساختمان، به ترتیب در ابنیه کدام اقلیم بیشتر است؟ گرم و خشک – گرم و مرطوب

از لحاظ تئوری درسته ولی ممکنه معتدل مرطوب بلندتر از گرم و معتدل باشه!وقتی یه جیزی می سازن که به این چرندیات گوش نمی دن!:D
.
.
درگذشت ژنرال گوان یو را به مردم دلسوز جینگ زو و لیو بی و ژوگلیانگ ، تسلیت عرض می کنم!
اینم عکسش

arefeh

کاربر ممتاز

بله درسته...ارتفاع اتاق تووو هر دو اقلیم زیاده...اما تو گرم و خشک بیشتره....اما ارتفاع ساختمان تو گرم و مرطوب به علت اختلاف سطح با زمینی ک باید ساخته بشه بیشتر میشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا