اخه وقتی نتیجه نمیگریم دوهفته است بیرون نرفتم سرم دردگرفته از صب ..ی مرور کتاب درک رفتار 3روز شروع کردم تازه فصل 12ک نمیکشم بخونم واقعا مغزم هنگه
از بس ی روز استراحت کردم از این حرفا شنیدم بیزار شدم از صب فقط ی ورق خوندم ....
اولا که چرا 2 هفتس بیرون نرفنتی؟من خودم وقتی اعصابم خورده و حوصله کتابامو ندارم می رم ی ساعت گشت می زنم و دوباره با انرژی می شینم پای درسم.
دوما ی ریز نشین پای ی کتاب.این جوری مغزت سوت می کشه خو!!!مثلا اگه امروز می خوای 5 ساعت درک رفتار بخونی به 5 تا 1 ساعت یا چن تا 1ساعت و خورده ای تقسیمش کن و بین درسای دیگت بخونش.مثلا 1 ساعت درک رفتار بخون 1 ساعت تاریخ بعد 2باره بیا سر وقت درک.
زبانم اگه واست سخته به جای این که 1ساعت 1.5 بشینی پاش یه 4،5 تا ی ربع تقسیمش کن و بین درسات بخون تا واست خسته کننده نشه .من این چیزایی که میگم رو واسه خودم امتحان کردم ج داده توام امتحان کن.
یه ضرب المثل برزیلی میگه به یک سنگ رسیدی ورش دار................زورت نرسید هولش بده.................باز زورت نرسید رنگش کن......یعنی یه سنگ جلو روته باید یه کاری باهاش بکنی.........نباید بیتفاوت گذشت.برای مرور بالا توضیح دادم امتحان کن
ینی ازون موقه تو کف این ضرب المثلتم!خیلییییییی خووووووب بود

مرسی
وفتی که ادم از همه زندگیش ناراضیه از همه چی دقیق باید چیکار کنه.....من دیگه بریدم نه به خاطر کنکور که میدونم بین این همه مشکلات اهمیتی نداره قبولم بشم ته تهش معلومه....
عزیزم مطمئن باش همه کسایی که اینجان و دور و برتن مثه تو مشکلای خیلی زیادی دارن و یه روزاییم واقعا بریدن

ولی خب زندگی همینه دیگه.میگن چیزی که آدمو نکشه قوی ترش می کنه.
این مشکلاتن که شخصیت مارو می سازن و بینشمونو نسبت به زندگی بالا می برن.
پس به جای این که ناراحت بشی سعی کن مشکلات ازت ی دختر قوی و مقاوم و شاد بسازه.و هیچ وقت از هدفت دست نکش.
نمی دونم تجربه کردی یا نه ولی وقتی بعد کلی سختی و مشکلات به ی پیروزی و موفقیت می رسی واقعا تو اون لحظه حس می کنی خوشبخت ترین آدم روی زمینی با این که اگه بدون سختی بهش می رسیدی شاید اصلن لذتی واست نداشت
بچه ها امروز تا الان 4:45 خوندم انشاله بعدش دوباره شروع میکنم ،راستش را بخواید امروز تولدم بود همیشه روزا تولدم کلی خوش میگذشت امسال فقط اس ام اس دوستام اومد ،نمی دونم چرا ولی دلم خیلی گرفته بود کلا خیلی خسته بودم نمی دونم چرا ،حس جالبی نداشتم به دنیا اما چراش نمی دونم خیلی دوست داشتم خوابگاه بودم پیش دوستامممممممم
توللللللدت مباررررک باشه عزیزم

ایشالا سال بعد همون دانشگاهی که دوست داری درس بخونی

امروز واسه خودت بهترین دعاهارو بکن که حتمن مستجاب میشه

یادت نره منم دعا کنی ها!!!