زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش ببخشید آبجی آدرس بده آلبوم خودمو به همراه عمع ها برات بفرستم:biggrin: واسه این میزارم سیر تکاملی نژادمو نشان بدم شما نبودی آواتار اول گرز دستم بود:w34:
آقا گفتین مصرف سه بار چی واسه سلامتی خوبه؟؟؟پاک قاطی کردم:confused:
سجی بسیجی هم بودی ما خبر نداشتیم ..............یعنی از چشات معلومه تو ارتش خدمت کردی

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز :w17:
من چند روز نبودم الان اومدم میبینم واااای همه ترکوندیدااااااا:w33:جاتون خالی الان 1 هفته است نگاه به کتاب نکردم یعنی اصلا حس و حالش و

ندارم دیگه یه جورایی بی خیالش شدم اونم اساسی :w42:از وقتی که کتاب و درس گذاشتم کنار روحیه ام بهتر شده و خیلی شاد و شنگول شدم :w34::w35:نمیدونید چه کیفی میده درس نخوندن:w31:

ولی اینم بگم خیلی عذاب وجدان دارم از اینکه نمیخونم :crying2: یه جورایی دپرس شدم و همش غصه میخورم که چرا نمیخونم یعنی نه که نخوام بخونماااا دوست دارم ولی نمیتونم :cry::crying:اخه خیلی عقبم :wallbash:

ولی میخوام از امروز اگه بشه بخونم :book:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها دقت کردین عارفه خانوم از همه ما قدیمیتره تاریخ عضویتش نزدیک 7 سال پیشه چه جوریه؟
:cool:

سجی بسیجی هم بودی ما خبر نداشتیم ..............یعنی از چشات معلومه تو ارتش خدمت کردی
نه بابا خدا اونروزو نیاره که ب شم..........اینقدر سرد بود معمولا از چپیه استفاده مبکردیم...........منم سه ساعت خوندم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها دقت کردین عارفه خانوم از همه ما قدیمیتره تاریخ عضویتش نزدیک 7 سال پیشه چه جوریه؟

بس ک از همون اول دنبال کسب علم و دانش بودم...یاد بگیرید...:cool:
خب پیش کسوت محسوب می شن!
خواهش میکنم ...دوستان لطف دارند به بنده...

منم عینک دارم 3 تا..هر کدومش با یه لباسم ست میشه...:cool:
راستی سجاد بین خودمون بمونه اما به منم اخطار زدن؟؟؟ما که چیزی نگفتیم؟؟؟؟اینجا همش اسپم آزاده...چه بد برخورد کردند با ما؟؟؟!!!!نمیشد جوابشم بدم بیشتر حرصم دراومد...:mad:

بچه ها منم تا الان 5 ساعت....صبح خیلی خوب پیش میرم اما بعدازظهر گند میزنم به همه چی....
راستی برام دعا کنید فردا امتحان دارم...بین خودمون بمونه اما هیچییییی....تنها کاری ک میکنم یه جعبه کیک و ساندیس میبرم سرجلسه....از اول تا آخر باید دوستامو همراهی کنم....:D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستی سجاد بین خودمون بمونه اما به منم اخطار زدن؟؟؟ما که چیزی نگفتیم؟؟؟؟اینجا همش اسپم آزاده...چه بد برخورد کردند با ما؟؟؟!!!!نمیشد جوابشم بدم بیشتر حرصم دراومد...:mad:

بچه ها منم تا الان 5 ساعت....صبح خیلی خوب پیش میرم اما بعدازظهر گند میزنم به همه چی....
راستی برام دعا کنید فردا امتحان دارم...بین خودمون بمونه اما هیچییییی....تنها کاری ک میکنم یه جعبه کیک و ساندیس میبرم سرجلسه....از اول تا آخر باید دوستامو همراهی کنم....:D

منم از دوران نونهالی علاقه به درس داشتم!

arefeh

کاربر ممتاز
منم از دوران نونهالی علاقه به درس داشتم!

یه سئوال...الان من 6 درس دیگه بیشتر از تافل نمونده...با سایت ممرایز خیلی خوب پیش رفتم الان ک اینجوریه چه کنم من؟؟؟با اون یکی دیگه سایت پیش برم؟؟؟سایت باحالی بود اما...تافل رو پیدا نکردم...504 و 1100 رو یافته کردم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سئوال...الان من 6 درس دیگه بیشتر از تافل نمونده...با سایت ممرایز خیلی خوب پیش رفتم الان ک اینجوریه چه کنم من؟؟؟با اون یکی دیگه سایت پیش برم؟؟؟سایت باحالی بود اما...تافل رو پیدا نکردم...504 و 1100 رو یافته کردم
450 تافلش کم کم 20 تاست.تو چطور پیدا نکردی؟:surprised::que:
یه چند تاشو می زارم:
http://www.memrise.com/course/39898/toefl-essential-words/
http://www.memrise.com/course/39896/toefl-essential-words-for-persians/
بازم هست سرچ کن!!!!!!

ترنج

عضو جدید
4.5 ساعت؟
منم 3.5 ساعت به زوووووور.
خسته نباشید;)

خسته نباشید من امروز یه نیم ساعت اضافه خوندم 5 ساعت

:cool:

منم سه ساعت خوندم

بچه ها همگی خسته نباشید.
چشمتون نزدم میبینم همه به روزای خوبشون برگشتن همین طور خودم:D

منم تا الان 5 ساعت

arefeh

کاربر ممتاز
450 تافلش کم کم 20 تاست.تو چطور پیدا نکردی؟:surprised::que:
یه چند تاشو می زارم:
http://www.memrise.com/course/39898/toefl-essential-words/
http://www.memrise.com/course/39896/toefl-essential-words-for-persians/
بازم هست سرچ کن!!!!!!
آره رفتم دیدم سرچ داره سرچ کردم...میگم اینجا سئوال تستی نداره تو جمله ازت بپرسه؟؟؟میدونم یه racer داره و یه سری سئوال جای خالی و ....اما از این تستی های خودمون نداره؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره رفتم دیدم سرچ داره سرچ کردم...میگم اینجا سئوال تستی نداره تو جمله ازت بپرسه؟؟؟میدونم یه racer داره و یه سری سئوال جای خالی و ....اما از این تستی های خودمون نداره؟
تو quizlet رو میگی؟توی a+ بخشی از سوالاش تستیه ولی می تونی همش رو تستی بدی.
سمت راست a+ test نوار ابزار گذاشته که تیک همشون رو بجز multiple choice رو بردار و پایین تو question limit تعداد رو زیاد کن.اونوقت سوالا تستی می شه.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
واى منم دو سه روزه اينجوريم، خيلييييي بده.... تازه دندون درد هم دارم و علاوه بر استرس كنكور استرس دندونپزشكى هم بهش اضافه شده! :cry::cry:

واای خدا،دندون درده ب کافرم نشون نده خیلی سخته سمانه جون درکت میکنم ...
حتما اول بروو دکتر دندونت ک بهتر شد شروع کن .اول سلامتی بعد درس.منم چندوقته دندون درد داشتم .نگرانم نباش انشالاه زود درست میشی .دعات میکنم عزیزم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واای خدا،دندون درده ب کافرم نشون نده خیلی سخته سمانه جون درکت میکنم ...
حتما اول بروو دکتر دندونت ک بهتر شد شروع کن .اول سلامتی بعد درس.منم چندوقته دندون درد داشتم .نگرانم نباش انشالاه زود درست میشی .دعات میکنم عزیزم
مرسى عزيزم... شنبه مى رم حتمن. :(

چرا به من اخطار ندادن؟ اخطار چه شكليه؟ احساس مى كنم در حقم اجحاف شده! :D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 184442

کسی میدونه چرا این شکلی شده؟ چون مهمه اینجا پرسیدم!!
اسكچ همينه، اونا چى هستن؟ ( چه آبجكتى ينى) يا اون كرسرته؟؟؟؟؟ يه دور همه ى تنظيماتشو برگردون ديفالت و دوباره بازش كن. ببين خوب مى شه؟
آقا 5 ساعت همش خواب بودم امروز
واى منم همينطور! :(

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این چه نرم افزاریه مهندس؟؟؟؟ببین ابعاد نقطه دستکاری نشده؟؟؟؟

اسكچ همينه، اونا چى هستن؟ ( چه آبجكتى ينى) يا اون كرسرته؟؟؟؟؟ يه دور همه ى تنظيماتشو برگردون ديفالت و دوباره بازش كن. ببين خوب مى شه؟

واى منم همينطور! :(

اسکچاپ . همه ابزاراش هنگ کرده . دیفالته . میترسم لب تاپم خراب شده باشه .....

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه. نترس. اسكچ آپايى كه كرك مى كنيم بعد از يه مدت اينجورى مى شن. يه بار ديگه برو خودت تنظيم كن رو restore defult, ببندش، ري استارت كن، اگه درست نشده بود بايد دوباره نصبش كنى. فقط ببين فايلشو داشته باشى، اسكچاپاى ورژن جديد ايمپورت كد ندارن ديگه.
يه كم خره اسكچاپ. مال من هى زوم اين و اوت مى كرد! :D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین سیو کردی یا نه ؟؟؟؟/اگه نه نگا کن ببین backup گرفته یا نه ......اگه داره که خودش سیو میکنه هر چند دقیقه یک بار اگه نه یه جوری سیو بگیر ازش یه بار دیگه بازش کن بدون اینکه اونو ببندی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
امان از اسکچ آپ
وقتی فایلی سنگین شه یا متریال بدی یا استایل یا کلا خودش دلش بخواد قاط میزنه
تنها راهشم بستنشه و دوباره باز کردنش
نگرانم نباش چون خودش مثه منگولا تندو تند بک آپ میگیره از فایلت تو همون فولدری هم ک فایلت هست ذخیرش میکنه
دوستان کسی تست تالیفی واسه درک میزنه؟ بجز تستهای عسگری منظورمه هااا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا