زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من به خاطر مطالبم(جملات مثبت) اخطار دریافت کردم ببخشید بچه ها لازم نبود اخطار بدید کافی بود به خودم بگید.
خدافظ بچه ها

یییییییعنی چی؟؟؟!!!!!! حالا اون مریض بوده تو چرا داری می ری؟!! :surprised:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانننن فردا اولين ازمون جامع مركزه. فردا كه سوالا اومد. همه بياين ازمونو تو خونه بدين درصد حساب كنيد. بعد همديكرو راهنمايي مي كنيم كه تو اين يه ماه اخر رو كدوما بيشتر تمركز كنيم. البته فكر كنم سجي خواست اين كارو انجام بديم :)
موافقم کسایی که موافقن موافقت خودشون رو اعلام کنن............تا هر جایی که مرور کردین من هنوز مرورام مونده ولی میخوام خودمو بسنجم و نقاط قوت و ضعفمو پیدا کنم.....................

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
من به خاطر مطالبم(جملات مثبت) اخطار دریافت کردم ببخشید بچه ها لازم نبود اخطار بدید کافی بود به خودم بگید.
خدافظ بچه ها
واقعا چه احمق هایی پیدا میشه؟
:mad:
اینم عوض دستت درد نکنه.......

خاله بیخیال ....ما همه اینجا دوستت داریم و از حرفات روحیه میگیریم و میدونم که چقدر مهربونی و همیشه بهمون امید میدی........
قهر نکن.....:gol:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حوصله ام نمیکشه برا مرور خدایا برنامه درست حسابی ننومیتونم بریزم پریشون حالام
من زود زود لاستیک پاره میکنم بی انگیزه میشم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من میخوام بخونم ولی یه سری مشکلات لعنتی نمیزارن که هیچکدومشون ربطی به من نداره ها.در واقع مشکلات دیگرانه نمیدونمن چه گلی بگیرم سرم................... امروز 4 ساعت خوندم ولی تا شب اگه بزارن تا 7 و 8 میرسونم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانننن فردا اولين ازمون جامع مركزه. فردا كه سوالا اومد. همه بياين ازمونو تو خونه بدين درصد حساب كنيد. بعد همديكرو راهنمايي مي كنيم كه تو اين يه ماه اخر رو كدوما بيشتر تمركز كنيم. البته فكر كنم سجي خواست اين كارو انجام بديم :)
ی ماه !!!؟؟عزیزم 10روز از این ماه از اون یکی ماهم نهایت 12روز

aytakin69

عضو جدید
ی ماه !!!؟؟عزیزم 10روز از این ماه از اون یکی ماهم نهایت 12روز[/QUOT
شما یه نگا به تقویم بندازی بد نیس از الان تا 18 بهمن دقیقا 4 هفته داریم فک کنم استراحت فقط روز اخر کافیه...اینقدم آیه یاس نخون باریکلا

aytakin69

عضو جدید
سوالای آزمونو کسی میذاره رو سایت؟ من که واسه مرکز شرکت نکردم ولی پایم:)

arefeh

کاربر ممتاز
کاخ لشگری بازار
کاخ لشگری غیر مذهبیه...اما مدرسه مذهبیه...اینم یه نکته مهمشه

مشکل تنبلی خودم نیس با یکی دعوام شد اعصابم خورده..:(
منم امروز با یکی از دوستام بحث شد...فکرمو ریخت به هم...البته از غروب به اینور...خیلی ناراحتم کرد...اینم میگن دوست...دوستام دوستای قدیم...الان همه دوستا آدمو زجر میدن...وای به حال دشمنا....

من جوابم منفیه...تا وقتی تو هفته دیگه مرور نکنم...تست نخواهم زد....چون شدیدا قطع امید میکنم....

بچه ها من میخوام بخونم ولی یه سری مشکلات لعنتی نمیزارن که هیچکدومشون ربطی به من نداره ها.در واقع مشکلات دیگرانه نمیدونمن چه گلی بگیرم سرم................... امروز 4 ساعت خوندم ولی تا شب اگه بزارن تا 7 و 8 میرسونم

از اینها من هر روزشو دارم...کی میشه یه اتفاقی تو زندگیم بشه برم یه جای خیلی دوووووور...تنها زندگیمو بکنم....نه کسی از من توقع داشته باشه و نه من به خاطر بی مهری و بی انصافیه کسی غصه بخورم....هههههی دنیا وایستاااا...واقعا میخوام پیاده شم...بابا آخر مسیر بیشتر برم میخورم به یه دیوار برشی....ک پشتشم گابیون زدن....یعنی نابود میشم....:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه های تو جزوه سروش نیا برای ظراحی لرزه ای آخرش یه سری سوال گذاشته کسی میشه جواباشو بزاره؟؟؟؟خیلیم مهم هس خداییش نمیشه از کنارش رد شد......................

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب كسايي كه موافق هستن كه فردا ازمونو ميزاريم. جواباشم شب ميزارم. خب مسلما كسي هنوز دوره نكرده. همه تقريبا به يه جايي رسيديم. :) كسي كه تا حالا دوره كامل نكرده. الان موقع خوبيه براي سنجش خودمون.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب كسايي كه موافق هستن كه فردا ازمونو ميزاريم. جواباشم شب ميزارم. خب مسلما كسي هنوز دوره نكرده. همه تقريبا به يه جايي رسيديم. :) كسي كه تا حالا دوره كامل نكرده. الان موقع خوبيه براي سنجش خودمون.
من تازه از فردا مرورام شروع میشه ولی موافقم من هستم نیکی....................اگه همه بچه ها شرکت کنن که خیلی خوب میشه میتونیم خودمونو مقایسه کنیم اگه بهتر بودیم خب اعتماد به نفسمون میره بالا و اگه هم خوب نبود تلاشمونو تو روزای باقیمونده بیشتر میکنیم.من زبان اگه آزمون اول مرکز رو منفی نمیزدم هیچ وقت زبانمو به 40 - 50 نمی رسوندم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها سعی کنین درسایی رو که خوندین بنویسین.من خودم نمیدونستم اینهمه خوندم تا وقتی نوشتمشون:smile: کلا احساس خلاء میکنم الان

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فردا سنجش دارم ساغت 2،میذارم ک راهتمایی کنید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سعی کنین درسایی رو که خوندین بنویسین.من خودم نمیدونستم اینهمه خوندم تا وقتی نوشتمشون:smile: کلا احساس خلاء میکنم الان

من خیلی از این کارا کردم مهم مرور اوناست
ک ادمو اذیت میکنه و مشوش

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازه از فردا مرورام شروع میشه ولی موافقم من هستم نیکی....................اگه همه بچه ها شرکت کنن که خیلی خوب میشه میتونیم خودمونو مقایسه کنیم اگه بهتر بودیم خب اعتماد به نفسمون میره بالا و اگه هم خوب نبود تلاشمونو تو روزای باقیمونده بیشتر میکنیم.من زبان اگه آزمون اول مرکز رو منفی نمیزدم هیچ وقت زبانمو به 40 - 50 نمی رسوندم

خوش بحالت ک ب 50رسوندی انشالاه کنکور اصلی

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه های تو جزوه سروش نیا برای ظراحی لرزه ای آخرش یه سری سوال گذاشته کسی میشه جواباشو بزاره؟؟؟؟خیلیم مهم هس خداییش نمیشه از کنارش رد شد......................

78 تا سواله ؟
سوال اولش اینه؟
بادبندها چه وظیفه ای بر عهده دارند؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
78 تا سواله ؟
سوال اولش اینه؟
بادبندها چه وظیفه ای بر عهده دارند؟
سلام.نه 54 تا ست جزوه من مال تابستان 91 هستش.....اولیشم یه سوال از مدیریت پروژه سال 1379 هستش و سوال اولشم میپرسم که بچه ها ج بدن :
1- در ساختمانهایی که تعداد طبقات در نقاظ مختلف آن تفاوت دارد :
1-بایستی ساختمان یکپارچه ساخته شود
2-بایستی از درز انقطاع استفاده شود
3- بایستی از مصالح سبک استفاده شود
4- بایستی از در نشست استفاده شود

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.نه 54 تا ست جزوه من مال تابستان 91 هستش.....اولیشم یه سوال از مدیریت پروژه سال 1379 هستش و سوال اولشم میپرسم که بچه ها ج بدن :
2-بایستی از درز انقطاع استفاده شود؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال فوری چون میخوام برای فردام برنامه ریزی کنم
من میخوام فن رو مرورشو شروع کنم و فصلهاشو میخوام با هم پیش ببرم خودم خواستم در بیارم که گیج شدم به نظرتون با سیلابس مرکز پیش برم چون آخرش گفته چه جاهایی باید خونده بشه به نظرتون همه کتابهای درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران روپوشش میده>>>چیزی از قلم ننداخته؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
2-بایستی از درز انقطاع استفاده شود؟؟؟
تعجب نداره که!:smile:درز انقطاع وقتیکه رفتار سازه متقارن نباشه.
مهم ترین موردی هم که سجی گفت همین درز انقطاعه.:gol:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
2-بایستی از درز انقطاع استفاده شود

واسه من با مال شما فرق می کنه ببخشید اگه میشه اینو دانلود کن جوابای سوالا رو از این تو نگاه کن
عذر می خوام اگه کیفیتش بده اینو از دوستم گرفتم

پیوست ها

• Tarahi Larzei.rar
    1,009.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال فوری چون میخوام برای فردام برنامه ریزی کنم
من میخوام فن رو مرورشو شروع کنم و فصلهاشو میخوام با هم پیش ببرم خودم خواستم در بیارم که گیج شدم به نظرتون با سیلابس مرکز پیش برم چون آخرش گفته چه جاهایی باید خونده بشه به نظرتون همه کتابهای درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران روپوشش میده>>>چیزی از قلم ننداخته؟؟؟
کی با سیلابس مرکز پیش رفته یا احیانا مث من برا مرورش میخواد طبق سیلابس پیش بره.عارفه فک کنم تو اینکارو میکردی

arefeh

کاربر ممتاز
پنجره گرد بالاي سر در کلیساهاي گوتیک نماد چیست؟

من مرور نکردم و یدور روزنامه وار خوندمش....اما اگه اشتباه نکنم....پنجره های گل سرخی نماد حضرت مریم هست...توی دوره گوتیک به زن بیشتر ارزش میدادند....برای همین از حضرت مریم حتی از نمادهای پیکره ای هم ازش استفاده میکردن تو کلیساهاشون....این پنجره ها از شیشه های رنگی هم استفاده میکردند و طوری قرار میگرفت ک به سمت محراب بود...درسته وقتی از شیشه های رنگی استفاده کردند نور کمتری وارد میشد...اما باز هم اون شکوهشو از دست نمیداد و جهت محراب رو نشون میده...
نمیدونم حالا درست گفتمن یا خیر....:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا