پنجره گرد بالاي سر در کلیساهاي گوتیک نماد چیست؟
نماد حصرت مریم ...گل سرخ....فک کنم
پنجره گرد بالاي سر در کلیساهاي گوتیک نماد چیست؟
من مرور نکردم و یدور روزنامه وار خوندمش....اما اگه اشتباه نکنم....پنجره های گل سرخی نماد حضرت مریم هست...توی دوره گوتیک به زن بیشتر ارزش میدادند....برای همین از حضرت مریم حتی از نمادهای پیکره ای هم ازش استفاده میکردن تو کلیساهاشون....این پنجره ها از شیشه های رنگی هم استفاده میکردند و طوری قرار میگرفت ک به سمت محراب بود...درسته وقتی از شیشه های رنگی استفاده کردند نور کمتری وارد میشد...اما باز هم اون شکوهشو از دست نمیداد و جهت محراب رو نشون میده...
نمیدونم حالا درست گفتمن یا خیر....

کی با سیلابس مرکز پیش رفته یا احیانا مث من برا مرورش میخواد طبق سیلابس پیش بره.عارفه فک کنم تو اینکارو میکردی

اونایی که متنیه میتونم تایپ کنم ولی اکثرا عکس داره منم شرایط صوتی تصویری خوبی ندارم.عزیزم من قرار بود از هفته پیش شروع کنم و البته شروع هم کرده بودم...اما استرس مطالب نخونده ام باعث شد یه هفته به تاخیر بندازم...اگه خدا بخواد ایشالله از شنبه میرم سمت مرور و خوندن کتابهای باقیمونده...الان حس میکنم مطالب نخونده ام کمتر شده....
راستی در رابطه به تستهای لرزه ای من نمیدونم کدومهاست...اما اگه اینجا هم بزاری همه با هم ج میدیم...روزی 10 تا هم بزاری...حله...تا آخر هفته ج ها در میاد....
 اگه کسی جزوشو داره عکس بگیره بزاره ممنون میشم...............
اگه کسی جزوشو داره عکس بگیره بزاره ممنون میشم...............عزیزم مرور نکردی ماشالا انقد خوب جواب میدی مرور کنی که میترکونی
 معاصر ایران هم باید درستش کنم...پررو شده هیچی بهش نگم میره برا آزمون آزاد....والاااا
معاصر ایران هم باید درستش کنم...پررو شده هیچی بهش نگم میره برا آزمون آزاد....والاااا
خب حالا که جمعین چند تا سوال دیگم میپرسم :
اندازه ستونهای یک ساختمان فلزی در صورتیکه اتصالات آن کاملا گیر دار باشد در مقایسه با همان ساختمان با اتصالات مفصلی پگونه است ؟
1- ستون حالت دوم بزرگتر است
2-ستون حالت اول بزرگتر است
3-تفاوتی نمیکند فقط جهت ستونها فرق میکند
4-اصلا به اندازه ستونها ارتباطی ندارد
اونایی که متنیه میتونم تایپ کنم ولی اکثرا عکس داره منم شرایط صوتی تصویری خوبی ندارم.اگه کسی جزوشو داره عکس بگیره بزاره ممنون میشم...............
 بزار ببینم من جزوشو دارم....
بزار ببینم من جزوشو دارم....مقاومترین سیستم سازه ای برای مقاومت در برابر زلزله کدام است؟
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده
3-سیستم ترکیبی قاب خمشی و دیوار برشی
4-سیستم دیوار باربر در دو جهت
3.مقاومترین سیستم سازه ای برای مقاومت در برابر زلزله کدام است؟
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده
عزیزم خب از یادگرفته هات ب مام بگو ..البته برای خرپا یکی از بجه ها ی فرمول داده بود ک منم ناپایداری پایداریشو حل میکنم اما قاب اوو اون سوال ک میکی نبچه ها چیزهایی ک امروز خوندم خیلی کمه...در کل 5 ساعت خوندم...البته دلیل دارم ک دیشب دلیلشو گفتم مباحث خرپا و استاد عمران و .....
امروز یه سر رفتم پیششو در عرض 10 مین منو کاملا متحول کرد و الان پایداری ناپایداری مثل آب خوردن هر تستی جلوم بزارند ج میدم...
اما وقت نداشتم بقیه اش رو نتونست با مثال برام حل کنه...عضوهای فشاری کششی ک خیلی مهمه و هر سال یه دونه راحت ازش میادو میگم...
اونم ایشالله هفته بعد یاد میگیرمش...
معماری معاصرم تا اول ارگانیک خوندم....راضی بودم تووو روخونه ک داشتم بازم یه چیزهایی تو ذهنم مونده ک با توکل به خدا بقیه اش رو هم میخونم....
عناصرم خوندم و ترجیح دادم خلاصه های پارسال خودمو هم درکنار جزوه شریفی بخونم....جزوه ام خدایی حیلی کامله...همه مطالبی ک تیتر وار گفته شریفی یادم میومد ک تو خلاصه های پارسال توضیحشو دادم...اما پارسال فقط وقت کردم خلاصه هامو بنویسم و حتی به خوندن اونها هم نرسید...امسال اما میخونم....خدایی پارسال هر چی خلاصه کردم خیلی به درد امسالم خورد...
آخه یه چیزهای مبهم هم از سال پیش یادم مونده.....اما میگم دیگه باید خونده بشه....کلا معماری جهان و اسلام رو دوست میدارم ...اونها هم منو دوست میدارند....با معاصر هم تازه دوست شدم...بچه خوبیه...زیاد اذیتم نمیکنی...فقط یکم مغرور بود اولها...پاااا نمیداد...الان تازه فهمیده با چه گلی ( ک اون گل منم) دوست شده....معاصر ایران هم باید درستش کنم...پررو شده هیچی بهش نگم میره برا آزمون آزاد....والاااا

مقاومترین سیستم سازه ای برای مقاومت در برابر زلزله کدام است؟
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده
وقت گیره اونجوریکی با سیلابس مرکز پیش رفته یا احیانا مث من برا مرورش میخواد طبق سیلابس پیش بره.عارفه فک کنم تو اینکارو میکردی
معماری ایران همون جزوه خلاصه ک بچه ها گذاشتن بخون ... من خوندمش..... کافیه.. فقط چندتا عکس هم نگاه کن از معاصر ایران ک تکمیل شهای وای من منم معماری ایران هیچی نخوندم...الان که گفتی یادم اومد منم احتمالا از شنبه مرورامو شروع میکنم... تا اون موقع نخونده هامو میخونم...ابن جزوه مانا قابوسی هم که تموم بشو نیس لامصب
مقاومترین سیستم سازه ای برای مقاومت در برابر زلزله کدام است؟
1- قاب خمشی معمولی
2-قاب فضایی ساده
خب حالا که جمعین چند تا سوال دیگم میپرسم :
اندازه ستونهای یک ساختمان فلزی در صورتیکه اتصالات آن کاملا گیر دار باشد در مقایسه با همان ساختمان با اتصالات مفصلی پگونه است ؟
1- ستون حالت دوم بزرگتر است
2-ستون حالت اول بزرگتر است
3-تفاوتی نمیکند فقط جهت ستونها فرق میکند
4-اصلا به اندازه ستونها ارتباطی ندارد
عزیزم خب از یادگرفته هات ب مام بگو ..البته برای خرپا یکی از بجه ها ی فرمول داده بود ک منم ناپایداری پایداریشو حل میکنم اما قاب اوو اون سوال ک میکی ن
 در نتیجه به اعضای هر حرکت شما با معادله تعادل جمع میکنی...
 در نتیجه به اعضای هر حرکت شما با معادله تعادل جمع میکنی...

منظورت از قاب چیه؟؟؟
به من یه فرمول داره ک هم تو خرپا ج میده هم تیر هم قاب
درجه نامعینی میشه :مجهولات -معادلات
معادلات : معادلات تعادل+معادلات شرط
این شرط چیه میگه :اگه 1)مفصل میانی : چند تا عضو داشته باشیم ک به یه مفصل ختم بشن میشه ...تعداد اعضا-1 ...یعنی اگه 4 تا عضو به این مفصل رسیدن میشه 4-1=3
2) برد مکانیزم میانی : این یکم خاصه باید براش عکس بزارم تا متوجه بشیدمشاهده پیوست 189266 در نتیجه به اعضای هر حرکت شما با معادله تعادل جمع میکنی...
معادلا مجهول هم : واکنشهای تکیه گاهی + مجهولات کادر بسته *3
واکنشهای تکیه گاهی ک بسته به سازتون داره ک تکیه گاهش چیه...
مجهولا کادر بسته هم همون قابهاست ک هر فاب بسته میشه 3 تا
اینهارو بدست اوردی از هم کم میکنی درجه نامعین معینی در میاد...
وااای سخته من برای پایداری خرپامنظورت از قاب چیه؟؟؟
به من یه فرمول داره ک هم تو خرپا ج میده هم تیر هم قاب
درجه نامعینی میشه :مجهولات -معادلات
معادلات : معادلات تعادل+معادلات شرط
این شرط چیه میگه :اگه 1)مفصل میانی : چند تا عضو داشته باشیم ک به یه مفصل ختم بشن میشه ...تعداد اعضا-1 ...یعنی اگه 4 تا عضو به این مفصل رسیدن میشه 4-1=3
2) برد مکانیزم میانی : این یکم خاصه باید براش عکس بزارم تا متوجه بشیدمشاهده پیوست 189266 در نتیجه به اعضای هر حرکت شما با معادله تعادل جمع میکنی...
معادلا مجهول هم : واکنشهای تکیه گاهی + مجهولات کادر بسته *3
واکنشهای تکیه گاهی ک بسته به سازتون داره ک تکیه گاهش چیه...
مجهولا کادر بسته هم همون قابهاست ک هر فاب بسته میشه 3 تا
اینهارو بدست اوردی از هم کم میکنی درجه نامعین معینی در میاد...
 اخطارش warning بود پس مدیرای سایت دادن که ینی مطالب نامربوط به تاپیک دادم همون اسپم خودمون
اخطارش warning بود پس مدیرای سایت دادن که ینی مطالب نامربوط به تاپیک دادم همون اسپم خودمون
 ) اینجوری عصبانیتمم میخواب دوباره زودی برمیگردم
) اینجوری عصبانیتمم میخواب دوباره زودی برمیگردم خلاصه از همه معذرت که نازک نارنجی شدم رف
خلاصه از همه معذرت که نازک نارنجی شدم رف 

همه دارن يكي يكي از اينجا ميرن!
خاله فک نکنم تو این هاگیر واگیر کسی به فکر اخطلر دادن و این مسادل باشه معمولا اخطار میدن.خود من یه اخظار دیگه بگیرم بازی بعد محروم میشم.......مارو تنها نزار خاله
کی بهت اخطارررر داده ؟؟؟هان!!بگو ب ما بگیم ب علی سجی,exحالشو بگیرن
خاله میییییدونممم مییییدونم ناراحت شدی اما نباش ناراحت
بخدا انقد خسته ام بی حوصله ام ک از ترس شماها چیزی نمیگم حححخ
ب نظرتون من قبول میشم محقق !!؟؟؟
نشمم ناراحت نمیشم خدایی ب قول سجی از ما بیشتر حتما خوندن ...اما با این حاااالللللل ماااااا قبول میشیم
در ناامیدی بسی امید است
مییییییدونم ،مییییدونم
یییییییعنی چی؟؟؟!!!!!! حالا اون مریض بوده تو چرا داری می ری؟!!
واقعا چه احمق هایی پیدا میشه؟
اینم عوض دستت درد نکنه.......
خاله بیخیال ....ما همه اینجا دوستت داریم و از حرفات روحیه میگیریم و میدونم که چقدر مهربونی و همیشه بهمون امید میدی........
قهر نکن.....
اینم تقدیم به همه دوستای گل و دعا کنید واسم که امتحانام خوب بدم منم از دور دعاتون میکنم...خب دیگه اشک نریزید زود برمیگردمقدر نشناسی واسمون شده عادت
جز تاسف هیچی ب زبونم نمیاد
منم پایم واسه درصدا.. اما مرورهام تازه شروع شدناااا
ب درصدام نخندید بعدا

از لحاظ تئوری درسته ولی ممکنه معتدل مرطوب بلندتر از گرم و معتدل باشه!وقتی یه جیزی می سازن که به این چرندیات گوش نمی دن!بچه ها این جمله درسته؟ باران جان تو تاپیک نکات گذاشته بود؟
ارتفاع اتاق ها و ارتفاع ساختمان، به ترتیب در ابنیه کدام اقلیم بیشتر است؟ گرم و خشک – گرم و مرطوب
واینکه اینو چه جوری تنظیم کنم ؟؟؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=189287&d=1389327868

بچه ها این جمله درسته؟ باران جان تو تاپیک نکات گذاشته بود؟
ارتفاع اتاق ها و ارتفاع ساختمان، به ترتیب در ابنیه کدام اقلیم بیشتر است؟ گرم و خشک – گرم و مرطوب
واینکه اینو چه جوری تنظیم کنم ؟؟؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=189287&d=1389327868