بابا این که عالیه کاش من به اندازه تو بیدار بودم بعد این همه بیداری چقدر میخونی درروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روزایی که خوب میخونم 10 ساعت اما این روزا زیاد نیستن!.... آرزمه یه بار ساعت 7 یا نه اصن همون 8 شروع به درس کنم.....تازه بگم با مصیبت همین قدرم بیدار میمونم...موندم چطور بعضیا نمیتونن بخابن!!!

البته دیروز فصل 1و2و3و4 سازه در معماری و 1و2 درک رفتارم خوندم که دیگه این مباحث تموم بشه.
 البته دیروز فصل 1و2و3و4 سازه در معماری و 1و2 درک رفتارم خوندم که دیگه این مباحث تموم بشه. 

سروش نیا هم کل جزوشو ندارم فقط همین مباحثی که گفتم داشتم و خوندم... ممنون از لطفت.ایشالا تو هم نتیجه ی تلاشتو به زودی میبینی دوست خوبم....و همچنین همه ی بچه های باشگاه
 سروش نیا هم کل جزوشو ندارم فقط همین مباحثی که گفتم داشتم و خوندم... ممنون از لطفت.ایشالا تو هم نتیجه ی تلاشتو به زودی میبینی دوست خوبم....و همچنین همه ی بچه های باشگاه که حساب کتاب نداره و یه وقت میبینی کلی وقت گذاشت و خدای نکرده سوالا اصلا به نظرت آشنا نیست و زبانم که دیگه معلومه چیه و نیاز به گفتن نداره
 که حساب کتاب نداره و یه وقت میبینی کلی وقت گذاشت و خدای نکرده سوالا اصلا به نظرت آشنا نیست و زبانم که دیگه معلومه چیه و نیاز به گفتن نداره