زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب خواب هم علمی تخیلی می شه ، ولی یه دفعه ای نری به حمید جبلی و طهماسبی بگی یه کاراکتر جدید ساختی!:smile:
اتفاقن خيلى باحال بود يارو!!! Weed هم مى زد شديد! يه جا يكى گف اين شنبليله منظورش نيس كه، ويده! :D

سوال علمى : بچه ها قيابك يه جا گفته مناطق پرفشار قطبى يه جا كم فشار قطبى! بالاخره قطب پرفشاره يا كم فشار؟!؟!؟ ( اونجايى كه انواع باد رو توضيح داده)

آخرین ویرایش:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
چاکر داش علی گل..همدان باید الان خیلی سرد شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه روز بعد امتحان اونجام:D

تاج سری سجاد عزیز.....آره داداشی.......اینجا اردبیل دومه دیگه:D......ما عادت داریم به این سرما
خوش اومدی داداش قدمت رو چشمام:smile:.....بریم یه گشت و گذار و صفای حسابی;)

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید خسته نباشید
ایماه جونم ی معماری معاصر گفتی ک برای ایران لطف میکنی بذاری؟؟
واینکه تو جزوه قابوسی صفحه هات آخرش درباره معاصر ایران هست اون کافیه؟؟؟
و سوال سوم اینکه من لغتای چند سال گذشته رو حفظ کرده بودم اما وسط کار ول کردم ب نظرتون دوباره اونارو شروع کنم ب مرور کردن یا بیهوده است؟؟؟
درمورد سردی هم آقا علی اردبیل غوغا کرده امسال -20درجه سرما داریم وصب ب منفی 22اینا میرسه سیبری دوم شده اردبیل.
بچه ها خوشحالم دور هم جمع شدیم بازم..

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید خسته نباشید
ایماه جونم ی معماری معاصر گفتی ک برای ایران لطف میکنی بذاری؟؟
واینکه تو جزوه قابوسی صفحه هات آخرش درباره معاصر ایران هست اون کافیه؟؟؟
و سوال سوم اینکه من لغتای چند سال گذشته رو حفظ کرده بودم اما وسط کار ول کردم ب نظرتون دوباره اونارو شروع کنم ب مرور کردن یا بیهوده است؟؟؟
درمورد سردی هم آقا علی اردبیل غوغا کرده امسال -20درجه سرما داریم وصب ب منفی 22اینا میرسه سیبری دوم شده اردبیل.
بچه ها خوشحالم دور هم جمع شدیم بازم..
چشششششششششم
فقط اینکه من خیلی خلاصشون میکنم ک ی نصفه روز بیشتر وقت نخواد خوندنشون
تقدیم ب همتون
#271 تاااااا #284

بابت کاستی ها هم عذر میخوام

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقن خيلى باحال بود يارو!!! Weed هم مى زد شديد! يه جا يكى گف اين شنبليله منظورش نيس كه، ويده! :D

سوال علمى : بچه ها قيابك يه جا گفته مناطق پرفشار قطبى يه جا كم فشار قطبى! بالاخره قطب پرفشاره يا كم فشار؟!؟!؟ ( اونجايى كه انواع باد رو توضيح داده)
جواب بدين ديگهههههه!!!!!!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
پر فشاره عزیز من کجا نوشته کم فشاره میشه ادرس بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلا جایی که حرارت کمتره پرفشاره

تا اونجا که یادمه از دوران تحصیل مناطق قطب رو استادمون میگفت پر فشاره
صفحه 55 فيزيك 2ً تو بخش بادهاى غربى خط دومش گفته " .... جهت حركت اين بادها به سمت مناطق كم فشار قطبى است......". بعدش پايين ترش تو بخش بادهاى قطبى گفته ". ..... در اثر انتشار توده هاى هواى سرد از مناطق پرفشار قطبى به مناطق نسبتا گرم تر شكل مى گيرد......".
مرسی خانوم گل ولی من هنوز به فناوری صلح امیز دانلود از فور شیر نرسیدم:(
معمارى معاصرش زياد فرقى با مبانى نظريش نداره، همونو بخون بسه.
تو فورشرد يه اكانت مى سازى، لينك دانلودو مى رى توش. پايينش دو تا دكمه داره add to my account و download ... دكمه سفيد يعنى add to m y account رو مى زنى، بعدش مى رى تو اكانتت، از اونجا دوباره مى رى تو صفحه دانلود و ايندفعه دكمه آبي دانلودو مى زنى. صبر مى كنى دانلود شه، بعدم تزيين مى كنى و تو ظرف مناسب سروش مى كنى! :D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفحه 55 فيزيك 2ً تو بخش بادهاى غربى خط دومش گفته " .... جهت حركت اين بادها به سمت مناطق كم فشار قطبى است......". بعدش پايين ترش تو بخش بادهاى قطبى گفته ". ..... در اثر انتشار توده هاى هواى سرد از مناطق پرفشار قطبى به مناطق نسبتا گرم تر شكل مى گيرد......".

معمارى معاصرش زياد فرقى با مبانى نظريش نداره، همونو بخون بسه.
تو فورشرد يه اكانت مى سازى، لينك دانلودو مى رى توش. پايينش دو تا دكمه داره add to my account و download ... دكمه سفيد يعنى add to m y account رو مى زنى، بعدش مى رى تو اكانتت، از اونجا دوباره مى رى تو صفحه دانلود و ايندفعه دكمه آبي دانلودو مى زنى. صبر مى كنى دانلود شه، بعدم تزيين مى كنى و تو ظرف مناسب سروش مى كنى! :D
داداشم اکانت داره از قبل
کار نمیکنه گویا
عاقا یکی جوانمردی کنه واسش تو باشگاه آپ کنه
من نتم یاری نمیکنه ک آپ کنم
شرمندتم سجاد جان

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداشم اکانت داره از قبل
کار نمیکنه گویا
عاقا یکی جوانمردی کنه واسش تو باشگاه آپ کنه
من نتم یاری نمیکنه ک آپ کنم
شرمندتم سجاد جان
مراحل بعد از اكانتشو انجام بده، منم اولا نمى شد با اين روش خوب و راحت دانلود مى شه.

و اينكه اونقد فرق نداره با مبانى نظريش. من خونده م. همونم كفايت مى كنه.

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها من اصلا زبانم خوب نیست هر چی هم کلمه خوندم دیدم فایده نداره زدم تو کار درک مطلب به طرز شگفت انگیزی از هر 5 تا سوال یه متن همیشه 3 تاش درسته و دو تاش غلط!!!!:eek:نظرتون چیه؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من اصلا زبانم خوب نیست هر چی هم کلمه خوندم دیدم فایده نداره زدم تو کار درک مطلب به طرز شگفت انگیزی از هر 5 تا سوال یه متن همیشه 3 تاش درسته و دو تاش غلط!!!!:eek:نظرتون چیه؟
عاااااااااااااااابیه .دو سه تا لغتم ج بدی رفتی لالبگا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من امروز 6 ساعت خوندم.........................بابام مریض شد بردمش بیمارستان الان برگشتم.................فوقش دوساعت دیگه بخونم بشه 8 تا......................خیلی نکبتیه نهههههههههههههههههههههه:(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز 6 ساعت خوندم.........................بابام مریض شد بردمش بیمارستان الان برگشتم.................فوقش دوساعت دیگه بخونم بشه 8 تا......................خیلی نکبتیه نهههههههههههههههههههههه:(
خوبن كه انشالا؟ عيب نداره فردا جبران كن به جاش. علاوه بر سلامتى خودمون بايد مواظب باشيم بقيه هم مريض نشن!

فقطم كه چترم لابد!:razz:

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها یک سوال اساسی در حال حاضر روزی چند ساعت بخونیم اوکیه به نظرتون؟؟:w20:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالاه ک خوب هستن؟؟؟
و بهتر بشن خدا کمکت کنه انشالاه ک دست باباتو میگیری..
بازم ک ب سوال من جواب ندادید!!!!لغتای سال پیشو خونده بودم مرورش بکنم یا درکو بچسبم؟؟؟
بچه ها درک زبان امروز برای سال 90زدم 23درصد شدم برام کلی کاش تو کنکورم اینحور بزنم..
ی سوال دیگه تو جزوه عسگری قسمت آخر معماری،کشورهای اسلامی باید خوند؟؟؟؟؟راستی از راهنمایی هاتون ممنونم بهم تاثیر گذاشت امروز کم خوندم اما راضیم هم زبان خوندم هم سازه در معماری هم تاریخ نزدیک 7ساعت تا الان خدایا شکرت ت

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالاه ک خوب هستن؟؟؟
و بهتر بشن خدا کمکت کنه انشالاه ک دست باباتو میگیری..
بازم ک ب سوال من جواب ندادید!!!!لغتای سال پیشو خونده بودم مرورش بکنم یا درکو بچسبم؟؟؟
بچه ها درک زبان امروز برای سال 90زدم 23درصد شدم برام کلی کاش تو کنکورم اینحور بزنم..
ی سوال دیگه تو جزوه عسگری قسمت آخر معماری،کشورهای اسلامی باید خوند؟؟؟؟؟راستی از راهنمایی هاتون ممنونم بهم تاثیر گذاشت امروز کم خوندم اما راضیم هم زبان خوندم هم سازه در معماری هم تاریخ نزدیک 7ساعت تا الان خدایا شکرت ت
من كه هزاربار گفته م، درك خيلى جواب مى ده، دركتو قوى كن و لغتاى خونده رو هم مرور.

ترنج

عضو جدید
بچه ها می خوام معاصر کامل نیا رو تو باشگاه آپ کنم ولی همش ارور می ده با این که چن قسمتش کردم.
ماکزیمم حجمی که واسه هر فایل قبول می کنه چن مگه؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
برو بچ...یکی لطف میکنه ...هوای ما رو هم داشته باشه...
بی زحمت به تفکیک لغات زبان کنکورهای سال گذشته رو میزارید...سالهاش جدا باشه میخوام یکی دارم نوشته از این سال تا این سال...بعد مصلا خواسته جدا کنه...ولی رو هر صفحه رو همون سال اول گیر کرده....من اونو نمیخوام...
یکی بشر دوست داره اینو؟؟؟1 patriotic:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا