من به خاطر مطالبم(جملات مثبت) اخطار دریافت کردم ببخشید بچه ها لازم نبود اخطار بدید کافی بود به خودم بگید.
خدافظ بچه ها
یییییییعنی چی؟؟؟!!!!!! حالا اون مریض بوده تو چرا داری می ری؟!!

من به خاطر مطالبم(جملات مثبت) اخطار دریافت کردم ببخشید بچه ها لازم نبود اخطار بدید کافی بود به خودم بگید.
خدافظ بچه ها

موافقم کسایی که موافقن موافقت خودشون رو اعلام کنن............تا هر جایی که مرور کردین من هنوز مرورام مونده ولی میخوام خودمو بسنجم و نقاط قوت و ضعفمو پیدا کنم.....................دوستانننن فردا اولين ازمون جامع مركزه. فردا كه سوالا اومد. همه بياين ازمونو تو خونه بدين درصد حساب كنيد. بعد همديكرو راهنمايي مي كنيم كه تو اين يه ماه اخر رو كدوما بيشتر تمركز كنيم. البته فكر كنم سجي خواست اين كارو انجام بديم
واقعا چه احمق هایی پیدا میشه؟من به خاطر مطالبم(جملات مثبت) اخطار دریافت کردم ببخشید بچه ها لازم نبود اخطار بدید کافی بود به خودم بگید.
خدافظ بچه ها

ی ماه !!!؟؟عزیزم 10روز از این ماه از اون یکی ماهم نهایت 12روزدوستانننن فردا اولين ازمون جامع مركزه. فردا كه سوالا اومد. همه بياين ازمونو تو خونه بدين درصد حساب كنيد. بعد همديكرو راهنمايي مي كنيم كه تو اين يه ماه اخر رو كدوما بيشتر تمركز كنيم. البته فكر كنم سجي خواست اين كارو انجام بديم
ی ماه !!!؟؟عزیزم 10روز از این ماه از اون یکی ماهم نهایت 12روز[/QUOT
شما یه نگا به تقویم بندازی بد نیس از الان تا 18 بهمن دقیقا 4 هفته داریم فک کنم استراحت فقط روز اخر کافیه...اینقدم آیه یاس نخون باریکلا
کاخ لشگری غیر مذهبیه...اما مدرسه مذهبیه...اینم یه نکته مهمشهکاخ لشگری بازار
منم امروز با یکی از دوستام بحث شد...فکرمو ریخت به هم...البته از غروب به اینور...خیلی ناراحتم کرد...اینم میگن دوست...دوستام دوستای قدیم...الان همه دوستا آدمو زجر میدن...وای به حال دشمنا....مشکل تنبلی خودم نیس با یکی دعوام شد اعصابم خورده..
من جوابم منفیه...تا وقتی تو هفته دیگه مرور نکنم...تست نخواهم زد....چون شدیدا قطع امید میکنم....دوستانننن فردا اولين ازمون جامع مركزه. فردا كه سوالا اومد. همه بياين ازمونو تو خونه بدين درصد حساب كنيد. بعد همديكرو راهنمايي مي كنيم كه تو اين يه ماه اخر رو كدوما بيشتر تمركز كنيم. البته فكر كنم سجي خواست اين كارو انجام بديم
بچه ها من میخوام بخونم ولی یه سری مشکلات لعنتی نمیزارن که هیچکدومشون ربطی به من نداره ها.در واقع مشکلات دیگرانه نمیدونمن چه گلی بگیرم سرم................... امروز 4 ساعت خوندم ولی تا شب اگه بزارن تا 7 و 8 میرسونم

من تازه از فردا مرورام شروع میشه ولی موافقم من هستم نیکی....................اگه همه بچه ها شرکت کنن که خیلی خوب میشه میتونیم خودمونو مقایسه کنیم اگه بهتر بودیم خب اعتماد به نفسمون میره بالا و اگه هم خوب نبود تلاشمونو تو روزای باقیمونده بیشتر میکنیم.من زبان اگه آزمون اول مرکز رو منفی نمیزدم هیچ وقت زبانمو به 40 - 50 نمی رسوندمخب كسايي كه موافق هستن كه فردا ازمونو ميزاريم. جواباشم شب ميزارم. خب مسلما كسي هنوز دوره نكرده. همه تقريبا به يه جايي رسيديم.كسي كه تا حالا دوره كامل نكرده. الان موقع خوبيه براي سنجش خودمون.
من فردا سنجش دارم ساغت 2،میذارم ک راهتمایی کنیدخب كسايي كه موافق هستن كه فردا ازمونو ميزاريم. جواباشم شب ميزارم. خب مسلما كسي هنوز دوره نكرده. همه تقريبا به يه جايي رسيديم.كسي كه تا حالا دوره كامل نكرده. الان موقع خوبيه براي سنجش خودمون.
بچه ها سعی کنین درسایی رو که خوندین بنویسین.من خودم نمیدونستم اینهمه خوندم تا وقتی نوشتمشونکلا احساس خلاء میکنم الان
ای رزمنده!با ده نمکی کار نکنی که شهید می شی!
5 سال اخیر. 88-89-90-91-92
من تازه از فردا مرورام شروع میشه ولی موافقم من هستم نیکی....................اگه همه بچه ها شرکت کنن که خیلی خوب میشه میتونیم خودمونو مقایسه کنیم اگه بهتر بودیم خب اعتماد به نفسمون میره بالا و اگه هم خوب نبود تلاشمونو تو روزای باقیمونده بیشتر میکنیم.من زبان اگه آزمون اول مرکز رو منفی نمیزدم هیچ وقت زبانمو به 40 - 50 نمی رسوندم
بچه های تو جزوه سروش نیا برای ظراحی لرزه ای آخرش یه سری سوال گذاشته کسی میشه جواباشو بزاره؟؟؟؟خیلیم مهم هس خداییش نمیشه از کنارش رد شد......................
سلام.نه 54 تا ست جزوه من مال تابستان 91 هستش.....اولیشم یه سوال از مدیریت پروژه سال 1379 هستش و سوال اولشم میپرسم که بچه ها ج بدن :78 تا سواله ؟
سوال اولش اینه؟
بادبندها چه وظیفه ای بر عهده دارند؟
سلام.نه 54 تا ست جزوه من مال تابستان 91 هستش.....اولیشم یه سوال از مدیریت پروژه سال 1379 هستش و سوال اولشم میپرسم که بچه ها ج بدن :
1- در ساختمانهایی که تعداد طبقات در نقاظ مختلف آن تفاوت دارد :
1-بایستی ساختمان یکپارچه ساخته شود
2-بایستی از درز انقطاع استفاده شود؟؟؟
3- بایستی از مصالح سبک استفاده شود
4- بایستی از در نشست استفاده شود
تعجب نداره که!سلام.نه 54 تا ست جزوه من مال تابستان 91 هستش.....اولیشم یه سوال از مدیریت پروژه سال 1379 هستش و سوال اولشم میپرسم که بچه ها ج بدن :
2-بایستی از درز انقطاع استفاده شود؟؟؟
4- بایستی از در نشست استفاده شوددرز انقطاع وقتیکه رفتار سازه متقارن نباشه.
مهم ترین موردی هم که سجی گفت همین درز انقطاعه.
مسیح؟؟؟پنجره گرد بالاي سر در کلیساهاي گوتیک نماد چیست؟
تعجب نداره که!درز انقطاع وقتیکه رفتار سازه متقارن نباشه.
مهم ترین موردی هم که سجی گفت همین درز انقطاعه.
علامت سوال گذاشته بودم منظورم این بود گزینه 2 درسته فکر کنم
سلام.نه 54 تا ست جزوه من مال تابستان 91 هستش.....اولیشم یه سوال از مدیریت پروژه سال 1379 هستش و سوال اولشم میپرسم که بچه ها ج بدن :
2-بایستی از درز انقطاع استفاده شود
4- بایستی از در نشست استفاده شود
کی با سیلابس مرکز پیش رفته یا احیانا مث من برا مرورش میخواد طبق سیلابس پیش بره.عارفه فک کنم تو اینکارو میکردیبچه ها یه سوال فوری چون میخوام برای فردام برنامه ریزی کنم
من میخوام فن رو مرورشو شروع کنم و فصلهاشو میخوام با هم پیش ببرم خودم خواستم در بیارم که گیج شدم به نظرتون با سیلابس مرکز پیش برم چون آخرش گفته چه جاهایی باید خونده بشه به نظرتون همه کتابهای درک رفتار و سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران روپوشش میده>>>چیزی از قلم ننداخته؟؟؟
پنجره گرد بالاي سر در کلیساهاي گوتیک نماد چیست؟
پنجره گرد بالاي سر در کلیساهاي گوتیک نماد چیست؟