خب پیش کسوت محسوب می شن!بچه ها دقت کردین عارفه خانوم از همه ما قدیمیتره تاریخ عضویتش نزدیک 7 سال پیشه چه جوریه؟
خب پیش کسوت محسوب می شن!بچه ها دقت کردین عارفه خانوم از همه ما قدیمیتره تاریخ عضویتش نزدیک 7 سال پیشه چه جوریه؟
سجی بسیجی هم بودی ما خبر نداشتیم ..............یعنی از چشات معلومه تو ارتش خدمت کردیداداش ببخشید آبجی آدرس بده آلبوم خودمو به همراه عمع ها برات بفرستمواسه این میزارم سیر تکاملی نژادمو نشان بدم شما نبودی آواتار اول گرز دستم بود
آقا گفتین مصرف سه بار چی واسه سلامتی خوبه؟؟؟پاک قاطی کردم![]()
پویان خان اومد با چند ساعت ؟؟؟؟؟؟؟خودتون میدونید دیگه نمیگم
خسته نباشید من امروز یه نیم ساعت اضافه خوندم 5 ساعت4.5 ساعت؟
منم 3.5 ساعت به زوووووور.
خسته نباشید![]()
بچه ها دقت کردین عارفه خانوم از همه ما قدیمیتره تاریخ عضویتش نزدیک 7 سال پیشه چه جوریه؟
نه بابا خدا اونروزو نیاره که ب شم..........اینقدر سرد بود معمولا از چپیه استفاده مبکردیم...........منم سه ساعت خوندمسجی بسیجی هم بودی ما خبر نداشتیم ..............یعنی از چشات معلومه تو ارتش خدمت کردی
بچه ها دقت کردین عارفه خانوم از همه ما قدیمیتره تاریخ عضویتش نزدیک 7 سال پیشه چه جوریه؟
خواهش میکنم ...دوستان لطف دارند به بنده...خب پیش کسوت محسوب می شن!
بس ک از همون اول دنبال کسب علم و دانش بودم...یاد بگیرید...
خواهش میکنم ...دوستان لطف دارند به بنده...
منم عینک دارم 3 تا..هر کدومش با یه لباسم ست میشه...
راستی سجاد بین خودمون بمونه اما به منم اخطار زدن؟؟؟ما که چیزی نگفتیم؟؟؟؟اینجا همش اسپم آزاده...چه بد برخورد کردند با ما؟؟؟!!!!نمیشد جوابشم بدم بیشتر حرصم دراومد...
بچه ها منم تا الان 5 ساعت....صبح خیلی خوب پیش میرم اما بعدازظهر گند میزنم به همه چی....
راستی برام دعا کنید فردا امتحان دارم...بین خودمون بمونه اما هیچییییی....تنها کاری ک میکنم یه جعبه کیک و ساندیس میبرم سرجلسه....از اول تا آخر باید دوستامو همراهی کنم....![]()
منم از دوران نونهالی علاقه به درس داشتم!
450 تافلش کم کم 20 تاست.تو چطور پیدا نکردی؟یه سئوال...الان من 6 درس دیگه بیشتر از تافل نمونده...با سایت ممرایز خیلی خوب پیش رفتم الان ک اینجوریه چه کنم من؟؟؟با اون یکی دیگه سایت پیش برم؟؟؟سایت باحالی بود اما...تافل رو پیدا نکردم...504 و 1100 رو یافته کردم
4.5 ساعت؟
منم 3.5 ساعت به زوووووور.
خسته نباشید![]()
خسته نباشید من امروز یه نیم ساعت اضافه خوندم 5 ساعت
منم سه ساعت خوندم
بچه ها منم تا الان 5 ساعت....صبح خیلی خوب پیش میرم اما بعدازظهر گند میزنم به همه چی....
آره رفتم دیدم سرچ داره سرچ کردم...میگم اینجا سئوال تستی نداره تو جمله ازت بپرسه؟؟؟میدونم یه racer داره و یه سری سئوال جای خالی و ....اما از این تستی های خودمون نداره؟450 تافلش کم کم 20 تاست.تو چطور پیدا نکردی؟
یه چند تاشو می زارم:
http://www.memrise.com/course/39898/toefl-essential-words/
http://www.memrise.com/course/39896/toefl-essential-words-for-persians/
بازم هست سرچ کن!!!!!!
تو quizlet رو میگی؟توی a+ بخشی از سوالاش تستیه ولی می تونی همش رو تستی بدی.آره رفتم دیدم سرچ داره سرچ کردم...میگم اینجا سئوال تستی نداره تو جمله ازت بپرسه؟؟؟میدونم یه racer داره و یه سری سئوال جای خالی و ....اما از این تستی های خودمون نداره؟
واى منم دو سه روزه اينجوريم، خيلييييي بده.... تازه دندون درد هم دارم و علاوه بر استرس كنكور استرس دندونپزشكى هم بهش اضافه شده!![]()
منم صبح سه ساعت تا الان خف بودم و استارت رو میزنم.....................موفق باشن همگی به غیر از سمانه......................................که اونم پیروز باشه3 ساعت مفید!!!!!
مرسى عزيزم... شنبه مى رم حتمن.واای خدا،دندون درده ب کافرم نشون نده خیلی سخته سمانه جون درکت میکنم ...
حتما اول بروو دکتر دندونت ک بهتر شد شروع کن .اول سلامتی بعد درس.منم چندوقته دندون درد داشتم .نگرانم نباش انشالاه زود درست میشی .دعات میکنم عزیزم
چرا به من اخطار ندادن؟ اخطار چه شكليه؟ احساس مى كنم در حقم اجحاف شده!بس ک از همون اول دنبال کسب علم و دانش بودم...یاد بگیرید...
خواهش میکنم ...دوستان لطف دارند به بنده...
منم عینک دارم 3 تا..هر کدومش با یه لباسم ست میشه...
راستی سجاد بین خودمون بمونه اما به منم اخطار زدن؟؟؟ما که چیزی نگفتیم؟؟؟؟اینجا همش اسپم آزاده...چه بد برخورد کردند با ما؟؟؟!!!!نمیشد جوابشم بدم بیشتر حرصم دراومد...
راستی برام دعا کنید فردا امتحان دارم...بین خودمون بمونه اما هیچییییی....تنها کاری ک میکنم یه جعبه کیک و ساندیس میبرم سرجلسه....از اول تا آخر باید دوستامو همراهی کنم....![]()
منم دارم نگران نباش خیلیا الان ترم 7 هستن و دارن واسه کنکور آماده میشن با کلی درس سختکاش منم طرح نهایی نداشتم. خوش به حالتون![]()
این چه نرم افزاریه مهندس؟؟؟؟ببین ابعاد نقطه دستکاری نشده؟؟؟؟
اسكچ همينه، اونا چى هستن؟ ( چه آبجكتى ينى) يا اون كرسرته؟؟؟؟؟ يه دور همه ى تنظيماتشو برگردون ديفالت و دوباره بازش كن. ببين خوب مى شه؟
واى منم همينطور!آقا 5 ساعت همش خواب بودم امروز
این چه نرم افزاریه مهندس؟؟؟؟ببین ابعاد نقطه دستکاری نشده؟؟؟؟
اسكچ همينه، اونا چى هستن؟ ( چه آبجكتى ينى) يا اون كرسرته؟؟؟؟؟ يه دور همه ى تنظيماتشو برگردون ديفالت و دوباره بازش كن. ببين خوب مى شه؟
واى منم همينطور!![]()
نه. نترس. اسكچ آپايى كه كرك مى كنيم بعد از يه مدت اينجورى مى شن. يه بار ديگه برو خودت تنظيم كن رو restore defult, ببندش، ري استارت كن، اگه درست نشده بود بايد دوباره نصبش كنى. فقط ببين فايلشو داشته باشى، اسكچاپاى ورژن جديد ايمپورت كد ندارن ديگه.اسکچاپ . همه ابزاراش هنگ کرده . دیفالته . میترسم لب تاپم خراب شده باشه .....
ببین سیو کردی یا نه ؟؟؟؟/اگه نه نگا کن ببین backup گرفته یا نه ......اگه داره که خودش سیو میکنه هر چند دقیقه یک بار اگه نه یه جوری سیو بگیر ازش یه بار دیگه بازش کن بدون اینکه اونو ببندیاسکچاپ . همه ابزاراش هنگ کرده . دیفالته . میترسم لب تاپم خراب شده باشه .....