زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا این که عالیه کاش من به اندازه تو بیدار بودم بعد این همه بیداری چقدر میخونی درروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روزایی که خوب میخونم 10 ساعت اما این روزا زیاد نیستن!.... آرزمه یه بار ساعت 7 یا نه اصن همون 8 شروع به درس کنم.....تازه بگم با مصیبت همین قدرم بیدار میمونم...موندم چطور بعضیا نمیتونن بخابن!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
روزایی که خوب میخونم 10 ساعت اما این روزا زیاد نیستن!.... آرزمه یه بار ساعت 7 یا نه اصن همون 8 شروع به درس کنم.....تازه بگم با مصیبت همین قدرم بیدار میمونم...موندم چطور بعضیا نمیتونن بخابن!!!

برنامتو درست کن...سعی کن ساعته خوابتو قاطی پاتی کنی...
من خودم الانها دیگه میخوابم 4 بیدار میشم....سعد 5 غروب میخوابم تا ساعت 8 شب...هم 7 ساعتمو خوابیدم...خواب خوابم تووو طول روز نصف میشه...همشو یه جا نمیخوابم ک باز وسطش کم بیارم...اما خوب فایده ای نداره چون نهایت تایمی ک میخونم 7 ساعته...کلی از 4 بعد از ظهر به بعد تعطیل میشه...اما باید از فردا دیگه درست کنم...زبان رو میخوام یه یهفته کمش کنم برسونم به 1 ساعت 1:30 و بقیه اش رو بدم به درسهای دیگه

arefeh

کاربر ممتاز
مرسی ک امشب همراهیمون کردید...و با هم خندیدیمو شاد شدیم...شب خوبی بود و چشم اونهایی ک نبودن در میااااااد...ما بریم لالا ک ساعت 4 بیدار باش داریم...اگه بشه ک 3 بیدار میشم...چون فردا خیلی زیاد نمیخونم...یعنی کار دارم...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابا رفیق به زیاد خوندن نیست ،باید درست بخونی ،من که دوران تحصیلم این قدر شبا بیدار بودم وحقم خوردن گور بابا درس تقریحی میخونیم انشاله خدا نظر لطف میکنه قبول میشیم ،ببین به ساعت فک نکن به کیفیت فک کن ببین من امروز 7ساعت خوندم این قدر خسته بودم نزاشتن بخوابم از قبل ساعت 7صبح گوشی ما زنگ خورد تا.....خب خسته بودم می خوندم ولی نمی قهمیدم اخرش هم گذاشتمش کنار ولی یک روز7ساعت خوندم این قدر لذت بردم از خوندن که شاید از20ساعت پشت سر هم خوندن این قدر لذت نبردم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا امشب از همه تون ممنونم من هم برم کم کم بخوابممممممممممم شب همتون ستاره بارون ،شما هم زود برید که فردا میخوای درس بخونیمممممممممم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیییییییییییلی امشب خوش گذشت
دستتون درد نکنه بچه ها خخخخخخ
ازبس خندیدم اشکم درومد خخخخخخخخخخخخخ
از ترس اخطار همه ی پستامو پاک کردم
آخرش نفمیدم اسپم آزاده یا نیست خخخخخخخخخخخخخخخ
من ک خواب ندارم ک .... برم ببینم میتونم بدرسم ی کم
خییییییییلی دوستون دارم
بوووووووووووس
شب بخییییر
اونایی ک خواب دارن البته خخخخخخخخخخخ

arefeh

کاربر ممتاز
صبح همه آفتابی و صاف....بچه ها لغات کنکورهای کذشته رو به تفکیک سال کسی داره؟؟؟گویا مرکز معماری داده به داوطلبهاش.....سالها رو جدا جدا میخواستم داره کسی لطف میکنه بزار؟؟؟
منم از امروز دیگه مروز رو شروع کردم همراه خوندن بقیه نخونده هام...
پیش به سوی موفقیت
همگی شاد باشید...
تا الان 1 ساعت.....;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام میبینم دیشب پارتی گرفتین...همتون برین اندرونی
به مامانم میگم دیگه وقتشه از تنهایی در بیام.................میگه زن میخوای؟؟؟؟ میگم پ ن پ یه داداش توپول موپول میخواستم روم نمیشد به بابام بگم:D
من برررررررررررررم کتابخونه ببینم چی میتونم بخونم......امروز ایستایی.زبان...یه فصل از معماری جهان.................یه خورده نسیم....................منطر............فن آوری....................اکوستیک میخوام بخونم البته بیشترش فن آوریه مابقی هر کدوم نیم ساعتیه................می بوسمتووووووووووووووووووووووووووووون البته آقایئنو فقط چش و چالمونو در نیارین یه وقت

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیییییییییییلی امشب خوش گذشت
دستتون درد نکنه بچه ها خخخخخخ
ازبس خندیدم اشکم درومد خخخخخخخخخخخخخ
از ترس اخطار همه ی پستامو پاک کردم
آخرش نفمیدم اسپم آزاده یا نیست خخخخخخخخخخخخخخخ
من ک خواب ندارم ک .... برم ببینم میتونم بدرسم ی کم
خییییییییلی دوستون دارم
بوووووووووووس
شب بخییییر
اونایی ک خواب دارن البته خخخخخخخخخخخ
من مشکلم زیاد خوابیه تو بگو چه کنم...............هیچم استرس ندارم و کلا بیخیالم.فک کنم یکم استرس خوب باشه نهههههههههههههههههههههههههههههههه.........خوشبحال اونایی که استرس دارن حداقل تلاش بیشتری میکنن

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم 8 ساعت تا الان...
معماری جهان رو مرور کردم از اول تا آخر گوتیک و کل مبحث تعادل و پایداری و معین و نا معینی و دیاگرام برش و خمش و اینا. زبانم نخوندم امروز:redface:
این مباحث ایستایی رو چی میخونین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مباحث ایستایی رو چی میخونین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.صبح همگی بخیر...:gol:
ایستایی کنکاش و سروش نیا 1 کمم مجتبی فاطمی...:) البته دیروز فصل 1و2و3و4 سازه در معماری و 1و2 درک رفتارم خوندم که دیگه این مباحث تموم بشه.
منم امروز مبحث تیر و دال میخونم.هم درک رفتار هم سازه در معماری هم مجتبی فاطمی.و مرور معماری جهان رنسانس و باروک.
روز خوبی داشته باشید دوستای گلم...;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایستایی کنکاش و سروش نیا 1 کمم مجتبی فاطمی...:) البته دیروز فصل 1و2و3و4 سازه در معماری و 1و2 درک رفتارم خوندم که دیگه این مباحث تموم بشه.
منم امروز مبحث تیر و دال میخونم.هم درک رفتار هم سازه در معماری هم مجتبی فاطمی.و مرور معماری جهان رنسانس و باروک.
ايستايى كنكاش خوبه؟ من نمودارا و اينارو اوكى ام، يه كم رو پايداريا گير دارم، ديگه چى بايد خوند واسه ايستايى؟ بخرمش يعنى؟

2.5 ساعت و خيلييييييييي سرررررررد!!!

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايستايى كنكاش خوبه؟ من نمودارا و اينارو اوكى ام، يه كم رو پايداريا گير دارم، ديگه چى بايد خوند واسه ايستايى؟ بخرمش يعنى؟

آره خوبه.نمودارا و پایداری و ناپایداری و خرپا رو خوب توضیح داده.خوندنشم وقتی نمیگیره...;) من واسه ایستایی همین کنکاش و فصل 1 فاطمی و سروش نیا و 1 جزوه که مال دانشگاهم بود خوندم.بیشترم همین مباحثی که گفتم سوال میاد و خیلیم آسونه سوالاش.خیلی حیفه اگه از دستش بدیم.2-3 روز وقت بذارید کل مباحثش خونده میشه.
منم 1ساعت زبان:redface:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

سلام به همگی.....واقعا خسته نباشی هانی جون.....فکر کنم ایستایی رو داری واسه 100 میری دوست من
ماشالله ترکوندی.....منبعی هم مونده نخونده باشی........فاطمی....سروش..کنکاش.سازه در معماری.درک رفتار و......:surprised:;)

بابا ایول....انشالله که ایستایی رو عالی میزنی................خسته نباشی

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی.....واقعا خسته نباشی هانی جون.....فکر کنم ایستایی رو داری واسه 100 میری دوست من
ماشالله ترکوندی.....منبعی هم مونده نخونده باشی........فاطمی....سروش..کنکاش.سازه در معماری.درک رفتار و......:surprised:;)

بابا ایول....انشالله که ایستایی رو عالی میزنی................خسته نباشی

نه علی جان،راستش من پارسال فقط درک رفتار خوندم و همه وقتم واسه تاریخ گذاشتم.الان خیلی پشیمونم چون فن خیلی خیلی مهم تره واسه همین نمیخوام مثه پارسال بشه.:( سروش نیا هم کل جزوشو ندارم فقط همین مباحثی که گفتم داشتم و خوندم... ممنون از لطفت.ایشالا تو هم نتیجه ی تلاشتو به زودی میبینی دوست خوبم....و همچنین همه ی بچه های باشگاه;)

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
نه علی جان،راستش من پارسال فقط درک رفتار خوندم و همه وقتم واسه تاریخ گذاشتم.الان خیلی پشیمونم چون فن خیلی خیلی مهم تره واسه همین نمیخوام مثه پارسال بشه.:( سروش نیا هم کل جزوشو ندارم فقط همین مباحثی که گفتم داشتم و خوندم... ممنون از لطفت.ایشالا تو هم نتیجه ی تلاشتو به زودی میبینی دوست خوبم....و همچنین همه ی بچه های باشگاه;)

خیلی کار خوبی میکنی;)....چون درک معماری:warn: که حساب کتاب نداره و یه وقت میبینی کلی وقت گذاشت و خدای نکرده سوالا اصلا به نظرت آشنا نیست و زبانم که دیگه معلومه چیه و نیاز به گفتن نداره:confused:
تاریخ هم میشه زد ولی خیلی مطالب حجیم و سنگینه.....پس نتیجه میگیریم فن درس مهم و رتبه بیاریه......
برات بهترین ها رو آرزو دارم
همه موفق باشید دوستان

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه جوری میگی سرد انگار مثلن 20- دما بابا من دیروز تو ماشین داشتم یخ میزدم ......20- میدونین یعنی چی یعنی از شدت سرما 2 دقیقه که خواستم بنزین بزنم دستم بی حس شده بود

mitra2470

عضو جدید
یچه ها منم اولای سال با خوابم مشکل داشتم اساسییییییی که دیگه کلافه شدم و گشتم پی راه حل و چاره که خدارو شکر الان مشکلم حل شده
اصل قضیه ابنه که ما چون درس میخونیم و ذهنمون باهاش درگیره شب خوابشو میبینیم مثلا اگه صبح زبان بخونی ولی قبل خواب تاریخ بخونی شب خواب تاریخ میبینی نه زبان....راهش اینه که ما قبل از خواب ذهنمونو از درس رها کنیم.نباید کتابو ببندی بری مسواک بوس لالا.......باید بعد از درس ی کار متفرقه بکنی که ذهنتو ازاد کنه و البته اون کار بیشتر ذهنتو درگیر نکنه
من خودم یا میرم حمام قبل از خواب یا معمولا 30 دقیقه تلوزیون تماشا میکنم البته ی برنامه خنثی و معمولی نه هیجان برانگیز..یا توی نت چرخی میزنم....حدودا تا 10:45 میخونم و 11:30 میرم توی رختخواب....ی مقدار وقتم تلف میشه ولی به خواب راحتی که بعدش داشتم خیلی میرزه برام.......از اونجا مطمئن شدم از این قضیه که دقیقا تو این ماه 2 شب این کارو نکردم و همون قضیه مرور درس در خواب برام تکرار شد
حالا هر کس بستگی به خودش داره البته ولی امیدوارم که مفید واقع بشه واستون:smile::whistle:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جوری میگی سرد انگار مثلن 20- دما بابا من دیروز تو ماشین داشتم یخ میزدم ......20- میدونین یعنی چی یعنی از شدت سرما 2 دقیقه که خواستم بنزین بزنم دستم بی حس شده بود
بابا اصفهانه اينجا!!!! ما به اين هوا عادت نداريم خب!!! حتى لباس گرم مناسب اين هوا وجود نداره تو مغازه ها!!! منفى يازده!! كوير اصفهان به زودى به كويراى ايران اضافه مى شه! اختلاف دماى شب و روز شده 21 درجه!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم 2ساعت و نیم خوندم برم پست ها را پاک کنم تا اخطارش نیومده برامون ،بچه ببخشید که تشکرهای تولد هم پاک میکنم از همتون ممنونم بابت دیشب ویکم خوندنو لالا و دباره نبرد برای درس ای خدا این چند فصل اخر سازه در معماری تموم شه میترسم تا ایت تموم شه من هم تموم شم نمی دونم چرا این کتاب دور اولش این قدر کند پیش میرم:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
آقا به من اخطار ندینااااا....من دیدم بچه ها دارند دق میکنند از غصه زیاد خواستم به جای امر به معروف و نهی از منکر یکم مدرن تر باهاش حرف بزنم ک روحیه بگیرند دوستان...:cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا به من اخطار ندینااااا....من دیدم بچه ها دارند دق میکنند از غصه زیاد خواستم به جای امر به معروف و نهی از منکر یکم مدرن تر باهاش حرف بزنم ک روحیه بگیرند دوستان...:cry:

دمت گرم عزیزم هنوز اخطارها نیومده فعلا نگران نباش تا بعد:biggrin:

بچه ها راستی خوب بخونید میخوام از 15 ام انشاله ازتون امتحان زبان بگیرم البته 15تا عمومی درک مطلب نداره سوالات کنکورهای قبل هرکی موافقه بگه ،ما که درک مطلب نداریم اگه یکی ما کنکور قبل داره بزاره ،فقط مال کنکور تالیفی یا مرکز و از این حرفا نه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی کار خوبی میکنی;)....چون درک معماری:warn: که حساب کتاب نداره و یه وقت میبینی کلی وقت گذاشت و خدای نکرده سوالا اصلا به نظرت آشنا نیست و زبانم که دیگه معلومه چیه و نیاز به گفتن نداره:confused:
تاریخ هم میشه زد ولی خیلی مطالب حجیم و سنگینه.....پس نتیجه میگیریم فن درس مهم و رتبه بیاریه......
برات بهترین ها رو آرزو دارم
همه موفق باشید دوستان
چاکر داش علی گل..همدان باید الان خیلی سرد شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه روز بعد امتحان اونجام:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جزوه کامل نیا هس تو باشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ترنج

عضو جدید
چه خبر بوده دیشب اینجا!!!!:eek:
صب مثلا بعد مدتها زود پا شدم ساعت 7!!!!!! ولی خب ماشالا مطلباتون تمومی نداشت منم در این جور موارد با پشتکار زیاد!!!! نشستم همشو تا آخر خوندم و تشکرامم تمومید!!!! خلاصه این که امروزم نشد از 7 شرو کنم!
ولی خب شب خوبی داشتین دیشب جای منم خالی!!! البته مثه این که تو تولد بودم دستتون درد نکنه:gol:

امروزم بعد چن وقت تا الان 6 ساعت!!!!

اصن شما که مثه قبل جمتون جم شده منم کلی انرژی گرفتم واسه درس خوندن!
;)
روحانی مچکریم!!!
:heart:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بعد از ظهرى 1 ساعت خوابيدم، خواب مى ديدم كه بعد از كنكوره و اومديم اينجا داريم راجع به سوالا حرف مى زنيم، اينجورى بوده كه شب قبل از كنكور يه اپيزود كلاه قرمزى گذاشته بوده تى وى، اكثر سوالا از همون بوده!!!! ما هم اينجا با جديت مى گفتيم كه امسال هدفشون اين بوده كه اونايى قبول شن كه همه ش سرشون تو كتاب نيس، بلكه در جريان همه چى هستن!! يه شخصيت جديدم اضافه شده بود شكل فاميل دور ولى پوستش سبز بود، معمار بود به اسم شنبليله و همه سوالا از نقل قولاى اون بود!!!!!!

اينجورى خواب مى بينه آدم! :w15: :w15: :w15: :w15: :w15:

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بعد از ظهرى 1 ساعت خوابيدم، خواب مى ديدم كه بعد از كنكوره و اومديم اينجا داريم راجع به سوالا حرف مى زنيم، اينجورى بوده كه شب قبل از كنكور يه اپيزود كلاه قرمزى گذاشته بوده تى وى، اكثر سوالا از همون بوده!!!! ما هم اينجا با جديت مى گفتيم كه امسال هدفشون اين بوده كه اونايى قبول شن كه همه ش سرشون تو كتاب نيس، بلكه در جريان همه چى هستن!! يه شخصيت جديدم اضافه شده بود شكل فاميل دور ولى پوستش سبز بود، معمار بود به اسم شنبليله و همه سوالا از نقل قولاى اون بود!!!!!!

اينجورى خواب مى بينه آدم! :w15: :w15: :w15: :w15: :w15:

شنبليله?
:surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا