هيچ قسمت ديگه ش عجيب نبود به جز شنبليله؟!؟!؟ خداوكيلى؟؟؟؟شنبليله?![]()
هيچ قسمت ديگه ش عجيب نبود به جز شنبليله؟!؟!؟ خداوكيلى؟؟؟؟شنبليله?![]()
خب خواب هم علمی تخیلی می شه ، ولی یه دفعه ای نری به حمید جبلی و طهماسبی بگی یه کاراکتر جدید ساختی!هيچ قسمت ديگه ش عجيب نبود به جز شنبليله؟!؟!؟ خداوكيلى؟؟؟؟
اتفاقن خيلى باحال بود يارو!!! Weed هم مى زد شديد! يه جا يكى گف اين شنبليله منظورش نيس كه، ويده!خب خواب هم علمی تخیلی می شه ، ولی یه دفعه ای نری به حمید جبلی و طهماسبی بگی یه کاراکتر جدید ساختی!![]()
حرف زشت نزن ، بچه ها منظورش wood بود ، یعنی طرف چوب می خورد!اتفاقن خيلى باحال بود يارو!!! Weed هم مى زد شديد! يه جا يكى گف اين شنبليله منظورش نيس كه، ويده!![]()
چاکر داش علی گل..همدان باید الان خیلی سرد شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه روز بعد امتحان اونجام![]()
چشششششششششمسلام بچه ها خوبید خسته نباشید
ایماه جونم ی معماری معاصر گفتی ک برای ایران لطف میکنی بذاری؟؟
واینکه تو جزوه قابوسی صفحه هات آخرش درباره معاصر ایران هست اون کافیه؟؟؟
و سوال سوم اینکه من لغتای چند سال گذشته رو حفظ کرده بودم اما وسط کار ول کردم ب نظرتون دوباره اونارو شروع کنم ب مرور کردن یا بیهوده است؟؟؟
درمورد سردی هم آقا علی اردبیل غوغا کرده امسال -20درجه سرما داریم وصب ب منفی 22اینا میرسه سیبری دوم شده اردبیل.
بچه ها خوشحالم دور هم جمع شدیم بازم..
جواب بدين ديگهههههه!!!!!!اتفاقن خيلى باحال بود يارو!!! Weed هم مى زد شديد! يه جا يكى گف اين شنبليله منظورش نيس كه، ويده!
سوال علمى : بچه ها قيابك يه جا گفته مناطق پرفشار قطبى يه جا كم فشار قطبى! بالاخره قطب پرفشاره يا كم فشار؟!؟!؟ ( اونجايى كه انواع باد رو توضيح داده)
جواب بدين ديگهههههه!!!!!!
پر فشاره عزیز من کجا نوشته کم فشاره میشه ادرس بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلا جایی که حرارت کمتره پرفشارهجواب بدين ديگهههههه!!!!!!
پر فشاره عزیز من کجا نوشته کم فشاره میشه ادرس بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلا جایی که حرارت کمتره پرفشاره
صفحه 55 فيزيك 2ً تو بخش بادهاى غربى خط دومش گفته " .... جهت حركت اين بادها به سمت مناطق كم فشار قطبى است......". بعدش پايين ترش تو بخش بادهاى قطبى گفته ". ..... در اثر انتشار توده هاى هواى سرد از مناطق پرفشار قطبى به مناطق نسبتا گرم تر شكل مى گيرد......".تا اونجا که یادمه از دوران تحصیل مناطق قطب رو استادمون میگفت پر فشاره
معمارى معاصرش زياد فرقى با مبانى نظريش نداره، همونو بخون بسه.مرسی خانوم گل ولی من هنوز به فناوری صلح امیز دانلود از فور شیر نرسیدم![]()
داداشم اکانت داره از قبلصفحه 55 فيزيك 2ً تو بخش بادهاى غربى خط دومش گفته " .... جهت حركت اين بادها به سمت مناطق كم فشار قطبى است......". بعدش پايين ترش تو بخش بادهاى قطبى گفته ". ..... در اثر انتشار توده هاى هواى سرد از مناطق پرفشار قطبى به مناطق نسبتا گرم تر شكل مى گيرد......".
معمارى معاصرش زياد فرقى با مبانى نظريش نداره، همونو بخون بسه.
تو فورشرد يه اكانت مى سازى، لينك دانلودو مى رى توش. پايينش دو تا دكمه داره add to my account و download ... دكمه سفيد يعنى add to m y account رو مى زنى، بعدش مى رى تو اكانتت، از اونجا دوباره مى رى تو صفحه دانلود و ايندفعه دكمه آبي دانلودو مى زنى. صبر مى كنى دانلود شه، بعدم تزيين مى كنى و تو ظرف مناسب سروش مى كنى!![]()
مراحل بعد از اكانتشو انجام بده، منم اولا نمى شد با اين روش خوب و راحت دانلود مى شه.داداشم اکانت داره از قبل
کار نمیکنه گویا
عاقا یکی جوانمردی کنه واسش تو باشگاه آپ کنه
من نتم یاری نمیکنه ک آپ کنم
شرمندتم سجاد جان
سمانه عاشق چتری نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟همیشه باهاته در همه مکانها و زمانهاجواب بدين ديگهههههه!!!!!!
جفت عكسام آخه مال يه زمان و مكانه!!سمانه عاشق چتری نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟همیشه باهاته در همه مکانها و زمانها
عاااااااااااااااابیه .دو سه تا لغتم ج بدی رفتی لالبگابچه ها من اصلا زبانم خوب نیست هر چی هم کلمه خوندم دیدم فایده نداره زدم تو کار درک مطلب به طرز شگفت انگیزی از هر 5 تا سوال یه متن همیشه 3 تاش درسته و دو تاش غلط!!!!نظرتون چیه؟
چه چتر خوشگلیجفت عكسام آخه مال يه زمان و مكانه!!كارگاه فهم معمارى گرگان، عجب آب و هوايى!
خوبن كه انشالا؟ عيب نداره فردا جبران كن به جاش. علاوه بر سلامتى خودمون بايد مواظب باشيم بقيه هم مريض نشن!من امروز 6 ساعت خوندم.........................بابام مریض شد بردمش بیمارستان الان برگشتم.................فوقش دوساعت دیگه بخونم بشه 8 تا......................خیلی نکبتیه نهههههههههههههههههههههه![]()
انشالاه ک خوب هستن؟؟؟من امروز 6 ساعت خوندم.........................بابام مریض شد بردمش بیمارستان الان برگشتم.................فوقش دوساعت دیگه بخونم بشه 8 تا......................خیلی نکبتیه نهههههههههههههههههههههه![]()
من كه هزاربار گفته م، درك خيلى جواب مى ده، دركتو قوى كن و لغتاى خونده رو هم مرور.انشالاه ک خوب هستن؟؟؟
و بهتر بشن خدا کمکت کنه انشالاه ک دست باباتو میگیری..
بازم ک ب سوال من جواب ندادید!!!!لغتای سال پیشو خونده بودم مرورش بکنم یا درکو بچسبم؟؟؟
بچه ها درک زبان امروز برای سال 90زدم 23درصد شدم برام کلی کاش تو کنکورم اینحور بزنم..
ی سوال دیگه تو جزوه عسگری قسمت آخر معماری،کشورهای اسلامی باید خوند؟؟؟؟؟راستی از راهنمایی هاتون ممنونم بهم تاثیر گذاشت امروز کم خوندم اما راضیم هم زبان خوندم هم سازه در معماری هم تاریخ نزدیک 7ساعت تا الان خدایا شکرت ت
زير هفت هشت مگبچه ها می خوام معاصر کامل نیا رو تو باشگاه آپ کنم ولی همش ارور می ده با این که چن قسمتش کردم.
ماکزیمم حجمی که واسه هر فایل قبول می کنه چن مگه؟
زير هفت هشت مگ