زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تولدت مبارک عزیزم
انشالا 120 ساله بشی و هر چی از خدا می خوای بهت بده (انشا لا سال دیگه خوابگاه دانشگاه تهران بگو آمین)

عیبی نداره مهم اینه ک الان پیش خانوادتی این دلتنگی ها واسه همه هست بعد هم به قول بچه ها ما هم بوووووق
خدا روشکر کن که یک سال دیگه بزرگ شدی و اندازه ی سال چیزایی یاد میگیری وتجربه میکنی واین خودش بهترین هدیه خداست پس شادباش خوب زندگی کن عزیزم

مرسی عزیزم ،فدات شم ،خدا میدونه که اگه با شما ها اینجا نبودم این مدت که از دانشگاه برگشتم دیونه میشدم به خدا ،خوشحالم که شماها را دارم

shematik

عضو جدید
من این تاپیک رو تازه دیدم!!!!!!!!!
چقدر بهش نیاز داشتم!
بچه ها من جدیدا خیلی کم میخونم...یعنی تلاش میکنما اما نمیشه...نهایت میشه 5 ساعت
چیکار کنم؟؟؟؟؟
تا کنکور چند بار میرسین دوره کنین درسا رو؟

ترنج

عضو جدید
اخه وقتی نتیجه نمیگریم دوهفته است بیرون نرفتم سرم دردگرفته از صب ..ی مرور کتاب درک رفتار 3روز شروع کردم تازه فصل 12ک نمیکشم بخونم واقعا مغزم هنگه
از بس ی روز استراحت کردم از این حرفا شنیدم بیزار شدم از صب فقط ی ورق خوندم ....

اولا که چرا 2 هفتس بیرون نرفنتی؟من خودم وقتی اعصابم خورده و حوصله کتابامو ندارم می رم ی ساعت گشت می زنم و دوباره با انرژی می شینم پای درسم.;)
دوما ی ریز نشین پای ی کتاب.این جوری مغزت سوت می کشه خو!!!مثلا اگه امروز می خوای 5 ساعت درک رفتار بخونی به 5 تا 1 ساعت یا چن تا 1ساعت و خورده ای تقسیمش کن و بین درسای دیگت بخونش.مثلا 1 ساعت درک رفتار بخون 1 ساعت تاریخ بعد 2باره بیا سر وقت درک.
زبانم اگه واست سخته به جای این که 1ساعت 1.5 بشینی پاش یه 4،5 تا ی ربع تقسیمش کن و بین درسات بخون تا واست خسته کننده نشه .من این چیزایی که میگم رو واسه خودم امتحان کردم ج داده توام امتحان کن.

یه ضرب المثل برزیلی میگه به یک سنگ رسیدی ورش دار................زورت نرسید هولش بده.................باز زورت نرسید رنگش کن......یعنی یه سنگ جلو روته باید یه کاری باهاش بکنی.........نباید بیتفاوت گذشت.برای مرور بالا توضیح دادم امتحان کن

ینی ازون موقه تو کف این ضرب المثلتم!خیلییییییی خووووووب بود;)مرسی

وفتی که ادم از همه زندگیش ناراضیه از همه چی دقیق باید چیکار کنه.....من دیگه بریدم نه به خاطر کنکور که میدونم بین این همه مشکلات اهمیتی نداره قبولم بشم ته تهش معلومه....:cry:

عزیزم مطمئن باش همه کسایی که اینجان و دور و برتن مثه تو مشکلای خیلی زیادی دارن و یه روزاییم واقعا بریدن:(
ولی خب زندگی همینه دیگه.میگن چیزی که آدمو نکشه قوی ترش می کنه.
این مشکلاتن که شخصیت مارو می سازن و بینشمونو نسبت به زندگی بالا می برن.
پس به جای این که ناراحت بشی سعی کن مشکلات ازت ی دختر قوی و مقاوم و شاد بسازه.و هیچ وقت از هدفت دست نکش.
نمی دونم تجربه کردی یا نه ولی وقتی بعد کلی سختی و مشکلات به ی پیروزی و موفقیت می رسی واقعا تو اون لحظه حس می کنی خوشبخت ترین آدم روی زمینی با این که اگه بدون سختی بهش می رسیدی شاید اصلن لذتی واست نداشت

بچه ها امروز تا الان 4:45 خوندم انشاله بعدش دوباره شروع میکنم ،راستش را بخواید امروز تولدم بود همیشه روزا تولدم کلی خوش میگذشت امسال فقط اس ام اس دوستام اومد ،نمی دونم چرا ولی دلم خیلی گرفته بود کلا خیلی خسته بودم نمی دونم چرا ،حس جالبی نداشتم به دنیا اما چراش نمی دونم خیلی دوست داشتم خوابگاه بودم پیش دوستامممممممم :cry:

توللللللدت مباررررک باشه عزیزم:gol:ایشالا سال بعد همون دانشگاهی که دوست داری درس بخونی;)
امروز واسه خودت بهترین دعاهارو بکن که حتمن مستجاب میشه:gol:
یادت نره منم دعا کنی ها!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها امروز تا الان 4:45 خوندم انشاله بعدش دوباره شروع میکنم ،راستش را بخواید امروز تولدم بود همیشه روزا تولدم کلی خوش میگذشت امسال فقط اس ام اس دوستام اومد ،نمی دونم چرا ولی دلم خیلی گرفته بود کلا خیلی خسته بودم نمی دونم چرا ،حس جالبی نداشتم به دنیا اما چراش نمی دونم خیلی دوست داشتم خوابگاه بودم پیش دوستامممممممم :cry:

تولدت مبارک ایشا بلندی عمرت به بلندی امپایر استیت باشه و مثل اسکار نیمار بالای صد سال زندگی کنی
:w32::w32::w33::w33::w31::w31: این شکلکها یه عقده شده بود برام که یه روز بزارم

shahmirzadi

عضو جدید
من 2 رووزه که فقط خاااابمم :((( من ناا امییید شددممممممم :((((((من یه عاالمه جزوه کم خونده داررم :((((((

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 8 ساعت تا الان...
معماری جهان رو مرور کردم از اول تا آخر گوتیک و کل مبحث تعادل و پایداری و معین و نا معینی و دیاگرام برش و خمش و اینا. زبانم نخوندم امروز:redface:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 2 رووزه که فقط خاااابمم :((( من ناا امییید شددممممممم :((((((من یه عاالمه جزوه کم خونده داررم :((((((

عزیزم الان وقت نا امیدی نیست که...همه ی ما کلی چیزای نخونده داریم. یک ماه ونیم مونده ها .وقت کمی نیست.اصلا نا امید نباش. به این فکر کن که اگه از الان روزی 10 ساعت بخوونی تو 1 روز چقدر میتونی کار انجام بدی.;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم قربونت ،انشاله اون 5تا هم قبول شن دوباره 5+1بگیریم

حالا قر بده قر بده...:w31:ناش ناش نیناش ناش ناش...:w31:ناش ناش نیناش ناش ناش....:w31:حالا تولد تولد تولدت مبارک...:w17:مبارک مبارک تولدت میارک......:w42:حالا کیک و اوردیم برات ....آآآآآآآآآآآخ جون کیک.....:w11:کاردشم خودم دور میدم ک شاباش بگیرم............:w40:بوده شاباش ما رو بده بینم...:w42::w42:وگرنه نه از کیک خبریه نه از کاردش.....:w32: :w36::w33:
عزیزمممم...یه دعا هم من برات میکنم:
ایشالله 120 ساله بشی ولی فسیل نشی.....:biggrin:

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها متدین باشگاه و خوندیدن؟؟ با جزوه ای که مرکز میده چه فرقی داره!!مال مرکز خیلیی بد خطه خب!

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات تاکیدی مثبت

جملات تاکیدی مثبت

[FONT=&quot]وقتی که نمی تونیم اندیشه ها و افکارمون رو کنترل کنیم بهتره یه عبارت تاکیدی انتخاب کنیم ومدام اونو تکرا کنیم[/FONT][FONT=&quot] ![/FONT]​
[FONT=&quot]شاید همیشه نتوانیم اندیشه هایمان را مهار کنیم اما کلام خود را می توانیم در اختیار گیریم....تکرار بر ذهن نیمه هوشیار اثر می گذارد و انگاه بر موقعیت تسلط می یابیم[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]اسکاول شین[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]جمله تاکیدی امروز[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]******[/FONT]​
[FONT=&quot]آنچه جویای آنم هم اکنون جویای من است[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]******[/FONT]​
گذشته ام را به دور می افکنم و در اکنون شگفت انگیز زندگی می کنم . آنجا که هر روز شادمانیهای شگفت انگیز و دور از انتظار در بر دارد.

arefeh

کاربر ممتاز
مرسی عزیزم دست گلت درد نکنه ایشاله توی عروسی ات جبران کنیم خودم برات مجلس گرم کنم:w17::w17::w17::w17::w33:،ای عارفه جان 120 کجا و فسیل شدن کجا ما هنوز بچه ایم جا برا فسیل بازی داریم
قربونت این هم شاباش
مشاهده پیوست 186752

:eek::w07:چقدر شابااااااااااااااااااااااااااااااااااش...اووووووووووووووووف من الان مرده شدم که؟؟.....

arefeh

کاربر ممتاز
بابا عارفه یکم مهندس باش بابا توکه شاغلی اینا که پولی نیست

درسته اما هیچ کی اینقدر بهم شاباش نداده بود....بیشترین شاباش عروسی آبجیم 11 اسل پیش بود اونم یه 50000...این خیلی زیاااااد بود...ذوق مرگ شدم////

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا من از دست این کتابا و جزوات چیکار کنم:w06:...اینقدر تو بعضی جاها با هم منابع متفاوتن که من الان اینجوری شدم:confused::confused::confused:...........................:confused:

هیچی برادر کمتر بخون من قبلی که شروع کنم به خوندن به جز زبان روی میانگین حداقل همه را 30 درصدی میزدم الان که خودنممممممممممم میگم ای کاش نخونده بودیم ، خلاصه میخونیم یک دردی گیریم نمی خونی هم یک دردی گیریم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا من از دست این کتابا و جزوات چیکار کنم:w06:...اینقدر تو بعضی جاها با هم منابع متفاوتن که من الان اینجوری شدم:confused::confused::confused:...........................:confused:
سلام
دقیقا
و ب این خاطر بود ک من دوماه پیش رو کتابا زوم کردم و جزوه هارو بیخیال شدم
وااای خدا
یکی ی درمون واسه بیخوابیه من جور کنه تورو خدا
48 ساعته 3 ساعت خوابیدم... روزای قبلشم همینطور
هروقتم میخوابم کلی خوابه چرت و پرت از نهار و روغن زیادش بگییییر تااااااااااااااااااااااااااا روز نتایجو ی بار گریون از نتیجه و ی بار خوشحاال حتی ترم 1 ارشدمو خواب دیدم :biggrin:
دلم واسه ی خواب آروم تنگ شده
بچه ها راستی هرکی معاصر ایران نخونده من ی سری خلاصه از معمارا دارم درهمون حد کافیه ب نظرم
اگه خواستین بگین ک وقتمو تنظیم کنم ک تو تاپیک نکته ها بذارم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه خواهر من تو رشته هنرهای ساخت اگه زیر 60-65 میانگین بزنی که امیدی نداری........شما بگو چطو نخونم؟
تازه من اصلا خوب نمیخونم و راضی نیستم
من به تناقضات اساسی رسیدم اینارویی که میگم مثلا بگن ماست سیاه اینجوری:eek:
منم خوابم اصلا آروم نیست.....تو خواب همش درس میخونم......مرور میکنم.....فکر میکنم بیدارم:biggrin:......فکر کنم دارم خل میشم
عااااااااااااقااااااااا بووخدا منم همینطورم
تو خواب تست میزنم میانگینم میگیرمااا در این حد
بعد وقتی بیدار میشم سوالاهم یادمه هاااا
همش دنبال اون برگه ایم ک توش تستارو زدم
بعد میبینم خواابی بیش نبوده :|

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دقیقا
و ب این خاطر بود ک من دوماه پیش رو کتابا زوم کردم و جزوه هارو بیخیال شدم
وااای خدا
یکی ی درمون واسه بیخوابیه من جور کنه تورو خدا
48 ساعته 3 ساعت خوابیدم... روزای قبلشم همینطور
هروقتم میخوابم کلی خوابه چرت و پرت از نهار و روغن زیادش بگییییر تااااااااااااااااااااااااااا روز نتایجو ی بار گریون از نتیجه و ی بار خوشحاال حتی ترم 1 ارشدمو خواب دیدم :biggrin:
دلم واسه ی خواب آروم تنگ شده
بچه ها راستی هرکی معاصر ایران نخونده من ی سری خلاصه از معمارا دارم درهمون حد کافیه ب نظرم
اگه خواستین بگین ک وقتمو تنظیم کنم ک تو تاپیک نکته ها بذارم

به الهام جون ،اگه راه حل برا بی خوابی و خواب ندیدن پیدا کردی به من هم بگو عزیزم ،الهام جون این معماری ایران چیه که باید بخونیمم؟؟؟؟؟

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
به الهام جون ،اگه راه حل برا بی خوابی و خواب ندیدن پیدا کردی به من هم بگو عزیزم ،الهام جون این معماری ایران چیه که باید بخونیمم؟؟؟؟؟
همونه ک بعضیا واسش معماری معاصر بانی مسعودو میخونن... همون قطووووره... همون گرووونه خخخخخخخخ:biggrin:
فکر کنم یکی دو سوال بیشتر هم از معاصر ایران نیاد (بعد از قاجار منظورمه)
در حد اسم معمارا و چندتا از بناهاشون
مثل برج آزادی ،استادیوم آزادی و.... این چیزا

arefeh

کاربر ممتاز
آخه خواهر من تو رشته هنرهای ساخت اگه زیر 60-65 میانگین بزنی که امیدی نداری........شما بگو چطو نخونم؟
تازه من اصلا خوب نمیخونم و راضی نیستم
من به تناقضات اساسی رسیدم اینارویی که میگم مثلا بگن ماست سیاه اینجوری:eek:
منم خوابم اصلا آروم نیست.....تو خواب همش درس میخونم......مرور میکنم.....فکر میکنم بیدارم:biggrin:......فکر کنم دارم خل میشم

درسته ک خواب آرومی نی...اما میدونی همونهایی ک تو خواب دوره میکنی ...خیلی بهتر تو ذهنت میمونه؟؟؟من همیشه وقتی میخواستم ظراحی کنم و چیزی به ذهنم نمیومد میرفتم میخوابیدم و چون با درگیری و استرس این موضوع میخوابیدم کل خوابم داشتم طرح میزدم و تو خوا ب به نتیجه میرسیدم...بعد به دفعه از خواب میپریدمو این فرفره کارو میزدم....شاید خنده دار بیاد ولی برای من خیلی جواب داده...و ذهن موقع خواب در حال پردازش اطلاعاته...پس از خواب هم میشه استفاده بهینه کرد:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخ40 روز دیگه تموم میشه انشالله:)
ولی من که چشمم ضعیف شده و یکمی هم مغزم شیرین میزنه دیگه:biggrin:.......کلا از اون آدم سابق که بودم کلی فاصله گرفتم
میترسم کنکور قبول شم ولی دیگه چیزی ازمون نمونده باشه..................خدایی روانی شدم از بس استرسو درس و کوفت و زهر ماری و ...........
اه لعنت به هر چی کنکوره
چ زود 40 روز شد :eek: همین دیروز پریروزا 45 بود ک:confused:
باورتون نمیشه خخخخخ دیشب از ساعت 1تا 4 داشتم ب این فکر میکردم ک امروز چندشنبه میشه و سال 92ایم یا 93:D
بعد ک ب نتیجه رسیدم تا 6 داشتم حساب کتاب میکردم ک خدایا حالا چندم دی هست

mehrajavan

عضو جدید
ﺻﺮﻓﺎ ﺟﻬﺖ ﺧﻨﺪﻫﻬﻬﻬﻪ "
ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻧﺠﺎﻣﺶ ﺑﺪﻩ !
ﻣﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪﯼ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻥ :
ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ = ﻣﻦ ﻟﯿﺲ ﺯﺩﻡ
ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ = ﻣﻦ ﻓﺸﺮﺩﻡ
ﺧﺮﺩﺍﺩ = ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ
ﺕﯿﺮ = ﻣﻦ ﺻﯿﻐﻪ ﮐﺮﺩﻡ
ﻣﺮﺩﺍﺩ = ﻣﻦ ﺑﻮﺱ ﮐﺮﺩﻡ
ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ = ﻣﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﮐﺮﺩﻡ
ﻣﻬﺮ = ﻣﻦ ﺧﺎﺭﻭﻧﺪﻡ ﯾﮏ...
ﺁﺑﺎﻥ = ﻣﻦ ﺑﻐﻞ ﮐﺮﺩﻡ
ﺁﺫﺭ = ﻣﻦ ﺳﻮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻡ
ﺩﯼ = ﻣﻦ ﺗﺮﮐﻮﻧﺪﻡ
ﺑﻬﻤﻦ = ﻣﻦ ﺭﺍﺿﯽ ﮐﺮﺩﻡ
ﺍﺳﻔﻨﺪ = ﻣﻦ ﺯﺩﻡ
*
**
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﯼ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪﻧﺖ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻦ :
1. ﯾﮏ ﺷﯿﻠﻨﮓ ﺭﻭ
2. ﯾﮏ ﺑﺰ ﺭﻭ
3. ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﻣﻮﻥ ﺭﻭ
4. ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺭﻭ
5. ﻣﻌﻠﻢ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﻡ ﺭﻭ
6. ﯾﮏ ﺗﺴﺒﯿﺢ ﺭﻭ
7. ﺍﺩﮐﻠﻨﻢ ﺭﻭ
8. ﯾﮏ ﻣﯿﻞ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﺭﻭ
9. ﭘﻮﺷﮏ ﺑﭽﻪ ﯼ ﺣﺴﻦ ﺁﻗﺎ ﺭﻭ
10. ﯾﮏ ﺑﯿﺨﺎﻧﻤﺎﻥ ﺭﻭ
11. ﯾﮏ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻭ
12. ﯾﮏ ﻟﻮﻟﻪ ﭘﻠﯿﮑﺎ ﺭﻭ
13. ﯾﮏ ﮔﺎﻧﮕﺴﺘﺮ ﺭﻭ
14. ﯾﮏ ﭼﺎﻗﻮ ﺭﻭ
15. ﯾﮏ ﻏﻮﺍﺹ ﺭﻭ
16. ﯾﮏ ﻓﺎﻟﮕﯿﺮ ﺯﻥ ﺭﻭ
17. ﯾﮏ ﻗﺎﻃﺮ ﺭﻭ
18. ﭘﻮﻝ ﺭﻭ
19. ﯾﮏ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﻪ ﯼ ﺯﺍﻟﻮ ﺻﻔﺖ ﺭﻭ
20. ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮ ﻗﺒﻠﯿﻢ ﺭﻭ
21. ﻋﺮﻭﺳﻤﻮﻥ ﺭﻭ
22. ﯾﮏ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺧﻮﺍﻩ ﺭﻭ
23. ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺭﻭ
24. ﯾﮏ ﺗﻪ ﺗﻐﺎﺭﯼ ﺭﻭ
25. ﯾﮏ ﭼﺸﻢ ﭼﺮﻭﻥ ﺭﻭ
26. ﯾﮏ ﺧﺪﺍ ﻧﺸﻨﺎﺱ ﺭﻭ
27. ﯾﮏ ﺯﯾﺪ ﺑﺎﺯ ﺭﻭ
28. ﯾﮏ ﻣﻌﻠﻮﻝ ﺫﻫﻨﯽ ﺭﻭ
29. ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺭﻭ
30. ﯾﮏ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺭﻭ
*
**
ﺭﻧﮓ ﭘﯿﺮﻫﻨﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺍﻻﻥ ﭘﻮﺷﯿﺪﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻦ :
ﻗﺮﻣﺰ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﺯﻭﺭ ﺗﻮ
ﺑﺎﺯﻭﺳﺖ .
ﺳﺒﺰ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﻟﻤﭙﯿﮏ ﻧﻤﺎﺩ ﯾﮏ
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﻧﮕﻞ
ﺑﻮﺩﻡ .
ﻣﺸﮑﯽ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﻡ .
ﺁﺑﯽ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻨﻢ .
ﺯﺭﺩ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﯾﻪ ﺷﻌﺎﺭﻩ .
ﺳﻔﯿﺪ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺩﻟﻢ ﺑﺨﻮﺍﺩ
ﻣﯿﮑﻨﻢ .
ﺑﻨﻔﺶ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﮐﻨﻢ .
ﻧﺎﺭﻧﺠﯽ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻣﻦ
ﯾﻪ
ﺍﺣﻤﻖ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻌﻨﺎ ﻫﺴﺘﻢ .
ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﮐﻼﺳﻢ .
ﺻﻮﺭﺗﯽ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﻣﻮ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﺮﺩ .
ﻃﻮﺳﯽ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻮﺱ ﮐﺮﺩﻡ .
ﮐﺮﻣﯽ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﯾﻪ ﻣﻮ ﺍﺯ ﺧﺮﺱ
ﮐﻨﺪﻥ
ﻏﻨﯿﻤﺘﻪ .
ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ = ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﻣﺎﯾﻪ ﯼ ﻫﯿﺒﺖ
ﻫﺴﺘﻢ .
*
**
ﺣﺎﻻ ﺟﻤﻼﺗﺘﻮ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﻭ ﺑﻨﻮﯾﺲ
ﮐﻪ ﺑﺨﻨﺪﯾﻢ

من لیس زدم شیلنگ رو ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﮐﻼﺳﻢ

پسره : اسمت چیه ؟؟؟
دختره : یه شارژ بفرست.
پسره : چند سالته ؟؟؟
دختره : یه شارژ بفرست.
پسره : خیلی دوسِت دارم میخوام بیام خواستگاریت !
دختره : واقعا ؟؟؟ کِی ؟
پسره : یه شارژ بفرست

arefeh

کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز
ﻣﻦ ﺑﻮﺱ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﮏ ﺯﯾﺪ ﺑﺎﺯ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﻣﻮ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﺮﺩ . :|
عااااقاااااااااا الکی میگه خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

پس نمیدونید ماله من چی دراومده......
ﻣﻦ ﺻﯿﻐﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﮏ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺩﻟﻢ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﻣﯿﮑﻨﻢ .
کلا نابود شدم از خنده...از هویج بهتر چیزی پیدا نمیشد آخه...حالا اینو راست میگه ک در کل هر کاری دوست داشته باشم میکنم....خخخخخخخخخخخخخخ

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان همه دم از بیخوابی میزنن اما من مشکلم پرخوابیه .... واقعا نمیدونم چیکار کنم ... صبا که بزور خودمو میکشم 8.5 -9 پا میشم از خواب .. بعد از ظهرها هم خیلی شیک 1 تا 1.5 ساعت باید بخابم.. شبم نهایت تا 12.5 بیدارم ... از دست خودم عصبانیم اصلا در مقابل خواب اراده ندارم:wallbash::w29::w06: کسی راه حل داره صب زود بیدار شم بگه لطفا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان همه دم از بیخوابی میزنن اما من مشکلم پرخوابیه .... واقعا نمیدونم چیکار کنم ... صبا که بزور خودمو میکشم 8.5 -9 پا میشم از خواب .. بعد از ظهرها هم خیلی شیک 1 تا 1.5 ساعت باید بخابم.. شبم نهایت تا 12.5 بیدارم ... از دست خودم عصبانیم اصلا در مقابل خواب اراده ندارم:wallbash::w29::w06: کسی راه حل داره صب زود بیدار شم بگه لطفا

بابا این که عالیه کاش من به اندازه تو بیدار بودم بعد این همه بیداری چقدر میخونی درروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrajavan

عضو جدید
دختر همکلاسی من تو دانشگاه : سلام , کامپیوترم ایراد پیدا کرده
من : سلام ، چه ایرادی ؟!

هـمـکلاسیم : وقتی رمز عبورم رو میزنم به صـورت ستاره در میاد

من : خوب اون برای امنیته که خدایی نکرده وقتی تو اتاق کسی هست دزدی نکنه رمزتون رو

همکلاسیم : درسته ، امـّا وقتی هم تنهام به صورت ستاره نمایش میده

چرا آمریکا حمله نمی کنه !! :|

دختره به دوست پسرش می گه:

برو يه نوشيدني واسم بگير!

پسره: كولا يا پپسي

دختره : كولا

پسره:: دايت يا عادي
دختره : دايت
پسره: قوطي يا شيشة

دختره : قوطي
پسره: كوچك يا بزرگ

دختره : اصلا نميخام .. واسم آب بيار

پسره: معدني يا لوله كشي

دختره : اب معدني
پسره: سرد يا گرم

دختره : ميزنمتـــــا
پسره: با چوب يا دمبـاي

دختره : حيووووووووووووووون پسره: خـر يا سگ
دختره : گـمشو از جلو چشام
پسره: پياده يا با دُو

دختره : با هرچي بـرو فقط نبينمت
پسره: باهـام مياي يا تنها برم

دختره : ميام ميكوشمـتا
پسره: با چاقو يـا ساطور

دختره : ساطـــور
پسره: قربانيـم ميكني يا تيكه تيكه

دختره : خــدا لعنتت كنه .. قلبم وايساد
پسره: ببرمت دكتر يا دكترو بيارم اينجا

و در آخر دختره مُــــرد!

بچه ها واقعا امشب خوش گذشت . مرسی از همتون .

حالا اونایی که نبودن فردا بیان نگاه کن میگن اینا دیوونه شدن:D

arefeh

کاربر ممتاز
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ :
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﯾﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭ ﺍﻭﻣﺪ ...

…...

ﻣﻨﻢ ﮐﻼﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﻧﻢ
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﭘﺎ ﺷﺪﻥ ﺭﻓﺘﻦ
ﻫﺮ ﭼﯽ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺎﺑﺎ ﻓﻘﻂ ﺩﻭ ﺻﻔﺤﻪ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﮔﻮﺵ ﻧﺪﺍﺩﻥ
ﮐﺜﺎﻓﺘﺎ

اینم حکایت ما...حالا خودمونیم ما دخترام عجب کلکی هستیم......خخخخخ